• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Unuturmuyum hiç gülüm yaaa :)
Onlarınki biraz riskli gibiydi ya ondan söyledim. :)
Ama bi teşekkür etmemişler sense alınmışsın!:( Öyle düşünme lütfen.
İnşallah hayoırlısıyla kucağına aldığın günleri de görmen dileğim.

Sizlerden haber alayım diye okumak maksatlı girmiştim ve keşke girmeseydim. :(
Hakikaten çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(( Neden böyle oluyor!Hayat ne kadar acımasız böyle! :ssz:
Ne desem boş; biliyorum ki acını sonuna kadar yaşayacaksın ve okudukların sadece saniyelik iyi gelecek.
Bir kez oldu yine olur; lütfen pozitif düşün.
Aklımdasın ve yanındayım unutma sakın.

zelisciğim! Yıpratma kendini lütfen. :( Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Kısmet değilse; kısmet olmuyor işte.
Sen elinden geleni yaptın. O akdar emek harcadın, kendine dikkat ettin. Gerisi Allah'a kalmış. Sakın kendini suçlama canım benim.

Seyir canım arkadaşım çok sağol :( ama keşke hiç olmasaydı bende hiç görmeseydim o minik kalbin atışını :( İnan negatif almaktan milyon kere daha acı :(
Ve bir daha asla tüp bebek olayı kapandı bizim için ne maddi ne manevi gücüm kalmadı :(
Oğlumu veren Rabbim bi tane daha mucize gönderirse başımla beraber ama tedavi defteri kapandı :(
Yanımda olduğunu hissediyorum canım çok sağol...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar, pazartesi kan sonucum 489du..
bugun ogleden sonra karin agrisi basladi, gidip kan verdim, 909 cikti.
eve geldim yattim, adet olucak gibi sancı çektim ve malesef kanama oldu..
doktorumu aradim, sabah çagirdi..
kan degerim nerdeyse 2 ye katlanmis ama bu kanama neyin nesidir anlamadim...

butun aksam agladim ama yapacak bisey de yok Allaha siginmaktan baska..
bebegim düsücek galiba... :(

Canım cok uzuldum ne desem boş allahım sabır guc kuvvet versin bende diken ustundeyim valla canm allahım yardimcimiz olsun

Seyir canım arkadaşım çok sağol :( ama keşke hiç olmasaydı bende hiç görmeseydim o minik kalbin atışını :( İnan negatif almaktan milyon kere daha acı :(
Ve bir daha asla tüp bebek olayı kapandı bizim için ne maddi ne manevi gücüm kalmadı :(
Oğlumu veren Rabbim bi tane daha mucize gönderirse başımla beraber ama tedavi defteri kapandı :(
Yanımda olduğunu hissediyorum canım çok sağol...

canim?? hayirdir noldu? kalp atisini duymustun???

:))

ecz ve efra'da dahil herkes muradına ermiş :)) Hepiniz adına çookkk seviniyorum.
Takipteyim bilesiniz haaaa :))
Kalp atımlarını da teker teker duyarsınız inşallah... :nazar:

:)) geç kalmiş bir tesekkur olucak :) ama tesekkurler canim iyi dileklerin icin...
ama ben bugun bebegimi kaybettim...
vakti saati gelmemis demekki.. herseyin hayirlisi...

Kızlar mrhb cuma günü Dr. Kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum :((( haber vermek istedim...sağlıklı hamilelikler diliyorum size Allah'a emanet olun...

simdi okudum canim :(((
Allahim kalbi duyduktan sonra kaybetmek ne kadar aci.. sabrini versin yarabbimmm..
çok gecmis olsun canim..
ben de kaybettim bebegimi bugun..
ahirette şefaatçimiz olucaklar yawrularimiz.. orda beklicekler bizi..

kizlar, pazartesi kan sonucum 489du..
bugun ogleden sonra karin agrisi basladi, gidip kan verdim, 909 cikti.
eve geldim yattim, adet olucak gibi sancı çektim ve malesef kanama oldu..
doktorumu aradim, sabah çagirdi..
kan degerim nerdeyse 2 ye katlanmis ama bu kanama neyin nesidir anlamadim...

butun aksam agladim ama yapacak bisey de yok Allaha siginmaktan baska..
bebegim düsücek galiba... :(

ecz kendini zorlayan bi sey mi yaptin. neddn boyle oldu ki acaba. kanama.miktarin cok mu idi. yoksa bi iki damla mi. kendine dikkat et bol bpl yatmaktan baska elimizden birsey gelmiyor iste. seninki ne kadarlik oldu. gitsen keseyi goremezmisin acaba

Peki kesenin icinde bebegi gordumu.bana 5haftalik dedi AMA 10gun sonra bebek gorunur.kalp atisi duyulur dedi Sali gittim bende

cnm senin transferin marttin kacinda oldu.ben doktora gittigimde 4 hafta 5 gunluk hamile idim. doktor zor buldu keseyi. iki gun once gelsen onuda goremezdik daha cok erken dedi. iki hafta sonra tekrar gel dedi. 11 inde yine gitcem.umarim kalp atislarni duyariz.

ecz kendini zorlayan bi sey mi yaptin. neddn boyle oldu ki acaba. kanama.miktarin cok mu idi. yoksa bi iki damla mi. kendine dikkat et bol bpl yatmaktan baska elimizden birsey gelmiyor iste. seninki ne kadarlik oldu. gitsen keseyi goremezmisin acaba

mesajlarin devamini yeni okudum ecz. cok uzuldum ben bu duyguyu gecen yol yasamistim p yuzden nasil kotu birsey oldugubu iyi biliyorum. Allahim yardimcin olsun ve bi daha bize o aciyi yasatmasin. dua ve tevekkul etmekten baska caremiz yok

herkese selamlar ben yaklaşık 4 aydır bu sitede formu takip ediyordum son iki aydır hiç girmedim çünkün tedavim 4 ay kistlerim yüzünden ertelendi o zamandan bu zamana herkes değişmiş sayfada öncelikle tüm hamişleri tebrik ediyorum bekleyen herkesin rabbim yardımcısı oldum bu ay tedaviye başladık şükürler olsun salı günü ilk iğnemi oldum çok önemli bir konuyu paylaşmak istiyorum ve görüşelim istiyorum 4 ay kistler yüzünde cyclo pronogova ilaç kullandımama son ay ayrıca SOĞAN SUYU kurunu uyguladım kızlar mucize gibi sonuc tertemiz aylardır uğraşırken yok oldu kistler üstelik 15 gün değil 10 gün sadece akşamları yaptım eger kistleriniz var ise hemen deneyin kızlar bu ay tedavi başladı şu an merinal 150mg ve fostimen 300 mg başladık konuşalım paylaşalım kızlar....

Allah yardimcin olsun benim annemin adet duzensizligi vardi. o da sogan kuru ile demanini buldu. sana hayirli olsun.umarim sonuna kadar olumlu haberler alirsin

cnm senin transferin marttin kacinda oldu.ben
doktora gittigimde 4 hafta 5 gunluk
hamile idim. doktor zor buldu keseyi. iki gun once gelsen onuda goremezdik daha cok erken dedi. iki hafta sonra tekrar gel dedi. 11 inde yine gitcem.umarim kalp atislarni duyariz.[/

Amin Cnm insallah benim 11martta transferim oldu 1nisanda keseyi gorduk.5 haftalik dedi.10 gun sonra kalp atislari icin cagirdi.

gittim canim bugun, keseyi göremedik, hcg dun 909 du bugun 703 e dusmus..
yani kendimi yormadim, yatarken sanci girdi karnima.. sonra kanama oldu bi kac damla..
muhtemelen düştü bebegim..

yarin tekrar baktiricam, umut fakirin ekmegidir.....

saol canim, amin..
sabah kan verdim, hcg de düsmüs..
kader kismet...

Ecz06 okudugumda cok uzuldum canim.Sana uzme kendini demek ne kadar anlamsiz bu durumda,ama kendini yipratma olurmu.Herseyde bir hayir vardir,rabbum vakti zamani gelinca sen istemesende veriyor.Zaten rabbimin katinda bu cabamizin mutlaka bir karsiligi vardir canim.Kendine dikkat et.

cnm senin transferin marttin kacinda oldu.ben
doktora gittigimde 4 hafta 5 gunluk
hamile idim. doktor zor buldu keseyi. iki gun once gelsen onuda goremezdik daha cok erken dedi. iki hafta sonra tekrar gel dedi. 11 inde yine gitcem.umarim kalp atislarni duyariz.[/

Amin Cnm insallah benim 11martta transferim oldu 1nisanda keseyi gorduk.5 haftalik dedi.10 gun sonra kalp atislari icin cagirdi.

himm ayni gun transfer olmusuz. ben 29 martta giitim zor gordu keseyi. iyi o zaman sende bugun 5 hafta 4 gunluk hamilesin.sen sali gunu gidersen bana yaz bende cumayi beklemeyeyim gideyim. insallah kalp atislarini duyarsin

Son düzenleme:
Ecz06 okudugumda cok uzuldum canim.Sana uzme kendini demek ne kadar anlamsiz bu durumda,ama kendini yipratma olurmu.Herseyde bir hayir vardir,rabbum vakti zamani gelinca sen istemesende veriyor.Zaten rabbimin katinda bu cabamizin mutlaka bir karsiligi vardir canim.Kendine dikkat et.

saol canim, tabi hepsi Rabbimden.. ama insan üzülüyor iste..
keske bastan negatif ciksaydi.. bu kadar heveslenmezdim.. neyse vardir bunda da bi hayir..

cnm senin transferin marttin kacinda oldu.ben doktora gittigimde 4 hafta 5 gunluk hamile idim. doktor zor buldu keseyi. iki gun once gelsen onuda goremezdik daha cok erken dedi. iki hafta sonra tekrar gel dedi. 11 inde yine gitcem.umarim kalp atislarni duyariz.

himm ayni gun transfer olmusuz. ben 29 martta giitim zor gordu keseyi. iyi o zaman sende bugun 5 hafta 4 gunluk hamilesin.sen sali gunu gidersen bana yaz bende cumayi beklemeyeyim gideyim. insallah kalp atislarini duyarsin[/QUOTE

Tmm Cnm insallah

mesajlarin devamini yeni okudum ecz. cok uzuldum ben bu duyguyu gecen yol yasamistim p yuzden nasil kotu birsey oldugubu iyi biliyorum. Allahim yardimcin olsun ve bi daha bize o aciyi yasatmasin. dua ve tevekkul etmekten baska caremiz yok

aynen öyle canim, sözün bittigi yerdeyim... aminn... çok tesekkur ediyorum hepinize.. sonu kotu olsa da guzel bi heyecandi..

saol canim, tabi hepsi Rabbimden.. ama insan üzülüyor iste..
keske bastan negatif ciksaydi.. bu kadar heveslenmezdim.. neyse vardir bunda da bi hayir..

geçmiiş olsun canım allah yardımcın olsun görünce hemen yazdım msjlarını okuyamadım düşükmu yapıyorsun bırtanemm:17::17:ben 5 kez yıkıldım öyle onun nedemk oldugnu çok ıyı bılıyorum canmmm:14::14::14:

geçmiiş olsun canım allah yardımcın olsun görünce hemen yazdım msjlarını okuyamadım düşükmu yapıyorsun bırtanemm:17::17:ben 5 kez yıkıldım öyle onun nedemk oldugnu çok ıyı bılıyorum canmmm:14::14::14:

tesekkur ederim canim, aminnn..
evet tatlim, hcg düşüşe geçti.. nasil oluyor, kac gun suruyor? kürtaja fln gerek kalmaz umarim, cok korkuyorum..

tesekkur ederim canim, aminnn..
evet tatlim, hcg düşüşe geçti.. nasil oluyor, kac gun suruyor? kürtaja fln gerek kalmaz umarim, cok korkuyorum..

kanaman varmı suan sancın felan tatlım çok mu dustu degerın eger dusmeye basladıysa kurtaja gerek kalmıyo deger yukselırse kalp atısı görulmezse yada sabıt kalırsa yapılıyo kurtj canmm

Back