- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kızlar şimdi hastaneyi aradım randevu almak için 7 aralığa o gün ben 31+3 günlük oluyorum rapor almak için gidicem normalde
randevu aldıktan sonra raporlama bilgi istedim başka bir bayana aktardı beni santral ordaki bayanın dediğine göre 32+0 da gelmeniz lazım öncesinde verilmez dedi
bilemiyorum bu ne kadar doğru yani öncesinde alırsam devlet bana adet günümümü sorcak
neyse eğer öyleyse bile 4 gün sınra tekrar giderim bende raporu almaya, hafta sonu diye randevumu 7 sine almıştım 11 yada 12 sinde tekrar giderim artık olmassa
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın anneler nasılsınız 2 gündür su içemiyorum ben korkudan ya dr azıcık azalt dedi ama ben hiç içemiyorum sanki her damlasında bebeğin suyu daha da artacakmış gibi geliyor
lauranaaa annelerii değişelim miiiii
kızlar şimdi hesapladım iznimi 34 iş günüm kalmış
kızlar şimdi hastaneyi aradım randevu almak için 7 aralığa o gün ben 31+3 günlük oluyorum rapor almak için gidicem normalde
randevu aldıktan sonra raporlama bilgi istedim başka bir bayana aktardı beni santral ordaki bayanın dediğine göre 32+0 da gelmeniz lazım öncesinde verilmez dedi
bilemiyorum bu ne kadar doğru yani öncesinde alırsam devlet bana adet günümümü sorcak
neyse eğer öyleyse bile 4 gün sınra tekrar giderim bende raporu almaya, hafta sonu diye randevumu 7 sine almıştım 11 yada 12 sinde tekrar giderim artık olmassa
benim de randevu 2 aralık'ta o zaman 30+6 oluyorum. 32. haftada tekrar gideceğiz artık. zaten belki de randevular 15 günde bir olmaya başlar. yaw en son doktorla da zıtlaşmıştık biraz şu şeker testiyle ilgili. "niye bize 2 test yapıyorsunuz, en baştan 100'lük test yapsaydınız" filan diye...şimdi o dediklerimden dolayı utanıyorum aslında. ben sonuçta risk grubunda olmadığım için ilk önce herkese yapıldığı gibi 50'lik test yapıldı.
neyse şu an sadece bebişi çok merak ediyorum, 3 haftadır görmüyorum, ama her an hissediyorum:) ne değişik bir şey yaaa...
37 günüm falan var benim de ocakta çıkarsam tabi
ben en geç 6 ocak itibariyle izne çıkmayı planlıyorum arkadaşlar, bu durumda 29 iş günüm kalmış oluyor. ama belli olmaz duruma göre 1 hafta erken de ayrılabilirim.
anladım gitmeden diyorsun yani aman giderim ya boşver iş yerindne izin almaya bahane olurkızlar tünaydınnnnnn
bbilim,geçen hafta kontrolümde doktorum bir dahaaki kontorlün 31 . haftada oluyor.o zaman gelirsin.32. haftanda ararsın raporunu hazırlarız alırsın demişti.senin doktorunda öyle yapar belki
canım ben biberon almadım başta almayıda planlamıyorum önce bi meme emsin hele ben varken biberon gerekmez biberona alışırssa beni emmez eğer olurda işe dönersem ozaman veririm biberon alırsaUnnado da philips avent natural Biberon 2 li 37,90 gayet iyiymiş. Biberon konusunu ne yaptınız kızlar. Bazıları kauçuk kullanın diyor kanserojen etkisi yaratıyor diğerleri felan diye. Bu naturel olan annne memesine çok benziyor diye öneriyorlar. Alan var mı?
ben en geç 6 ocak itibariyle izne çıkmayı planlıyorum arkadaşlar, bu durumda 29 iş günüm kalmış oluyor. ama belli olmaz duruma göre 1 hafta erken de ayrılabilirim.
29 gün nasıl kalıyor ki
ahaha lipciğimm doktora posta koydunuz he
ben itaat ediyorum .adam ne dese çıktı
canım iş günü olarak hesaplamış bende 34 günden onu kast ettim zaten c.tesi -pazar falan çıkardım o şekilde hesap ettim
anladım gitmeden diyorsun yani aman giderim ya boşver iş yerindne izin almaya bahane olur
canım ben biberon almadım başta almayıda planlamıyorum önce bi meme emsin hele ben varken biberon gerekmez biberona alışırssa beni emmez eğer olurda işe dönersem ozaman veririm biberon alırsa
bende 13 ocak diye planlıyordum bakalım artık olmadı 15 i olur
adam benim huysuzluklarımın daha onda birini görmedi hüzünbazım. doğum esnasında kendisini çileden çıkartmam inşallah. daha normal mi sezeryan mı kavgamız olacak kesin:) ben normal diye tutturucam, adam sezercik diye tutturacak. artık naparız bilmiom:)
bir de benim kaprislerime dayanamayıp genel anestezi ile bayıltırlarsa vay halime. gerçi anestezi uzmanı da eşimin dayısı, onu bari utandırmasaydım oralarda ele güne karşı :))
Hımm...
ben her geçen günü saydım anladım şimdi sağolasın
canım iş günü olarak hesaplamış bende 34 günden onu kast ettim zaten c.tesi -pazar falan çıkardım o şekilde hesap ettim
ben de biberon emzik hiç almadım, almayı da düşünmüyorum şu aşamada canım. eğer meme almazsa da çay kaşığıyla verilmesi öneriliyormuş bilmiom artık bir doğsun da görecez... zaten benim memişlerden nasıl süt gelecek bilmiom yaa hiç büyümediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?