- 26 Aralık 2012
- 307
- 8
Ayhh oku oku gına geldi bitmedi son sayfaları atladım artık
Benim de boyutu büyüdü,kahverengi kısımlar değil de ucundan sıvı çıkıyor yhaaa :18: Neden anlamadım böyle birşey yaşayan var mı?
Avatardan da belli zaten ahah seni yansıtıyor
Canım benim de boş gebelik nedeniyle bebeğimi aldırmıştım seni iyi anlıyorum ben de 6 haftalıkken gittim sadece ne kan ne bişey hiçbir test yaptırmadım daha öncesinde çok şükür şimdilik bi problem yok..
Ben de burdayyımmmmm
seninle aynı zamandayız.benimde göğüslerin kahve rengi yerler büyüdü ama dediğin gibi eskisi kadar acımıyor.ve öyle cok büyük değiller
Benim de boyutu büyüdü,kahverengi kısımlar değil de ucundan sıvı çıkıyor yhaaa :18: Neden anlamadım böyle birşey yaşayan var mı?
Anamm bu ne yau canlı canlı nasıl çekmişler bunu böyle resmen karından görüntü D
Ben çok acıktııııııım... Öğlen olsun yemek yiyeliiiiiim
Avatardan da belli zaten ahah seni yansıtıyor
merhaba annişler ya forumu okuyorum hepınız doktora gıtmıssınız kan vermıssınız keselerı gormussunuz ben daha kan bıle vermedım gıdıpte 1 hafta daha beklemeyı düsünüyorum toptan göreyim herşeyini diye:) acaba gitmelıyım 2 ay önce düşük yaşadım cok şukur sımdı hamıleyım insan yınede tereddutte kalıyo doktora gıtmek için.mide bulantım yok garp bi şekilde ailelerede soylemedik daha bıraz daha zaman gecsın soylıcez ilkinde hemen soyledık herkese sonra zor oluyo....
Canım benim de boş gebelik nedeniyle bebeğimi aldırmıştım seni iyi anlıyorum ben de 6 haftalıkken gittim sadece ne kan ne bişey hiçbir test yaptırmadım daha öncesinde çok şükür şimdilik bi problem yok..
Konumuz kalabalık tombikkus, nareksisi, Kelebex, alphinrosa, limonportakal, nrkny, 14561456, sedcel, aysegok35, viole, __SuPerisi__, zeytin13 herkesler burdaa
Ben de burdayyımmmmm
Son düzenleme: