2014 Şubat Anneleri

Ayhh oku oku gına geldi bitmedi son sayfaları atladım artık :KK24:

seninle aynı zamandayız.benimde göğüslerin kahve rengi yerler büyüdü ama dediğin gibi eskisi kadar acımıyor.ve öyle cok büyük değiller

Benim de boyutu büyüdü,kahverengi kısımlar değil de ucundan sıvı çıkıyor yhaaa :18: Neden anlamadım böyle birşey yaşayan var mı?

Anamm bu ne yau canlı canlı nasıl çekmişler bunu böyle resmen karından görüntü :KK70:D
Ben çok acıktııııııım...:KK56: Öğlen olsun yemek yiyeliiiiiim :KK9::KK9::KK9:

Avatardan da belli zaten ahah seni yansıtıyor :KK9: :KK9: :KK9:

merhaba annişler ya forumu okuyorum hepınız doktora gıtmıssınız kan vermıssınız keselerı gormussunuz ben daha kan bıle vermedım gıdıpte 1 hafta daha beklemeyı düsünüyorum toptan :KK16:göreyim herşeyini diye:) acaba gitmelıyım 2 ay önce düşük yaşadım cok şukur sımdı hamıleyım insan yınede tereddutte kalıyo doktora gıtmek için.mide bulantım yok garp bi şekilde ailelerede soylemedik daha bıraz daha zaman gecsın soylıcez ilkinde hemen soyledık herkese sonra zor oluyo....

Canım benim de boş gebelik nedeniyle bebeğimi aldırmıştım seni iyi anlıyorum ben de 6 haftalıkken gittim sadece ne kan ne bişey hiçbir test yaptırmadım daha öncesinde çok şükür şimdilik bi problem yok..:KK34:
Konumuz kalabalık tombikkus, nareksisi, Kelebex, alphinrosa, limonportakal, nrkny, 14561456, sedcel, aysegok35, viole, __SuPerisi__, zeytin13 herkesler burdaa :KK1:

Ben de burdayyımmmmm :nazar: :nazar: :KK24: :KK24: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK9: :KK9: :KK9:

Son düzenleme:
ya kızlar şimdi geçmiş sayfaları okudum da bazılarınız 4+3 te hem kese hem bebeği görmüşler ama bende doktor sadece 7.5 mmlik bir kese gördü bebeği görmedi,pazartesi gel hem kalp atışı hem bebeği görelim dedi ama ilk bebek düşük olduğu için korkuyorum bu da boş gebelik mi yoksa:KK43: çok evhamlı oldum çok....biliyorum çatlasamda patlasamda herşey olacağına varır ama napim insanım bende....
canım aklına kötü seyler getirme lütfen doktor ne demis bak kalp atıslarınada bakarız demiş ne guzel işte.ben buları yasamamak için ısrarla gıtmıyorum doktora beklemek daha zor:)iyi düşün ii olsun:)

ben kaciyom kizlar isler beni bekler, cok fazla yazmayn ha bitiremiyom okumayi :):)
sabah tarcinli elmali cay icmistim, bi arkadas tarcin iyi degil yazmis, Allah razi olsun, bi daha icmem ins.
peki bal-vanilya-papatya bu cayi icsem bi sey olmaz de mi? ne icecegimiz sasirdim :):)

Selam kizlaaar.... ay masallah ne cok yazmissiniz oku oku bitiremedim :) :KK1:

merhaba aysel cim, bende de hic bulanti yok, goguslerim sabah agriyor biraz, bi de sisiyor, diklesiyor boyle silikonlu gibi :)
ama sonra geciyor.. ins her sey yolundadir canim iyi dusunelim iyi olsun insssss.....

yaa ben de cok cok korkuyorum kilo almaktan, daha yeni diyet yaptim anca 63.5 a inebildim, tekrar 70 lere cikmak istemiyorum cok cirkin oluyorum cunku :KK43::KK43: bi de ailem de hep kilolu, ben de azcik diyeti biraksam hemen 70 e dogru gidiyorum... normalde ilk 5 ay pek kilo almamak lazim, ins hem bebisleirmiz saglikli olur hem de bizler fazla kilo almayiz :):)

inşallah cnm bizler kilo almayız ilk aylarda bebişlerimiz alırlar..gerçi alsaka önemli değil herşey onlar için :KK16:

ben kaciyom kizlar isler beni bekler, cok fazla yazmayn ha bitiremiyom okumayi :):)
sabah tarcinli elmali cay icmistim, bi arkadas tarcin iyi degil yazmis, Allah razi olsun, bi daha icmem ins.
peki bal-vanilya-papatya bu cayi icsem bi sey olmaz de mi? ne icecegimiz sasirdim :):)

Canım papatya çayı da içmeyin diyolar..:KK50:

ya kızlar şimdi geçmiş sayfaları okudum da bazılarınız 4+3 te hem kese hem bebeği görmüşler ama bende doktor sadece 7.5 mmlik bir kese gördü bebeği görmedi,pazartesi gel hem kalp atışı hem bebeği görelim dedi ama ilk bebek düşük olduğu için korkuyorum bu da boş gebelik mi yoksa:KK43: çok evhamlı oldum çok....biliyorum çatlasamda patlasamda herşey olacağına varır ama napim insanım bende....

canim arkadasin 4+3 mus ama sat'a gore degil sanirsam...

canım aklına kötü seyler getirme lütfen doktor ne demis bak kalp atıslarınada bakarız demiş ne guzel işte.ben buları yasamamak için ısrarla gıtmıyorum doktora beklemek daha zor:)iyi düşün ii olsun:)

ya çilekçim inan bazen buralara da takılmayayım diyorum,malum birbirimizin durumuna bakıp aa onunki daha iyi gelişmiş acaba bende bir şey mi var demekten kendimizi alamıyoruz ya da en azından ben öyleyim....evet iyi düşünmeye çalışacam...

ama biliyormusun çok istedim ben bu bebeği....bir mucize gibi geldi bu bana...çok teşekkür ederim cvp verdiğin için,ben şimdi çıkıyorum kayınvaldemlerdeyim müsait oldukça uğrarım canım...

Değerli anne adayları. Öncelikle gebeliğiniz sağlıklı geçer ve sağlıklı sıhhali hayırlı bir evlat veririr size İnşallah Rabbim.
Hamileyken yani daha 4 ya da 5. Haftanın içindeyken bir yere yetişmek için hızlıca koştuysanız eğer, o koşu bebeğe zarar verir mi? Ya da düşüğe falan sebep olur mu Allah korusun? :18:

Sanada selam arkadasımmm az kalmıs sık dısını ınsallahh kut kut kuttt attıgını duyarsınn senden sonrada sırada bekleyenlerde duyar ınsallah benım daha 10 gunum var:nazar:

benşm de biara 10 günüm vardı
tutturmuştum başka doktora gitcem çatlıom diye
iş güç geçti vakit işte:KK70:
öğrendikten 10 gün sonra giden ben gördükten sonra 4 gün yetiyor görmeden:p

kızlar içinizde kilo alan var mı
yada kıyafetleri artık dar gelen??

ben almadım ama almak da almamak da vermek de normalmiş öyle diyor internet siteleri
ama pantalon psikolojhik olarak sıkıo sanıırm görünmüosa düğmesini açıp oturuyorum

hamile olduğumu 16 gün önce öğrendim ve 1kg 300 gr almışım..bünyem kilo almaya çok müsait pko hastasıyım insilün direncim var inşallah fazla kilo almam :KK50:

Evet kullanıyodum uzun zamandır bende hamile olduğumu öğrenince bıraktım ilacı..

bende de pko var malesef:S
aslında benim doktorum ilacı bırak dedi
ama benim bir çok pkolu arkadaşım hamile kaldıktan sonra en azından 3 ay içtiler haplarını
ben de teke indirdim hapı içiom
bağımlı gibi bırakamadım birden
ama içincede birşey olmuo bebeklere

ben 5+2 de gitmiştim erkenden giderim de göremem sonra üzülürüm diye
biraz içini ferahlat Allah keseyi de kalp atışını da duymayı nasipetsin

Değerli anne adayları. Öncelikle gebeliğiniz sağlıklı geçer ve sağlıklı sıhhali hayırlı bir evlat veririr size İnşallah Rabbim.
Hamileyken yani daha 4 ya da 5. Haftanın içindeyken bir yere yetişmek için hızlıca koştuysanız eğer, o koşu bebeğe zarar verir mi? Ya da düşüğe falan sebep olur mu Allah korusun? :18:

yok canım ya Allah izin verdiyse bebğinde güzel tutunmuşsa bişicik olmaz
ama gene de yavaş olmak da fayda var:)

yok canım ya Allah izin verdiyse bebğinde güzel tutunmuşsa bişicik olmaz
ama gene de yavaş olmak da fayda var:)
İnşallah canııımmm İnşallahhhh... Aslında şuanda öyle bir durumun olup olmayacağı belli değil (gebelik durumu yani)
ama İnşallah olur diye bekliyoruz.. Cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim :KK34:

ya kızlar şimdi geçmiş sayfaları okudum da bazılarınız 4+3 te hem kese hem bebeği görmüşler ama bende doktor sadece 7.5 mmlik bir kese gördü bebeği görmedi,pazartesi gel hem kalp atışı hem bebeği görelim dedi ama ilk bebek düşük olduğu için korkuyorum bu da boş gebelik mi yoksa:KK43: çok evhamlı oldum çok....biliyorum çatlasamda patlasamda herşey olacağına varır ama napim insanım bende....[/QUOTm

merhaba laurana, ben ılk doktor muayeneme 15 hazıranda yanı tam bat tarihimde gittim. kucucuk bır kese gordu ve kanda bhcg baktı 330 cıktı 3 gunde 75 den 330 a cıkmıstı. 4 gun sonrasına tarıh verdı gebelıgımden emın olmak ıcın, gittim ve keseyı gordu ve randevumuda temmuz 1 ve 2 dedı ama ben dedım kı bıraz gec gelebılır mıyım erken gelıp duymak ıstemıyorum,duyamazsam dıye korkuyorum ve doktorum olur sen nasıl ısersen temmuzun ılk haftasında bır gun belırlersın dedı.bende Allah nasıp ederse 6 temmuzda gıdecegım kalp atısını duyacakmısız inşallah bu sefer bebeğımın kalp atısını duyabılırım.

senin ilk bebeğin neden dusmustu bir sakıncası yoksa onu merak ettim.

ya çilekçim inan bazen buralara da takılmayayım diyorum,malum birbirimizin durumuna bakıp aa onunki daha iyi gelişmiş acaba bende bir şey mi var demekten kendimizi alamıyoruz ya da en azından ben öyleyim....evet iyi düşünmeye çalışacam...

ama biliyormusun çok istedim ben bu bebeği....bir mucize gibi geldi bu bana...çok teşekkür ederim cvp verdiğin için,ben şimdi çıkıyorum kayınvaldemlerdeyim müsait oldukça uğrarım canım...
canım benm ne düşündüğünü emin ol anlayabiliyorum.yaşadıklarımız bızlere bırer tecrube inşallah bu bebeklerımız bizi bırakmaz dua et her zaman herkes için bir başkasına ettiğin dua daha cabuk kabul olur unutma bende buradakı herkes için dua ediyorum allaha emanet olun..gorüşürüz canım:KK16:

ya benim doktorum bilgilendirmiyor da.... ben de geçen bir sıkışıktım ki ama sıra da o kadar fazlaydı neyse bir kere yaptım tuvaletimi ve beklerken 2.kez yine geldi yine yaptım:) sağol bilgilendirdiğin için bir daha kasmayım kendimi:)

Aynenn arkadasım bende sıkısıktım baktım olmuyooo girdim wc ye o sıra esim el işareti yaptı sıra sende diye artık coktan girmistim bile:))) ve cok rahat baktırdım usttendı zaten

canım benm ne düşündüğünü emin ol anlayabiliyorum.yaşadıklarımız bızlere bırer tecrube inşallah bu bebeklerımız bizi bırakmaz dua et her zaman herkes için bir başkasına ettiğin dua daha cabuk kabul olur unutma bende buradakı herkes için dua ediyorum allaha emanet olun..gorüşürüz canım:KK16:

Dua konusunda katılıyorum canım sana ınsanın baskası ıcın ettıgındua tanısada tanımasadaa bısekılde rabbımmm zırh gıbı dualarla bebıslerrııı koruma saglıyorrr:nazar::nazar::nazar::nazar:cunku uc asagı bes yukarı herkess buradakıler bısekılde sıkıntı yasadıgı ıcın bırbırlerının duygularını cok ıyı anlıyolar dıye dusunuorum:KK16:

metformin kullaniyor musun su perisi? ben kullaniyordum, gebeligi ogrenince biraktim...

Kızlar metformin dıyınce yazmak ıstedım bende hamıle oldugumu ogrendıkten sonra bırakmıstım ıkı haftadır ıcmıyordum bugun doktorr bırakma hemen basla dedıı zararı degıl faydası olur dedı ama gunde bı tane al yeter dedı ınsulınle alakalı alman lazım dıyınce ıctım eve gelır gelmez

Arkadaşlar iyi akşamlar...sizinle bir şey paylaşmak istiyorum hemde benim gibi olanlara bir faydam olur belki....dün sabah 10 da karın ağrısıyla uyanmıştım....tüm gün ağrıdı...doktorun tavsiye ettiği ağrı kesici ağrımı hafifletsede dindirmedi...gaz giderici tablette kullandım ,..ama gece 2.30 da hala ağrı çekiyordum ağrı çekmek sorun değil..ama düşükden korktum..sonra dualar okurken sızdım kaldım...eşimde evde yoktu şehir dışında...annemide uyandırmaya kıyamadım ....sabah 4.30 da ağrıyla gözümü açtım....yine ilaçları içtim...ve sabah 8 de sancım durdu yani 22 saat çektim....sabah doktoru aradım keşke gelseydiniz serum takardık dedi...gaz spazmı geçirmişim :KK43:(devam ederse hemen gelin dedi...aklıma TATLI ELMA yağı geldi o an doktora sordum..kullanabilirsin dedi..(ben kızımın gaz problemini onunla giderirdim)..velhasıl bugün hemen yağı aldırdım...göbek deliğimin çevresine ve içine ayaklarımın altına sürdüm ve çorap giydim...nasıl rahatladım anlatamam....sizlerede bu güzel bilgiyi sunmak istedim...aklınızda bulunsun benim gibi sabaha dek kıvranmayın...ALLAH,A emanetiz.Rabbim keyifli ağrısız gebelikler nasip etsin..ve hayırlı doğumlar..:KK49::KK16::KK16:

Selam kizlaaar.... ay masallah ne cok yazmissiniz oku oku bitiremedim :) :KK1:

merhaba aysel cim, bende de hic bulanti yok, goguslerim sabah agriyor biraz, bi de sisiyor, diklesiyor boyle silikonlu gibi :)
ama sonra geciyor.. ins her sey yolundadir canim iyi dusunelim iyi olsun insssss.....

yaa ben de cok cok korkuyorum kilo almaktan, daha yeni diyet yaptim anca 63.5 a inebildim, tekrar 70 lere cikmak istemiyorum cok cirkin oluyorum cunku :KK43::KK43: bi de ailem de hep kilolu, ben de azcik diyeti biraksam hemen 70 e dogru gidiyorum... normalde ilk 5 ay pek kilo almamak lazim, ins hem bebisleirmiz saglikli olur hem de bizler fazla kilo almayiz :):)

Hamıleyken nasıl dıkkatlı kılo alınır ?? Suan 72 yım .. Keskee ılk uc ay alınmasa dedıgınızz gıbı hamılelere yeme ıcme lıstesı verılse keskee ne ıyı olur ona uyardık dıyetısyenler hamıller ıcın program yapıyolar mıkı acaba?:KK16:

Arkadaşlar iyi akşamlar...sizinle bir şey paylaşmak istiyorum hemde benim gibi olanlara bir faydam olur belki....dün sabah 10 da karın ağrısıyla uyanmıştım....tüm gün ağrıdı...doktorun tavsiye ettiği ağrı kesici ağrımı hafifletsede dindirmedi...gaz giderici tablette kullandım ,..ama gece 2.30 da hala ağrı çekiyordum ağrı çekmek sorun değil..ama düşükden korktum..sonra dualar okurken sızdım kaldım...eşimde evde yoktu şehir dışında...annemide uyandırmaya kıyamadım ....sabah 4.30 da ağrıyla gözümü açtım....yine ilaçları içtim...ve sabah 8 de sancım durdu yani 22 saat çektim....sabah doktoru aradım keşke gelseydiniz serum takardık dedi...gaz spazmı geçirmişim :KK43:(devam ederse hemen gelin dedi...aklıma TATLI ELMA yağı geldi o an doktora sordum..kullanabilirsin dedi..(ben kızımın gaz problemini onunla giderirdim)..velhasıl bugün hemen yağı aldırdım...göbek deliğimin çevresine ve içine ayaklarımın altına sürdüm ve çorap giydim...nasıl rahatladım anlatamam....sizlerede bu güzel bilgiyi sunmak istedim...aklınızda bulunsun benim gibi sabaha dek kıvranmayın...ALLAH,A emanetiz.Rabbim keyifli ağrısız gebelikler nasip etsin..ve hayırlı doğumlar..:KK49::KK16::KK16:

Bıldıgımız ıyı oldu coook saol arkadasım arada benımde oluyordu afedersın gazda cıkaramıyordum agrıda gırınce bende hep esıme demıstım sonuncusu cnlı dusuk oldugu ıcın ınsan tedırgın oluyo haklısın :KK43: bende gazım oldugunda ılac alsam yazdırsam doktoraa belkıde kuruntularımdan kurtulurum:)))

Dua konusunda katılıyorum canım sana ınsanın baskası ıcın ettıgındua tanısada tanımasadaa bısekılde rabbımmm zırh gıbı dualarla bebıslerrııı koruma saglıyorrr:nazar::nazar::nazar::nazar:cunku uc asagı bes yukarı herkess buradakıler bısekılde sıkıntı yasadıgı ıcın bırbırlerının duygularını cok ıyı anlıyolar dıye dusunuorum:KK16:
kesinlıkle birbirimize destek olmak için buradayız.

X