2014 Şubat Anneleri

canım onlar içince spreyy leke çıkarıclardan kullansana ben öyle yapıyorum yoksa hayatta çıkmıyor gömleklerin kol ve yaka lekeleri, önceden arielinkini alıyordum ama ariel nedense kaldırmış piyasadan şuanda aspirin diye bir sprey var belki biliyotsundur bir çok yerin temizliği için kullanılıyor ondan sıkıyorum ben makinaya atmadan 5 dk önce hatta bakıyorum çok ağır kirler eski bir diiş fırçam var onla şöyle üzerinden geçiyorum iyice çeksin diye deterjanı atıyorum makinaya iz falan kalmıyor
ha benimde eşim 2 gün giyer gömleği ama yinede kir oluyor işte

aynı fikirdeymişiz :54:

hım aspirin adlı ilaç evde var aslında halı için almıştım.hatta bir kaç kez denedim ama üzerine sıkıp hemen makinaya atmıştım lekeler inatçı olduğu için demekkki çıkmamış diş fırçasıyla iyice fırçalayıp atayım bakim nasıl olcak

canım o anwayi bende almıştım önce ama nasıl bir kokudur o öyle ya ne zaman bir gömleğe sıksam banyoda öksürükler içinde kalıyordum çiğerlerime kadar yakıyor nerdeyse birde o markanın ürünlerine bitkisel diyorlar ya şaşıyorumda ona şaşıyorum bitkisel olsa o kadar ağır kokarmı yawwwwwwww

hakkaten tam kimyasal bomba! hamilelikten beri ben deterjana filan pek elimi sürmez oldum zaten, uzun süredir de kullanmıyorum bu ürünü canım. o zaman kelebeklerime önermiyorum bu ürünü, vazgeçtim

selamm kızlarr kocayla kavga ettık off bu erkekler doğustan mı anlayıssız yoksa sonradan edınılmış bır okuzluk mu

evet canm bazen gerçekten anlamak mümkün değil bide bizimki diyo kadınları anlamak çok zor diye kendine hiç bakmıyo ama:9: ne yaptıki canm seni bukadar sinirlendirecek :26:

hım aspirin adlı ilaç evde var aslında halı için almıştım.hatta bir kaç kez denedim ama üzerine sıkıp hemen makinaya atmıştım lekeler inatçı olduğu için demekkki çıkmamış diş fırçasıyla iyice fırçalayıp atayım bakim nasıl olcak
evet canım birde öyle dene :34::34:

O teyzesiyle dışarıda olcaktı canım bugün.. Akşama okur yazar herhalde :54:

2 gün rapor aldı ya canım.hatın geziyo :27:

teyzesi mevlüt için bi şeyler bakacakmış.onunla gitti...hatta eminim teyzesinden cok kendisi alacak dayanamayıp :9::9::16:

ben görmemişim kızlar speedyinin izinli olacağını dün fazla yoktum ya ondan herhalde

de şekeriimm çıkk dışarı de,o şimdi içten içe sewiniyodur da kış geldi üşümicem artık felan diye ama yemezlerrrr :))
iyi bak sinir etmenin yanında işe de yarıyo o zaman :) ama ayakkabı çıkarma olayı bile kendi çapında bomba!! sizin krize girdiklerinizi hayal bile edemiyorum ben.
saol tatlım ama magnet olayında da ben bi keçe işine giriştim ki fersaah fersaah boyumu aşıyoo,düşün ki keçeyi ilk defa bunu yapmak için alırken gördüm:) ama azimliyim hırslıyımm cebelleşiyorummm

arkandayız secerko, çok güzel yaparsın emin ol, millet nasıl yapıyor,
elin alışınca profesyonel olursun bak:))

bende pratik bilgi çoktur kızlar aklımdayken sizlerle paylaşayım aklımdakileri yani

- kıyafetinizde yağ lekesi kalır hani bazen yıkandığı halde böyle gölge gibi onu makinaya tekrar atarken üzerine bulaşık deterjanı sıkın lekenin boyutu kadar (tercihen fairy) makinadan çıktığında leke falan kalmaz

- ütüler için colalı ütü speryleri var ondan kullanırım genelde ütünün zamanını kısaltıyor ayrıca ütü masanızada bişey yapabilirsiniz daha kolay ütü yapmak için
oda şu alimünyum folya varya onu ütü masanızın metal zemini üzerine seriyorsunuz sonra onun üstüne kauçuuğunu ve örtüsü geçiriyorsunuz ısıyı muhafaza ettiği için ütülediğiniz şeyler sadece üstten ısı almış olmuyor alattanda ısınıyor ve daha çabuk ütüleniyor ben denedim bunu işe yarıyor gerçekten :34:

bende pratik bilgi çoktur kızlar aklımdayken sizlerle paylaşayım aklımdakileri yani

- kıyafetinizde yağ lekesi kalır hani bazen yıkandığı halde böyle gölge gibi onu makinaya tekrar atarken üzerine bulaşık deterjanı sıkın lekenin boyutu kadar (tercihen fairy) makinadan çıktığında leke falan kalmaz

- ütüler için colalı ütü speryleri var ondan kullanırım genelde ütünün zamanını kısaltıyor ayrıca ütü masanızada bişey yapabilirsiniz daha kolay ütü yapmak için
oda şu alimünyum folya varya onu ütü masanızın metal zemini üzerine seriyorsunuz sonra onun üstüne kauçuuğunu ve örtüsü geçiriyorsunuz ısıyı muhafaza ettiği için ütülediğiniz şeyler sadece üstten ısı almış olmuyor alattanda ısınıyor ve daha çabuk ütüleniyor ben denedim bunu işe yarıyor gerçekten :34:

vay be süper bilgilermiş canm sağol aynen yağ lekesi çıkmıyordu özellikle kot pantalonlarımdan... ayrıca alimünyum işinide denicem:34:

arkandayız secerko, çok güzel yaparsın emin ol, millet nasıl yapıyor,
elin alışınca profesyonel olursun bak:))
ahh canıım saoll,iştahlandım sen böyle diince yapasım geldi :) olmasına oluyo da olurken de benim içime kan damliyo :)) kaplumbaga hızındayımm :) bi de ince iş ya,amann olduğu kadar olmadığı kader diom her elime alışta:1:

bulaşık deterjanı olayını ben de yapıyorum :) banyoda demirbaşım hattaa :))
ama ütülenen gölgeli yağlarda faydasızz,zannedersem sıcaklık iyice yerleştiriyo lekeyi,gördün leke çıkmamış tekrar kirliye atıcaksın..en zor yanı bu :)

kızzz limonummm yarın annem gelecek bana.asure yapacak...bir de ofisin bulunduğu apartmandaki ablalar....sen de gelsene bana:34:

canımmm kk dan bi arkadaşım uygun bi fiyata yapacak o gösterdiğim güneşi:34:

dün deneme yaptı hatta.basladı yani.....üzerinde çalışıyoruz şimdilik...:1:

bak bu kuzum:34:
Eki Görüntüle 867158

sarılı olanı yapacak...arkasına da mıknatıs yapıstırcak.dolaba asmak için...o göndersin belki bende tülün içine koyabilirim dağıtırken....isim etiketi de düşünüyorum ama hangi siteden yaptırsam bilemedim.hoşgeldin güneş gibi:26:
Aşure miii:))) bayılırım ama yarın tahlilerim var canım hastaneye gitcem:(( ama görüşmek istiyorum ben dee çok yakınızz

kızzz limonummm yarın annem gelecek bana.asure yapacak...bir de ofisin bulunduğu apartmandaki ablalar....sen de gelsene bana:34:

canımmm kk dan bi arkadaşım uygun bi fiyata yapacak o gösterdiğim güneşi:34:

dün deneme yaptı hatta.basladı yani.....üzerinde çalışıyoruz şimdilik...:1:

bak bu kuzum:34:
Eki Görüntüle 867158

sarılı olanı yapacak...arkasına da mıknatıs yapıstırcak.dolaba asmak için...o göndersin belki bende tülün içine koyabilirim dağıtırken....isim etiketi de düşünüyorum ama hangi siteden yaptırsam bilemedim.hoşgeldin güneş gibi:26:

Bu arada güneşlere bayıldımm çok şeker:) benim size gönderdiğim adresde de1,5 tlye yapıyo keçeden..birmax denen sitede de var isim etiketi canım.tanesini 0,06 tlye basıyomuş..

kızlar bir fikrinizi alayım istiyorum, dün k.v. eminönünde baktığı bebek şekeri resimlerini göndermiş aslında pek beğenmedim ama içlerinden en çok bu eklediğim eşimle bana sevimli geldi. arkası mıknatıslı magnet . fiyatı 1 tl. sizce nasıl, çok mu basit?

Eki Görüntüle 867136 Eki Görüntüle 867136

bayıldım harika benimki de buna benziyor zaten resim eklemeyi beceremediğim için ekleyemiyorum :)

kızlar bir fikrinizi alayım istiyorum, dün k.v. eminönünde baktığı bebek şekeri resimlerini göndermiş aslında pek beğenmedim ama içlerinden en çok bu eklediğim eşimle bana sevimli geldi. arkası mıknatıslı magnet . fiyatı 1 tl. sizce nasıl, çok mu basit?

Eki Görüntüle 867136 Eki Görüntüle 867136

CANIM BUNU BEN DE BEĞENMİŞTİM ÇOKK ŞEKER ÜSTELİK ÇOKKK UCUZZ BEN İNTERNETTE 1.75E FALAN BULMUŞTUM KESİNLİKLE ÇOK UYGUN VE TATLIII :nazar::emir_bebek:

Back
X