2014 Şubat Anneleri

Merhaba hamişler doktora gidip ilaçlara başlayanlar varmı? İlk gebeliğimdeki doktorum folik asit, elevit ve ferrum kullandırtmıştı şimdiki doktorum sadece elevit verdi sizde durumlar nedir ikilemde kaldım ben

valla tatlım benim ilk bebeğim ve doktorum bana piyasada deli gibi ilaç var istersen aldırayım ama vucudunu yorar ve bebeğime fayda sağlıyor diye düşünür rahatlarsın başka birşey olmaz dedi....en güzeli doğal meyve sebze tüket süt yoğurt peynir yumurta ihmal etme dönemin ilerledikçe vücüdunda eksiklik cıkarsa veririm dedi...hatta ilk gittiğim doktor folik asit vermişti istiyorsan iç sadece psikolojin rahatlar dedi:) bende şuan sadece doğal şeyler yemeye çalışıorum iki farklı doktora gittim ikiside rahat ol bebeğin haftasına göre sağlıklı sıkıntı yok dedi..

benimde ilk gebeliğim doktorum ecopirin ve folik asit verdi.ağzıma tükürük doluyor halsizim midem ile aramız hiç iyi değil.birde tansiyonum yerlerde.ama bebiş doğsun soricim bunları ona

Ben böyle bir uyku ne gördüm ne duydum ne yaşadım.. Dehşet uykum var akşam saat 8 dedi mi yatıyorum deliksiz uyuyorum sanki günlerce uyumamışım sırtımda taş taşımışım Siz de öyle misiniz arkadaşçağızlarım

tatlım bendede uyku sorunu var :) uyu uyu uyu:)

inşallah bebeklerimizi kucaklara alırız tum topicce:)) senınle aynıyız bende gittimimde 4 haftamda kesecim 7.9mm di banada 7 temmuz gibi gelmemi söyledi doktor...:)bulantıya çubuk kraker ıyı gidio diolar bişey olmaz bulantını gidersinde... bende az önce 10 gundur süpüremediğim evımı süpürdümmm .. korka korka yavaş yavaşşş:))) sarımsı bı akıntınız oluyomu kızlar ???

bu akıntı işine bir anlam veremedim.bazen hiç olmuyor bazen iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum o an

bu akıntı işine bir anlam veremedim.bazen hiç olmuyor bazen iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum o an

az önce forumlarıda araştırdımmm ben normal olduğu soylenıyor çoğu kk forumdaki bayanlar tarafından...:)))noe stress no panıc:)))

kızlar topiğimizin ilk mesajındaki listeye eklenmek için sosyoloji12 arkadaşa özel mesaj atacaktım..ama 100 adet yorum yapmadığım için atamıyorum.biriniz yerime atabirmi ?mesajım şu;
merhaba , allah nasip ederse bende şubat annesiyim.ilk bebeğim.muhtemel doğum tarihimiz 09-02-2014.yaşım 34.listeye eklerseniz çok mutlu olurum

Benimde sarı akıntım var 2 sefer oldu leke şeklinde 1 damla korktum bende..gerçi pembe ve kırmızı olmadıkça sorun yokmuş ama insan yinede tedirgin oluyo..

az önce forumlarıda araştırdımmm ben normal olduğu soylenıyor çoğu kk forumdaki bayanlar tarafından...:)))noe stress no panıc:)))

tatlım akıntı kokusuz ve az ise sorun yokmuş gebeliklerde olabiliyormuş doktorum beni allatan muayene ettiğinde evet akıntın var bu normal demişti.. fakat kötü renkli( yeşilimsi yada beyaz fakat yoğun )ve kaşıntı yapan kokulu şeklindeyse mutlaka görünmek gerkiyor enfeksiyon olabilirmiş. doktorum bana intimate jellerden( eczaneden almalıymışız bazı markaların kozmetik ürünü olarak satılıyor onları pek beğenmediğini söylemişti) kullanabilirsiin dış ortamdan enfeksiyon kapmanı nispeten engeller dedi..ben rahatım dediğin gibi stress yok mutlu bebişlerimiz olsun

uyuyabildğinz kadar uyuyun kızlar:)) suan bebeği doğalı bir ay olan arkadaşlarım var uyku diye ölüyorlar şuan uyuyabildiğimiz kadarr uyuyalımmm:) bebişlerre yarasın:)

annemde öyle diyor ; uyu ararsın bugünlerini

benım annemde aynını soyluyor kaygananammmda uyuma hareket iyidir her zaman dior zaten akşam 9 buçukta uyuyorum dayanamaıyorumm ... öğleden sonrada bı fasıl uykum geliooo bende çıkıyorum hava alıyorum bıraz..:)

6+4 um bugun.dr dan gfldum.kalp atisini duydum nihayet.darisi tum arkadaslara.
bu arada gecen hafta 5+4tum vajinal kakp atimini duyamamistim.bugun de vajinal bakti dr duyduk sukur.

maşallah canım benim :) darısı bizim başımıza benim kontrolüm perşembe günü sabırsızlıkla bekliyorum, umarım meleğimi görürüm :)

Tünaydınn kızlar
Bugün doktora gittim hiçbir sorun yok çok şükür bebişim 7+0 haftada 9.5 mm olmuş kalbi de atıyor ama cihazı kalp atışını dinletemiyormuş çok üzüldüm yaa dinlerim ne güzel diye gitmiştim Ama napalım sağlıklı sıhhatlı olsun da.. bir sürü tahlil istedi sizden de istediler mi tahlil?Hepatitden tut kültür, kan, idrar vs. ye kadar haftaya Cuma'ya kadar yaptırabilirsen getir dedi yoksa 1 ay izine çıkıyormuş 1 ay sonra getir dedi...:44: Kontrole de 1 ay sonra gelirsin dedi..

Son düzenleme:

ben butun tahlillerimi yapıldım kan uyuşmazlığıma kadar cnm devlet hastanesine gittiğim için butun testleri istedi doktorrr... hemogram bıyokimya hormon tsh indecrt crums( uyuşmazlık) idrar 5 tup kan vermiştim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…