• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Daha iyi misin şimdi canım yaaa...?
Esasında artık buraya bişey yazmayacağım diyorum. Sonra sizler nasılsınız merak ediyorum ve girince de
malesef hep yazmak zorunda hissettiğim bişeyler oluyooo :(

Keşke hep iyi olsaydınız güzel haberleriniz de olsaydı da tebessümle okuyup geçseydim; ama dünya o kadar güllük gülistanlık bir yer değil işte :( ecz06'yı da okuyunca çookkk üzüldüm! :2:
Nazar değdi güzel listemize! Malesef hepsi de benim uğursuzluğumla başladı. Miss gibi gidiyordu listemiz.
Ben senin yerinde olsam ikinciyi düşünmezdim bile; ama sen çocuğumun kardeşi olsun diye onca acıyı çektin ya; Allah bunu görüyo.Belki verir sana bir hediye daha :) Üzülme artık lütfen!

Of yaaa... Bu ne kötü bir haber! Dün en son değerim düştü demişsin sonrasında sesin çıkmamış yeniden!
Sanırım bugün çok kötü bir gün geçirdin! :(
Çok üzüldüm senin adına da. Ben hep "Allah'ım doğduğunu göremeyeceksem pozitifi gösterme bana" diye dua ettim. Çok şükür öyle de oldu.Üzüldüm mü üzüldüm ama diğer türlüsü çok daha acı. Çünkü varlığını duymak, eşinle paylaşmak, planlar yapmaya başlamak ve ardından kaybetmek nasıl bir acı daha önce yaşadım bilirim. :( Umarım çabuk toparlarsın. Sakın kendini suçlama; insan çok acımasız oluyor bu dönemde kendine karşı.
Allah hakkınızda hayırlısınını versin inşallah!

Aman dikkat et kendine haaa :))
Gözüm üzerinizde. ;)
Amin canım sağol.

Daha iyiyim olmak zorundayım canım bana ihtiyacı olan bi evladım var Rabbim ona uzun sağlıklı ömür versin inş yapacak bişey yok :( cennete şefaatçi gönderdi Allah onu inş. Ecz bende çok üzüldüm :(
Bu arada bi daha aklından bile geçirme uğursuzluk falan diye hepimiz inançlı insanlarız kimse nasibinden bi adım öteye gidemez yaşadığımız en büyük acılar bunlar olsun inş napalım bizimde nasibimiz buymuş
Seni çok öpüyorum nolur arada ses ver özelden yaz kendinden haberdar et yani tamam mı? ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım kacgun ıctın sen bende baslıcam bugun

canım normalde adet bittikten bir hafta sonra başlıyon 15 gün sabah akşam yada akşam yemeginden sonra ve yatarken içion ben sadece 10 gün akşamları içtim çalıştığım için

Daha iyiyim olmak zorundayım canım bana ihtiyacı olan bi evladım var Rabbim ona uzun sağlıklı ömür versin inş yapacak bişey yok :( cennete şefaatçi gönderdi Allah onu inş. Ecz bende çok üzüldüm :(
Bu arada bi daha aklından bile geçirme uğursuzluk falan diye hepimiz inançlı insanlarız kimse nasibinden bi adım öteye gidemez yaşadığımız en büyük acılar bunlar olsun inş napalım bizimde nasibimiz buymuş
Seni çok öpüyorum nolur arada ses ver özelden yaz kendinden haberdar et yani tamam mı? ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birlikte heveslendik, birlikte uzulduk.. hepinize cok cok tesekkur ederim..
ben hala sanci cekiyorum, düşük devam ediyor.. 5te dr gidicem.. bugun kan vermedim artik.. biktim..
18.gun: 909
19.gun: 703
20.gun: 706
21.gun: 817
degerim dusmuyor.. ameliyata kadar gidebilir dedi doktor.. paramla rezil oldum resmen.. hem bi ton masraf, hem uzuntu, hem agri, sanci.. belki de hic yaptirmamaliydim...

ben hala sanci cekiyorum, düşük devam ediyor.. 5te dr gidicem.. bugun kan vermedim artik.. biktim..
degerim dusmuyor.. ameliyata kadar gidebilir dedi doktor.. paramla rezil oldum resmen.. hem bi ton masraf, hem uzuntu, hem agri, sanci.. belki de hic yaptirmamaliydim...

ayy öyle dusunme canım lutfenn:50::50: neden öyle dıyosun herseyın bır vaktı zamanı var hem cok zor olmuyo nezaman alırız dedıler

Canım sende haberdar et kendinden mutlaka...Kısa ama içten bir arkadaşlık kurduğumuza inanıyorum. :)
Ben deli danalar gibi geziyorum. Ha tuttu ha tutacak, ha oldu ha olacak diye uzuunnn zamandır kendimi çok fazla ihmal ettiğimin farkındaydım fiziksel aktivite ve spor anlamında. Hele tüp bebek aşaması benim için tam bir duraklama dönemi oldu.
Kilo vs almadım ama tekrar denememekte müthiş kararlı olan ben; aldığım sonuçla müthiş bir ağırlık aldım o kesin.
Bu süreçte bir damla göz yaşı dökmedim; belki de dökmeliydim bilemiyorum. Hep içime attım, hala atıyorum. Allah'tan kendimi suçlamıyorum.O daha beter bir psikoloji.
Velhasıl; bir gün öyle ya da böyle kendi içimde boğulmaktan korkuyordum belki hala korkuyorum. Sonuçta "aman da çocuğum olsun" diye yanıp tutuşmadım hiç bir zaman ama artık olmayacağını bilmek biraz daha yükümü ben farkında olmadan arttırdı bunu hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Kabullenmek istemiyorum ama üzüyor da...
Sonuç olarak; neler yapıyorsun haberdar et demişsin ya; velhasıl; gittim MAC'e yazıldım. Deli gibi spor yapıyorum her gün. Giriş var çıkış yok; şeklinde takılıyorum oralarda. Kafam dağılacak, bunların hepsini unutacağım ve iyi gelecek diye umuyorum.
Bende durumlar böyle işte.... :S
Kendimi avutuyorum.

Ya gülüm!Neden düşük yapmayı bekliyorsun ki anlamadım!O kadar sancılı bişeymiş ki o! Bir hafta mı verdi kürtaj için doktor sana?
Bu hafta düşmezse biz mi alırız dedi? Yerinde olsam düşük yapmayayım günümde ayaklarımla gidip kürtaj olayım diye dua ederdim. Yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim; evet o masa, o psikoloji rahatsız edici ama zaten bu süreçte rahatsız etmeyen ne varki... :(
En azından masaya yatarsın kalkarsın herşey bitmiş olur. Ağrın sızın olmaz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Gel birlikte gidelim fitnessa gidelim.Kafa dağıtmaya takıl bana... :26:

Ya gülüm!Neden düşük yapmayı bekliyorsun ki anlamadım!O kadar sancılı bişeymiş ki o! Bir hafta mı verdi kürtaj için doktor sana?
Bu hafta düşmezse biz mi alırız dedi? Yerinde olsam düşük yapmayayım günümde ayaklarımla gidip kürtaj olayım diye dua ederdim. Yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim; evet o masa, o psikoloji rahatsız edici ama zaten bu süreçte rahatsız etmeyen ne varki... :(
En azından masaya yatarsın kalkarsın herşey bitmiş olur. Ağrın sızın olmaz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Gel birlikte gidelim fitnessa gidelim.Kafa dağıtmaya takıl bana... :26:

:)) canim ben de üyeyim mac e :))
ama ankara :)
gidiyo musun dersen yok :)

ben dusuk yapmayi beklemiyorum ki canim ya doktor bekletio.. bugun aksam gittim, rahim incelmis, dis gebelik de yok, hcg sifirlanir 10gune dedi.. e zaten benim kanamam devam ediyor.. neyse gitmisken bi hcg baktiriym dedim, 21.gun 817 olan hcg 23.gun yani bugun 1202 cikti..

kafayi yicem.. yoksa yoktur.. sonra buna msj attim, doktora, cok ilginc! yazmis.. persembe gel bi daha dis gebelik icin kontrol ediym dedi..

ayy öyle dusunme canım lutfenn:50::50: neden öyle dıyosun herseyın bır vaktı zamanı var hem cok zor olmuyo nezaman alırız dedıler

alma fln yok canim, kendi dussun die bekletiyor.. anlamadim.. hcg 817den 1202 ye yukselmis.. kese yok ortada.. nereyi neyi alicak o ayri yani..
beklemedeyim...

alma fln yok canim, kendi dussun die bekletiyor.. anlamadim.. hcg 817den 1202 ye yukselmis.. kese yok ortada.. nereyi neyi alicak o ayri yani..
beklemedeyim...
canm dıs gebelık ıste deger dusmuyorsa alırlar canmm malesef dusse beklerler neden hala bekletıyolar kı senı sanada yazık yaa

:)) canim ben de üyeyim mac e :))
ama ankara :)
gidiyo musun dersen yok :)

ben dusuk yapmayi beklemiyorum ki canim ya doktor bekletio.. bugun aksam gittim, rahim incelmis, dis gebelik de yok, hcg sifirlanir 10gune dedi.. e zaten benim kanamam devam ediyor.. neyse gitmisken bi hcg baktiriym dedim, 21.gun 817 olan hcg 23.gun yani bugun 1202 cikti..

kafayi yicem.. yoksa yoktur.. sonra buna msj attim, doktora, cok ilginc! yazmis.. persembe gel bi daha dis gebelik icin kontrol ediym dedi..

Yok işte!Onlar bekletiyo hep zaten bir hafta kadr ve bence çok gıcık bir durum. Belli ki sağlıklı giden bir durum değil; geçmek bilmeyen günleri yaşatmanın ne anlamı var! :ssz: Hakkında hayırlısı olsun. Değerin bi düşüp bir yükseliyor çok ilginç. Ya sen bilirsin yine de ama istersen tüp bebek olayıma girmeden bir kadın doğumcuya daha git muayene ol kendi doktoruna gitmeden. Aklında soru işareti kalmasın sonrasında.

Sen beni hiç dinlemiyorsun herhalde :20: Fii tarihinde "İçime doğuyor güzel şeyler olacak bana kahve ısmarlamak zorunda kalacaksın" dedin.
"Mekan söyle" dedim. :)
Sence ben hangi şehirde yaşıyorummm????
Ben fitness konusunda netimdir. Üye olduğum hiçbir salona gitmemezlik yapmam. Takıl bana sana bebek beceremem ama spor aşkı aşılayayım :))
Zaten salon sporunu da seven biriyim. Bu bebek mevzuları uzaklaştırmıştı beni biraz. Toparlama modundayım. Kafamı dağıtmada birebir. Hangi MAC seninki?
Bugün merkezden aradılar yine. Hocayla görüştürmek istiyorlar yüzyüze. "Sizin hiç bir sıkıntınız yok, yumurta kaliteniz ii, rezerviniz güzel vs vs. mutlaka olur neden pes ediyorsunuz niye bırakıyorsunuz...." hocayla görüşmenizi istiyoruz dedi doktor hanım sağolsun!
O konuşma bile o kadar günümü olumsuz etkiledi ki; iyi ki spora yazılmışım da kafa dağıtıyormuşum dedim.

Yok işte!Onlar bekletiyo hep zaten bir hafta kadr ve bence çok gıcık bir durum. Belli ki sağlıklı giden bir durum değil; geçmek bilmeyen günleri yaşatmanın ne anlamı var! :ssz: Hakkında hayırlısı olsun. Değerin bi düşüp bir yükseliyor çok ilginç. Ya sen bilirsin yine de ama istersen tüp bebek olayıma girmeden bir kadın doğumcuya daha git muayene ol kendi doktoruna gitmeden. Aklında soru işareti kalmasın sonrasında.

Sen beni hiç dinlemiyorsun herhalde :20: Fii tarihinde "İçime doğuyor güzel şeyler olacak bana kahve ısmarlamak zorunda kalacaksın" dedin.
"Mekan söyle" dedim. :)
Sence ben hangi şehirde yaşıyorummm????
Ben fitness konusunda netimdir. Üye olduğum hiçbir salona gitmemezlik yapmam. Takıl bana sana bebek beceremem ama spor aşkı aşılayayım :))
Zaten salon sporunu da seven biriyim. Bu bebek mevzuları uzaklaştırmıştı beni biraz. Toparlama modundayım. Kafamı dağıtmada birebir. Hangi MAC seninki?
Bugün merkezden aradılar yine. Hocayla görüştürmek istiyorlar yüzyüze. "Sizin hiç bir sıkıntınız yok, yumurta kaliteniz ii, rezerviniz güzel vs vs. mutlaka olur neden pes ediyorsunuz niye bırakıyorsunuz...." hocayla görüşmenizi istiyoruz dedi doktor hanım sağolsun!
O konuşma bile o kadar günümü olumsuz etkiledi ki; iyi ki spora yazılmışım da kafa dağıtıyormuşum dedim.

bacim ne biliym istanbul yaziodu senin profilde sanki, oyle kalmis aklimda..
panora mac canim benimki..
ben dun kurtaj oldum canim, dun gittigim 2. doktor birakmadi seni boyle eve yollayamam dedi..
%90 dis gebelikmis, rahim icini bosaltti, kan degerim dusmezse %100 dis gebelik denicek..
ona gore ilac baslicam..

sacmasapan isler..
ben de bi sure dusunmuyorum, benim kedim var zaten, 2 ay önce aldim,
kedi annesiyim ben :)

ben dun kurtaj oldum canim, dun gittigim 2. doktor birakmadi seni boyle eve yollayamam dedi..
%90 dis gebelikmis, rahim icini bosaltti, kan degerim dusmezse %100 dis gebelik denicek..
ona gore ilac baslicam..

sacmasapan isler..

canim cok cok gecmis olsun...umarim daha iyisindir..ya tup bebekte dis gebelik oluyormuydu?

canim cok cok gecmis olsun...umarim daha iyisindir..ya tup bebekte dis gebelik oluyormuydu?

saol canimm, oluyormuş.. düşük bi ihtimal ama oluyor dedi doktor..
hcg dun 1460ti, dun kurtaj oldum, bugun hcg 2140 olmus..
%100 dis gebelik..

saol canimm, oluyormuş.. düşük bi ihtimal ama oluyor dedi doktor..
hcg dun 1460ti, dun kurtaj oldum, bugun hcg 2140 olmus..
%100 dis gebelik..

ne kadar ilginc...Allahim bidaha yasatmasin insallah canim..kimseye gostermesin...hemen toparla kendini insallahh:16::16:

ona gore ilac baslicam..

sacmasapan isler..

Ohhh beee rahatladım!Sana söyleyip endişelendirmek istemedim ama "bu kız bu işten tüpünü kaybetmez inşallah; beklet beklet nereye kadar" dedim. Çünkü bunu yaşayanlar var. En güzeli kürtaj.Bekletmenin anlamı yok. Psikolojik yorgunluğunu geçiyorum biyolojik olarak da sıkıntılı bişey.

Çok sevindim senin adına; inan içim rahatladı. Allah hakkında hayırlısını versin. Sadece şunu anlamadım; kürtaj olduğun halde hala risk olan şey neeee ki dış gebelik vs. den ilaç kullanman gerekebilecek!? :44:

Yakında seninle komşu çıkacağız diye korkuyorum. benimki de Panora :53:
Bir saat kararlaştırıp; buluşsak mı ki bi gün orda. :1:

Ohhh beee rahatladım!Sana söyleyip endişelendirmek istemedim ama "bu kız bu işten tüpünü kaybetmez inşallah; beklet beklet nereye kadar" dedim. Çünkü bunu yaşayanlar var. En güzeli kürtaj.Bekletmenin anlamı yok. Psikolojik yorgunluğunu geçiyorum biyolojik olarak da sıkıntılı bişey.

Çok sevindim senin adına; inan içim rahatladı. Allah hakkında hayırlısını versin. Sadece şunu anlamadım; kürtaj olduğun halde hala risk olan şey neeee ki dış gebelik vs. den ilaç kullanman gerekebilecek!? :44:

Yakında seninle komşu çıkacağız diye korkuyorum. benimki de Panora :53:
Bir saat kararlaştırıp; buluşsak mı ki bi gün orda. :1:

hihihi yakamiza kirmizi karanfil takip eren hocanin pilatesine girelim :)))

dun hcg 1400du,
dun kurtaj olmama ragmen bugun 2140 çikti..
kurtajda rahim icini kaziyorlar, tupe mudahale yok..
benimki sag tupte yumurtaliga yakin yerde, igne oldum aksam, düşmesi icin..
pazar kan vericem, takipteyiz anlican..

bu arada ben mac üyeligimi dondurdum, eren hocayla özel pilates dersinde sakatlandim canim, kuyruk sokumu kemigim çatladi, raporluyum :))

dun hcg 1400du,

bu arada ben mac üyeligimi dondurdum, eren hocayla özel pilates dersinde sakatlandim canim, kuyruk sokumu kemigim çatladi, raporluyum :))

Gecmiş olsun nerde yaptırmıştın tüp bebeği

dun hcg 1400du,

canım çok geçmiş olsun arkadaısmmmmmmmmmm:17::17::17:

Back