sizi gidi cenebazlar, okuyamadim da hepsini, bi kac mesaji begendim begendim simdi de selamimi verip cikiyoruuum...
ins hep guzel haberler almak dilegiyle!! opuyorum!
bizim de eşimle konuştuğumuz tek şey bu :) bütün yaz meyveleri önünde de olsa sen şimdi kış meyvelerine aş erersin kesin diyo bana :) ama çok ilginçtir hiç meyve istemiyo canım, normalde meyvesiz duramam oysa.. varsa yoksa yoğurtlu naneli çorba.. bıkmıyorum kaç gündür kızlar ya.. yedikçe yiyesim geliyo başka da hiç bişeyi keyif alarak yemiyorum.. sırf bebişe faydalı olsun diye yiyorum..sizde de böyle tek bişeye takılan var mı benim gibi?
Günaydın herkese
hahhha canım cok güldüm :) bendede tatlı cok sewerm normalde smdi canım hiç istemio :) zaten yasadığım tek belirti kasık agrısı ve tatlı istememe :)
öncelikli olarak doktor bişey mi dedi sakıncası yoksa paylaşırmısınben yusuf süre sini duymustum inşallah onu okumaya calışcam güzel yüzlü ve güzel huylu olurmus bebişler inşallah.ama şimdilik okumuyorum canım kalp atışlarını duymadan hamıle olduguma bile kendimi alıştırmıyorum rabbim hayırlısıysa onu bizlere kavuşurur zaten ona emanet.
içme bosver ama şunu farkettim normal zamanda bırakamıyordum sigarayı hamile oldugumu ögrenince anında 1 taneye düşebiliyorum yada hic içilmiyor mesala ne kadar ilginç dimi:)
gunaydin canim senle ben hemen hemen ayni zamanda hamile kalmisiz kader arkadasim :)
Evet şimdi farkettim ben de...Keseyi görebildin mi :26::26:
kontrolum persembe gunu daha cok var sabirsizlikla bekliyorum umarim gorunur. senin ki gorundu mu canim?
Ben daha adam akıllı muayene olamadım.Bu ay hiç beklemiyordum hamile olmayı o yüzden takip etmedim.Pazartesi regli gecikince test yaptım silik çıktı.Evimizin yakınındaki bir hastaneye kan testine gittim. Çarşamba tekrarladım değer yükselmiş dedi doktor.Kasıklarımda ağrı olup olmadığını sordu.Çok fazla ağrım yoktu sadece arada batma gibi bir ağrı geliyordu.Eğer ağrın artarsa cuma görebiliriz keseyi ama ağrıda artma olmazsa pazartesi görürüz dedi.O yüzden pazartesiyi bekliyorum.Bu sefer daha önceden de gittiğim doktora gidicem.O daha açıklayıcı konuşacaktır diye düşünüyorum...
ben rahime ekildigi gun ogrendim cok enteresan bi sekilde evde test yapmistim kasigimda batma hissedince silik cikmisti :) benmde kan degerim adet gecikmeden 3 gun once 48 di 3 gun sonra 200 du batma oluyor bende hala biraz daha artti sanki olustu mu acaba cok merak icindeyim hakkimizda hayirlisi olsun canim umarim kesemizi ve kalp atisimizi goruruz hep birrlikte
gunaydın herkes
bende doktordan geldim az önce sabah ilk hastasıydım
baktı bebeğimiz iyi dedi kalbimizi duyduk gördük çok şükür
şuan herşey yolunda bir sorun yok ama yinede haftayada gel sonra 12.haftada gelirsin dedi
çok mutlu oldum
gunaydın herkes
şuan herşey yolunda bir sorun yok ama yinede haftayada gel sonra 12.haftada gelirsin dedi
çok mutlu oldum
gunaydın herkes
çok mutlu oldum
herkese günaydın:)) bugün nasıl uyandınız bakalım?
gunaydınnn..:) bugun bulanmayla uuyanmadım fakat yemekten sonra bulandımm ve bazı şeylerin bana koktuğunu anladımmm.. ve her sabahkii gibi nezle gibi uyanıyorum burnum akıyor 1 2 saat sonra düzeliyor.....üşütmemmek için herşeyı yapıyorum kalın çoraplar ayaklarım hep sıcakta üşütmediğim halde sabahları nezle gibi uyanıyom:)) bulantımda geçioo yemeklerden sonra başlıyo şu 2 gundur.. ondan öncesinde bulanmak falan yoktu... sizde durum ne?bebekleri gördünüz mü ben henüz keseyı görebıldım 3 hafta sonra çağırdı doktor( temmuzun 7 sigi gitmeyı planlıyorummm görmeye..bebeğimi
gunaydın herkes
çok mutlu oldum