- 4 Şubat 2013
- 2.490
- 94
- 113
canım hayırlı olsun çok güzel herşeyin özellikle sepetli havluların ilgimi çekti güle güle kullanın
Çok Teşekkür Ederim Canım Çok sağolasın
Daha güzelleri senin olsun İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırlı olsun çok güzel herşeyin özellikle sepetli havluların ilgimi çekti güle güle kullanın
bitti bitti çok şükür canım evet öyle gerekli gereksiz ne varsa alası geliyo insanın:)allah sanada kolaylık versin işin zor daha
en üstteki kahvaltılığın markasını alabilirmiyim lütfen ? nerden aldın diye sorsam birde
Pericim son aldikların cok seker hepsini cok sevdim.Güzel günlerde kullan tatlım.
Canım özür dilerim temin 2. sf ya kaymış mesaj birde ben yazarken atmışsın sanırım görmemişim kusura bakma lütfen
Karaca Canım.
İzmir'deyim ben canım, burada bir mağazadan, izmirde isen yazayım canım?
Sağolasın Nihanm çok teşekkür ederim
yok tatlım istanbuldayım ben :) karacada hiç denk gelmedim buna internetten falan almıssındır diye düşünmüştüm güle güle kullan mutlulukla inşallah :)
Çeyizlerinize bayıldım çok beğendim Rabbim hepinize güzel günlerde kullanmayı nasip eder.
Selam.Madama coco'da yorganlarda çok indirim var bu hafta.dün de porland'ta %50 indirim vardı.bir sürü şey aldım:)
porland çok pahalı neler aldın resim koysana caım güle gle kullan
Canım bodrum serisi var.onun kahvaltı takımını aldım günlük için ama kahvaltı tabağı kalmamıştı.bi sonraki indirimi bekliyorum yoksa pahalı oluyor
ya ben o seriyi çok beğeniyordum ama aldım artık 2 kişilik belki yapabilirsem yaparım tekrardan güle güle kullan canım
Evet canım iki kişilik yapabilirsin.İndirimi yakalayınca haber veririm sana da.