2014 Seçim Sonuçları

Ahhh İzmir deyince içim gider.. 2 yıl orada yaşadım.. Tarihi asansörün tam karşısında oturuyordum.. o kadar gözümde tütüyorki kordon manzarası.. İzmirin yeni büyük şehir belediye başkanı hayırlı olsun inşallah..

Teşekkür ederiz canım.
Evinde güzel yerdeymiş.
 
hiç yakıştıramadım :nazar::nazar::nazar::KK53:

Atamın da resmini alalım önümüze, bakışa bakışa içelim :KK53:
Bak alkol almayan ben rakı içesim var :KK60:

İmkanı olan lütfen seyranbağlarına gitsin desteğe ihtiyaç var.

Mesajını son sayfaya çekeyim dedim.

Ben Temmuzda döndüm Medim ya keşke daha önce tanışsaydık ama mutlaka kpss yi atlatayım gelmeyi düşünüyorum babam işi dolasıyla Seferihisarda şu sıralarda hatta inşallah kalıcı olur da taşınırız:KK16:

İnşallah canım benim :KK16:


Hiç şaşırmadım..

İzmirliyiz tabi ki canım. :)
Gidelim fasıl yapalım. medcezirim ben tugcecan hemşerin. :)

Bilmez miyim meleğim :KK16:
Gidelim valla, levent marineye gidelim şöyle denize karşı bi fasıl yapalım :nazar::nazar:

guruplaşmayın kıskanç kimliğim ortaya çıkmak üzere:63:
bak bizde geliyoruz yavaş yavaş:KK52::KK52::KK52:

İzmire geleceksen hızlı hızlı gel :KK52:
 
Sevdecim, neden bu kadar emin konuşuyorum biliyor musun? Aslında bu chp akp olayı değil..
İzmir vakti zamanında genç partiyi akpye tepki olarak 2. parti çıkarmış bir şehirdir..

Hani 3 arkadaşın oturup karar almasından bahsetmiyorum. Koca bir halkın tepkisinden bahsediyorum.
Böyle bir bilinç var izmir halkında.

Annem demisti ki gecen gun... 70'erde 80'lerde olsak bu halk bu partiyi coktan basindan atardi, indirirdi asagiya. Birlik olabilirdi. Simdi oyle degil, insanlar koru korune inaniyor.
Izmir'de bu birlik olma kalmis demek ki, ne guzel.

Simdi oyle noktaya geldik ki kardes kardese kustu. Insanlar cok cok cahil. Inanilmaz cahil. Bir de cogaliyorlar bunlar. Nerde ulkeyi kotuye goturen bir insani indirecek bilinc bu insanlarda. :KK37: Daha bugun BDV'de okudum. Hanimefendi "icgudusu"yle bilmeden oy vermis. Bu isanlar boyle oy veriyorlar iste. Bilmeden etmeden, dusunmeden, birbirlerinden etkilenerek. Ulkenin cahil yuzdesi de cogunlukta olunca boyle sonuc manzaralari cikiyor iste. :KK14:
 
Son düzenleme:
$yyyy.jpg güzelmiş..:)))
 
İzmire geleceksen hızlı hızlı gel :KK52:

yolum illaki düşecek izmire koşa koşa gelicem yanınıza:KK16::KK16::KK16:
ama şimdi ''yavaş yavaş'' geliyoruz :KK52::KK52::KK52:
ömrümden ömür gitti bugün med şurda rahat rahat polimiğe bile giremedim yakın oy takibi yapacam diye:KK1::KK1::KK1:
 
Son düzenleme:
demek ki saatin 3 olmasını bekliyormuşuz :KK53: yeni saate göre:KK9:
bakın ne güzel anlaşıyoruz :KK6:
 
yaşım 23 14 yaşından beri başımı örterim ama iki yıldır tam anlamıyla türbanlı olduğumu söyleyebilirim.. Allahıma bin şükür namazımıda kılıyorum artık.. buraya kadar sıkıntı yok değilmi... bana bunları yaptıran akp mi peki hayır kendimim kendi özgür iradem.. siyasetle ne zaman bir oldu din? Allahın adını kullanarak adam savunmak nedir ya bahsettiğiniz insan peygamber mi evliya mı? ben hiç bi zaman nankörlük etmedim Allah var yukarda bizim büyük bi ayıbımızdı türban meselesi bu çözüldü rahat ettik lakin bu kadar dillendirilmez bu.. siyaset için yapılmış iyilik hiç samimi gelmiyor bana.. zira çokta sağlıklı bi sonuç verdiğini düşünmüyorum ben 12 yıl önce bu kadar sadece başı örtülü insan olduğunu görmedim çoğuna içimden istemeden diyorum nolur sen kapatma şu kafanı diye boşuna çünkü o nasıl kapalılıktır yarabbii kafa kapalı toto dışarda ılımlı islam denilen şeyi türkiyeye getiren insanlar bunlar cemaatle saolsun güzel öğrettiler kapalılığı kafanı kapat gerisi mühim değil budur..

o kadar körü körüne bağlılarki kime bişe anlatmaya çalıştıysam hemen ses yükseliyor aaaa ama öyle ama böyle e bırak bide beni dinle iyi olan herşeyi dinliyornuz kötü olanlara kulak tıkıyorsunuz ne biçim iş bu.. yol yaptı diyonuz yolsuzluk dedimi kulaklar tıkalı imfye borç yok artık diyonuz dış borç dedimi ben bilmem oluyo din kitap iman bilen adam diyonuz hırsızlık bunda adam kayırma bunda kendi milletini bölme bunda müslüman kardeşini kendi kendisine vurdurma bunda eh bide şu vesika meselesine değinmeden edemiyeceğim biliyorsunuzki bu işi resmiyete dökenlerde bunlar zina haram değil mi ya bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

adam akıllı muhalefet yok diyorsunuz ama adamı akıllandırmak için bişey yapmıyorsunuz bu akp içinde geçerli chp içinde geçerli hepsi için geçerli hatta... herkes tuttuğu takımdan yana hatalarını görmezden gelip sadece başa geçmeleri için savaşıyoruz yolsuzluk gördümü kim çalmıyoki demek çözüm değil çalanı derhal indirip yerine bi sonrakini getirmek mühim olan ama gelgelelim biz napıyoruz çalanı yüceltiyoruz bu mudur adalet.. biz adam olmayız ya cık millet olarak gücün elimizde olduğunu öğrenmeden bi cacık olmaz bizden... :KK19:

Vallaha tek kelimeyle helal olsun, aydın insansın vesselam:KK9::KK9::KK9: Kalemine, gönlüne sağlık.
 
...........................................................................................()
 
Son düzenleme:
X