2014 Seçim Sonuçları

Rengin neyini tartışıyorsun .d.D: mor o mor .

Arkadaşım dikkat ediyorumda sen kendi kendine ne yazıp duruyosun. ortalık kızıştırmakmı istiyosun biriyle tartışırsan kendinemi gelceksin.varsa düşüncen adam gibi saygı çerçevesinde insacıl bir şekilde paylaş.he yok diyosan bn dalga geçicem diyosan takıl ..
 
oylar ilk sayılmaya başlandığında bir ara melih gökçek'e, bir ara mansur yavaş'a geldi başkanlık (henüz %10 sayılmamıştı bile) ve biyerden sonra melih gökçek 70 bine kadar çıkardı oy farkını uzak ilçelerden yapılan sayımlarla. (toplam sayımın %50'sine kadar) bu saate kadar chp ve akp'nin yakınlaşması zor gözüküyordu. ancak chp'nin kalesi olan çankaya'da henüz %10 sayılmıştı ve %60'a %20 civarı chp önde götürüyordu. çankaya'da oylar sayılmaya başlandığında, 70 bin olan fark önce 60'a, daha sonra 50-40-30-20 derken saat 1 sularında 3 bine kadar düştü.

evet ne olduysa burada oldu. o saatte melih gökçek'in karayolları müdürlüğüne (ysk ilgili kurum) gittiği bilgisi geldi. hemen ardınsa içişleri bakanı efkan ala'nın nazım hikmet kültür merkezi'ndeki seçim merkezine. orada olan arkadaşlarım iki saat boyunca içeriye kimsenin alınmadığını ve bakanın içeride olduğunu söylüyor.


herkes ne oluyor ne bitiyor derken o 3 bin oy yaklaşık bir saat boyunca aynı kaldı. hiçbir veri girilmedi sisteme. daha sonra bir saatin ardından sistem geri geldiğinde toplam 20 dakikada 3bin olan oy farkı tekrar 20bine çıktı. bundan sonra oylar yavaş yavaş sayılmaya başladı. akp'nin kalesi sayılacak altındağ, keçiören'de oy sayımları sona ermek üzereydi ve çankaya'da hala sayılacak 200'e yakın sandık vardı. (56 bin oy ediyor) bu 20 binlik oy farkı bir ara tekrar 10bine kadar düştü ve çankaya'da sayılmayan 200 sandık vardı hala. (toplamda %87.85) 56bin oyun o ana kadar %72 chp aldığını düşünürsek, 35-40 binini chp alması gerekiyordu ve akp'nin alacağı 10bin oyla büyükşehir mansur yavaş'a geliyordu. o anda sistem yine durdu ve çalışmaya başladığında şöyle bir usulsüzlük görüldü.

Eki Görüntüle 1046218
mhp'nin oyu da 300 artıyor bir anda. ne kadar ilginç dimi, koy üç adaya da 300 oy, öyle devam etsin..

buradan bir kıllık olduğu belliydi ama hala çankaya'nın oyları duruyordu ve umutluydum. 10bin gibi bir fark vardı ve çankaya'dan gelecek o oylardan mansur yavaş'ın başkan olacağı açıktı.

daha sonra akp merkezi'nde bir hareketlilik yaşandı ve melih gökçek'in zafer konuşması yapacağı duyuruldu ama ortada bir zafer yoktu. çankaya oyları hala gelmemişti ve o oylarla mansur yavaş başkan olacaktı. saatler 6.30'u gösteriyordu.

zafer konuşmasına adalet bakanıyla katılması da bir ayrı olaydı zaten. o konuşmasını yaparken %99.5 açıldı ve biz kazandık hayırlı olsun dedi. herkes şaşırmıştı, çünkü o zaman çankaya'da henüz 200 sandık (cnn ve hürriyet) duruyordu. neye dayanarak bu açıklamayı yapıyor derken, çankaya'da %87 olan açılan sandık bir anda %99.5'a çıktı ve ankara genelinde de %96.5'ten %99.5'a çıktı. o konuşmayı yaptıktan sonra 200 sandık bir anda açıldı.

peki sandıklar hemen okunmuş olabilir, ne var derseniz?

o ana kadar chp'nin çankaya'da %72, akp'nin %15 civarında oyu vardı. sandıklar açıldıktan sonra chp'nin oyu %64'e düştü, akp'nin oyu %21'e çıktı. düşünün, üç saat boyunca oynamayan bir istatistik ve bir anda bir parti %7 oy kaybederken diğeri %7 oy kazandı. sadece son 300 sandıktan %55 akp çıktı (çankaya için bu aşırı bir durum)

ve seçim böyle oldu bittiye getirilerek kazanıldı. seçimden sonra chp'yi arayan arkadaşlarıma orada çalışan kadın, onun dediğine inanmayın saydırmaya çalışıyoruz saydıracağız dedi. yarın mansur yavaş'tan atak bekliyorum. kendisi tayyip erdoğan'a, efkan ala'ya, bekir bozdağ'a, devlete karşı çalıştı ama henüz kazanamadı. lütfen bu olayları duyurun. özellikle herkesin uyuduğu saat olan 6'ya getirdiler açıklamayı. çünkü insanlar 4-5'te aktifti seçim merkezleri önünde ancak saat 6'da sosyal medyada bile kimse yoktu.

Alıntıdır.
Valla yorgunum başım çatlıyor ağrıdan üşendim yazmaya alıntı yaptım..
Dün gecenin özeti bunları destekleyen görüntüler bizzat olay yerinden sosyal medyada paylaşım yapanlar yakınlarımdan aldığım duyumlar derken ve hal böyleyken şu an yaşadığıma kıskançlık ya da hazım sorunu yorumu getirenlere şaşarım dicem de ben artık hiç birşeye şaşırmıyorum...
 
Pardon? Mansur yavas ile bir akrabaliginiz mi vardi uzerine alindiniz? Hemde bu cirkinlikle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim mansurla bi akrabalıgım yok ama senın ausla akrabalığın oldugu belli bana eksi rep vermeyı alıntı yapmayı kes senin nickini profılımde gormek ıstemıyorum
 
Kemal Kılıçdaroğlu iyi konuştu bana kalırsa.
Rte cumhurbaşkanı olur mu sorusuna da verilecek en iyi cevabı vermiştir bana kalırsa(hırsızdan cumhurbaşkanı olmaz diyerek)
aslında bu durum gerçekten vicdan meselesi, ben de chp'yi destekledim ama tamamen güçlüyü savunmak içindi.
oyumu hepar'a verecektim ama barajı geçemeyeceğini biliyordum.
hırsıza da oy veremezdim, vicdanım rahat etmezdi.
daha yaşına girmeden ölen ayaz bebeğin ahını almış olurdum bana kalırsa.
hırsız, katil olmayan biri gelmeli artık başa.
ama bu durum hiç değişecek gibi durmuyor.
balkonda gövde gösterisi yaptı.
evet biz çaldıysak da bakın oğlumla çıktım oğlumu da yedirmedim siz de yedirmediniz demek oluyor bu.
ben olsam çalıp çırpmaya da devam ederdim aslına bakılırsa nasıl olsa ne yargılanıyorum ne de halk karşı çıkıyor.
neye bindik nereye gidiyoruz hadi bakalım
 
benim mansurla bi akrabalıgım yok ama senın ausla akrabalığın oldugu belli bana eksi rep vermeyı alıntı yapmayı kes senin nickini profılımde gormek ıstemıyorum

ya ankara ne oldu sayım durduruldu diye okudum akp önde gösteriyorlardı en son
 
hayatımıza kaldığımız yerden devam etmek istedim .:26:

kız pembe seninle taban tabana zıttız ama dün beddua olayında bizi desteklediğin için teşekkür ederim.
yapılan iyiliği unutmam
 
elektrik kesintilerini, yakılan oyları ki bunlar video ve resimlerle ispat edilmiş.bunların hepsinin yalan olduğunumu düşünüyosunuz. gerçekten yazık komiksiniz:)

2.gün sonra burda yine konusuruz neyim komik anlayamadim fikrami anlatiyorum


bunlar beklendik seylerdi daha neler cikicak ,karsi taraf yenilgiyi hazmettikden sonra olaylar durulur belki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…