2014 Şubat Anneleri

ben 16 gün önce öğrendim, 1 bucuk kilo aldım.. ama 3 gündür kusmalar başladı.. herhalde 1 ayda aldıgım kiloyu veririm bu gidişle :KK70:

ayy bende de acaip derecede mide bulantısı vardı ve kraker,beyaz leblebi ve su içine sıktığım limonla düzelttim bugün ve hatta dışarıya çıkıp metrobüse bile binebildim:)

canım ben 2 hafta önce gittim doktora minicik bir kese gördü ve 4,5 haftalık hamilesin dedi ve 24 haziranda gel hem kalp atışlarını hem de bebeği görürüz dedi ama açıkçası korkuyorum....

bu arada ultrasona girerken idrara sıkışık olmak zorunda mıyım??

öyle olması gerekiyormuş ama ben her seferinde heyecandan tuvaletim geliyor :)))))
yani hiç sıkışık olmadan ultrasona giriyorum

öyle olması gerekiyormuş ama ben her seferinde heyecandan tuvaletim geliyor :)))))
yani hiç sıkışık olmadan ultrasona giriyorum

ya benim doktorum bilgilendirmiyor da.... ben de geçen bir sıkışıktım ki ama sıra da o kadar fazlaydı neyse bir kere yaptım tuvaletimi ve beklerken 2.kez yine geldi yine yaptım:) sağol bilgilendirdiğin için bir daha kasmayım kendimi:)

Amin canımmmmm insallah sende gorursun fındık kurdunu :emir_bebek::nazar: aynen canım insallah su 10 gunude elımden geldıgı kadar stresten uzak gecırmek ıstıyorum moral oldu ınankı su perimm:KK49:

Bısey sormak ıstıyorum:KK66: salı gunu 1870 dı betam bugun ıkıye katlasa 3700 oluyor forumda gezerken gordum ıkızz gebelık cıkmıs bazılarında ne dersın duydunmu sen hıc???:emir_bebek::emir_bebek: haftasına gore erken gormeme gore betaya gore degısır bılıyorum ama cok ısterım bılıyomusun:KK9::KK9: elı ayagı duzgun olsundaaaaa tekınede razıyımmm .. Hatta forumda sey yazıyor 7. Haftada kalp atısını duyduk 9. Haftada kontrole gıttımızde ıkıncı kese ve kalp atısını gorduk suan dogurdum felan yazmıs.... Rabbım buyuktur hayırlısı hepımızzzzzzz ıcın :KK16:

artık stres yapcak bişey yok canım sakin sakin mutlu bir şekilde geçir bu 10 günü :KK16: valla ikiz gebelik değerleri herkeste değişiyomuş ama ben hiç denk gelmedim canım..ama bence senin bebiş tek ikiz değil..gerçi ikiz olsa ne güzel olurdu :KK16: sağlıklı olsunda dediğin gibi tek olsun ikiz olsun farketmez..

sorma ya eşim rica etmesine rağmen almadı, oysaki çok hevesleniyordu gecen de görmemişti, yabancı gibi ultrason resmiyle yetindi.. bende demiştim gel videoya cek vs diye, düşünemiyorum dr ne derdi acaba:)) çok tatlı bir bayan ama buraya kadarmış, emseyde şükran hanıma gideceğim kesin, inş sıkıntı olmaz.. valla ben kremi sürdüm bile özellikle sordum tüm hamilelere veriyoruz dedi.. şampuanlada yatarken yıkayıp yatayım diyorum.. Bebişler Allaha emanet, Rabbim korusun inş..
benim adetten 4 gün sonra (yani 4+4 te 8121 di.. öncede 2 kez hcg baktırdım 2 günde 4 kat artıyordu.. 8000 leri görünce tırstım, daha da bakmıyorum :)) neden bu kadar yüksek dedim, kişiden kişiye değişir , sorun yok dedi.. Tabiki haberdar ederim seni.. sen de yaz mutlaka..

cnm ya doktorun şu verdiği şampuanın adını söylermisin rica etsem..hamileler için kullanılan şampuanlar varmış vajina temizliği için doktorlar veriyomuş..merak ettim bende acaba ondan mı verdi sana?

kızlar buarada sizleride deli gibi ateşler basıyomu..vücudumdan alev fışkırıyo resmen ateşimi ölçüyorum 36,3 falan çıkıyo..

hamile olduğumu 16 gün önce öğrendim ve 1kg 300 gr almışım..bünyem kilo almaya çok müsait pko hastasıyım insilün direncim var inşallah fazla kilo almam :KK50:

canım bende pko luyum şeker seviyem sınırın hemen üstünde 2 ayımı bitirdim hiç kilo almadım kıyafetlerim bol bile geliyor artık
yeni öğrendiğin için adet şişkinliğidir canım o geçer yani
kilo sorunum benim de var anlıyorum seni

kızlar buarada sizleride deli gibi ateşler basıyomu..vücudumdan alev fışkırıyo resmen ateşimi ölçüyorum 36,3 falan çıkıyo..

hiç ölçmedim ama beni de çok ter basıyor ve birden üşüyorum ama birden sanki her tarafımdan ateşler çıkıyormuş gibi oluyor tabi....

canım bende pko luyum şeker seviyem sınırın hemen üstünde 2 ayımı bitirdim hiç kilo almadım kıyafetlerim bol bile geliyor artık
yeni öğrendiğin için adet şişkinliğidir canım o geçer yani
kilo sorunum benim de var anlıyorum seni

ne güzel canım ya keşke bende almasam..belki dediğin gibi adet şişkinliğidir..birde ben pko yüzünden diyetteydim 17kg verdim ve öyle hamile kaldım..korkuyorum kolay kilo almaktan..

NUMİS med diye bir şampuan canım.. birde travazol krem verdi..

daha önce mantar olduğumda eczane bana da travazol krem vermişti kaşıntı gitti yanma başladı daha da arttı enfeksiyon sonra üniversite hastanesinde profesore gittim ve bu kremde kortizon var oraya sürülmez bu niye kullandın diye bana kızdı daha hafif formullu başka krem verdi bence bi araştır canım sürmeden önce :KK34:

ya kızlar şimdi geçmiş sayfaları okudum da bazılarınız 4+3 te hem kese hem bebeği görmüşler ama bende doktor sadece 7.5 mmlik bir kese gördü bebeği görmedi,pazartesi gel hem kalp atışı hem bebeği görelim dedi ama ilk bebek düşük olduğu için korkuyorum bu da boş gebelik mi yoksa:KK43: çok evhamlı oldum çok....biliyorum çatlasamda patlasamda herşey olacağına varır ama napim insanım bende....

Selam kizlaaar.... ay masallah ne cok yazmissiniz oku oku bitiremedim :) :KK1:

kızlar ya yazılanları okuyorum birçokkişide göğüs ağrısı bulantı vs. var. bende ne bulantı ne göğüs ağrısı nede başakabi belirti. korkuıyorm ya bu mormal mi sizce.sağlıklı gebelerde bulantı olur diyolar. benim dururmumda olan var mı.. ilk bebeğimi kaybettim oyuzden çoook korkuyorm

merhaba aysel cim, bende de hic bulanti yok, goguslerim sabah agriyor biraz, bi de sisiyor, diklesiyor boyle silikonlu gibi :)
ama sonra geciyor.. ins her sey yolundadir canim iyi dusunelim iyi olsun insssss.....

ne güzel canım ya keşke bende almasam..belki dediğin gibi adet şişkinliğidir..birde ben pko yüzünden diyetteydim 17kg verdim ve öyle hamile kaldım..korkuyorum kolay kilo almaktan..

yaa ben de cok cok korkuyorum kilo almaktan, daha yeni diyet yaptim anca 63.5 a inebildim, tekrar 70 lere cikmak istemiyorum cok cirkin oluyorum cunku :KK43::KK43: bi de ailem de hep kilolu, ben de azcik diyeti biraksam hemen 70 e dogru gidiyorum... normalde ilk 5 ay pek kilo almamak lazim, ins hem bebisleirmiz saglikli olur hem de bizler fazla kilo almayiz :):)

X