2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Ben tüp bebek merkezi fikrimi değiştirdim umut tüp bebekte karar verdi. İstanbul tüp bebek için çalıştığım hastanede drlar pek olumlu konuşmadı ...

canım merhaba.bence gidip bir aret beyi görmelisin.çok iyi ve işin ehli bir insan .ben onda yaptırdım ve şükür 12 günlük hamileyim.bu topiğe bakma amacım para durumları malum tedavi sonrası.bendede bazı ilaçlar var artan 20015 belkide daha öte tarihli sgk lı fiyattan satmak ve az da olsa rahatlamak istiyorum.ilgilenen olursa bana özelden mesaj atabilir.elimde cetrotide,ovitrelle,menagon var.mesaj atarsanız vereceğim fiyatları yazarım.
allah hepinize kolaylıklar versin.sağlıkla sıhatle geçtiğiniz bir yol olur inşallah.sevgiler...

Merhaba hanımlar... Canlar ben bir müddet yokum... Topiğimiz önce Allah'a sonra size emanet...

Aycen'cim liste ile ilgilenirsen çok sevinirim canım... Öpüldünüz komacaaaaan....

Merhaba hanımlar... Canlar ben bir müddet yokum... Topiğimiz önce Allah'a sonra size emanet...

Aycen'cim liste ile ilgilenirsen çok sevinirim canım... Öpüldünüz komacaaaaan....

hayırdır canım ne oldu önemli bir şey yoktur inşallah
tabikide ilgilenirim

kızlar bana tedaviye başlamadan önce estrofem verildi sizede başlandımı esterofem prespektüfündde okuduğum kadarıyla baya tehlıkeli bi ilaç göğüs kanserini tetikliyebiliyormuş tedaviden önce bir sorun daha çıksın istemiyorum artık 13 yılda ancak tüp bebek aşamasına geldik bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz

kızlar biraz önce doktorumla konuştum tedaviyi aralık ayına çektik çünkü ocak ayında bütün merkezler ücretlere zam yapıyorlarmış bilginize

[tr]

kızlar ironik arkadaşımız gelene kadar listeyle ben ilgileneceğim

Son düzenleme:
Kizlar merhaba bugün transferimin 7. Günü kan testim 0, 2 cikti sizler tecrubelisiniz 2. Denememi ne zaman yaptirabilirim yasim 34 sebep tuplerim tikali

selam kızlar bende buralardayım nasılsınız

selam canım ben iyiyi kestane yiyorum geçen kestane lafı geçti valla canım çok istedi.eşime aldım yaptım bugün gelin beraber yiyelim

Kizlar merhaba bugün transferimin 7. Günü kan testim 0, 2 cikti sizler tecrubelisiniz 2. Denememi ne zaman yaptirabilirim yasim 34 sebep tuplerim tikali

canım bence çok erken. daha testine var bence erken davranmışsın.bence gününde tekrar yaptır.bizide bilgilendirirmisin canım merak ederiz seni

iyiyim canım buralardayım konuşalım dertleşelim ne olur

dertleşelim valla

Canım merhaba
Niçin hemen olumsuz düşünüyorsun?Bana 12. günden önce asla test yapma demişti doktorum.Hatta 12.gün negatif olunca bazılarında değer 14. gün ortaya çıkabilir diye bir daha test yaptırdılar.7.gün çok erken test yaptırmak için.Umarım yeni bir denemeye ihtiyacın kalmaz:))) Bu arada ben ilk denememi eylülde yaptırmıştım.Bu ayki adetimi bekliyorum hormon testleri ve yumurtalar uygun olursa tedaviye başlayacağım.Yani genelde tüp bebekten sonraki ya 2. ya da 3. adette bir sonrakini deniyorlar:)Öpüyorum seni

Canım merhaba
Estrofem ben de kullandım.Ama yumurta toplama işleminden sonra kullandım.Hatta doktorum pozitif çıkarsa bırakacağız demişti.Öncesinde verdiğine göre senin durumunla alakalıdır bu.İlacın zararına gelince zaten tüp bebek süresince kullanacağın ilaç ya da iğnelerin hepsinin yan etkileri var ve malesef ki bunu bilerek kullanıyoruz.Kanser yapmasa da ailede ırsi bir durum varsa hücreleri tetikliyor ancak doktorun tedaviye başlamadan önce ailedeki hastalıkları soruyor ve ona göre davranıyor zaten.Öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…