2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

[tr]

önce sonra

Merhaba arkadaşlar, ben de tüp bebek maceramın ilkinde hüsranla karşılaştım. 17 nisanda ilk denememizi yapmıştık.
Şimdi ise 2.si için adım attık, ama muhtemelen ocak ayı başı ya da aralık sonu gıbı denk gelecek.
Şimdilik 2,5 aydır gelmeyen regli getırebılmek ıcın doktorum tarlusal verdı. Bugun bıttı. Regl olmayı beklıyorum.
Daha sonra dogum kontrol hapı ile yumurtalıkları baskılamak ıstedıgını soyledı yenı doktorumuz.
Dkh da bitince lucrin ile uzun protokol uygulanacak.
Allah hepımızın emeklerını hayırlısıyla sonuçlandırsın...

Hayırlısı canım bendee bir negatif almış biri olarak geriye hiç bakmıyoruz
İnşalla bu tedavilerimizle bebeklermiz geleccek canım

Çok şükür canım.Dün gece hasta oldum yarın doktora gidicem dua edin:))))
Umarım reklamda da dedikleri gibi BOL BOL yumurtalarımız olur:)
Ayy ne güzel
Bebeklerine biraz daha yaklaştın inşallah canım BOL BOL yumurtalarımız olacak Allaahımın izniyle
Bugünlerin tadını çıkart

Selam ensuece.
Nasılsın ne zaman başlıyosun tedaviiyen

Hayatim en az 2 ay ara vermeliyim sonuncu daha yeni bittiya. Esimde cok sik tedavi olmaya basladin allah korusun birsey olur diye korkuyor ama bizleri bence melekler koruyor. Ocak veya Subatta olacagim su kanamam bir bitse gidip Aret beyle gorusecegim bakalim icime sinecekmi. Sen nezaman baslayacaksin.

merhaba arkadaşlar beni de ekleyin listeye ocakta izmir şifada olacak nasipse. eşimde morfoloji sorunu var. bir de sorum olacak .benden rahim filmi isterler mi öncesinde?

Anladım canım bencede vucudu ve beyni hamileliğe hazırlamak lazım
O da zamanla oluyor ben de bu şubatta ilk opumu. Olacam inşallah haziranda da tekrar opuyla transfer olacam
Benim rahimde sorunlar var hitereskopi olacam sonra transfer

merhaba arkadaşlar beni de ekleyin listeye ocakta izmir şifada olacak nasipse. eşimde morfoloji sorunu var. bir de sorum olacak .benden rahim filmi isterler mi öncesinde?

Hoşgeldin canım
İnşallah tedavin güzel geçer canım
B
Rahim filmi yaptır canım drlar bazen atlayabikliyolar
En azından sendeder sorun varsa öncesinde bakıtır
Çok. Paralar. Vveriyouz bu işe en azından boşu boşuna yaptırmazsın
Ama anestezili ol canım inşallah bir ssorun olmaz canım

nuna sekerım ne yaptın haşim bey ne dedı? gıttınmı doktorra? merakımızı gıder canım beklıyoruz:)))

Berceste opu ne demek cok yerde rastladim anlayamiyorum. Bende cok tedavi oldum ama hic opu diye birsey denilmedi bana. Anlami ne canim

Berceste opu ne demek cok yerde rastladim anlayamiyorum. Bende cok tedavi oldum ama hic opu diye birsey denilmedi bana. Anlami ne canim

Yumurta toplama işleminee opu deniyo canım
Bende buradan öğrendim. Nerden bikecez ki kk olmasa

yaa sagol can, ben onceden kk ya cok nadir giriyordum son iki haftadir cok girdim o yuzden cogu terime yabanciyim:))) yumoslarinn en kalitelisinden cok cok olsun berceste:)

yaa sagol can, ben onceden kk ya cok nadir giriyordum son iki haftadir cok girdim o yuzden cogu terime yabanciyim:))) yumoslarinn en kalitelisinden cok cok olsun berceste:)

Sağol canım hepimizin öyle olur inşallah
Benim rezervimde az çok ihtiyacım var böyle dualara:26:

nuna sekerım ne yaptın haşim bey ne dedı? gıttınmı doktorra? merakımızı gıder canım beklıyoruz:)))

yarın gidicem canım ama sanki bir terslik var moralim çok bozuk dün gece 02:00 de hasta oldum diye düşündüm 2 minik damla gördüm.Bugün gün boyu hiçbir şey yok ve hiçbir belirti de yok.Kafam karıştı oldum mu olmadım mı((
Olmadıysam eğer o damlalar neydi ve en ufak terslikte doktor bir sonraki aya erteliyor
Olduysam eğer neden gerisi gelmedi( ve gün hesabını nasıl yapıcam vs vs ufff
ya yumurta yoksa ya menopaza girdiysem bu ay(((

canım aklına kotu bısey getırme.kac senedır adet oluyorsun bu bır adet kanaması ıse bılırsın,atıyorum ılıskı vs zorlanmadan kaynaklı bıseyse ayrı tabı.. ama suan butun ay boyunca adetını bekledın ya ondan stresten kesılme ıhtımalı cok yuksek. beyınden aldıgı bır komut ıle salgılanan bır hormon varmıs bu adetı baslatan.. ınsanlar cok kosullandıgında beynen,bu hormon adetın baslamasını gecıktırebılıyormus.

hasım bey adetın ılk gordugun vaktı 1.gun olarak algılıyor benden soylemesı hem yarın oglene kadr hastanede mutlaka gıt gorun. ben ılk tedavı zamanımda gece baslamıstı dedım bır ıkı damla bunu saymayayım cogalınca gıderım..bana kızdı:))) lekelenmen adetın basladıgını gosterır sen nıye kafana gore gelıyorsun dedu:)o seker adam kızdı dsun:))

sonuc ıtıbarıyle kaybın olmayacak zaten adetın basladıysa ultrasondan bakınca anlıyor doktorlar bence yarın mutlaka gıt bızım kaybedecek vaktımız yok,hadı bakalım haberdar et ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…