• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Pericim son aldikların cok seker hepsini cok sevdim.Güzel günlerde kullan tatlım.

en üstteki kahvaltılığın markasını alabilirmiyim lütfen ? nerden aldın diye sorsam birde :16:

Canım özür dilerim temin 2. sf ya kaymış mesaj birde ben yazarken atmışsın sanırım görmemişim kusura bakma lütfen :16:
Karaca Canım.
İzmir'deyim ben canım, burada bir mağazadan, izmirde isen yazayım canım?

Pericim son aldikların cok seker hepsini cok sevdim.Güzel günlerde kullan tatlım.

Sağolasın Nihanm çok teşekkür ederim :16:

Canım özür dilerim temin 2. sf ya kaymış mesaj birde ben yazarken atmışsın sanırım görmemişim kusura bakma lütfen :16:
Karaca Canım.
İzmir'deyim ben canım, burada bir mağazadan, izmirde isen yazayım canım?

Sağolasın Nihanm çok teşekkür ederim :16:

yok tatlım istanbuldayım ben :) karacada hiç denk gelmedim buna internetten falan almıssındır diye düşünmüştüm :16: güle güle kullan mutlulukla inşallah :)

yok tatlım istanbuldayım ben :) karacada hiç denk gelmedim buna internetten falan almıssındır diye düşünmüştüm :16: güle güle kullan mutlulukla inşallah :)

Canım Karacanın Paradise serisi, yeni çktı o yüzden mağazalara da yeni yeni geliyor, ama bende bakmıştım internet mağazalarında serinin çoğu var. :16:

Çeyizlerinize bayıldım çok beğendim Rabbim hepinize güzel günlerde kullanmayı nasip eder.

Çeyizlerinize bayıldım çok beğendim Rabbim hepinize güzel günlerde kullanmayı nasip eder.

Çok Teşekkür ederim canım Amin İnşallah, Hepimizin Ağız Tadıyla Kullanmamızı nasip etsin rabbim.
Bu arada geç gördüm yazını kusura bakma lütfen :16:

Son Alınanlar :16:

Paşabahçe, Salata Kasemiz :16:

Teflon Çırpıcımız :16:

:nazar::nazar:

*Resimler Netten Alıntıdır...

Başlangıç Benden Olsun :16:

Alınan Çeyizlerimden birkaçı; :nazar: :nazar:

Havluların Sadece 4 Te 1 İ Bile Diyebilirim :)

Morrrr :69:

Nevresimlerim; :nazar: :nazar:

Resimler Önizle iyince Geç açılıyor inşallah sizde de öyle açılmaz.
yyaa havlularını cook beğendim canım güle güle kullan nerden aldın sepetyle brlktemi :1:

Selam kızlar.Ben de bu yaz evleneceğim ama daha yeni başladım alışverişe.Çok vakit gerekiyormuş meğer:( Yeni katıldım aranıza ve çok ileti olduğu için okuyamadım bütün yazılanları.2013 ten beri yazanlar var.Evlenenler oldu mu?

Selam.Madama coco'da yorganlarda çok indirim var bu hafta.dün de porland'ta %50 indirim vardı.bir sürü şey aldım:)

porland çok pahalı neler aldın resim koysana caım güle gle kullan

Canım bodrum serisi var.onun kahvaltı takımını aldım günlük için ama kahvaltı tabağı kalmamıştı.bi sonraki indirimi bekliyorum yoksa pahalı oluyor

Fotoğrafı da bu.sağol canım daha güzeli senin olsun

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    942,5 KB · Görüntüleme: 1.329
Canım bodrum serisi var.onun kahvaltı takımını aldım günlük için ama kahvaltı tabağı kalmamıştı.bi sonraki indirimi bekliyorum yoksa pahalı oluyor

ya ben o seriyi çok beğeniyordum ama aldım artık 2 kişilik belki yapabilirsem yaparım tekrardan güle güle kullan canım

Back