Yok canım benim hep birlikte güzelleştiriyorduk burayı :2: Ama sonra kara bulutlar
sarstı bizi işte!
Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
Neler yapıyorsun şimdilerde?
Yaaa!Tüp bebekten sonra(O ayki hariç) bu ikinci reglim olacak ama ilkinde 36. gün oldum bunda da 32. gündeyim hala gelen giden yok. Sende de gecikme vs oldu mu hiç?
Acaba bi doktora mı gitsem. Canım sıkılmaya başladı bu işe benim yaaa
Orem'ciğim!Bir problem aşırı kilo alımı vs yoksa 3-4 ay sonra tekrarlatabiliyorlar tedaviyi. Yumurtalıkları biraz dinlendirmek için oluyor o sürede. Düşünüyorsan Allah gönlüne göre versin inşallah. :))
Sen tüp bebek tedavisinden sonra normal regl siklusuna döndün mü yaaa....?
yok canım zaten benim 2-3 gün gecikmeli olurdu şimdi 5- 6 gün gecikmeli oluyor. sen yakın zamanda düşünüyormusun peki canım ?
Ben tüp bebek konusunu kapattım derken hakikaten ciddiydimO kadar uzuunn ve zorlu bir süreç içine girdikki hem çok uzun hem çok kısa bu süreçte nasıl oldu nasıl bitti anlayamadan negatifi gördük.
Orem'ciğim!Benim için bir mucize oldu Allah doğumunu da görmeyi nasip ederse ve bugün idrar ve kan testi yaptırdım hamileymişim.
Gecikme ondanmış. İnşallah senin de mucizen gelir...
Senin aracılığınla arada da olsa kızlar ne yapıyor diye girenler varsa onlara da duyurmuş olmak istedim.
Henüz sevinemiyorum. Onca yaşanan şeyden sonra pozitifi görmek BHCg seviyesi vs. yine de korkumu almıyor.
Hayırlısı bakalım...
sevgılı seyır suan su yaını okuyunca nasıl sewındıgımı anlatamam. umud edıyorum kı Allahım tamamına erdırsın. o zman suan 5. haftadasın keseyı goreblırsın. ve haftaya kalp atıslarını duyabılırsın insallah ltfen haberdat et cnm. ne zman doktora gıdeceksın, sonucların felan herseyı yaz....
benım hersey sımdılık sukur ıyı sorun yok. cok opuyorum senı...
efra'cığım çok teşekkür ederim heyecanımı paylaştığın için.
Kafam o kadar allak bullak ki ne yapacağımı kime gideceğimi bilemiyorum.
Pıhtılaşma sorunum olduğu için bir an önce doktor karraımı verip gitmem ve konuşmam lazım biliyorum
ama aklıma kimseyi yatıramıyorum. Keşke tüp bebek doktorum Hakan yaralı'ya gidebilsem ama o da saçma olur şimdi
gibi geliyo. :44:
Sabahtan beri internet başındayım ve kafayı yiyeceğim doktor aramaktan.Doktor arayıp bulana kadar bebeği kaybedeceğim diye korkuyorum.
Senin de herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim :)
Bu vesileyle görüşmüş konuşmuş olduk. :)
Kendinden haberdar et kaçıncı haftadasın cinsiyet ne zaman vs. :)
Hayatim en azindan doktora karar verene kadar sen bebe aspirini ic. Benim bildigim kadariyla senin doktorun cok iyi hakan bey. Niye sacma olsun ki oraya gitmek. Hicde olmaz ya ben bile baska sehirde o adamin ismini duymusum yani. Hayatim sen bi an once al randevunu git. Dilersen soradan yine degistirirsin doktorunu ama bi an once git kan pihtilaan icon en azindan onlem alirsin. Benim yarin 15. Haftaya giriyorum. Haftaya 3 lu testim var 12 sinde sanirim o zaman cinsiyetini de ogrenebilecegiz insallah. Randevunu alinca haberdar et tatlim. Xok optum
Hakan Yaralı hakikaten bir tane. Tüp bebek tutmayınca önce hemşiresine arattırdı, sonra uzman doktoruna arattırdı. Benimle yüzyüze görüşmek için ama gitmedim. Ardından dayanamadı geçenlerde kendisi aradı sağolsun. Mükemmel iyi frekansımız var; ama gebelik takibine ona gidilir mi bilemedim işte. :S Sonuçta tüp bebek de değil. Merkeze o kadar gittim bir ya da iki kez hamile gördüm görmedim diyebilirim. Sanırım o işlerle pek ilgilenmiyor. Bilemedim işte.
Serdar Oğuz var bayağı adı geçiyor. Kulağıma da çalındı bir iki kere. Özel muayenehanesi var. Özelde doğumu yaptırıyormuş.
Bu olayın da tek sıkıntısı kan tahlili vs için başka bir yere gitmem gerekiyor kontrollerden sonra.Sonuçta çalışıyoruz ve sürekli izin almak hoş olmaz. Yani bir iş iki iş olmasın istiyorum. Direk özel hastanede çalışan birini bulsam daha pratik olur işim vs vs. :26:
Coraspine hemen dün itibarıyla başladım. Zaten bu ay ovulasyon döneminde 3 gün özellikle atmıştım belki faydası olur diye ve oldu da. :))
Velhasıl, durumum sıkıntılı ya efra'cığım! Kafamdaki soru işaretleri gitsin diye Serdar Oğuz'dan randevu aldım cuma için. Adama, ekipmana, koşullara vs. bakacağım; içime sinmezse tekrar düşünmem lazım.
Bu ayın 12'sinde mi öğreneceksin cinsiyetiniii??Vayyy ne kadar hızlı geçiyor zaman. :)) İçinden ne geçiyor söyle de o gün geldiğinde bildin bilemedin muhabbeti yapalım
kan tahlıllerını yazmıssın baska yere gıtmen gerekebılır dıye. bana kalırsa eger doktoruna guvenırsen kan tahlıllerını de ona yaptır. hıc bosuna ugrasma ssk da yada ozel hastanede. fıyatlarda baya makul inan bana. benım doktorum da senınkı gıbı ozel muaynehanesı var, ben ıkılı testımı orda yaptırdım ve haftaya uclu testmıde yıne doktorumun muaynehanesınde yaptıracam hıc aklımdan bıle gecmıyor hastaneye gıdıp orda yaptırmak. bılıyorsun kı buyuk ugraslar sonucu elde edılen bır hamılelık, e oyle de olunca ınsan en ıyısı olsun dıyor... neyse tatlım sen smdı cuma gunu gıdıyorsun demek.... hayırlı haberlerle gel cnm... zaman gercekten cok hzlı gecıyor daha dun gıbı ıgneler, muayneler, olcumler yumurta toplamaları, transferler offff sayarken bıle asamaları cok acayıp ya...
evet haftaya 12 sınde gıdıyorum doktora 3 lu test ıcın. bebegın cınsıyetı sankı erkek gıbı gelıyor bana oyle hıssedıyorum. bakalım cok heyecanlı bır sekılde beklıcem 12 sını. ya zaten kız yada erkek o kadar bekledıkten sora ne gelse basım gozum ustune hayatım ya, emınım senın ıcın ve burdakı tum arkadaslar ıcınde aynıdır. sadece saglıklı, tam dogsun bebısım ve ılerde Allaha ıyı br kul olsun baska bırsey ıstemem.. ve tabıkı bu dılegım hepınıze... sen ne hıssettın pekı hamıle oldugunu ogrenınce anlatsana. cunku kapatmıstın o sayfayı sen de bıkac yıldır beklıyordun bebegını esının tepkısını ne bıleyım anlat ıste....
Canım yok onu kastetmedim. Devlette falan uğraşmam zaten test mest içim. Öyle zekai tahir burak'a giderim. Doktor özel hastanenin doktoru değil de bağımsız yeri var ya telefonda sekreterine "peki kan testi vs" nerde yaptırıyorsunuz dedim ve Denge Laboratuvarına yönlendiriyoruz dedi. Yani o gün oraya gidip her işini halledip çıkamıyorsun. Muayeneden önce ya da sonra kan testi için bir başka yere gitmem gerekecek onu kastettim.Özel hastanede 75-150 arası para veriyorsun muayeneye kan tahlillerinde üç beş her işin bitip çıkıyorsun. Özel muayenehane olunca daha çok para verip sanki daha fazla eziyet çekecekmişim gibi geldi onu kastettim. Artı para vermek falan asla umrumda değil(bu saatten sonra hele hiç değil) Sadece ekstra zaman kaybı biraz keyifsiz geldi bana. :S Ne dersin haksız mıyım? Acaba direk bir özel hastanede çalışan doktora mı gitsem.
Evet canım sekiz yıllık evliyim ve son beş yıldır deniyoruz.Dört yıldır da başıma gelmedik kalmadı. :S İnşallah bunda herşey güzel olacak.Eskiden kız da kız ikiz de ikiz der dururdum şimdi ise dediğin gibi sağlıklı olsunda başka bişey istemem. Burcunu bile hesaplıyordum düşün yaanii... :)
İçine doğan tutacak mı merak ettim ama :))
seyırcım meraklar ıcındeyım gıttın mı doktora. gelısmelerı bır an once ya bana.
Canımcım oradan geliyorum.
Ama tabi oraya gifene kadar ohhoooo
Önce sabah başka bir hastaneye gittim tüm kan taramalarını( Na,K,Fe,Ca...) verdim ki doktora gittiğimde gösterebileyim ona göre ne başlayacaksa başlasın diye. Sonrasında hematoloğa gittim A1298 heterezogit ve PAI 4g/4g bende biliyorsun.
Hematolog "coraspine başlamakla iyi yapmışsın" Antikardiolipin değerlerin(homosisteinin alt grupları) negatif çıktığı için iğneye gerek yok sana" dedi. "Öğleden sonra kadın doğumcuya gideceğini söyledin; onlar neye göre kime göre veriyor bunu bilemem sonuçta bizim uzmanlık alanımız ama sana kullan dememesi gerekir. Kullan derse kullanabilirsin zararı olmaz ama karı da olmayacak. Dediğim gibi coraspin yeterli" dedi. İçime sular serpti.
Sonrasında bahsettiğim doktora gittim. Hematologdan bahsetmedim testleri önüne koydum ne diyecek diye. O da hematologla aynı şeyi söyleyince adamı pek bir beğendimSonrasında çok şükür keseyi gördük. Kalp atımını duyana kadar rahat etmeyeceğim tabi ama negatif hiçbişey söylememesi mutlu etti. BHcg'nle kese boyutun uyumlu dedi.
"Çok çekmişsin riske atmayalım vajinadan progestan kullanalım 8. haftaya kadar. Folik asit değerin kanda gayet iyi çıkmış o nedenle kullanıyorsan onu keselim sana onun yerine vitamin takviyesi yapalım" dedi. Ok dedim ve ayrıldım canımcım.
Şimdilik çok şükür herşey güzel gibi; Allah sana da bana da sağlıcakla doğduğu günü görmeyi nasip etsin inşallah.v
Seyircim cok guzel haberler bunlar. Sabahtan beri sabirsizlikla bekliyordum haberini. Herseyin olumlu olmasina cok sewindim anlatamam. Doktora begenmen de cok onemli guzel olmus. Bidahaki gidisin ne zaman kalp atimini ne zaman dinliceksin. Onu da mutlaka haber ver. Bu arada duzenli kontrollerinde sakin unutma bebisinin ultrason goruntulerini almayi cd de. Cok tebrik ediyorum seyircim. Allah tamamina erdirsin. Sakin olumsuz birsey dusunme. Hersey gonlunce olsun
Seyircim cok guzel haberler bunlar. Sabahtan beri sabirsizlikla bekliyordum haberini. Herseyin olumlu olmasina cok sewindim anlatamam. Doktora begenmen de cok onemli guzel olmus. Bidahaki gidisin ne zaman kalp atimini ne zaman dinliceksin. Onu da mutlaka haber ver. Bu arada duzenli kontrollerinde sakin unutma bebisinin ultrason goruntulerini almayi cd de. Cok tebrik ediyorum seyircim. Allah tamamina erdirsin. Sakin olumsuz birsey dusunme. Hersey gonlunce olsun
Efra sultan söyle bakalım bebişin kız mı erkek miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ayın 12'si olduğunu unuttum sanma...
Seyircim supersin ne diyiim. Bebisim erkek :))) yani hislerim yaniltmadi beni. Sen herhangi bisey hissediyir musun.
Wwwwaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvv!Bildin yahuuu...Tebrik ederim canım; inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.
Sen beni unutur mu zannettinHayatta unutmam.
Ya!Benim içime kız doğmuştu; kesin kız dedim heveslendim. Sonra dün Çin Takvimi Hesabında erkek çıktı; bocaladım biraz.
Senin ki çin takvimine uyuyor mu? (Şu yaşa 2 ya da 1 ekleme olayını da hesapladığında) Bi kontrol eder misin yaaa :44:
Herşeyden önce sağlıklı olsun da; ama çatlıyorum ya meraktan
Seyircim supersin ne diyiim. Bebisim erkek :))) yani hislerim yaniltmadi beni. Sen herhangi bisey hissediyir musun.
seyiiirrrrrr
inanmiyorum hamilesin :)))
canim benim çok tebrik ederim, nasi sevindim anlatamam :)))
her panoraya gittigimde aklima geliosunseyir spora gelio mu acaba diorum :))
tup mu normal mi? ne zaman oldu :) anlat :))
Canım merhaba :)
Ne zamandır gözlerim arıyor seni de diğer kızları da ama giren çıkan pek yok gibi
Artık spora gidemiyorum; dondurdum canım ne olur ne olmaz diye. Orası meğer ne kadar ii geliyormuş bana, stres atıyormuşum, kendimi ii hissediyormuşum... vs. :S Şimdilerde onun yerini dolduracak bişey henüz bulamadım. Sen benim yerime de yap olurmu :))
Ya!Ben de şaşırdım aslında ve artık tamamen bitirmiştim kafamda tüp bebek denemesi tutmayınca hatırlarsan; ama Allah bana bir mucize yaşattı. Hala şaka gibi geliyor bazen. Sen o kadar uğraş, yumurta takibi yaptır, aşılama dene, tüp yap... olmasın arkasından kendiliğinden olsun. :)) Tüp bebeğin tutmadığı aydan iki ay sonra doğal yoldan hamile kalmışım. Farkında bile değildim.
Allah ol deyince oluyormuş işte; kendimizi üzdüğümüze, yorduğumuza kastığımıza değmezmiş. Darısı başına İNŞALLLAAHHHHHHHHHHH!
Sen ne durumdasın şu an? Tekrar deneyecek misin? Takma sakın kafaya, kendiliğinden bile olabilir.
:)) tebrik ederim canim, rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallahhh :))
vakti gelmeyince naparsan yap olmuyor, olcaa varsa da pat die oluyor iste :)
ben eylulde tekrar denicem canim, gecen seferki dis gebelikti mahvoldum..
tatilimi yapiym sonra tam gaz devam :))
takibi kim yapio?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?