• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

ben 20 ocakta ayrılacağım nsipse.çocukları (ki lise öğrencileri ama benim için çocuk) bırakamam.bari ilk dönem not işlerini halledeyim diyorum

oy oy oy koca develere kıyamazmışda :9::9::9::9::9:

okul 24 ocakta kapanıyor demi canım ?
izne 15 inde ayrılırsam oğluma izne ayrıldığmı sölyememeyi planlaıyorum da eeğer izne ayrıldığımı anlarsa okula gitmez sıpacan :1:

günaydın canım,

doktor biraz azalt demiş, sen yine suyunu iç, mazallah idrar yolun falan enfeksiyon kapar sonra. geçmiş olsun, hiç korkma hep iyi düşün olur mu?

sorma canım ya psikopat oldum artık her hafta acile git git yok öğrenci yumruk atar kavga ederken yok taş düşürürüm :)

Unnado da philips avent natural Biberon 2 li 37,90 gayet iyiymiş. Biberon konusunu ne yaptınız kızlar. Bazıları kauçuk kullanın diyor kanserojen etkisi yaratıyor diğerleri felan diye. Bu naturel olan annne memesine çok benziyor diye öneriyorlar. Alan var mı?
ben aldım canım onlardan geçen gün yeni elime ulaştı. kauçuk da olur ama silikonun da yapısında BPA olmaıktan sonra sorun olmaz.
nolur nolmaz bulunsun istedim uygunken de aldım. kauçuk nuk da var sanırım başka da bilmiyorum.

oy oy oy koca develere kıyamazmışda :9::9::9::9::9:

okul 24 ocakta kapanıyor demi canım ?
izne 15 inde ayrılırsam oğluma izne ayrıldığmı sölyememeyi planlaıyorum da eeğer izne ayrıldığımı anlarsa okula gitmez sıpacan :1:

sorma yaaa.öğretmen olmak başka birşey.hepsini çok seviyorum.kocamanlar ama yanaklarını mıncıklıyorum :D

ben 20 ocakta ayrılacağım nsipse.çocukları (ki lise öğrencileri ama benim için çocuk) bırakamam.bari ilk dönem not işlerini halledeyim diyorum

benim de planım öyleydi canım hatta ben bırakınca dersler bir süre boş geçecek ama malesef şimdi tereddütteyim son güne kadar bekleyeceğim artık

merhabalar nasılsınız güzel anneler?
ben sabahtan beri hastanedeym şeker yüklemesini atlattım bakalım sonuç nasıl çıkacak 14.30da tekrar gidicem korktuğum gibi midem falan bulanmadı çok şükür darısı diğer yaptıracakların başına inşallah sonuç da temiz olur da bakalm

Hımm o zaman gelsinde ondan bilgi alalım. Benimde hoşuma gitti bakınca sitedekiler fiyatlarıda uygun geldi. Sende ankaradamısın. Ben aslında suluhana gitmeyi düşünüyorum birde bebek şekeri için.ordada malzemeleri görüp alabiliyorsun ama fiyatları nedir bilmiyorum. Henüz gidemedim. Gidebilirsem yazarım sanada. Ama gidemezsemde mecburen intertentten istiycem.

Günaydın tatlışlaaar,
Güzel bir gün olur inş hepimiz için. Ben bugün pek uğrayamam sanırım. Birazdan bi toplantıya gircem. Ondan sonra görüşmem falan var derken bir alışveriş yapıp eve geleceğim. Bugün kocacım geliyor da:)) o yüzden akşam da giremem büyük olasılık. Hepinizi öperim...

kızlarrrrrrrrr bebek şekeri malzemesi soran tüm arkadaşlarrrrrrrrrrr

evet malzemelerim GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :32::32::32::32::32:
VE GERÇEKTEN ÇOK ÇOK BEĞENDİM ÇOK HOŞLAR KALİTELERİ UMDUĞUM GİBİ

AYRICA ÇOK SAĞOLSUNLAR 3 TANEDE HEDİYE KOYMUŞLAR İÇİNE ÇOK SEVİNDİM
2 TANE MAGNETLİ MİNİK RESİM ÇERÇEREVESİ, BİR TOPDA FAZLADAN ŞİFON KURDELA KOYMUŞLAR YAAAAAAAAA

ARAKDAŞA KUTUNUN AÇIK HALDE RESMİNİ ÇEKTİRDİM ŞİMDİ ONUDA ATACAM

Son düzenleme:
İŞTE BUNLARDA FOTOLARI KIZLAR
TURUNCU OLANLA PEMBE OLAN HEDİYE ETTİKLERİ MİNİ ÇERÇEVELER

RESİMLER BİRAZ BÜYÜK OLDU HIZLI RESİMDEN YÜKLEDİM

nereye gittiniz be bi resim attım sonrasında kimse yazmadı nutkunuzmu tutuldu :9::9::9:

kızlar şu elbiseye bayıldım yaaaaaaaaa almak istiyorum almakkkkkkkkkk ama taaa 1,5 yaşında giydircem diye vazgeçtim
Zeyland-Uygun Fiyat Geniş Koleksiyon

ne zaman başlayacaksın yapmaya ben olsam heycandan akşama hemen başlardım :D :1::1::1:
elbise güzel ama o yaşa gelince benzerini bulabilirisn

annem etek aldı kızıma
$1474540_10151992806519330_959886643_n.webp

ne zaman başlayacaksın yapmaya ben olsam heycandan akşama hemen başlardım :D :1::1::1:
elbise güzel ama o yaşa gelince benzerini bulabilirisn

annem etek aldı kızıma
Eki Görüntüle 869164

evet bende ondan vazgeçtim zaten
etek de çok şirin tam istediğim model çok seviyorum bu model etekleri ben çocuklarda
bunun bedeni ney ne zaman giyecek prenses ??

bende akşama yaparım sanırım bi kaç tane zaten oğlum malzemeleri gördüğü an durdurmaz beni hadi anne yapalım diye :9::9::9:

evet bende ondan vazgeçtim zaten
etek de çok şirin tam istediğim model çok seviyorum bu model etekleri ben çocuklarda
bunun bedeni ney ne zaman giyecek prenses ??

bende akşama yaparım sanırım bi kaç tane zaten oğlum malzemeleri gördüğü an durdurmaz beni hadi anne yapalım diye :9::9::9:

3*6 aylık bel kısmı lastikli biraz toparlak bir bebek olursa rahatlıkla giyer :34: 3 aylıken.

akşam oğlunu da saracak bir heycan

3*6 aylık bel kısmı lastikli biraz toparlak bir bebek olursa rahatlıkla giyer :34: 3 aylıken.

akşam oğlunu da saracak bir heycan

aynen hiç söyleme çok heyecanlanacak zaten bugün okulda şiir okuyacaktı öğretmen oğluma demiş şiir ezberle diye ezberlemişti bugün sınıfa okucakmış p.teside tüm okulda tören varmış öğretmenler günü töreni orda okuyacak inş.
bende heyecanlıyım p.tezi belki izin alabilirsem gidip izlemek istiyorum bana çalışan anne olan buda çok koyuyor ya çocuğunun okulla ilgili faaliyetlerinde bulunamıyorsun
bak bugün kayınvaldemden rica ettim gidip o bakcak sınıftaki törene herkesin annesini çağırmışlar çünkü benimki boynu bükük kalsın istemedim en azından kayınvaldem olursa biraz olsun yüzü güler

eteğide beli lastikliyse belki yazın bile giyer

aynen hiç söyleme çok heyecanlanacak zaten bugün okulda şiir okuyacaktı öğretmen oğluma demiş şiir ezberle diye ezberlemişti bugün sınıfa okucakmış p.teside tüm okulda tören varmış öğretmenler günü töreni orda okuyacak inş.
bende heyecanlıyım p.tezi belki izin alabilirsem gidip izlemek istiyorum bana çalışan anne olan buda çok koyuyor ya çocuğunun okulla ilgili faaliyetlerinde bulunamıyorsun
bak bugün kayınvaldemden rica ettim gidip o bakcak sınıftaki törene herkesin annesini çağırmışlar çünkü benimki boynu bükük kalsın istemedim en azından kayınvaldem olursa biraz olsun yüzü güler

eteğide beli lastikliyse belki yazın bile giyer

Pazartesi izin almaya çalış inşallah verirler doktora falan gidicem de olmadı
ne çok sevinir oğlun seni yanında görünce :1:
çocuklar böyle şeyleri çok düşünüyor illa annesi yada babası olacak yanında :34:

evet rahatlıkla giyer :34:

Kızlar selam bugün dr gittik bebeğimiz 1030 gram olmuş nasıl siZce kilosu dr haftasıyla uyumlu dedi internette bu haftanın sonunda 1050 gram yazıyor dahası her sitede farklı yazıyor bide sıpa popusunu bana dönmüş ayakları sallamış aşağı:)

Kızlar selam bugün dr gittik bebeğimiz 1030 gram olmuş nasıl siZce kilosu dr haftasıyla uyumlu dedi internette bu haftanın sonunda 1050 gram yazıyor dahası her sitede farklı yazıyor bide sıpa popusunu bana dönmüş ayakları sallamış aşağı:)
maşallah bebikine canım

Pazartesi izin almaya çalış inşallah verirler doktora falan gidicem de olmadı
ne çok sevinir oğlun seni yanında görünce :1:
çocuklar böyle şeyleri çok düşünüyor illa annesi yada babası olacak yanında :34:

evet rahatlıkla giyer :34:
öğlene kadar iş yerinde olurum yine öğlen giderim sanırım

Back
X