• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

benim eşimin tarafı biraz cahil
daha bayramda
eşimin yeğniyle eltim 45 dk birinin bebeği olmuş onun hakkında konuştular
en sonunda vurucu cümle
bebeği nasıl olmuş bazılarının tedaviyle bile olmuyo
valla bittim o an
Allahım ne olur çektiğim acıyı onun evlatlarından çıkarma diye dua ettim canım çok yandı
Allah onu ıslah etsin ne deyim

Ahh canım neler duyduk neler yuttuk çok iyi anlıyorum seni.Tüp bebek yapacağız dediğimizde eşimin ailesi evdeki tüp bitti vs garip konuşmalar yaptılar.Kimsenin umurunda değil çektiklerimiz.Eşim genel anlamda yanımda ve destek ama yeri geliyor o bile anlamıyor hissettiklerimi.Onu suçlamak istemediğim için düşüncesizliğe yoruyorum,kendimi teselli ediyorum.Biz de eşimin ailesi ile uğraşıyoruz ama sorun bebeğin olmaması değil.Daha başka sorunlar malesef.Ama kimse umurumda değil artık.Ben Allah a sığındım o biliyor,o görüyor.Evladımı kucağıma aldığımda dünya silinecek gözümden.

Allah sukur benim esimde bana cok yardim ediyr destek vwriyor..
Kilo cok onemli canim bende 65kiloydum 61 im simdi dahada vermeye calisiyrum cunku kilo tip bebekte istenmeyen bir durum boy pos kemik yapina gore verebildigin kadar ver derim

oy ben 7 kilo verdim eylülden beri dahada verecem inşallah
diyet yürüyüşler tam gazım şuan
evlenmeden önce 65 kiloydum 175 boyum
neyse o kiloları görecez inşallahj:34:

h

Saygi duyarim canim ama benim esimin ailesi surekli insanlari diger kisilerle kiyaslamakla ugrasiyor.o yuzden belki seneler sonra solerim
Ama kendi aileme soylemeyi bazen cok istiyrum.bazen oyle destege ihtiuacim oluyorki..sicak samiki bir omuza..ama esim kendini kotu hissediyr baskalarinin ona acimasini istemiyr ozellikle kendi ailesine duyarsa bosanmaya kadr gidebilecek bir gururu var..ne yapalim bizde bu yolu sectik.

Karar tabi ki sizlerin.Kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez.Geçerli bir sebebin vardır muhakkak. Ben de çok kötü şeyler yaşadım.O kadar büyük yaralar açıldı ki içimde.Herkesi Allah a havale ettim.İlk transferimin ultrason fotosu hala cüzdanımda.Eşim kızar diye ona söylemedim yırtmadığımı.Ona bakıyorum sürekli onlar tutunamadı ama ben hayata tutunuyorum yeni bir tedavi için.

Ahh canım neler duyduk neler yuttuk çok iyi anlıyorum seni.Tüp bebek yapacağız dediğimizde eşimin ailesi evdeki tüp bitti vs garip konuşmalar yaptılar.Kimsenin umurunda değil çektiklerimiz.Eşim genel anlamda yanımda ve destek ama yeri geliyor o bile anlamıyor hissettiklerimi.Onu suçlamak istemediğim için düşüncesizliğe yoruyorum,kendimi teselli ediyorum.Biz de eşimin ailesi ile uğraşıyoruz ama sorun bebeğin olmaması değil.Daha başka sorunlar malesef.Ama kimse umurumda değil artık.Ben Allah a sığındım o biliyor,o görüyor.Evladımı kucağıma aldığımda dünya silinecek gözümden.

boooşşveerr o densizleri
bizim odaklanmamız gerekiyor bebeklerimize inşallah
tedavilerimizin başarılı olması gerekiyor
ve moralimizin yüksek olması lazım
gerisini boşverin
bebeğim bir gelsin ben gösterecem onlara bakın sevebiliyorlar mı :33::33:
o mutluluğu vermeyecem onlara

Karar tabi ki sizlerin.Kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez.Geçerli bir sebebin vardır muhakkak. Ben de çok kötü şeyler yaşadım.O kadar büyük yaralar açıldı ki içimde.Herkesi Allah a havale ettim.İlk transferimin ultrason fotosu hala cüzdanımda.Eşim kızar diye ona söylemedim yırtmadığımı.Ona bakıyorum sürekli onlar tutunamadı ama ben hayata tutunuyorum yeni bir tedavi için.

Canim cok duygusaliz bu donemde ..ilaclar vs yasadiklarimizda bizi etkiliyr duygusalliga itiyor.ama bence hem pozitif dusunelim bosverin moralimizi bozanlri.suan en cok istedigimiz sey bebek ama bunu bile isterken kendimizi hirpalamamiz lazim.neticede bir kisinin kaderinde kesin olan iki sey var dogum ve olum tarihi bunlar degismeyecegine gore biz elimizden geleni yapalim gerisi rabbime kalmis

kız sen ciddi misin :20::20:
yapma öyle şeylerrrrr üzülmek yok herşeye rağmen
bizlerde herkes gibi anne olacağız inşallah birgün
neler duymuyoruzki
sıra bizlerde hissediyorum:16::16:
ama artık bakma o fotolara bitti gitti
önümüzdeki maçlara bakacaz artıkın:1:

Son düzenleme:
boooşşveerr o densizleri
bizim odaklanmamız gerekiyor bebeklerimize inşallah
tedavilerimizin başarılı olması gerekiyor
ve moralimizin yüksek olması lazım
gerisini boşverin
bebeğim bir gelsin ben gösterecem onlara bakın sevebiliyorlar mı :33::33:
o mutluluğu vermeyecem onlara

Ben de diyorum sevdirmicem diye:)Ama zaten benim kuzum sevgisiz,kötü insanlara sevdirmez kendini.Sonuçta kedi bile anlıyor ona kim değer veriyor:))

kız sen ciddi misin :20::20:
yapma öyle şeylerrrrr üzülmek yok herşeye rağmen
bizlerde herkes gibi anne olacağız inşallah birgün
neler duymuyoruzki
sıra bizlerde hissediyorum:16::16:
ama artık bakma o fotolara bitti gitti
önümüzdeki maçlara bakacaz artıkın:1:

Doğru söylüyorsun canım ama elimde değil bir türlü atamıyorum.Kaç kez denedim elim titredi geri koydum cüzdanıma:(

Kızlar derin mevzulara dalmışsınız... Ben insanların bu kadar rahat olup birbirlerini incitmelerini anlamıyorum... 4 yıldır da sizin yaşadıklarınızın benzerini yaşıyorum. Malesef kadın olmanın doğurmayla orantılı olduğuna inanılan bir toplumda yaşıyoruz... Bu cahilnde de böyle, okumuşunda da... Geçenlerde yaşadığım bir olayı anlatayım. Bir ortamda öğretmenlerle oturuyoruz. Yeni tanıştığım bir ÖĞRETMEN hanıımın sorusu: Yen mi evlisin, çocuk var mı?... Yeni de evli değilim, çocuğum da yok, dedim. Aldığım cevap: hııııııııııııı...
Ne demekse... Sözde tahsilli, okumuş, eğitimli ve eğitimci.... Bu zihniyetteki insanların ne doğurduklarından ne de okuttuklarından hayır gelir...

Doğru söylüyorsun canım ama elimde değil bir türlü atamıyorum.Kaç kez denedim elim titredi geri koydum cüzdanıma:(

onlar bitti gitti yenileri transfer olacak annesi
inşallah onlar tutuncak annesine:16::16:
am sen at onlaarııı:20:
biyolojik olarak beyninide hazırlamalısın hamileliğe demişti doktorum
bence biraz bizde çok takılıyoruz
ben farklı şeyler yapmaya çalışıyorum

Kızlar derin mevzulara dalmışsınız... Ben insanların bu kadar rahat olup birbirlerini incitmelerini anlamıyorum... 4 yıldır da sizin yaşadıklarınızın benzerini yaşıyorum. Malesef kadın olmanın doğurmayla orantılı olduğuna inanılan bir toplumda yaşıyoruz... Bu cahilnde de böyle, okumuşunda da... Geçenlerde yaşadığım bir olayı anlatayım. Bir ortamda öğretmenlerle oturuyoruz. Yeni tanıştığım bir ÖĞRETMEN hanıımın sorusu: Yen mi evlisin, çocuk var mı?... Yeni de evli değilim, çocuğum da yok, dedim. Aldığım cevap: hııııııııııııı...
Ne demekse... Sözde tahsilli, okumuş, eğitimli ve eğitimci.... Bu zihniyetteki insanların ne doğurduklarından ne de okuttuklarından hayır gelir...

Yok anlamıyorum insanları.Doğuran da sanki kendi marifetiymiş gibi havalara giriyor.Yok arkadaş dini de ahlakı da insanlığı da oyuncak ettiler.Birbirimizin acılarıyla beslenecekse egolarımız yazıklar olsun

ooff o konulara hiç girmiyim bennn :52::52:
arkadaşın biri sordu bebek var mı diye
daha ben yok demeden başkası cevapladı onun çocuğu olmuyo diye ZINK
kaldım sana ne diyesim geldi valla
neyse bunlar derin mevzular çıkayım yarın okul var 10 kasımdan dolayı
banyo yapayım
yarın görüşürüzzzz:3::3:

onlar bitti gitti yenileri transfer olacak annesi
inşallah onlar tutuncak annesine:16::16:
am sen at onlaarııı:20:
biyolojik olarak beyninide hazırlamalısın hamileliğe demişti doktorum
bence biraz bizde çok takılıyoruz
ben farklı şeyler yapmaya çalışıyorum

:)))tamam atıcam.Evet takmayın,düşünmeyin rahat olun diyorlar.Çok da güzel diyorlar ama hayatın herhangi bir anında muhakkak çıkıyor karşına bunu hatırlatan birşey.Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.2014 te anne olacağımmmmmm işte:)))

ooff o konulara hiç girmiyim bennn :52::52:
arkadaşın biri sordu bebek var mı diye
daha ben yok demeden başkası cevapladı onun çocuğu olmuyo diye ZINK
kaldım sana ne diyesim geldi valla
neyse bunlar derin mevzular çıkayım yarın okul var 10 kasımdan dolayı
banyo yapayım
yarın görüşürüzzzz:3::3:

Görüşürüz canım iyi geceler:)

:)))tamam atıcam.Evet takmayın,düşünmeyin rahat olun diyorlar.Çok da güzel diyorlar ama hayatın herhangi bir anında muhakkak çıkıyor karşına bunu hatırlatan birşey.Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.2014 te anne olacağımmmmmm işte:)))

:54::54::54::54::54: bende bende 2014 bizim yılımız olacak inşallah:34::34:

Yok anlamıyorum insanları.Doğuran da sanki kendi marifetiymiş gibi havalara giriyor.Yok arkadaş dini de ahlakı da insanlığı da oyuncak ettiler.Birbirimizin acılarıyla beslenecekse egolarımız yazıklar olsun

Bilmiyorlar, veren Allah almaya da kadir... Açık konuşayım ben bu konuda kasıtlı biçimde canımı yakanlara hoş bakmıyorum. Rabb'im sen de onun canını yak diyorum... Hiç kimse başkasının imtihanı ile egosubu tatmn edemez... Benimle mi alay ediyor yoksa bana derdi verenle m?

Bilmiyorlar, veren Allah almaya da kadir... Açık konuşayım ben bu konuda kasıtlı biçimde canımı yakanlara hoş bakmıyorum. Rabb'im sen de onun canını yak diyorum... Hiç kimse başkasının imtihanı ile egosubu tatmn edemez... Benimle mi alay ediyor yoksa bana derdi verenle m?

Sen canını yak demesen de Allah görüyor canım.Ve ben inanıyorum hepsi verecek hesabını ama son cümlene bayıldım;
'Benimle mi alay ediyor yoksa bana derdi verenle mi?'
Bence günün sözü budur..

Back
X