2014 Şubat Anneleri

sizi gidi cenebazlar, okuyamadim da hepsini, bi kac mesaji begendim begendim simdi de selamimi verip cikiyoruuum...
ins hep guzel haberler almak dilegiyle!! opuyorum! :KK54:

oyle selam vermekle olmaz sadece, iki cift laf etmen lazim, sunu yaptim, bunu yaptim diye :)))
bu arada parama kiyip sali gunu ultrasona girecegim, dayanamadim, sigorta kartimin gelmesine daha 15 gun vardi cunku...

bizim de eşimle konuştuğumuz tek şey bu :) bütün yaz meyveleri önünde de olsa sen şimdi kış meyvelerine aş erersin kesin diyo bana :) ama çok ilginçtir hiç meyve istemiyo canım, normalde meyvesiz duramam oysa.. varsa yoksa yoğurtlu naneli çorba.. bıkmıyorum kaç gündür kızlar ya.. yedikçe yiyesim geliyo başka da hiç bişeyi keyif alarak yemiyorum.. sırf bebişe faydalı olsun diye yiyorum..sizde de böyle tek bişeye takılan var mı benim gibi?

bende aci jalepeno bibere takmis durumdayim canim ekmege koyup suyuna baniyorum bi de cok aci zararli diyorlar nasil azalticam bilmiyorum onu yemekten zevk aliyorum :KK43:

hahhha canım cok güldüm :) bendede tatlı cok sewerm normalde smdi canım hiç istemio :) zaten yasadığım tek belirti kasık agrısı ve tatlı istememe :)

:) benimde kasik agrisi ayy cok tuhaf dimi midem falan bulanmiyor basim donmuyor belirti yasamiyorum pek bi an bebegim benle degil mi endise ediyorum sonra bastan beri olan sol kasigima ufak ufak sanci giriyor bana sinyal verdigini anliyorum orda oldugunu anlayinca rahatliyorum sana da oluyor mu canm :)

öncelikli olarak doktor bişey mi dedi sakıncası yoksa paylaşırmısın:KK43: ben yusuf süre sini duymustum inşallah onu okumaya calışcam güzel yüzlü ve güzel huylu olurmus bebişler inşallah.ama şimdilik okumuyorum canım kalp atışlarını duymadan hamıle olduguma bile kendimi alıştırmıyorum rabbim hayırlısıysa onu bizlere kavuşurur zaten ona emanet.

içme bosver ama şunu farkettim normal zamanda bırakamıyordum sigarayı hamile oldugumu ögrenince anında 1 taneye düşebiliyorum yada hic içilmiyor mesala ne kadar ilginç dimi:)

aynen bende oyleyim zaten gunde 3-4 tane iciyordum simdi hic icmiyorum canim istemiyor degil ama tutuyorum kendimi once bebegimiz icin sonra kendimiz <3

kontrolum persembe gunu daha cok var sabirsizlikla bekliyorum umarim gorunur. senin ki gorundu mu canim?

Ben daha adam akıllı muayene olamadım.Bu ay hiç beklemiyordum hamile olmayı o yüzden takip etmedim.Pazartesi regli gecikince test yaptım silik çıktı.Evimizin yakınındaki bir hastaneye kan testine gittim. Çarşamba tekrarladım değer yükselmiş dedi doktor.Kasıklarımda ağrı olup olmadığını sordu.Çok fazla ağrım yoktu sadece arada batma gibi bir ağrı geliyordu.Eğer ağrın artarsa cuma görebiliriz keseyi ama ağrıda artma olmazsa pazartesi görürüz dedi.O yüzden pazartesiyi bekliyorum.Bu sefer daha önceden de gittiğim doktora gidicem.O daha açıklayıcı konuşacaktır diye düşünüyorum...

Ben daha adam akıllı muayene olamadım.Bu ay hiç beklemiyordum hamile olmayı o yüzden takip etmedim.Pazartesi regli gecikince test yaptım silik çıktı.Evimizin yakınındaki bir hastaneye kan testine gittim. Çarşamba tekrarladım değer yükselmiş dedi doktor.Kasıklarımda ağrı olup olmadığını sordu.Çok fazla ağrım yoktu sadece arada batma gibi bir ağrı geliyordu.Eğer ağrın artarsa cuma görebiliriz keseyi ama ağrıda artma olmazsa pazartesi görürüz dedi.O yüzden pazartesiyi bekliyorum.Bu sefer daha önceden de gittiğim doktora gidicem.O daha açıklayıcı konuşacaktır diye düşünüyorum...

ben rahime ekildigi gun ogrendim cok enteresan bi sekilde evde test yapmistim kasigimda batma hissedince silik cikmisti :) benmde kan degerim adet gecikmeden 3 gun once 48 di 3 gun sonra 200 du batma oluyor bende hala biraz daha artti sanki olustu mu acaba cok merak icindeyim hakkimizda hayirlisi olsun canim umarim kesemizi ve kalp atisimizi goruruz hep birrlikte

gunaydın herkes
bende doktordan geldim az önce sabah ilk hastasıydım
baktı bebeğimiz iyi dedi kalbimizi duyduk gördük çok şükür :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şuan herşey yolunda bir sorun yok ama yinede haftayada gel sonra 12.haftada gelirsin dedi
çok mutlu oldum :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ben rahime ekildigi gun ogrendim cok enteresan bi sekilde evde test yapmistim kasigimda batma hissedince silik cikmisti :) benmde kan degerim adet gecikmeden 3 gun once 48 di 3 gun sonra 200 du batma oluyor bende hala biraz daha artti sanki olustu mu acaba cok merak icindeyim hakkimizda hayirlisi olsun canim umarim kesemizi ve kalp atisimizi goruruz hep birrlikte

Bana pazartesi oluşur dediğine göre seninkide çarşamba perşembe oluşmuş olur sanırım. :KK23::KK23::KK23: Amin inşallah :KK16::KK16::KK16:

gunaydın herkes
baktı bebeğimiz iyi dedi kalbimizi duyduk gördük çok şükür :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şuan herşey yolunda bir sorun yok ama yinede haftayada gel sonra 12.haftada gelirsin dedi

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gunaydın herkes

Gözünaydın cnm ne güzel bebeğinin kalbini dinlemişsin..herşeyin yolunda olmasına sevindim darısı bekleyenlerin başına :KK16:

herkese günaydın:)) bugün nasıl uyandınız bakalım?

gunaydınnn..:) bugun bulanmayla uuyanmadım fakat yemekten sonra bulandımm ve bazı şeylerin bana koktuğunu anladımmm.. ve her sabahkii gibi nezle gibi uyanıyorum burnum akıyor 1 2 saat sonra düzeliyor.....üşütmemmek için herşeyı yapıyorum kalın çoraplar ayaklarım hep sıcakta üşütmediğim halde sabahları nezle gibi uyanıyom:)) bulantımda geçioo yemeklerden sonra başlıyo şu 2 gundur.. ondan öncesinde bulanmak falan yoktu... sizde durum ne?bebekleri gördünüz mü ben henüz keseyı görebıldım 3 hafta sonra çağırdı doktor:KK43:( temmuzun 7 sigi gitmeyı planlıyorummm görmeye..bebeğimi:KK43:

gunaydınnn..:) bugun bulanmayla uuyanmadım fakat yemekten sonra bulandımm ve bazı şeylerin bana koktuğunu anladımmm.. ve her sabahkii gibi nezle gibi uyanıyorum burnum akıyor 1 2 saat sonra düzeliyor.....üşütmemmek için herşeyı yapıyorum kalın çoraplar ayaklarım hep sıcakta üşütmediğim halde sabahları nezle gibi uyanıyom:)) bulantımda geçioo yemeklerden sonra başlıyo şu 2 gundur.. ondan öncesinde bulanmak falan yoktu... sizde durum ne?bebekleri gördünüz mü ben henüz keseyı görebıldım 3 hafta sonra çağırdı doktor:KK43:( temmuzun 7 sigi gitmeyı planlıyorummm görmeye..bebeğimi:KK43:

bende aç karnına ilk yataktan kalktığımda bulantım oluyor. bugun yine baktım hafif hafif karışıyor bir iki tane sade çubuk kraker yedim. normalde abur cubur yemiyorum sanırsam üç dört taneden birşey olmaz..o biraz yatıitırdı. birazdan kahvaltı planlıyorum bakalım sonrasında ne olacak... bende 4 buçuk haftada keseyi görebildim..doktorum temmuzun 5 i gibi tekrar çağırdı..7. hafta bitmiş olacak kısmetse duyarım sanırım miniğimi:) bazen yerinde duruyor mu iyi mi diye düşünüyorum sonra ya bir bulantı oluyor yada kasığımda hafif sancı tamam diorum burada :)ağrının buantının mutluluk verdiği tek dönem bu olsa gerek:)

gunaydın herkes

Gozun aydin Allah tamamina erdirsin darisi basimiza ya ben daha doktora gitmedim benim batim 20-23 haziran arasiydi ama 17 sinde ogrendim batim 1 hafta gecsin oyle gideyim diyorum yani temmuz basinda gideyim diuorum sadece kan verdim 17sinde 45.25 ti 19 unda 99.10du 21de ise 194.40 ti.senin kac haftlikti kalp atislari ortalama ne zaman duyuluuor ben temmuz basinda gitsem duyulur mu acaba.benim satim 24 mayisti.satin basladigi gunden sayiliyor galiba hamilelik suresi temmuz basinda gittigimde bu durumda 6 haftalik falan oluyor degil mi

Merhaba hamişler doktora gidip ilaçlara başlayanlar varmı? İlk gebeliğimdeki doktorum folik asit, elevit ve ferrum kullandırtmıştı şimdiki doktorum sadece elevit verdi sizde durumlar nedir ikilemde kaldım ben :KK43:

X