- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
senin bebiş cok güzel görünüyor ya.kolları var.ben böyle foto bile görünce ağlıyasım geliyor.
Fetüsümüz büyüdü adam oldu ya
şimdiden heycanla doktor kontrolünü bekliyorum daha yeni gittik oysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin bebiş cok güzel görünüyor ya.kolları var.ben böyle foto bile görünce ağlıyasım geliyor.
fetüsümüz büyüdü adam oldu ya
şimdiden heycanla doktor kontrolünü bekliyorum Daha yeni gittik oysa
bende cok heycanlıyım bugün ilk kez dr gidicem.
hosgeldin, ama canimi adana kebap istettin ve bulundugum yerde yapan bir yerde yok
günaydın canlar bugün dr gideceğim cok heycanlıyım???6+3 bugün.bakalım bi umut kalp atışını durarız?
kalp atışlarını duyarsın bak bakalım neler yapıyor
kızlar ya yazılanları okuyorum birçokkişide göğüs ağrısı bulantı vs. Var. Bende ne bulantı ne göğüs ağrısı nede başakabi belirti. Korkuıyorm ya bu mormal mi sizce.sağlıklı gebelerde bulantı olur diyolar. Benim dururmumda olan var mı.. Ilk bebeğimi kaybettim oyuzden çoook korkuyorm
kızlar ya yazılanları okuyorum birçokkişide göğüs ağrısı bulantı vs. var. bende ne bulantı ne göğüs ağrısı nede başakabi belirti. korkuıyorm ya bu mormal mi sizce.sağlıklı gebelerde bulantı olur diyolar. benim dururmumda olan var mı.. ilk bebeğimi kaybettim oyuzden çoook korkuyorm
kızlar ya yazılanları okuyorum birçokkişide göğüs ağrısı bulantı vs. var. bende ne bulantı ne göğüs ağrısı nede başakabi belirti. korkuıyorm ya bu mormal mi sizce.sağlıklı gebelerde bulantı olur diyolar. benim dururmumda olan var mı.. ilk bebeğimi kaybettim oyuzden çoook korkuyorm
Ben de göğüs ağrısı yok bulantı arada oluyor.. Bulantıyı beta hcg yapıyor.. Onun da herkese etkisi farklı illa olacak diye bişey yok canım.. Ben tedavi devamı olarak progestan fitil ve haftalık iğne kullanıyorum.. O da beta hcg yi yükseltiyor maalesef ara ara bulantı ve ciddi halsizliğim var..
inşallah duyarım yaaa..kalbi güm güm yaparken benimki heycandan durmassa iyidir.
Arkadaşlar ben şimdilik tüp bebek tedavisi olduğum merkezde yaptırıyorum takipleri ama ayrıntılı ultrasondan sonra Dr değiştirmeyi düşünüyorum.. Siz kime gidiyorsunuz hangi Dr.u önerirsiniz, ben doğum için medline ı düşünüyorum oranın Dr.ları nasıldır, Adana'da çok tanıdığım yok yardımınızı bekliyorum çok teşekkürler..
Canım bende de bulantı falan yok. Dün kontrolüm vardı sordum. Hayırdır kusmak mı istiyorsun dedi ebe Her bünyede farklı olurmuş. Mesela işyerinde benden 2-3 hafta ilerde olan hamile bir arkadaş var. Kusmaktan helak oluyor kız. Ben de homini gırtlak yiyorum vallaha. Bu arada daha şimdiden 1 kg almışım. Nasıl başardığım tartışılır tabi :26:
Yav bu Adanalılarla Anteplilerden nedir bu çektiğimiz Ohh kebap muhabbetleri falan... Oralara tayin mi istesek ne yapsak yav. Zaten ihtiyacım var ya, 3-5 kilo daha alırım
Canım bende de bulantı falan yok. Dün kontrolüm vardı sordum. Hayırdır kusmak mı istiyorsun dedi ebe Her bünyede farklı olurmuş. Mesela işyerinde benden 2-3 hafta ilerde olan hamile bir arkadaş var. Kusmaktan helak oluyor kız. Ben de homini gırtlak yiyorum vallaha. Bu arada daha şimdiden 1 kg almışım. Nasıl başardığım tartışılır tabi :26:
Yav bu Adanalılarla Anteplilerden nedir bu çektiğimiz Ohh kebap muhabbetleri falan... Oralara tayin mi istesek ne yapsak yav. Zaten ihtiyacım var ya, 3-5 kilo daha alırım
cnm hayırlı olsun sana da ,ben de progesten kullanıyorum 6 haftalık ne kadar kulancan sen acaba benim ilaç yarın bitiyor bugün doktora sorcam tekrar bir kutu daha alayım mı diye...sen niye kullanıyosun progestanı?