2014 Şubat Anneleri

iyi akşamlar canım ben 4cü aydan beri çatlak yagı kullanıyorum bio_oil diyebendede çatlama yok şimdilik

Olabilir canım ama sor tabii doktoruna, için rahat etsin.

Gözün aydın canım, sevindim temiz çıkmasına.
Hamileliğe bağlı çatlağım yok canım benim de henüz. Ama 4. Aydan beri kullanıyorum ben de biooil. Cildi nemlendirmekte fayda var. Çatlamayı beklememek lazım. Eğer başlamadıysan bir şey kullanmaya başlamanı tavsiye ederim. Bazıları son ayda patır patır çatlıyormuş. Yani hiç belli olmuyor sanırım bu işler.

Valla şeker konusunda da ben yine buzdolabı süsü şeklinde yapmayı düşünüyorum çünkü en kalıcı olanı oymuş gibime geliyor. Henüz tam karar veremedim nasıl bir şey istediğime. Ama bir de daha yakın çevre için birer foto bastırıp doğumdan sonra, adını, boyunu, kilosunu, doğum tarihini falan yazdığımız bir kart yaptırmayı düşünüyoruz. Daha da düşünüyoruz bakalım farklı bir şeyler bulur muyuz diye.

O halde ben de bu yağdan kullanmaya başlayayım. Arada sırada bebe yağı kullanıyordum ama sanırım o da zararlıymış. Güzel fikirmiş kart bastırmak. En kalıcısı buzdolabı süsü evet aslında ama ne bileyim buzdolabım bebek şekeriyle doldu insan farklı şeyler . Bakalım belki alternatif bir şey buluruz

cnm ben çubuklu bebek şekeri almayı planlıyorum daha değişik daha güzel Google yazınca çıkıyor zaten bakabilirsin)

cnm ben çubuklu bebek şekeri almayı planlıyorum daha değişik daha güzel Google yazınca çıkıyor zaten bakabilirsin)

Özel mesaj atabilmem iç,n 12 mesaj daha atmam lazımmış kusura bakma o yüzden cevaplayamadım özelden. Doktorum 28'İnde 9 ay 10 günlük olacaksın dedi ama internet hesaplayıcısına göre 25'i gözüküyor. Bakalım artık aynı anda mı olur birimiz önden mi gider

kesiikle artik daha asiri tatli tüketmiyorum. Mesela.sabahlari birkac dilim ekmege bal tereyag sürer yerdim simdi bi dilim sürüyorum cikolatayi da azalttim zor oluyor ama.vazgecilmicek gibi degil. Elbette ki seker cikarsa dünyanin sonu degil. Diyetlere de zorlamalara da katlanirim. Mesela.ben sana birsey anlatayim; kizim dogdugunda fazladan 20 kilom vardi. Bunalimdaydim ama emiyor diye diyet yapamiyordum. 4 aylikken sütüm kesildi ve hemen diyete basladim. Beni görenler "yazik.sana, nasil kestin yemeyi, vücuduna eziyet etme" derlerdi. Dinlemedim. İnanir misin turk kahvesini bile sekersiz icerdim. Ekmek makarna pilav hele ki tatli asla yemezdim. Sonra alistim bu düzene ve 75 kilodan 52 kiloya kadar zayiflamistim. Üstelik hergün 1 saat egzersiz de yapiyordum. Manken gibi olmustum kimse inanmiyordu. Yani nefsim kuvvetlidir. Eger bebegime ve bana zarar veriyorsa yediklerim, ölsem de yemem. Dedigin gibi bir kucaklasak saglicakla.. Bak sen de alismissin.. Annelik fedakarlik demek herseyden önce.. Anneyiz biz. Allah saglik versin yeter ki katlanilmicak sey yok. Kesinlikle yaptiricam ayin 1'inde. Aile hekimine itimat yok acikcasi. Cok tesekkurler cevaplarin icin.. İnsallah bir zan sonra burada "bebegimin cok gazi oluyor ne yapabilirim" :) diye yazip dertlesicez :))

Kızlar ben yine hastalandım ama bu sefer başka...idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik içiyorum istemesede...çok ağrı çektim dün bütün gün ruh gibiydim...salı gecesi başladı zaten bende bi iştahsızlık bi kusmalar..eyvah dedim geri mi döndü bulantı ..eşim de karnını sıktın belki ondan çok ağrıyı filan dedi ama ben dün dayanamadım dedim gel geçte olsa saat gidelim hastaneye nöbetçi Dr. Vardır dedim.ultrSonla baktı, Nst!ye girdim ..ağrılar normal dedi.sonra da idrar tahlili orada çıktı işte +++keton ve bol lökosit ..doktorum arandı o da kalsın demiş
Ardından 3 saat serum ve antibiyotik ..
Bugün öğlen de çıktım işte böyle kızlar

Geçmiş olsun. Tez zamanda şifa bulun inşallah

çok geçmiş olsun canım... en kısa zamanda atlatırsın inşallah...

Canım bende de oluyor batma arada öEllikle kendimi yorduysam bu haftalardan sonra normal diyorlar..
kızlar çatlak önleyici krem olarak ne kullanıyorsunuz??
Lierac kullanıyorum ben ama hergün sürmeyi unutuyorum şimdilik yok ama aynen genetik biraz olacağı varsa ne sürülürse sürülsün oluyo..

Çok geçmiş olsun canım sık oluyormuş idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte..biran önce atlatırsın inş..

çok haklısın bende inanamıyorum 28haftalık hamile olduğuma.ne çabuk geçti. kızım kıpırdandıkça onu daha çok seviyorum ama.

Valla benim kızımda çok hareketli o oynadıkça o kadar mutlu oluorum ki dünyalar benm oluyo içinde bişeyin kıpırdaması süperbi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin 😚😊

Bi göbiki catlayan ben varim sanirim normal diye düsünmüstüm ama kimse catlamamis napalim artik ... annemde yok oysaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…