normalde cok fazla gaz sancısı çekiyorum,öyle bi agrı olsa yazmazdım bile kuzum.ama karnımın ici sızlıyor agrıyo....belim zaten fena....dün aksamdan beri böyle...cok sertleşti karnımmm bi de
Selam güzel anneler..size bir sorum olcekk dün gece 11 den sabaha kadar bebişim hiç durmadı .eşimle dedik heralde 28.haftasına girdi bizim kızz parti veriyor.kalktım yürüdüm bişiler yedim.yok durmadı.biraz telaşlandık tabi.netten baktım bazıları çok hareketli oluyormuş.sonra dalmışımm uykuyaa.sizede oluyormu?
kızlar çatlak önleyici krem olarak ne kullanıyorsunuz??
bin lierac kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine bir de johnson baby nin bebe yağını daha çatlağım olmadı ama genetik olduğunu düşünüyorum bu durumunum
aynen çatlıcağın varsa herşekilde çatlarsın zaten de en azından tedbir almadık demeyelim barisağol cnm
al tabi tedbirini ama benim annem hiç birşey kullanmamış ve 5 doğum yaptı gram çatlağı yok inşallah ona çekmişimdir ama yine de sürüyorum kremi bakalım işe yarıyodur umarım diye dua ediyorum :))) daha ne kaa büyüyebilir ki bu karın diyorum,bende bir kitap var anammmm davul gibi oluyor resmen ve kitaptakii hatunun göbeğiyle benimki aynı ilerliyor bu durumdaa daha çookkk davul olcemmm((((((((
Ben biooil kullanıyorum. Çevremde birkaç hamile kullandı ve hiçbirinin de çatlağı olmadı ki bunlardan birinin cildi normalde çok kurudur. Ama tabii genetik yatkınlık falan da etkilidir. O kısmını bilemem. Ama çok şükür ben de öyle kaşıntı falan hiç olmadı. Gayet nemli tutuyor cildimi
kısss bir kaşınıyorum ki bazen sormaa hemen sürüyorum kremi geçiyor kii normalde de yağlıdır cilt tipim ayy daha çatlayacak kadar büyümedi o zaman davul olcakmış yaaa umarım çatlamam
bu sadece hamilelikte kullanılan bir yağ sanırım ?? yarın gidip alırım eczaneden sağol cnmBen biooil kullanıyorum. Çevremde birkaç hamile kullandı ve hiçbirinin de çatlağı olmadı ki bunlardan birinin cildi normalde çok kurudur. Ama tabii genetik yatkınlık falan da etkilidir. O kısmını bilemem. Ama çok şükür ben de öyle kaşıntı falan hiç olmadı. Gayet nemli tutuyor cildimi
bu sadece hamilelikte kullanılan bir yağ sanırım ?? yarın gidip alırım eczaneden sağol cnm
yaa benim öyle ağrım sızım yok ta şu iki gündür batma oluyor vajinamda ve nette herkes bu duruma normal demiş vajina büyümesine bağlı ya da damar genişlemesi felan demiş ama bir doktora sorcam....off hakkaten şimdiden penguen gibi yürüyorum sonra napcam daha 2,5 ay varrrAyyy öyle şişip davul gibi olacağımız zamanları çok merak ediyorum. Valla ben de boy da yok her yere yuvarlanarak gideceğim galiba:)) şaka bi yana şimdilik hareket zorluğu yaşamıyorum pek de daha da büyüyünce bapçaz bilmiyorum. Akşamları yukarı doğru fazla baskı yapmaya başladı, be yediğim yenekten keyif alıyorum ne sonrasında rahat ediyorum. Ay bi de şimdiden aman sen dur, aman eğilme, aman çökme, bi sürü şey diyorlar. O zaman herhalde yerimden kıpırdatmicaklar.
bin lierac kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine bir de johnson baby nin bebe yağını daha çatlağım olmadı ama genetik olduğunu düşünüyorum bu durumunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?