Canıımmmm!
Çok üzüldüm senin için; ama beterin beteri var. Ona can verip kalp atımını duyup, biraz vakit geçirip,iyice alışıp öyle de kaybedebilirdin bebeğini. Ben hep Allah'a dua ederken "Allah'ım sağlıklı sıhhatli olacaksa, vatana bizlere faydası dokunacaksa nasip et. Aksi halde önce bunları yaşayıp sonra olmayacaksa hiç etme" derim.
Umarım tüpe gerek kalmadan en doğalından gelir bebişin kısa zamanda

Bir sürü güzel anı var buna dair.
Haha :))
Kızım vur dedik öldürdün :)
Tamam yap dedik yaptın. Yarın niye tekrarlıyorsun yahuuu :)
Çarşamba yaparsın işte. :)) Değerinde sıkıntı yokkiiiii...
Yarın idrarda yapsam çıkar mı ki yaaaaaaaaaaaa??? Bir sürü laboquick marka test var elimde... Hasassiyetinden emin değilim 50 yazsa bile!:44:
KIZLARRRRR idrar testinde yarın çıkar mı sizce????
Benimkiler de üçüncü gün embriyosu. Kaç hücreliydi seninkiler transfer günü? O bile test gününü fark ettirir.
Su gibi akıntım var pek umudum yok gerçi.
Çok erken yapmışsın sen. Diğer topikte de okudum seni :))
Bence şu an herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç hücreliydiler?
Hayırlıı olsun yeni iğnen :) Bak onların saati çok daha hassas haa!Aman kaçırma.

Sende şimdi yavaş yavaş heyecan top yapmaya başlamıştır.
Vuuuuu! Yerinde olmak istemem ne yalan söyleyeyim....

Günler geçmek bilmiyo. Son günler hele çok daha gıcık...
Bilmiyorum ki fege'ciğim yaa...
Bir anda su gibi akıntılar başlayınca direk aklıma gelen regl olacağım fikri oldu.
Acaba perşembe test negatif çıkarsa reglim bir iki gün içinde hemen olur mu bilgisi olan var mı yaaa!:44: Olması lazım normalde.
Olmazsa sıkıntı...
Bu arada değerlerine çookkkkkkkkkkkkkk sevindim :)
İnşallah kucağına aldığın günleri de görmek nasip olur sana canım...
Kaçıncı günün kaç oldu şimdi?
Rütbeni sevsinler :)))
Su gibi akıntım vardı; an itibarıyla kasık ağrısı da vurdu şu an. Belki de test gününü bile göremeyebilirim... :S