• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr benim gibi lisanstan 2014 kpss girecek olan var mı

bende 2014 kpss girecem benimde genel kültür iyi ayılır tarihten sıkılan arkadaşlr varsa eğer benim işime yarayan bi soru bankası almıştım önerebilirim öğreterek soru çözdürüyor.:nazar:

Merhaba kızlar.

2014 KPSS hazırlananlar için güzel bir kaynak

]2014 KPSS tarih kartları | Online Kpss-Kpss Hazırlık - Kpss Testleri - Kpss Soruları - Çözümlü Sorular İndir

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar 2014 kpss soru bankaları çıktı mı. internetten bulamıyorum.

kızlarrr ben 2012lisans mezunym benm gibi 2014 kpss ye girecek olan var mı ders çalşmaya başladnzmı kızlar ben birtürlü başyamadm buradan birlikte birbirimizi tetikleyp başlayalmmmı kızlar benm genelkültür kötü matematkde ben yardmcı olablrm sizeee haydi kızlarrrr:46:
ben ben beeeennn :42::42::42::42::42: buyrun o benim :1:

kızlarrr ben 2012lisans mezunym benm gibi 2014 kpss ye girecek olan var mı ders çalşmaya başladnzmı kızlar ben birtürlü başyamadm buradan birlikte birbirimizi tetikleyp başlayalmmmı kızlar benm genelkültür kötü matematkde ben yardmcı olablrm sizeee haydi kızlarrrr:46:

iyi akşamlar ben aranıza yeni katılanlardanım ben de kpssye bir aydır başladım ama yeterli mi bilmiyorum. Sizin çalışmalar nasıl gidiyor Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

iyi akşamlar ben aranıza yeni katılanlardanım ben de kpssye bir aydır başladım ama yeterli mi bilmiyorum. Sizin çalışmalar nasıl gidiyor Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bir aydır başladıysan çok iyi canım, herkes son 2 ay kala aktif çalışmaya başlıyor. Ben dershanesiz kazanmanın zor olduğunu düşünüyorum ama dershane hem pahalı hem de git gel çok vakit harcanıyor. Matematik ve Tarih için videolu siteleri takip ediyorum. 1-2 siteden üyelik satın aldım. Yolda bile her gün 6-7 konu anlatımı dinliyorum. İyi oluyor, biri anlatınca daha çabuk anlıyorum ben :1: Tarihi sona bırakmıştım, unutuluyor diye, konu anlatımları bitmek üzere, haftaya aynı sitelerin deneme sınavlarına başlayacağım. Hepimize başarılar.

kızlar bilgisi olan varsa yazabilirmi işletme mezunuyum tercih yapıcağımız zaman kütüphanecilik seçebiliyomuyuz ?

Bir aydır başladıysan çok iyi canım, herkes son 2 ay kala aktif çalışmaya başlıyor. Ben dershanesiz kazanmanın zor olduğunu düşünüyorum ama dershane hem pahalı hem de git gel çok vakit harcanıyor. Matematik ve Tarih için videolu siteleri takip ediyorum. 1-2 siteden üyelik satın aldım. Yolda bile her gün 6-7 konu anlatımı dinliyorum. İyi oluyor, biri anlatınca daha çabuk anlıyorum ben :1: Tarihi sona bırakmıştım, unutuluyor diye, konu anlatımları bitmek üzere, haftaya aynı sitelerin deneme sınavlarına başlayacağım. Hepimize başarılar.

Su aralar sürekli calismam bölünüyor pek aktif olamiyorum bakalim kaç gelecek puan. Sizinki de güzel taktik hem kafaniza da yatar. HHepimizin hakkında hayirlisi olsun

Back