2014 Şubat Anneleri

hoşbulduk, valla mümkün olsa gönderildim sana:)

bence duyarsın.. Ben 5+5 de duydum ama alttan muayene olmuştum,dr da biraz erken oldu diye şaşırmıştı.. Ama tüp bebek olduğu için son adet tarihini değil birkaç gün sonrayı sat sayıyorlar ben birkaç gün daha büyük olduğunu düşünüyorum bebişin..

valla erken duyulmuş seninkisi benimde 6+3bugün.inşallah benimde duyulur.

Çok sevinirim kimdir nerdedir,

Özel Ortadoğu Hastanesi / Op.Dr Filiz Kavi Seçen...

arkadaşımın doğumunu da yaptırmıştı.bana da o önerdi..ama netten de araştırdım...yorumların %90 ı iyi....ayrıca güleryüzlü benim için önemli olan seylerden biri:KK34:

ben gecen ay 13 mayısta gittim...gelecek ay hamile görürüz umarım dedi..öyle de oldu...yarın randevum var sabah:KK16::KK16:

benkullanıyorm canım folbiol günde 1tane. ama benimde aklıma şu takılıyo ilk gebeliğim düşüklesonlanmasına rağmen progestan başlamadı

anladm cnm peki demir eksikliği varmıydı sende ondan vermiş olbirmi

hayır canım verdiği esnada herhangi bir kan tahlili yapmamaıştı yani demir değerimibilmiyordu . sadece kalpatışını duyana kadar istirahat et,ağıriş yapma ve kesinlikle cinsel ilişki yasak dedi:)) sanırım bebek bu dönemde rahme tutunmaya çalıştığı için böyle. bazı doktorlar da yazmıyo folik asit çok takılma yani. ilk gebeliğimi öğrendiğimde 6haftalıktı doktora sormştm hatta folik asitkullanayımmı diye. bundan sonrasına zaten gerek yok dedi yani yazmadı

hayır canım verdiği esnada herhangi bir kan tahlili yapmamaıştı yani demir değerimibilmiyordu . sadece kalpatışını duyana kadar istirahat et,ağıriş yapma ve kesinlikle cinsel ilişki yasak dedi:)) sanırım bebek bu dönemde rahme tutunmaya çalıştığı için böyle. bazı doktorlar da yazmıyo folik asit çok takılma yani. ilk gebeliğimi öğrendiğimde 6haftalıktı doktora sormştm hatta folik asitkullanayımmı diye. bundan sonrasına zaten gerek yok dedi yani yazmadı

çok sağol cnm rahatladı içm:)

arkadaşlar aranızda folik asit kullanan varmı benim dr vermedide

Ben aylardır folidoce kullanıyorum folik asit+ b12 var.. Genelde tüm Dr lar veriyor hatta bebek planlamasından 3 ay önce başlanıyor, Dr una bir danış istersen..

benkullanıyorm canım folbiol günde 1tane. ama benimde aklıma şu takılıyo ilk gebeliğim düşüklesonlanmasına rağmen progestan başlamadı

Canım progestan tüp bebek tedavisinde ve gebeliğin düşük tehlikesine girdiği durumlarda kullanılıyor, şuanı gebeliğin sağlıkla devam ediyorsa vermesine gerek yok zaten..

merhaba arkadaslar allah nasip ederse ben de subat 2014 annesiyim:-)) ekim ayinda yasadigim dusukten sonra sanki bir daha hic bebek sahibi olamayacakmisim gibi geliyordu cok etkilenmistim ama sonunda bu guzel haberi aldim benim bebisimde 7 haftalik kalp atislarini da gorduk cok sukur hersey yolunda hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah

X