• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

özelde de mi bir ay sürüyor rapor alması ???????

yok canım.özelden rapor alınmıyor.sgk anlaşmalı tüp bebek merkezlerinde tüp yaptırmak istiyorsanız araştırma hastanesine gidiyorsunuz.muayene hormon testleri eşinizden sperm testi istiyorlar onları yapıyorlar.belli bir süre sonra raporunuz çıktı diye arıyorlar.bu bekleme süresindede tüp yaptıracağınız merkezle görüşüp ordaki hazırlıkları bitirebilirsiniz.rapor 2 tane oluyor.1 tanesi eczaneye iğneleri ilaçları alırken.1 taneside merkeze veriyoruz.zaten ne yapacağınızı söylüyorlar.

Sadece ikimiz mi varız? Kimse yok mu tedavi olacak?

Merhabalar
Eylülde negatif sonuçlanan bir tüp bebek sürecim oldu.Ankara'da Ankara Tıp Fakültesi prof. dr. Murat Sönmezer gerçekleştirdi..Doktoruma güveniyorum ancak İstanbul'da olduğum için ikinci denememi burada yaptırmayı düşünüyorum.Şu an aklımdaki merkez İstanbul Cerrahi Hastanesi ancak henüz net bir karar veremedim.

Valla bilemiyorum Doktor çok denedm ama açılmadı dedi. Günahı boynuna. Aslında başka yere gitmek istyorum ama eşim sıcak bakmıyor. "ameliyatla uğraşmayalım tüp bebebek yaptıralım" diyor. Ama Ocakta da sonuç alamazsam düşünüyorum yenden ameliyatı.

İnşallah canım, Rabb'im hiç birimizin kucağını boş; boynunu bükük bırakmasın. İnşallah listemizdek herkesin karşısına ikizlere hamiş yazalım...( Sanan üçüz yazmak istiyorum. Bak içimden geldi...:16:)

AMİİNN canım biliyorum özellikle tüp bebek topiklerindeki tüm kaderdaşlarımın
umudu bebek sahibi olmak inşallah birgün hepimiz hamile olacağız canım üçüz çok zor ama
artık hiiç mırın kırın etme lüksüm yok
Allah ne verdiyse kabulüm :49: yeterki hepimizin evi şenlensin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim boy 175 kilom 98di ve beden eğt
öğretmeniyim :27::27:
şimdi 92.5 oldum çook şükür
dahada verecem şubata kadar 10 kilo daha inşallahh:23::23:
görürsünüz verecem kızlar sizlede paylaşabilirim kilolarımı:9:

..hmmmm....anladım ben 1.60 boyum kilom şuan 82 beş ayda 10 kilo verdim yavaş yavaş ...15 kilo daaha vermek istiyorum inşallah başaracağım bende...

OTE=ironik;32364814]Valla bilemiyorum Doktor çok denedm ama açılmadı dedi. Günahı boynuna. Aslında başka yere gitmek istyorum ama eşim sıcak bakmıyor. "ameliyatla uğraşmayalım tüp bebebek yaptıralım" diyor. Ama Ocakta da sonuç alamazsam düşünüyorum yenden ameliyatı.

bence ilk önce tüplerini açtır ondn sonraa yaptır maddi manevi yıpranmanı istemem yanlış analama beni lütfn .

anladım peki önceki tahlillerim olmaz mı
amh geçen şubatta çektirmiştim ankarada çorumda yokki:50:

amh istemiyorlar rapor için.fsh ve diğer hormonlara bakıp muayene ediyorlar.bende birşey soracağım.arı sütü bal polen kullanmışsın.yumurtalara faydası oldumu canım.bende başlayacağımda.kürleride ihmal etmeyelim

yok canım.özelden rapor alınmıyor.sgk anlaşmalı tüp bebek merkezlerinde tüp yaptırmak istiyorsanız araştırma hastanesine gidiyorsunuz.muayene hormon testleri eşinizden sperm testi istiyorlar onları yapıyorlar.belli bir süre sonra raporunuz çıktı diye arıyorlar.bu bekleme süresindede tüp yaptıracağınız merkezle görüşüp ordaki hazırlıkları bitirebilirsiniz.rapor 2 tane oluyor.1 tanesi eczaneye iğneleri ilaçları alırken.1 taneside merkeze veriyoruz.zaten ne yapacağınızı söylüyorlar.

pekii çok oldum biliyorumda :52:
bu raporu şimdi alsam ne kadar süre geçerli

umudu bebek sahibi olmak inşallah birgün hepimiz hamile olacağız canım üçüz çok zor ama
Allah ne verdiyse kabulüm :49: yeterki hepimizin evi şenlensin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Zor ama imkansız değil... transfer edilen embriyolarda biri bölündü mü tamamdır...
Merhabalar
Eylülde negatif sonuçlanan bir tüp bebek sürecim oldu.Ankara'da Ankara Tıp Fakültesi prof. dr. Murat Sönmezer gerçekleştirdi..Doktoruma güveniyorum ancak İstanbul'da olduğum için ikinci denememi burada yaptırmayı düşünüyorum.Şu an aklımdaki merkez İstanbul Cerrahi Hastanesi ancak henüz net bir karar veremedim.

Tedavin hayırlı olsun canım. Seni de listeye ekleyeyim mi?

Arkadaşlar tüpler kapalıyken tüp bebek tutsa bile tutunamıyormuş, kesin bilgi!

Arkadaşlar tüpler kapalıyken tüp bebek tutsa bile tutunamıyor, kesin bilgi! Arkadaşım 10 senedir deniyorsdu. En sonunda tüplerini açtırdı ve ilk denemede tuttu!:emir_bebek:

hoş bulduk canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin

amin inşallah canım hepimize nasip etsin ...

Merhabalar

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun tekrar ......kilon nasıl dı merak ettimde kilo tüp bebeği zorlaştırıyormuş diye duydum....

yok canım.özelden rapor alınmıyor.sgk anlaşmalı tüp bebek merkezlerinde tüp yaptırmak istiyorsanız araştırma hastanesine gidiyorsunuz.muayene hormon testleri eşinizden sperm testi istiyorlar onları yapıyorlar.belli bir süre sonra raporunuz çıktı diye orlar.bu bekleme süresindede tüp yaptıracağınız merkezle görüşüp ordaki hazırlıkları bitirebilirsiniz.rapor 2 tane oluyor.1 tanesi eczaneye iğneleri ilaçları alırken.1 taneside merkeze veriyoruz.zaten ne yapacağınızı söylüyorlar.

anladım canım sağol verdiğin bilgiler için ... ya benim hormonlarım normal hsg röntgenim norrmal tek sıkıntı regl düzensiziği ve polikistik over hastası olmam kiloma bağlıyorlar bebeğimiz olmamasını zayıflamaya çalışıyorm bakalım hayırlısı.....

kelebek benim tek tüpüm yapışık tı tutu etkisi yok dedi dr

ne demek arkadaşım bilgilerimizi birbirimizle paylaşacağız.tam hatırlamıyorum ama uzun süre geçerli değil.zaten hemen çıkmıyor.sen başla rapor işlemlerine hemen gidip almazsın.adetliyken falan çağırıyorlar muayene ve tahliller için.rapor için başvurduğunda mutlaka sor süresini.hatırladığım kadarıyla raporu aldığım zaman merkez acele etti regl olmadan ilaçlarımı aldım süresi kısa diye.aaay hadi hayırlısı canım yaaaa.:16::16:

rose canım kilon varsa tedaviye başlamadan önce şeker hapı veriyor dr ben baya zayıflamıştım
benim dr hari bir çokta başarılı işinin ehli biri

Arkadaşlar tüpler kapalıyken tüp bebek tutsa bile tutunamıyormuş, kesin bilgi!

gerçekten mii
ama bana hep tüplere ihtiyacımız yok dediler
kapalı yada açık fark etmez dediler
VALLA ARTIK HERGÜN BAŞKA TÜRLÜ KANDIRILDIĞIMI DÜŞÜNÜYOM:47::47:
boyları devrilsin şu yalan söyleyen doktorların inşallah

amh istemiyorlar rapor için.fsh ve diğer hormonlara bakıp muayene ediyorlar.bende birşey soracağım.arı sütü bal polen kullanmışsın.yumurtalara faydası oldumu canım.bende başlayacağımda.kürleride ihmal etmeyelim

ecrincim benim sigortm yok ben ücretli tüp bebek yaptıracağım rapora bile gerek kalmaz diye düşünüyorum daha çabuk olur sanırım yanıllıyor muyum ???????

Arkadaşlar tüpler kapalıyken tüp bebek tutsa bile tutunamıyor, kesin bilgi! Arkadaşım 10 senedir deniyorsdu. En sonunda tüplerini açtırdı ve ilk denemede tuttu!:emir_bebek:

katılıyorm sana arkadaşa bende onu anlatmaya çalışıyordum .......

..hmmmm....anladım ben 1.60 boyum kilom şuan 82 beş ayda 10 kilo verdim yavaş yavaş ...15 kilo daaha vermek istiyorum inşallah başaracağım bende...

OTE=ironik;32364814]Valla bilemiyorum Doktor çok denedm ama açılmadı dedi. Günahı boynuna. Aslında başka yere gitmek istyorum ama eşim sıcak bakmıyor. "ameliyatla uğraşmayalım tüp bebebek yaptıralım" diyor. Ama Ocakta da sonuç alamazsam düşünüyorum yenden ameliyatı.

bence ilk önce tüplerini açtır ondn sonraa yaptır maddi manevi yıpranmanı istemem yanlış analama beni lütfn .

çok iyi canım peki spor yapıyor musun
ben en az 3 gün 6 km yürüyorum
inşallah gidecek bu kilolar:34::34:

Estağfirullah canım neden yanlış anlayayım ki. Doğru söylüyorsun. Ama ne bileyim doktor tüpbebekten başka çareniz yok deyince feleğmz şaştı. Ocaktaki tedavi öncesi hstreskopi yapılacak zaten. inşallah açılır...

anlayışın için teşekkürler.. buna sevindim inşallah açarlar....herşey yolunda gider...

rose canım kilon varsa tedaviye başlamadan önce şeker hapı veriyor dr ben baya zayıflamıştım

canım bende metforminle verim yoksa zor veriyordum hatta veremyordum glifor kullanıyorum günde 2 kere o iyi geliyor verdiler zaten kullanıyorum şuan...polikistik over için

Back