- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 39
Ben de Ömer Tuna koymayi dusunuyorum kismet olursa
Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin. Çok güzel. Çok uyumlu olmuş..
İki isim konulduğunda kısa kısa isimler yanyana çok yakışıyo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Ömer Tuna koymayi dusunuyorum kismet olursa
Merhaba kızlar bizim de bebeğimiz erkek , başından beri Bartu ismini istiyoruz eşimle ama ikinci olarak beni bu yaşıma getiren ananemin çok emeği var üzerimde ismi Emir erkek olursa koyarım diye düşünüyordum şimdiyse Bartu'yla bir türlü uyduramadım. Sizce Emir Bartu mu Bartu Emir mi uygun? Aslında Emiralp bile var kafamda ama Bartu'dan vazgeçemiyorum fikirlerinizi bekliyorum.
Yakışıyor mu peki? Sadece Bartu mu daha iyi yoksa?Bartu Emir daha kolay söyleniyor..
Teşekkürler. Eşim de sizin gibi düşünüyor :)Kızım iki isimli. İki isimle seslenmek çok yoruyo insanı :) Sadece Bartu bence.Ama Bartu Emir de yakışmış..
bizde hala bi isim bulabilmis degiliz a ile baslamasini istiyoruz
eger iki ismi beraber kullanacaksaniz, kerem sessiz harfle bittigi icin yanina eklediginiz isim, uyumlu ve kolay soylenmesi acisindan sesli harfle baslamali;Bizde Kerem düşünüyoruz daha doğrusu eşim çok istiyor bende yanına bi isim daha istiyorum ama kereme her isim uymuyor aklımdakiler
Kerem talha Yada talha Kerem
Kerem Tuna
Sizce hangisi daha uyumlu Yada başka ne olabilir?
Canim iki isim sünnet diye bir durum yok. Iki isim veya tek isim tamamen tercih meselesi. Çok araştırdım bu konuyu... Bak Hz peygamber de cocujlarina torunlarina hep tek isim takmış birine hasan, diğerine hüseyin, en küçüğü de Muhsin Hz Fatima nin çocukları.Iki isim Sünnet diye istiyorum biride sahabe ismi olsun dedim en çok talha Hoşuma gitti eymen ailede çok aliyi düşündüm ama çok klasik oldu ortada kaldı