- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
speedym pillisidemi varmış kız ona pilmi dayanır akü takmak gerek ancak
minnak bir pilli oyuncağın bile pili 1-2 güün dayanır en çok bunları günlük değişmeli ozaman
yok yani oturduğumuz yerde ayağımızla bile sallarız sallanamsı gerekirse bence
bende sadece pimpirikliyim diyordum
Kızlar teşekkürler uzun uzun yazmışsınız sorularıma cevap. Bende dalan roxy alayım o zaman. %100 bitkisel yazıyor. Kaka lekelerini çıkartmıyor dediler bana onları sabunla yıkayıp öyle atıyorum dedi arkadaşım o yüzden merak ettim.
wei-b 1012 almışsınız siz ben böyle katlanınca yer kaplasın istemiyorum. Araba zaten tüplü bağajda kocaman bir tüp yer kaplıyor o katlanınca onu koymakta zorlanırız diye. birde o araba üç parçadan mı oluşuyor. alt kısım sadece kalıyor üstüne ana kucağı ve puset yerleşiyor sanırım dimi yanlış görmediysem. Fiyatı 500 lerde nerde buldunuz. Netten mi aldın canım.
E bebekte benim sürekli çok güzel çok güzel dediğim bebek beşiği pilli öyle çok hızlı falan da sallamıyor
hafif titreşim bide sağa sola sallıyor arkadaşta görmüştüm.
ben varken elektriğe pile ne gerek var oturur sallarım kızımı hem kucağımdan indirmicem :)
canım onu bilmiyorum ben
fakat kucak konusuna gelince bazı bebekler kucağı pek sevmiyor istisnada olsa mesela benim kuzucuğum sevmezdi kucakta rahat etmezdi yatırın beni dercesine ağlardı kucaktatürünün tek örneğidir belkide
ve işimede gelmiyor değildi açıkcası
JACK im dün nasıl geçirdin canım ? istediğin gibi oldumu herşey ?
sevmek zorunda valla ana kucağını takar öyle gezerim evde sinirlendirmesin beni uyurken bile yatırmam
sevmek için doğuruyorum ve 4 gözle onu bekliyorum kendini sevdirmek zorunda
salı günü sağlık ocağına gittim kalp atışına bakan hemşire bu kız hiç kendini sevdirmeyecek galiba nerye dokunsam sert tekme atıyor dedi
kendi kendime dedim sıkıyorsa sevdirmesin :)
Günaydınnnnn umarım hepiniz iyisinizdir ..
Kızlar bebek şampuanı için bir arkadaşım BABE diye birşey önerdi sanırım eczanelerde satılıyormuş kokusuz falan duyan kullanan var mı?
Biirde en etkili pişik kreminin popolin olduğunu söyledi
bilgisi ve tavsiyesi olan var mı?
Kızlar teşekkürler uzun uzun yazmışsınız sorularıma cevap. Bende dalan roxy alayım o zaman. %100 bitkisel yazıyor. Kaka lekelerini çıkartmıyor dediler bana onları sabunla yıkayıp öyle atıyorum dedi arkadaşım o yüzden merak ettim.
wei-b 1012 almışsınız siz ben böyle katlanınca yer kaplasın istemiyorum. Araba zaten tüplü bağajda kocaman bir tüp yer kaplıyor o katlanınca onu koymakta zorlanırız diye. birde o araba üç parçadan mı oluşuyor. alt kısım sadece kalıyor üstüne ana kucağı ve puset yerleşiyor sanırım dimi yanlış görmediysem. Fiyatı 500 lerde nerde buldunuz. Netten mi aldın canım.
canım yine yanlış anlama ama arabanız varsa bebek arabasını çok kullanmazsınız gibime geldi
yani biz oğlumda kullanırız diye aldık ama heryere arabayla gidince bebek arabası fazladan kaldı evde
ben senin yerinde olsam gündüzde bebeğnle çok dışarı çıkmam diyorsan sonra ihtiyacın olduğunda ihtiyacına göre bir model al
mesela ben dedimki sonra keşke baston puset şeklinde olanlardan alsam
çünkü onlar hafif
ben çalışıyorum bebeğimi annemim gezdirmesi için almıştım bebek arabasını ama annem ikisini aynı anda indiremedi apartmandan yada otobüse bindirmek çok zordu onun için o yüzden kullanamadık biz
Günaydınnnnn umarım hepiniz iyisinizdir ..
Kızlar bebek şampuanı için bir arkadaşım BABE diye birşey önerdi sanırım eczanelerde satılıyormuş kokusuz falan duyan kullanan var mı?
Biirde en etkili pişik kreminin popolin olduğunu söyledi
bilgisi ve tavsiyesi olan var mı?
sevmek zorunda valla ana kucağını takar öyle gezerim evde sinirlendirmesin beni uyurken bile yatırmam
sevmek için doğuruyorum ve 4 gözle onu bekliyorum kendini sevdirmek zorunda
salı günü sağlık ocağına gittim kalp atışına bakan hemşire bu kız hiç kendini sevdirmeyecek galiba nerye dokunsam sert tekme atıyor dedi
kendi kendime dedim sıkıyorsa sevdirmesin :)
hoşgeldin
bu ara bendede uykuya eğlim var ya
erken uyuyorum ha gece çok uyanıyorum o ayrı ama erken geliyor uykum zaten saatini kaçırırsam geri uykumda kaçıyor bu defa
ilk günlere döndüm sanki geri
Canım araba var ama eşim işe sürekli onla gidip geliyor yani araba ne yazık ki pek evde kalmıyor. Ben evde olmayı düşünüyorum birk süre en azından bebeğim büyüyene kadar. İzinlerimi kullanırım, sonra ücretsiz izin felan derken 1 yaşına gelir inşallah. O arada annemler, kayınvalidemler felan yakın alıp götürebilirim en azından bebek arabası olunca. Ana kucağını üzerine oturt heryere git. Gerçi şubatta doğacaklar birkaç ay bir yere çıkamayız ama sonnrasında yine lazım. ana kucağı uyumlu olanınıda sonrasında bulmak zor oluyor. O yüzden bende hafif ve katlanınca küçük kalsın diye baston olanlara baktım. Çünkü ev 4.katta ve asansör yok. Tek başıma indirip çıkarmak zor olur büyük arabalarla. Anneler desen onlarda yaşlı bıraktığımda zorluk çekmesinler istiyorum. o yüzden pierre cardinin baston travel pusetini beğenmiştim katlanınca küçük kalıyor ve hafif bir araba. Ana kucağı üzerinde, 6 aydan sonra çıkarıp puset kullanıyorsun sadece.
Canım kullanan arkadaşlar bana bübcheni önerdiler. Şampuanıda güzelmiş pişik kremide. Hiç pişik olmadı dedi. Bende takım olarak aldım hatta içinde çantası alt açma bezi felan olan paketi vardı 50 tl ye onu aldım. Tek tek alınca daha pahalıya geliyordu. Şampuan, sabun, pişik kremi, nemlendirici, süngeri felan var.
Ay alemsin güldürdün beni.. :)))) sevmek için doğurdun diye sürekli kucağında taşıyamazsın ki.. Bak birgün gelecek ay bu kız fena halde kucağa alıştı inmiyor, indirdiğimde kıyamet koparıyor diyeceksin. tamam sev ama kucağa çok alışmadan sev bence.. Gerçi şimdiki çocuklar direk kucak isteyerek doğuyorlar anlamadım ben ablamın kızı hastanedeyken daha yatağa bırakıyoruz kıyamet koparıyor, kucağa alıyoruz susuyordu. 6 ayda kıyamet kopararak tamamladı nerdeyse gece gündüz. Akıllı uslu olsunlarda aman, severiz koklarız biz onları bol bol inşallah..
günaydın hatunlar,
artık 3. trimester tüm özelliklerini gösteriyor, sen 30 haftalık olmuşsun maşallah.
ben de 11 gibi yatıyorum, sabah erkenden uyanıyorum ama anlamadım gitti. burası yağışlı bugün, haftasonu da öyle olacakmış. napalım biraz da yağsın...
ben bugün 2-3 yıl önce aldığım bol kesim bir elbisem vardı onu giydim, bol kesim hamile olunca dar kesim oldu tabi, göbek fırt diye çıktı. görenler maşallah filan diyorlar ama nazardan korkuyorum, ben biraz dua okuyayım hepimiz için...
kucakta tutmanın sevmekle bir ilgisi yokki canım
yattığı yerdende pek tabi ilgilenebilirsin bebeğinle yani bence kucak eşittir sevgi demek değil
ha sen dersinki benim sevmem bu şekil o senin sevme şeklindir kimiside ısırarak sever mesela,
ama kriter sadece kucağa almak değil
üstelik bir müddet sonra kucaktan yorulmayasın bu kızda sürekli kucak istiyor demeyesin
sen şimdi demem dersinde
yine dersen bu söledikleirmi unutma
Ay alemsin güldürdün beni.. :)))) sevmek için doğurdun diye sürekli kucağında taşıyamazsın ki.. Bak birgün gelecek ay bu kız fena halde kucağa alıştı inmiyor, indirdiğimde kıyamet koparıyor diyeceksin. tamam sev ama kucağa çok alışmadan sev bence.. Gerçi şimdiki çocuklar direk kucak isteyerek doğuyorlar anlamadım ben ablamın kızı hastanedeyken daha yatağa bırakıyoruz kıyamet koparıyor, kucağa alıyoruz susuyordu. 6 ayda kıyamet kopararak tamamladı nerdeyse gece gündüz. Akıllı uslu olsunlarda aman, severiz koklarız biz onları bol bol inşallah..
kızlar şimdi hesapladım iznimi 34 iş günüm kalmış
kızlar merak edenler vardı geçen gün ahan da annemin diktiği elbise budur üşenmedim giydim sizler için :)))
Eki Görüntüle 867992 Eki Görüntüle 867993
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?