2014 Şubat Anneleri

hosgeldin, ama canimi adana kebap istettin ve bulundugum yerde yapan bir yerde yok:KK53::KK53::KK53:

Hoşbulduk, valla mümkün olsa gönderildim sana:)

günaydın canlar bugün dr gideceğim cok heycanlıyım???6+3 bugün.bakalım bi umut kalp atışını durarız?

Bence duyarsın.. Ben 5+5 de duydum ama alttan muayene olmuştum,Dr da biraz erken oldu diye şaşırmıştı.. Ama tüp bebek olduğu için son adet tarihini değil birkaç gün sonrayı sat sayıyorlar ben birkaç gün daha büyük olduğunu düşünüyorum bebişin..

kızlar ya yazılanları okuyorum birçokkişide göğüs ağrısı bulantı vs. var. bende ne bulantı ne göğüs ağrısı nede başakabi belirti. korkuıyorm ya bu mormal mi sizce.sağlıklı gebelerde bulantı olur diyolar. benim dururmumda olan var mı.. ilk bebeğimi kaybettim oyuzden çoook korkuyorm

Arkadaşlar ben şimdilik tüp bebek tedavisi olduğum merkezde yaptırıyorum takipleri ama ayrıntılı ultrasondan sonra Dr değiştirmeyi düşünüyorum.. Siz kime gidiyorsunuz hangi Dr.u önerirsiniz, ben doğum için medline ı düşünüyorum oranın Dr.ları nasıldır, Adana'da çok tanıdığım yok yardımınızı bekliyorum çok teşekkürler..

kızlar ya yazılanları okuyorum birçokkişide göğüs ağrısı bulantı vs. Var. Bende ne bulantı ne göğüs ağrısı nede başakabi belirti. Korkuıyorm ya bu mormal mi sizce.sağlıklı gebelerde bulantı olur diyolar. Benim dururmumda olan var mı.. Ilk bebeğimi kaybettim oyuzden çoook korkuyorm

herkezin bünyesi birbirinden farklıdır.illa herkzde olucak diye bişey yok mide bulantısı bendede yok hiç.

kızlar ya yazılanları okuyorum birçokkişide göğüs ağrısı bulantı vs. var. bende ne bulantı ne göğüs ağrısı nede başakabi belirti. korkuıyorm ya bu mormal mi sizce.sağlıklı gebelerde bulantı olur diyolar. benim dururmumda olan var mı.. ilk bebeğimi kaybettim oyuzden çoook korkuyorm

Ben de göğüs ağrısı yok bulantı arada oluyor.. Bulantıyı beta hcg yapıyor.. Onun da herkese etkisi farklı illa olacak diye bişey yok canım.. Ben tedavi devamı olarak progestan fitil ve haftalık iğne kullanıyorum.. O da beta hcg yi yükseltiyor maalesef ara ara bulantı ve ciddi halsizliğim var..

canım kişiden kişiye değişir korkma benim kuzeni 4,5 aylık daha hiç mide bulantısı yaa farklı bir belirtisi olmadı, bebek haftasına göre daha sağlıklıymış daha hızlı büyüyormuş üstelik doktoru gayet memnun... belirtilere takılma

kalp sesini bi duysam rahatlayacam aslında. 5+2 likken gittim duyulmadı. 10günsonrasına gün verdi kalp sesiiçin. sizkaçıncı haftada duydunuz

merhaba kizlar gecen pazar b hcg 48 di dun 200 cikti 3 gunde baya yukselmis masallah cok mutluyum haftaya da kesemizi gormeye gidicez :) bebisim bana gozukur umarim Allah hakkimizda hayirlisini versin Allah olmayanlara da nasip etsin insallah

bende de yok mide bulantisi canim...kiminin 8. haftdan sonra baslarmis, kiminin hic olmazmis...

Canım bende de bulantı falan yok. Dün kontrolüm vardı sordum. Hayırdır kusmak mı istiyorsun dedi ebe :KK53: Her bünyede farklı olurmuş. Mesela işyerinde benden 2-3 hafta ilerde olan hamile bir arkadaş var. Kusmaktan helak oluyor kız. Ben de homini gırtlak yiyorum vallaha. Bu arada daha şimdiden 1 kg almışım.:KK53: Nasıl başardığım tartışılır tabi :26:

Yav bu Adanalılarla Anteplilerden nedir bu çektiğimiz:KK53: Ohh kebap muhabbetleri falan... Oralara tayin mi istesek ne yapsak yav. Zaten ihtiyacım var ya, 3-5 kilo daha alırım:KK52:

Ben de göğüs ağrısı yok bulantı arada oluyor.. Bulantıyı beta hcg yapıyor.. Onun da herkese etkisi farklı illa olacak diye bişey yok canım.. Ben tedavi devamı olarak progestan fitil ve haftalık iğne kullanıyorum.. O da beta hcg yi yükseltiyor maalesef ara ara bulantı ve ciddi halsizliğim var..

cnm hayırlı olsun sana da ,ben de progesten kullanıyorum 6 haftalık ne kadar kulancan sen acaba benim ilaç yarın bitiyor bugün doktora sorcam tekrar bir kutu daha alayım mı diye...sen niye kullanıyosun progestanı?

CANIM herkeste aynı şeyler olmayabiliyor ama emin olmak adına doktora git için rahatlasın

inşallah duyarım yaaa..kalbi güm güm yaparken benimki heycandan durmassa iyidir.

:KK1::KK1: o zaman kalbim dursa da tek onun sesini duysam dersin biz pür dikkat izledik:KK34:

Arkadaşlar ben şimdilik tüp bebek tedavisi olduğum merkezde yaptırıyorum takipleri ama ayrıntılı ultrasondan sonra Dr değiştirmeyi düşünüyorum.. Siz kime gidiyorsunuz hangi Dr.u önerirsiniz, ben doğum için medline ı düşünüyorum oranın Dr.ları nasıldır, Adana'da çok tanıdığım yok yardımınızı bekliyorum çok teşekkürler..

Adana da mı doktor arıyorsunuz? eğer öyleyse kendi doktorumu önerebilirim:KK1::KK1::KK1:

Canım bende de bulantı falan yok. Dün kontrolüm vardı sordum. Hayırdır kusmak mı istiyorsun dedi ebe :KK53: Her bünyede farklı olurmuş. Mesela işyerinde benden 2-3 hafta ilerde olan hamile bir arkadaş var. Kusmaktan helak oluyor kız. Ben de homini gırtlak yiyorum vallaha. Bu arada daha şimdiden 1 kg almışım.:KK53: Nasıl başardığım tartışılır tabi :26:

Yav bu Adanalılarla Anteplilerden nedir bu çektiğimiz:KK53: Ohh kebap muhabbetleri falan... Oralara tayin mi istesek ne yapsak yav. Zaten ihtiyacım var ya, 3-5 kilo daha alırım:KK52:

evet eşim şimdidenlahmacunları kebapları taşıyo valla. ama benimöyle çook kiilo almaya ne ihtiyacım niyetim var. ben bebeğekilo aldırmak niyetindeyim tabi başarabilirsem:)))

:) Valla hiç tavsiye etmem bugün burası 38 derece! Bırak kebap yemeyi su bile zor içiyor insan..çok fena..

cnm hayırlı olsun sana da ,ben de progesten kullanıyorum 6 haftalık ne kadar kulancan sen acaba benim ilaç yarın bitiyor bugün doktora sorcam tekrar bir kutu daha alayım mı diye...sen niye kullanıyosun progestanı?

Ben 11. Haftaya kadar kullanıcıam canım benim tüp bebek olduğu için Dr. Düşmemesi için her önlemi alıyor, progestan düşüklüğü en önemli düşük sebebi Allah korusun..benimki tedavimin devamı diyelim.. Belki sana vermez ama mutlaka sor..

X