ahahha alemsin yaavallahi bak doktor ne derse güven.böylesi çok daha kolay ve huzurlu oluyor
ben 20 ocakta ayrılacağım nsipse.çocukları (ki lise öğrencileri ama benim için çocuk) bırakamam.bari ilk dönem not işlerini halledeyim diyorum
günaydın canım,
doktor biraz azalt demiş, sen yine suyunu iç, mazallah idrar yolun falan enfeksiyon kapar sonra. geçmiş olsun, hiç korkma hep iyi düşün olur mu?
ben aldım canım onlardan geçen gün yeni elime ulaştı. kauçuk da olur ama silikonun da yapısında BPA olmaıktan sonra sorun olmaz.Unnado da philips avent natural Biberon 2 li 37,90 gayet iyiymiş. Biberon konusunu ne yaptınız kızlar. Bazıları kauçuk kullanın diyor kanserojen etkisi yaratıyor diğerleri felan diye. Bu naturel olan annne memesine çok benziyor diye öneriyorlar. Alan var mı?
oy oy oy koca develere kıyamazmışda
okul 24 ocakta kapanıyor demi canım ?
izne 15 inde ayrılırsam oğluma izne ayrıldığmı sölyememeyi planlaıyorum da eeğer izne ayrıldığımı anlarsa okula gitmez sıpacan
ben 20 ocakta ayrılacağım nsipse.çocukları (ki lise öğrencileri ama benim için çocuk) bırakamam.bari ilk dönem not işlerini halledeyim diyorum
ben psikolojik olarak daha az çıksın diye sade iş günlerini saydım tatlım:)
2.tetanoz aşımıda az önce oldum resmen kolumun koptuğunu hissettim ilkinde böyle olmamıştı
Hımm o zaman gelsinde ondan bilgi alalım. Benimde hoşuma gitti bakınca sitedekiler fiyatlarıda uygun geldi. Sende ankaradamısın. Ben aslında suluhana gitmeyi düşünüyorum birde bebek şekeri için.ordada malzemeleri görüp alabiliyorsun ama fiyatları nedir bilmiyorum. Henüz gidemedim. Gidebilirsem yazarım sanada. Ama gidemezsemde mecburen intertentten istiycem.
Günaydın tatlışlaaar,
Güzel bir gün olur inş hepimiz için. Ben bugün pek uğrayamam sanırım. Birazdan bi toplantıya gircem. Ondan sonra görüşmem falan var derken bir alışveriş yapıp eve geleceğim. Bugün kocacım geliyor da:)) o yüzden akşam da giremem büyük olasılık. Hepinizi öperim...
nereye gittiniz be bi resim attım sonrasında kimse yazmadı nutkunuzmu tutuldu
kızlar şu elbiseye bayıldım yaaaaaaaaa almak istiyorum almakkkkkkkkkk ama taaa 1,5 yaşında giydircem diye vazgeçtim
Zeyland-Uygun Fiyat Geniş Koleksiyon
ne zaman başlayacaksın yapmaya ben olsam heycandan akşama hemen başlardım
elbise güzel ama o yaşa gelince benzerini bulabilirisn
annem etek aldı kızıma
Eki Görüntüle 869164
evet bende ondan vazgeçtim zaten
etek de çok şirin tam istediğim model çok seviyorum bu model etekleri ben çocuklarda
bunun bedeni ney ne zaman giyecek prenses ??
bende akşama yaparım sanırım bi kaç tane zaten oğlum malzemeleri gördüğü an durdurmaz beni hadi anne yapalım diye
3*6 aylık bel kısmı lastikli biraz toparlak bir bebek olursa rahatlıkla giyer3 aylıken.
akşam oğlunu da saracak bir heycan
aynen hiç söyleme çok heyecanlanacak zaten bugün okulda şiir okuyacaktı öğretmen oğluma demiş şiir ezberle diye ezberlemişti bugün sınıfa okucakmış p.teside tüm okulda tören varmış öğretmenler günü töreni orda okuyacak inş.
bende heyecanlıyım p.tezi belki izin alabilirsem gidip izlemek istiyorum bana çalışan anne olan buda çok koyuyor ya çocuğunun okulla ilgili faaliyetlerinde bulunamıyorsun
bak bugün kayınvaldemden rica ettim gidip o bakcak sınıftaki törene herkesin annesini çağırmışlar çünkü benimki boynu bükük kalsın istemedim en azından kayınvaldem olursa biraz olsun yüzü güler
eteğide beli lastikliyse belki yazın bile giyer
maşallah bebikine canımKızlar selam bugün dr gittik bebeğimiz 1030 gram olmuş nasıl siZce kilosu dr haftasıyla uyumlu dedi internette bu haftanın sonunda 1050 gram yazıyor dahası her sitede farklı yazıyor bide sıpa popusunu bana dönmüş ayakları sallamış aşağı:)
öğlene kadar iş yerinde olurum yine öğlen giderim sanırımPazartesi izin almaya çalış inşallah verirler doktora falan gidicem de olmadı
ne çok sevinir oğlun seni yanında görünce
çocuklar böyle şeyleri çok düşünüyor illa annesi yada babası olacak yanında
evet rahatlıkla giyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?