2014 Şubat Anneleri

naber hamişler ben resmen bi maratonda gbyim hergünüm birbirinden koşturmaca dün 6 da kalktım namazı kıldım eşimle kayınpederimi dogurdum işe yolladım yemek yaptım akşam için sonra giyinip kayınvaldeme gitcektim ana bi baktım göğüslerim çatlamışşşşşşşşşş çok moralim bozuldu hemen banyo yaptım zeytin yağ sürdüm catlamayınca bu zmana kadar çatlamıcam sanmıştım çok üzüldüm ya ama 2 gündür göğüslerim öyle acıyo yanıyoduki uçlarıda çok acıyo rengide koyulaştı evlendigimde 75 zor zakıyodum büyük geliyodu 80 oldu derken kaç oldu bilemem hiçbi sütyenimi takaısım gelmiyo acıyo resmen

sonra 9 da yolalra düştüm arabaalrda perişan oldum bide koca bayırı 3 kere dinlenip tırmandım 11i geçiyodu kayınvaldeme gittim günü vardı misafirler 2 ye dogru geldi yenildi içildi 4bucukta çıktım geri yola off akşamda erken oluyo yollarda perişan oldum ilk indiğim yerde alışveriş merkezi var orda akşamı kıldım gene metroya bindim metrodan indim yatsı okundu bide ordan evimize hiçbi vasıta yok taksi bile yok nabayım gene tabana kuvvet yürüdüm saat nerdeyse 7yi geçiyodu 10 daakkada gittim yolu ayamı sürüye sürüye 1 saatte gelmişim zaten bizim kız arabada çok yaramaz olcak şimdiden belli ben arabaya biniyorum ben oturuyorum o ayağa kalkıyo sanki hiç arabadaki kadar hissetmiyorum normalde... sanki trambolinde zıplıyo cimcime

neyse bide eve geldim arkamda eşimle babası işten geldi açlar tabi sofrayı kurdum bulaişıkları sandalyeye oturarak yıkadım çünkü makina dolu boşaltcak halim yoktuallahım dayanamıyorum ya vucudum kaldırmıyo resmen

bugünde onalrı işe geçirdim şimdi hazırlanıp çıkıcam bugünde doktor işim var tiroid için devlet hastanesine gidicem ve 10tlm var eşim para bırakmadı sormadı bile hatta her işi kendim beceriyorum ya insan bi nbıyosun nediyosun der sinir oluyorum onada offo sormadı diye bende istemedim şu anlamsız gururlarım yüzünden bigün başıma bişi gelcek ben hamişle bi kadınım ya herzaman yanımda belli bi para olması lazım nefret ediyorum şu maddi konuardan özelliklede eşimle aramdaki maddi şeylere uyuz oluyorummmmmmmmmmmm

mayalarında var tatlım hayırdır noldu ? neden sıktı kocacığın canını

alacagı iki çift çorap bizim oğlana ama ne hıkmetse her defasında bı kavga cıkarıp gunu b*k etmeyı becerıo nıtekım dun de basardı sagolsun sanırsın onun cocugu degıl de babamın evınden getırıyorum cınarı... aman aman yavyum boşverin günaydın dıyelım gecmedı hala sınırım okula da gıdemedım bu gun goruosunuz... karnım da cok acıktı ne yesek...

gunaydın cancanlar
lepi özellikle sana günaydın günaydın günaydın
benim biraz moralim bozuk bugün oğlumla ilgili olarak canım sıkkın bugünlerde hırçınlaştı biraz, dün bi dolu endişe aldı beni ya iyi bir anne olmassam ya ikisine birden yetemezsem ya oğluma haksızlık ederde kötü davranırsam gibi, yarım saat falan ağladım biraz rahatladım

ama yinede aklım oğlumda

birde daha kıskanıyorda ondan böyle oluyor diyenleri duyunca hepten üzülüyorum olabilir kıskanabilir çocuktur bu, fakat bunu dile getirmek kime ne yarar sağlıcak bilmiyorum
bu defa lohusalığım ağır geçicek diye düşünüyorum şimdiden kaldıramıyorum bazı şeyleri birde bırbır sürekli kafamın etini yiyen birileri olursa kalplerini kırcama eminim (kayınvaldemin ve akrabaların) eşimle konuştum dün akşam ona uyarması gerektiğini söyledim ben kötü olmayayım gelinim sen oğullarını ağırlarına gitmez dedim, offfffffff bilmiyorum bunca karışık kafamda yinede düşündüğüm tek şey oğlum karnımdaki kızımı bile unutturyor bana
onu üzgün görmek istemiyorum ben

mayalarında var tatlım hayırdır noldu ? neden sıktı kocacığın canını

alacagı iki çift çorap bizim oğlana ama ne hıkmetse her defasında bı kavga cıkarıp gunu b*k etmeyı becerıo nıtekım dun de basardı sagolsun sanırsın onun cocugu degıl de babamın evınden getırıyorum cınarı... aman aman yavyum boşverin günaydın dıyelım gecmedı hala sınırım okula da gıdemedım bu gun goruosunuz... karnım da cok acıktı ne yesek...

gunaydın cancanlar
lepi özellikle sana günaydın günaydın günaydın
benim biraz moralim bozuk bugün oğlumla ilgili olarak canım sıkkın bugünlerde hırçınlaştı biraz, dün bi dolu endişe aldı beni ya iyi bir anne olmassam ya ikisine birden yetemezsem ya oğluma haksızlık ederde kötü davranırsam gibi, yarım saat falan ağladım biraz rahatladım

ama yinede aklım oğlumda

birde daha kıskanıyorda ondan böyle oluyor diyenleri duyunca hepten üzülüyorum olabilir kıskanabilir çocuktur bu, fakat bunu dile getirmek kime ne yarar sağlıcak bilmiyorum
bu defa lohusalığım ağır geçicek diye düşünüyorum şimdiden kaldıramıyorum bazı şeyleri birde bırbır sürekli kafamın etini yiyen birileri olursa kalplerini kırcama eminim (kayınvaldemin ve akrabaların) eşimle konuştum dün akşam ona uyarması gerektiğini söyledim ben kötü olmayayım gelinim sen oğullarını ağırlarına gitmez dedim, offfffffff bilmiyorum bunca karışık kafamda yinede düşündüğüm tek şey oğlum karnımdaki kızımı bile unutturyor bana
onu üzgün görmek istemiyorum ben

Günaydinn herkeze naptin canim sen ben okurken yoruldum aman dikkat kimse bebegin kadar degerli degil azcik caninin kiymetini bil sana tavsiyem nekadar yaparsan yap yaranamazsin kimseye.Herseye ben hallederim dedikce hersey sana kalir .Cek elini ayagini biraz ay bugün iyi degilim de gec uzan :) para msselesine gelincede biraz patavatsiz ol artik yanliz degilim de onceden istemiyordum ama bende can tasiyorum belki acil birsey olcakti biraz daha düsünceli ol de ( bu lafta yeter heralde ona) sen iyi bak kendine

sen hangi siteden aldın tatlım ? ben de bu hafta sonu yıkayıp ütüleyeceğim kıyafetleri o dediğiniz deterjanı alayım inş., hastane çantasını da hazırlayacağım dursun bi köşede nolur nolmaz

Günaydinn herkeze naptin canim sen ben okurken yoruldum aman dikkat kimse bebegin kadar degerli degil azcik caninin kiymetini bil sana tavsiyem nekadar yaparsan yap yaranamazsin kimseye.Herseye ben hallederim dedikce hersey sana kalir .Cek elini ayagini biraz ay bugün iyi degilim de gec uzan :) para msselesine gelincede biraz patavatsiz ol artik yanliz degilim de onceden istemiyordum ama bende can tasiyorum belki acil birsey olcakti biraz daha düsünceli ol de ( bu lafta yeter heralde ona) sen iyi bak kendine

çiçekmalzeme diye bi siteden aldım incik boncuklarımı ama bbilim daha ucuz bi site bulduğunu söyledi, hangi site olduğunu söylesin oraya da bak istersen canım...

kız ben hareket edemiyorum kiii yürüyüş bile yapamıyorum artık taşımıyor beni sol kalçam sanki. yarın kontrolüm var soracağım bakim dr.a ne dicek. merdiven çıkmak için bile eşimden destek alıyorum anneme göre "hamilelik yeli " diye bi kavram varmış ondanmış, kendisinde de olurmuş böyle..

çok zevkli oluyor keçeden bişiler yapmak, izne çıkar çıkmaz başla bence canım. nette de güzel bloglar var oralardan kopya çektim benn.. keçelerimi de hobikeçe diye bi siteden aldım ertesi gün geldi. çok çeşitli renkleri var fiyatı da uygun, hemen herr renkten aldım, bikaç sene sonra kızımla da bişiler yaparız o keçelerden diye :) ince keçe almalısın fiyatı hem daha uygun hem oyuncak falan yapmak için ideal olan o...

sen hangi siteden aldın tatlım ? ben de bu hafta sonu yıkayıp ütüleyeceğim kıyafetleri o dediğiniz deterjanı alayım inş., hastane çantasını da hazırlayacağım dursun bi köşede nolur nolmaz

Günaydın kızlar,

dün bir uyumuşum bir uyumuşum sabah yine de zor kalktım. bir ara uyanıp mayaladığım yoğurdu açtım. bu 2. seferdi. sanırım bu sefer daha iyi oldu geçen seferki önerileriniz için de çok teşekkür ederim. hakikaten dolapta 1-2 gün bekleyince toplarladı yoğurt kendini.

canım bence bu kadar endişelenme. senin bu yönde endişelerin varsa zaten muhtemelen oğlunu ikinci plana atamazsın. oğlunun ihtiyacı olan, hem şimdi hem doğumdan sonra, hala seviliyor olduğunu bilmek ve bunu hissetmek... ki bu endişeyi taşırken onu sevginden mahrum etmezmişsin gibi geliyor bana. doğumdan sonra ilgi beklediğinde de mesela bu zaman zaman seni sinir edebilir, fazla ısrarcı gelebilir. ama o an onu anlamaya çalışırsan aslında onun da isteği çok masum. seni, annesini kaybetmediğini görmek istiyor. bir de bazı işlere onu da dahil etmek, beraber yapıyorsunuz hissini ona vermek onu da sürece dahil edeceğinden dışlanmış hissetmez. o zaman daha az hırçın olabilir belki. bence şu sıralar oğlunla baş başa geçireceğiniz neredeyse son zamanlar olduğu için keyfini çıkarmaya bakın. ama unutma o da şimdi sizin bütün odağınız yeni gelecek bebek, ona alınacaklar vs olduğundan kendini geri planda kalmış hissediyordur. belki zaman zaman ona sizinle birlikte ne yapmak ister diye sorabilirsiniz. ama şu da var ki, onu ikinci plana atılıyormuş gibi hissettirmemek için aşırı telafiye gidip her istediğini yapmak da pek olumlu bir durum olmaz. bu defa bu ilgi ister istemez doğum sonrası azalacağından yine istenmeyen sonuca götürür.

bence sen canını sıkma. bu endişelerle hem kızın, hem oğlun için kötü bir anne olabileceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…