2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

kanaman varmı suan sancın felan tatlım çok mu dustu degerın eger dusmeye basladıysa kurtaja gerek kalmıyo deger yukselırse kalp atısı görulmezse yada sabıt kalırsa yapılıyo kurtj canmm

dun 909 du, bugun 703 olmus..
kanama yok canim.. sancim da yok.. öyle bekliyorum iste napiym, elimden bisey gelmiyor.. yarin bi daha kan vericem bakalim hayirlisi olsun

dun 909 du, bugun 703 olmus..
kanama yok canim.. sancim da yok.. öyle bekliyorum iste napiym, elimden bisey gelmiyor.. yarin bi daha kan vericem bakalim hayirlisi olsun

yarınkı kan degerıne göre belırlenır canm eger yarında degerın duşer se bol iş yapmalasın yapacak birşey yok allah yardımcın olsun tatlım dusecekse kendı dussun kurtaj ben 1 kez oldum zor degıl ama o masaya yatmak koyuyor ınsana sen canını verırken o olsundıye mecburen alınması cok koyuyor ınsana

(( Rabbim sabrini versin ne diyelim..
imtihan iste bunlar hep... sana da cok gecmis olsun canim..
esim sehir disindaydi, onu bekliyorum, gelince bi kiyamet kopcak.. sarilip aglama nobeti (

(( Rabbim sabrini versin ne diyelim..
imtihan iste bunlar hep... sana da cok gecmis olsun canim..
esim sehir disindaydi, onu bekliyorum, gelince bi kiyamet kopcak.. sarilip aglama nobeti (

ayy kıyamam ben bu acıların en kötusunu yasadım canm ıkızlerımı 21 haftalıkken erken dogumla kaybettım yanı allah sabrını verıyoda benı en cok yıpratan o oldu beterın beterı var halımızde cok sukur

21 hafta mi???
Allahiiiim, aynen oyle, yine basindan olmasi daha iyi, benim daha 5 haftalik..
sen tekrar deniyor musun bu ara?

21 hafta mi???
Allahiiiim, aynen oyle, yine basindan olmasi daha iyi, benim daha 5 haftalik..
sen tekrar deniyor musun bu ara?

evet 21 hafta ve ıkızdı canm ve o 21 haftaya gelene kadar neler cektım kanama doktor vs neler cektım tam rahatladım öyle oldu erken dogumla bebeklerım oldu suan donmusa hazırlanıyorm ama bu ayda kıst cıktı öbur ay deneyecem canm rabbm kımseye yasatmasın tabıkı bastakı daha koly beıde beısın buyuse karnnda hısstemeye baslasan daha kötu oluyorr

amin canim, hakkimizda hayirlisi..
insallah en kisa zamanda bebeklerimize kavusuruz.....
ben de haziran temmuz gibi tekrar denicem..

simdi gördüm durumunu canım üzüldüm Allah yardımcın olsun ikizlerin yine olur insallahhaklısın o daha kötü Allah yasatmasın bir daha insallah bu kez 9 ay tutunsunlar göbüsünde

simdi gördüm durumunu canım üzüldüm Allah yardımcın olsun ikizlerin yine olur insallahhaklısın o daha kötü Allah yasatmasın bir daha insallah bu kez 9 ay tutunsunlar göbüsünde

inş bacım allah razı olsun allah hıc bır anneye göstermesın evlat acısını dunya basımıza yıkıldı resmen

simdi okudum canim ((
Allahim kalbi duyduktan sonra kaybetmek ne kadar aci.. sabrini versin yarabbimmm..
çok gecmis olsun canim..
ben de kaybettim bebegimi bugun..
ahirette şefaatçimiz olucaklar yawrularimiz.. orda beklicekler bizi..

Çok acı canım çooook her hafta ne kadar büyüdüğünü görmeye gittim o minik kalbinin atışı beni hayata bin kat daha bağladı ama nasip sonra bi gittim kalp atışı yok !!!! O anı bi daha ne bana nede hiçkimseye yaşatmasın Rabbim
Sanada çok geçmiş olsun canıııımmm tamam çok üzüldün seni çok iyi anlıyorum ama şükret kalbinin attığını görmeden gitti meleğin...öbür türlüsü çok acıtıyor insanı...hayırlı zamanda inş yine olur...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ankarada tüp bebek yaptıracak olanlar elimde bir kutu progon 600 mg uygun fiyata verebilirim ilgilenenler olursa cevap bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha iyi misin şimdi canım yaaa...?
Esasında artık buraya bişey yazmayacağım diyorum. Sonra sizler nasılsınız merak ediyorum ve girince de
malesef hep yazmak zorunda hissettiğim bişeyler oluyooo

Keşke hep iyi olsaydınız güzel haberleriniz de olsaydı da tebessümle okuyup geçseydim; ama dünya o kadar güllük gülistanlık bir yer değil işte ecz06'yı da okuyunca çookkk üzüldüm! :2:
Nazar değdi güzel listemize! Malesef hepsi de benim uğursuzluğumla başladı. Miss gibi gidiyordu listemiz.
Ben senin yerinde olsam ikinciyi düşünmezdim bile; ama sen çocuğumun kardeşi olsun diye onca acıyı çektin ya; Allah bunu görüyo.Belki verir sana bir hediye daha :) Üzülme artık lütfen!

:)) geç kalmiş bir tesekkur olucak :) ama tesekkurler canim iyi dileklerin icin...
ama ben bugun bebegimi kaybettim...
vakti saati gelmemis demekki.. herseyin hayirlisi...

Of yaaa... Bu ne kötü bir haber! Dün en son değerim düştü demişsin sonrasında sesin çıkmamış yeniden!
Sanırım bugün çok kötü bir gün geçirdin!
Çok üzüldüm senin adına da. Ben hep "Allah'ım doğduğunu göremeyeceksem pozitifi gösterme bana" diye dua ettim. Çok şükür öyle de oldu.Üzüldüm mü üzüldüm ama diğer türlüsü çok daha acı. Çünkü varlığını duymak, eşinle paylaşmak, planlar yapmaya başlamak ve ardından kaybetmek nasıl bir acı daha önce yaşadım bilirim. Umarım çabuk toparlarsın. Sakın kendini suçlama; insan çok acımasız oluyor bu dönemde kendine karşı.
Allah hakkınızda hayırlısınını versin inşallah!

Seyircim canım takılayım dedim sadece çünkü seni burda görmek bana iyi geliyor :)).
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Allah seninde kalbine göre versin.Çok öpüyorum
Aman dikkat et kendine haaa :))
Gözüm üzerinizde.
Amin canım sağol.

takdiri ilahi.. napalim canim, kaderimizde ne yaziyorsa o..
çok üzüldüm tabi ama, şimdi daha iyiyim...
aminn canim.. buraya girip yazmak mi iyi, hic bakmamak mi bilmiyorum ben de ama guzel seyler okuyunca insan seviniyor, umut doluyor...
hepiniz dualarimdasiniz..
herseyin hayirlisi...

letu veya femara ilaç

arkadaşlar ben dün adetimin 3.günü tüp bebek tedacisine başladım gonal f ve menapurla birlikte ayrıca letu veya femara adlı ilacıda verdi doktorum 4günlük acaba aranızda hiç kullanan varmı bu ilacı

Allah yardimcin olsun benim annemin adet duzensizligi vardi. o da sogan kuru ile demanini buldu. sana hayirli olsun.umarim sonuna kadar olumlu haberler alirsin

canım allahım sabır versin bende yeni başladım 6 gun oldu iğnelere çok korkuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım selam hayırlı olsun benimde salı başladı fostimen 300mg ve merıonal 150 mg igneler ayrıca 5 gun femara hap içtim yumurta kalıtesini arttırıyormus bugun 6.iğnemi yaptım sende kendinmi yapıyon ikisinide bir sağa ertesi gün sola mı aralıklı olarak demek aynı dönemde başladık hayırlı olsun benim ilk denemem canım

hayırlı olsun tedavın allah emeklerını yemesın canmm korkma bol dua et yapacak baska bırseyımız yok cunkuu

canım benim kist yuzunden 4 ay ertelendi cyclo pronogova ilaç verdiler ancak geçen ay sogan suyu kurunu denedim artık onunda etkısı olmalıkı 4cm kist tamamen yok oldu bu ay başlayabildik sükür dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…