• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr benim gibi lisanstan 2014 kpss girecek olan var mı

ben coğrafyadan başladım. Herkes sözelden başlama diyor ama konuları bitirip sürekli test çözeceğim için unutacağımı sanmıyorum. Hem böylece ezber olup sınavda kafam karışmasın. Neydi neydi diye 40 saat düşünmeyeyim istiyorum. Şimdiden başlayıp test çöze çöze beynime kazıcam hepsini.

ben bailayamadım bir türlü yaa:( kitap okuyorum diye kendimi avutuyorum sadece:(

kızlar bende 2014 kpssye gireceğim sizi görünce bende umutlandım.6 ay önce evlendim ankarada yaşıyordum konyaya geldim ve evde oturuyorum.bende başlayım bari çalışmalara

buarada pirayeden sonra yüreğim seni çok sevdiyi okudum...şimdiki kitabım mış gibi yaşamlar doğan cüceloğulu...

Ya kızlar ben de 2014 kpss ye giricem . 2012 Kamu yönetimi mezunuyum.
Yani kaç puan almalı atanmak için? Nereden bakabilirim puanlara, il il .
Ben İzmir'deyim. Ama başka yerlere de gidebilirim.
A ve B diye ayrılıyormuş. O ayrımı bana biri anlatabilir mi?

Ya kızlar ben de 2014 kpss ye giricem . 2012 Kamu yönetimi mezunuyum.
Yani kaç puan almalı atanmak için? Nereden bakabilirim puanlara, il il .
Ben İzmir'deyim. Ama başka yerlere de gidebilirim.
A ve B diye ayrılıyormuş. O ayrımı bana biri anlatabilir mi?

canım A ve B grubunu sana bildiğim kadarıyla anlatayım... A grubu öğretmenlik ve uzmanlık alanı ve A grubunun her sene sınavları oluyor... A grubu olanlar her sene sınava girebiliyor uzmanlık alanı derkenden de iktisat işletme gibi bölümlerin alanlarından girdikleri sınav... B grubu ise sadece genel kültür ve genel yetenekten girdiğimiz sınav yani düz memurluklar için...Örneğin ben turizm mezunuyum ben sadece B grunundan sınava girebiliyorum B grubuyum yani ben... Sen B grubusun ama alan sınavlarınada girebiliyorsun yani senin için her sene sınav var eğer uzmanlık istiyorsan alan derslerinede çalışman lazım ama düz memurluk istiyorsan çift yıllarda olan sınavlara hazırlanman lazım... bundanda 85 ve üstü aldığında atanabilirsin diye biliyorum canım b grubundan yani bi 85 almamız lazım.... umarım yaardımcı olabilmişimdir bende 2012 meznuyum buarada:)

canım A ve B grubunu sana bildiğim kadarıyla anlatayım... A grubu öğretmenlik ve uzmanlık alanı ve A grubunun her sene sınavları oluyor... A grubu olanlar her sene sınava girebiliyor uzmanlık alanı derkenden de iktisat işletme gibi bölümlerin alanlarından girdikleri sınav... B grubu ise sadece genel kültür ve genel yetenekten girdiğimiz sınav yani düz memurluklar için...Örneğin ben turizm mezunuyum ben sadece B grunundan sınava girebiliyorum B grubuyum yani ben... Sen B grubusun ama alan sınavlarınada girebiliyorsun yani senin için her sene sınav var eğer uzmanlık istiyorsan alan derslerinede çalışman lazım ama düz memurluk istiyorsan çift yıllarda olan sınavlara hazırlanman lazım... bundanda 85 ve üstü aldığında atanabilirsin diye biliyorum canım b grubundan yani bi 85 almamız lazım.... umarım yaardımcı olabilmişimdir bende 2012 meznuyum buarada:)

Canım çok sağol teşekkür ediyorumm... Ben dershaneye yazılıcam.
İkisinden de yazılayım,ikisine de çalışayım diyorum.
Ama çalışırken hazırlanabilir miyim acaba ? :(
Benim matematik yok maalesef. Napıcam bilmiyorum :(

Canım çok sağol teşekkür ediyorumm... Ben dershaneye yazılıcam.
İkisinden de yazılayım,ikisine de çalışayım diyorum.
Ama çalışırken hazırlanabilir miyim acaba ? :(
Benim matematik yok maalesef. Napıcam bilmiyorum :(

eğer ikisinede hazrlanmak istiyorsan bu sene yazılman lazım canım çünkü alan sınavı bu sene ....

eğer ikisinede hazrlanmak istiyorsan bu sene yazılman lazım canım çünkü alan sınavı bu sene ....

Seneye ikisinden de sınav var diyebiliyorum ?
Bu seneki alan a da giricem ama .
Peki bu seneki A sınavı ne zaman tarih olarak ? Ve başvuruları nerden nasıl yapmalıyım ?

Seneye ikisinden de sınav var diyebiliyorum ?
Bu seneki alan a da giricem ama .
Peki bu seneki A sınavı ne zaman tarih olarak ? Ve başvuruları nerden nasıl yapmalıyım ?
pardon canım alan sınavı her sene oluyordu sanırım...başvurular daha başlamadı sınav temmuzda başvurularda maıs ayında canım internetten tam tarihlerini bulabilirsin... ama bana kalırsa sadece genel yetenek genel kültür blümüne hazırlanman diğer türlü ikisini yürütmen zor olabilir canım..

pardon canım alan sınavı her sene oluyordu sanırım...başvurular daha başlamadı sınav temmuzda başvurularda maıs ayında canım internetten tam tarihlerini bulabilirsin... ama bana kalırsa sadece genel yetenek genel kültür blümüne hazırlanman diğer türlü ikisini yürütmen zor olabilir canım..

Çok sağol canım. Valla ben A nın zor olduğunu duydum. B den girmek istiyorum. Fazla yükseklerde gözüm yok. :)

günaydın arkadaşlar bende 2014 kpss ye hazırlanmak isteyenlerdenim.evliyim ve 18 aylık bir oğlum var.onunla hazırlanmak oldukça zorluyor ama evde oturmaktan sıkıldım özel sektörde ben çalışmak istemiyrm.kpss 2010 a girmştim ve maalesef 50 lerde kalmştım 2012 de de giremedim bebek telaşı vs.85 almak istiyrm bende atanabilmek için.maalesef matematiğim sıfır tavsiyenz var mı matematiktn.bu arada ankara da oturuyorum.dershane düşünmüyrm şimdilik. geçmş yıllarda 2 defa yazıldım maalesef devam ettiremedim.ankarada final i hiç tavsiye etmem.yediiklimde idare eder..

kurs düşünen arkadaşlara daha önce gittiğim kursla ilgili yorum yapabilirim. ben yörünge akademiye gittim. hocalarını özellikle tarihte asuman ve matematikte sinan hocaları çok beğendim. tarihçi muhteşem ötesi. yayınlarını yalnız öğrencilerine veriyorlar. gerçi kurstan temin edilebiliyormuş ama piyasaya pek vermek istemiyorlar. içerik emin olun piyasadaki öne çıkan ve bilinen yayınlardan çok kaliteli. etüd imkanlarıda var. tek sıkıntı geçen dönem fazla kursiyer olduğundan derslik yetersizliği oldu ve yakındaki bir okuldan hafta sonları için orayı kiraladılar. bazı arkadaşlar orada kurs görmek zorunda kaldılar. biz erken kaydolduğumuz için böyle bir problem yaşamadık. kısacası genelde olumlu ve zaten hocalar üst düzey diyebilirim. bu arada yazdıklarım ankara için. şubeleri hakkında fikrim yok.

bende 2007 önlisans 2012 lisans mezunuyum. 2012deki sınava 2 ay kala evlendım ve o sınav güme gitti 70 aldım hazırlanamadımda zaten hiç.düğün telası kosturması derken. yaşta az değil artık 27 oldu.yas ılerledıkce ogrenmekte zorlasıyor 2014 de dersaneye gıdıp hazırlanmayı dusunuyorum bende ama kendıme bı turlu guvenemıyorum.eşimin aılesının memleketındeyız kendı memleketımıze gıtmek ıcın benım atanmam şart.2013tede var sınav ama alan sınavı sanırım.ama genel yetenek ve genel kulturde oluyor kurs acılmazmıkı bu seneden felan bılgısı olan varmı? sayısalım ıyı sözelim zayıf benımde.bu sure ıcerısınde bırde hamıle kalma korkum var karnım burnumda sınavada gırmekten korkmuyor degılım ufff cok karısıgım kızlar ben yaa :(( bebek fikrinede cok uzak degılız esımle.acaba hem anne olup hem kpss hazırlanan varmıkı ıcınızde?

canım merhaba ben hem anneyim hem çalışıyorum hemde sınava girmeyi düşünüyorum. çok zor bir durum değil mi? :50: 2011 mezunuyum bende 2012 de sınava hazırlanmaya başlayayım bu sene çalışarak gireyim dedim ama bir sürprüz hamile kaldım ve doğal olarak 7 aylık hamile halimle sınava giremedim. o yüzden seneye kaldı benim de sınav işi.

ben de 2014 kpss'ye lisanstan gireceğim.Dershaneye yazıldım. Ayrıca ders çalışmaya da başladım. Bu sene muhakkak kpss engelini aşmam lazım. Başka da çarem yok zaten. Ya olacak ya da olacak..

ben de 2014 kpss'ye lisanstan gireceğim.Dershaneye yazıldım. Ayrıca ders çalışmaya da başladım. Bu sene muhakkak kpss engelini aşmam lazım. Başka da çarem yok zaten. Ya olacak ya da olacak..

benimde aynen öyle canım ama ben başlayamadım daha sen ne güzel başlamışsın...

Sizce ben yaparmıyım bebegmde var 1 yaşında 80 üzri almam lazm izmmteym fem dersanesine kayıt yaptm çok istiyorum kznmayı aglıyom sızlıyom yapmam lazm mat ii degl kafam çok dolu

kızlar ben de hazırlanıcam ama neye hazırlanıcam bilmiyorum bile. 2014 kpss de öğretmenlik için geçerli bi sınav mı? yani bu seneki gibi öğretmen atamaları için alan bilgisi testi falan olucak mı? ona göre hazırlanim:D

Back