2014 Şubat Anneleri

ben butun tahlillerimi yapıldım kan uyuşmazlığıma kadar cnm devlet hastanesine gittiğim için butun testleri istedi doktorrr... hemogram bıyokimya hormon tsh indecrt crums( uyuşmazlık) idrar 5 tup kan vermiştim:)))

Anladım canım benim 2. gidişim olduğu için doktora demek ki anca şimdi istedi bakalım özel de 300 lira dediler yau yuhh dedim yani artık devlete gideceğim ben de orda yaptıracağım..

slm kızlar.bende dün hamile olduğumu öğrendim.beta-hcg 645 çıktı.ve muhtemel doğum tarihi 27şubat gibi gözüküyor.rabbim hepimizin yavrularını sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah. bende aranıza katılmak istiyorum burda sizlerle paylaşımlarda bulunmak için

Tünaydınn kızlar :KK76:
Bugün doktora gittim hiçbir sorun yok çok şükür bebişim 7+0 haftada 9.5 mm olmuş kalbi de atıyor ama cihazı kalp atışını dinletemiyormuş çok üzüldüm yaa dinlerim ne güzel diye gitmiştim :KK5: Ama napalım sağlıklı sıhhatlı olsun da.. bir sürü tahlil istedi sizden de istediler mi tahlil?Hepatitden tut kültür, kan, idrar vs. ye kadar haftaya Cuma'ya kadar yaptırabilirsen getir dedi yoksa 1 ay izine çıkıyormuş 1 ay sonra getir dedi...:44: Kontrole de 1 ay sonra gelirsin dedi..

maşallah canım:) çok sevindim senin adına...

tünaydın anne adayları ne çok şey yazmışsınız ya görmeyeli dün erkenden uyuyakaldığım için okuyamadım sabah da 9 dedi mi uyanıyorum ya açlık ve bulantıyla çarşambaya kontrolüm var çok heyecanlıyım çok

selam :)

bende balık annesi olacak bir balık anneyim babamızda balık burcu ...

heyecanlıyım ama henüz hamile olduğumu kabul edemiyorum sanki ben hamile değilmişim gibi geliyor...

bu ilk hamileliğim...

hiç bir şey de bilmiyorum...

kafam inanılmaz karışmış durumda

selam :)

bende balık annesi olacak bir balık anneyim babamızda balık burcu ...

heyecanlıyım ama henüz hamile olduğumu kabul edemiyorum sanki ben hamile değilmişim gibi geliyor...

bu ilk hamileliğim...

hiç bir şey de bilmiyorum...

kafam inanılmaz karışmış durumda

öncelikle hayırlı olsun :) benimde ilk bebeğim ama kendimi hiç kasmıyorum..sende kasma... nasıl iyi hissediyorsan öyle davran..rahat ol mümkün olduğunca her yeni gün daha da alışıyor insana...bence eğlenmeye bak:)tekrardan hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına al inş.

maşallah canım:) çok sevindim senin adına...

Çok sağol canım darısı sizlerin başına inş..

bayanlar sultanbeyli demiştiniz değil mi:) bende orada öğretmenim..:KK66:

Ben de Kartal'da öğretmenim bu Ağustos dönemi eş durumu tayini mağdurlarındanım şimdi bize alan değişikliği imkanı tanıdılar Sultanbeyli'yi yazmayı düşünüyorum eğer açık olursa tabi nasıl oralar öğretmenlik orda zor mu? (Bu arada 2 yıl Hakkari-Yüksekova'da görev yaptım)

Son düzenleme:
gunaydın herkes
bende doktordan geldim az önce sabah ilk hastasıydım
baktı bebeğimiz iyi dedi kalbimizi duyduk gördük çok şükür :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şuan herşey yolunda bir sorun yok ama yinede haftayada gel sonra 12.haftada gelirsin dedi
çok mutlu oldum :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Cok sevindim cnm hayirlisiyla kucagina da alirsin ins. Darisi bnm gibi duymmayi bekleyenlerin basina:KK49:

X