selamm kızlarr kocayla kavga ettık off bu erkekler doğustan mı anlayıssız yoksa sonradan edınılmış bır okuzluk mu
mayalarında var tatlım hayırdır noldu ? neden sıktı kocacığın canını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm kızlarr kocayla kavga ettık off bu erkekler doğustan mı anlayıssız yoksa sonradan edınılmış bır okuzluk mu
canım onlar içince spreyy leke çıkarıclardan kullansana ben öyle yapıyorum yoksa hayatta çıkmıyor gömleklerin kol ve yaka lekeleri, önceden arielinkini alıyordum ama ariel nedense kaldırmış piyasadan şuanda aspirin diye bir sprey var belki biliyotsundur bir çok yerin temizliği için kullanılıyor ondan sıkıyorum ben makinaya atmadan 5 dk önce hatta bakıyorum çok ağır kirler eski bir diiş fırçam var onla şöyle üzerinden geçiyorum iyice çeksin diye deterjanı atıyorum makinaya iz falan kalmıyor
ha benimde eşim 2 gün giyer gömleği ama yinede kir oluyor işte
aynı fikirdeymişiz![]()
bu arada speedy yokmu bugün ben hiç görmedim sanki bilgisi olan varmı ? :26::26::26:
bu arada speedy yokmu bugün ben hiç görmedim sanki bilgisi olan varmı ? :26::26::26:
canım o anwayi bende almıştım önce ama nasıl bir kokudur o öyle ya ne zaman bir gömleğe sıksam banyoda öksürükler içinde kalıyordum çiğerlerime kadar yakıyor nerdeyse birde o markanın ürünlerine bitkisel diyorlar ya şaşıyorumda ona şaşıyorum bitkisel olsa o kadar ağır kokarmı yawwwwwwww
evet canım birde öyle denehım aspirin adlı ilaç evde var aslında halı için almıştım.hatta bir kaç kez denedim ama üzerine sıkıp hemen makinaya atmıştım lekeler inatçı olduğu için demekkki çıkmamış diş fırçasıyla iyice fırçalayıp atayım bakim nasıl olcak
O teyzesiyle dışarıda olcaktı canım bugün.. Akşama okur yazar herhalde![]()
2 gün rapor aldı ya canım.hatın geziyo
teyzesi mevlüt için bi şeyler bakacakmış.onunla gitti...hatta eminim teyzesinden cok kendisi alacak dayanamayıp![]()
hakkaten tam kimyasal bomba! hamilelikten beri ben deterjana filan pek elimi sürmez oldum zaten, uzun süredir de kullanmıyorum bu ürünü canım. o zaman kelebeklerime önermiyorum bu ürünü, vazgeçtim
de şekeriimm çıkk dışarı de,o şimdi içten içe sewiniyodur da kış geldi üşümicem artık felan diye ama yemezlerrrr :))
iyi bak sinir etmenin yanında işe de yarıyo o zaman :) ama ayakkabı çıkarma olayı bile kendi çapında bomba!! sizin krize girdiklerinizi hayal bile edemiyorum ben.
saol tatlım ama magnet olayında da ben bi keçe işine giriştim ki fersaah fersaah boyumu aşıyoo,düşün ki keçeyi ilk defa bunu yapmak için alırken gördüm:) ama azimliyim hırslıyımm cebelleşiyorummm
bende pratik bilgi çoktur kızlar aklımdayken sizlerle paylaşayım aklımdakileri yani
- kıyafetinizde yağ lekesi kalır hani bazen yıkandığı halde böyle gölge gibi onu makinaya tekrar atarken üzerine bulaşık deterjanı sıkın lekenin boyutu kadar (tercihen fairy) makinadan çıktığında leke falan kalmaz
- ütüler için colalı ütü speryleri var ondan kullanırım genelde ütünün zamanını kısaltıyor ayrıca ütü masanızada bişey yapabilirsiniz daha kolay ütü yapmak için
oda şu alimünyum folya varya onu ütü masanızın metal zemini üzerine seriyorsunuz sonra onun üstüne kauçuuğunu ve örtüsü geçiriyorsunuz ısıyı muhafaza ettiği için ütülediğiniz şeyler sadece üstten ısı almış olmuyor alattanda ısınıyor ve daha çabuk ütüleniyor ben denedim bunu işe yarıyor gerçekten![]()
ahh canıım saoll,iştahlandım sen böyle diince yapasım geldi :) olmasına oluyo da olurken de benim içime kan damliyo :)) kaplumbaga hızındayımm :) bi de ince iş ya,amann olduğu kadar olmadığı kader diom her elime alıştaarkandayız secerko, çok güzel yaparsın emin ol, millet nasıl yapıyor,
elin alışınca profesyonel olursun bak:))
bende pratik bilgi çoktur kızlar aklımdayken sizlerle paylaşayım aklımdakileri yani
- kıyafetinizde yağ lekesi kalır hani bazen yıkandığı halde böyle gölge gibi onu makinaya tekrar atarken üzerine bulaşık deterjanı sıkın lekenin boyutu kadar (tercihen fairy) makinadan çıktığında leke falan kalmaz
- ütüler için colalı ütü speryleri var ondan kullanırım genelde ütünün zamanını kısaltıyor ayrıca ütü masanızada bişey yapabilirsiniz daha kolay ütü yapmak için
oda şu alimünyum folya varya onu ütü masanızın metal zemini üzerine seriyorsunuz sonra onun üstüne kauçuuğunu ve örtüsü geçiriyorsunuz ısıyı muhafaza ettiği için ütülediğiniz şeyler sadece üstten ısı almış olmuyor alattanda ısınıyor ve daha çabuk ütüleniyor ben denedim bunu işe yarıyor gerçekten![]()
Aşure miii:))) bayılırım ama yarın tahlilerim var canım hastaneye gitcemkızzz limonummm yarın annem gelecek bana.asure yapacak...bir de ofisin bulunduğu apartmandaki ablalar....sen de gelsene bana
canımmm kk dan bi arkadaşım uygun bi fiyata yapacak o gösterdiğim güneşi
dün deneme yaptı hatta.basladı yani.....üzerinde çalışıyoruz şimdilik...
bak bu kuzum
Eki Görüntüle 867158
sarılı olanı yapacak...arkasına da mıknatıs yapıstırcak.dolaba asmak için...o göndersin belki bende tülün içine koyabilirim dağıtırken....isim etiketi de düşünüyorum ama hangi siteden yaptırsam bilemedim.hoşgeldin güneş gibi:26:
kızzz limonummm yarın annem gelecek bana.asure yapacak...bir de ofisin bulunduğu apartmandaki ablalar....sen de gelsene bana
canımmm kk dan bi arkadaşım uygun bi fiyata yapacak o gösterdiğim güneşi
dün deneme yaptı hatta.basladı yani.....üzerinde çalışıyoruz şimdilik...
bak bu kuzum
Eki Görüntüle 867158
sarılı olanı yapacak...arkasına da mıknatıs yapıstırcak.dolaba asmak için...o göndersin belki bende tülün içine koyabilirim dağıtırken....isim etiketi de düşünüyorum ama hangi siteden yaptırsam bilemedim.hoşgeldin güneş gibi:26:
kızlar bir fikrinizi alayım istiyorum, dün k.v. eminönünde baktığı bebek şekeri resimlerini göndermiş aslında pek beğenmedim ama içlerinden en çok bu eklediğim eşimle bana sevimli geldi. arkası mıknatıslı magnet . fiyatı 1 tl. sizce nasıl, çok mu basit?
Eki Görüntüle 867136 Eki Görüntüle 867136
kızlar bir fikrinizi alayım istiyorum, dün k.v. eminönünde baktığı bebek şekeri resimlerini göndermiş aslında pek beğenmedim ama içlerinden en çok bu eklediğim eşimle bana sevimli geldi. arkası mıknatıslı magnet . fiyatı 1 tl. sizce nasıl, çok mu basit?
Eki Görüntüle 867136 Eki Görüntüle 867136