• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr benim gibi lisanstan 2014 kpss girecek olan var mı

istedikten sonra insan herşeyi her koşulda yapar,bizde başarıcaz inşallah.dershaneye gitmeyi düşünüyor musunz?

Kızlar bir sorum olacak size. 2014 Lisans KPSS ye girmem için mezun olmam gerekiyor mu? Puan 2 sene geçerli ise ben 2015 te mezun olucam girebilir miyim acaba sınava?

Süper o zaman :) Doğru biliyorsundur umarım çok sağol canım :)

Daha çok var diye düşünmemiştim ama her sene olmadığı aklıma geldi forumda görünce. Yarın araştırırım okulda yine:)

kitabı bitirdim kızlarr çok güzel çok beğendim çokda etkilendim kitapdan hepinize tavsiye ederim..

konu biraz dagılmış sanırım :)
ankarada dersaneye gitmeyi düşünen arkadaşlar için söylüyorum ben 2012 kpss için yargı dersanesine gitmiştim hocaları iyiydi ama program ve ders saatleri kötüydü sınava bir ay kala hala vatandaşlık işliyorduk dersane olarak memnum kalmadım

Merhaba arkadaşlar ben de 2014 kpssye gireceğim lisans mezunuyum..2012 de genel yeteneği batırdım heyecandan türkçe çok vaktimi aldı genel kültür iyi sayılır bu sene sırf türkçe matematik çalışıyorum seneye bütün derslere ağırlık vermek istiyorum.. matematik iyiyse dersane çok birşey katmaz insana planlı çalışabilen biri için tabi..dersaneye gitmiş biri olarak zayıf olduğunuz hangi ders ise özel ders alın imkanlar dahilinde ben pişmanım bu konuda..yedi aylık bir oğlum var fırsat buldukça çalışıyorum.. Allah herkesin gönlüne göre versin..

ben coğrafyadan başladım. Herkes sözelden başlama diyor ama konuları bitirip sürekli test çözeceğim için unutacağımı sanmıyorum. Hem böylece ezber olup sınavda kafam karışmasın. Neydi neydi diye 40 saat düşünmeyeyim istiyorum. Şimdiden başlayıp test çöze çöze beynime kazıcam hepsini.

Back