- Konu Sahibi misss_girl
antalyadan hazırlanan varmı arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ben beeeennn buyrun o benimkızlarrr ben 2012lisans mezunym benm gibi 2014 kpss ye girecek olan var mı ders çalşmaya başladnzmı kızlar ben birtürlü başyamadm buradan birlikte birbirimizi tetikleyp başlayalmmmı kızlar benm genelkültür kötü matematkde ben yardmcı olablrm sizeee haydi kızlarrrr
kızlarrr ben 2012lisans mezunym benm gibi 2014 kpss ye girecek olan var mı ders çalşmaya başladnzmı kızlar ben birtürlü başyamadm buradan birlikte birbirimizi tetikleyp başlayalmmmı kızlar benm genelkültür kötü matematkde ben yardmcı olablrm sizeee haydi kızlarrrr
iyi akşamlar ben aranıza yeni katılanlardanım ben de kpssye bir aydır başladım ama yeterli mi bilmiyorum. Sizin çalışmalar nasıl gidiyor Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bir aydır başladıysan çok iyi canım, herkes son 2 ay kala aktif çalışmaya başlıyor. Ben dershanesiz kazanmanın zor olduğunu düşünüyorum ama dershane hem pahalı hem de git gel çok vakit harcanıyor. Matematik ve Tarih için videolu siteleri takip ediyorum. 1-2 siteden üyelik satın aldım. Yolda bile her gün 6-7 konu anlatımı dinliyorum. İyi oluyor, biri anlatınca daha çabuk anlıyorum ben Tarihi sona bırakmıştım, unutuluyor diye, konu anlatımları bitmek üzere, haftaya aynı sitelerin deneme sınavlarına başlayacağım. Hepimize başarılar.