Daha iyi misin şimdi canım yaaa...?
Esasında artık buraya bişey yazmayacağım diyorum. Sonra sizler nasılsınız merak ediyorum ve girince de
malesef hep yazmak zorunda hissettiğim bişeyler oluyooo
Keşke hep iyi olsaydınız güzel haberleriniz de olsaydı da tebessümle okuyup geçseydim; ama dünya o kadar güllük gülistanlık bir yer değil işteecz06'yı da okuyunca çookkk üzüldüm! :2:
Nazar değdi güzel listemize! Malesef hepsi de benim uğursuzluğumla başladı. Miss gibi gidiyordu listemiz.
Ben senin yerinde olsam ikinciyi düşünmezdim bile; ama sen çocuğumun kardeşi olsun diye onca acıyı çektin ya; Allah bunu görüyo.Belki verir sana bir hediye daha :) Üzülme artık lütfen!
Of yaaa... Bu ne kötü bir haber! Dün en son değerim düştü demişsin sonrasında sesin çıkmamış yeniden!
Sanırım bugün çok kötü bir gün geçirdin!
Çok üzüldüm senin adına da. Ben hep "Allah'ım doğduğunu göremeyeceksem pozitifi gösterme bana" diye dua ettim. Çok şükür öyle de oldu.Üzüldüm mü üzüldüm ama diğer türlüsü çok daha acı. Çünkü varlığını duymak, eşinle paylaşmak, planlar yapmaya başlamak ve ardından kaybetmek nasıl bir acı daha önce yaşadım bilirim.Umarım çabuk toparlarsın. Sakın kendini suçlama; insan çok acımasız oluyor bu dönemde kendine karşı.
Allah hakkınızda hayırlısınını versin inşallah!
Aman dikkat et kendine haaa :))
Gözüm üzerinizde.
Amin canım sağol.
Daha iyiyim olmak zorundayım canım bana ihtiyacı olan bi evladım var Rabbim ona uzun sağlıklı ömür versin inş yapacak bişey yok

Bu arada bi daha aklından bile geçirme uğursuzluk falan diye hepimiz inançlı insanlarız kimse nasibinden bi adım öteye gidemez yaşadığımız en büyük acılar bunlar olsun inş napalım bizimde nasibimiz buymuş
Seni çok öpüyorum nolur arada ses ver özelden yaz kendinden haberdar et yani tamam mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi