• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Canım öncelikle tebrik ederim ;) şöyle söyliyim ben 7.gün 8.gün ve 11.gün idrarda yaptım ilk yaptığım testle 4 gün sonra yaptığım testte İnan bi fark yoktu hepsi silik pembeydi hiç bi koyulaşma olmadı onun için bende kimseye demedim ve umudumda yoktu ki maşaallah senin değerin gayet iyi ;) benim 14.gün 112 idi 16.gün 225,4 dü hemşire gayet iyi katlamış dedi ve ilk randevumu verdi ;) elhamdülillah kanamalı lekeli 8 haftam bitiyo bugün ;)
Kusura bakma çok uzattım ama kızdım kafanı böyle şeylerle kurcalamana :( tadını çıkar kuzum boşver:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya hıc olur mu oyle sey canım ne kafa sısırmesı cok tesekkur edıyorum bak ne guzel anlatıyorsunuz bana ınanılmaz ıyı gelıyor. pekı kızlar bısey soracam ben bu kan testını carsambadan once yanı yarın da tekrarlayım mı. yarında yaptırayım carsamba gunude ne dersınız :) korkuyorym ben cunku daha once yasadım ya su kımyasal gebelıgı ondan

seyırcım neden yarın sabah bır test yapmıyorsun. yarın 9. gunun olacak tatlım. eger ısey varsa mutlaka cıkacaktır testte.

Efracim sakin olumsuzluge dusme.Stres herseyin dusmaniymis ,oyleyse neden oe bir dusmani yani basimiza aliyoruz.Gercekten iyu dusun ve mutlu olmaya calis canim.Gerisi Allahtan.[/QUOTE]

cok tesekkur ederım fegecigim. haklısın stres herseyın dusmanı. cok opuyorum

slm arkadasim, ben 9. gunumdeyim hcg 18kusur cikti, bu gece lekelenme oldu cok korktum, senin 8 hafta mi surdu leke? yani normal mi bu durumum?

sevgılı ecz06 bence lekelenmeyasman super bır olay. cunku benım bı kac yerde okudugum kadarıyla yerlesme kanamalrı genelde 8. 9. gunerde oluyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-397354.html su adrese bı bakıver bak. senın durumunda bır suru anne olmus kadın var.

Son düzenleme:
Arkadaslar sırayı ben cekmistim, cok güzel duyguydu.orada hamis annesi yazmak.ama anneligim cok kisa surdu.bir de o sirayi cekecektim:(((bugün test sonucu 1 e dusmus ve düşük geçirdim bugün kanama başladı. Sizleri hergun takip ettim.hamis anneleri simdiden hayirli olsun, , insallah kucaginiza saglikli, bir sekilde alirsiniz ve hayirli evlatlar olurlar.sizlerle olmaktan çok mutluydum:((((((((((((((((
Canıımmmm!
Çok üzüldüm senin için; ama beterin beteri var. Ona can verip kalp atımını duyup, biraz vakit geçirip,iyice alışıp öyle de kaybedebilirdin bebeğini. Ben hep Allah'a dua ederken "Allah'ım sağlıklı sıhhatli olacaksa, vatana bizlere faydası dokunacaksa nasip et. Aksi halde önce bunları yaşayıp sonra olmayacaksa hiç etme" derim.

Umarım tüpe gerek kalmadan en doğalından gelir bebişin kısa zamanda :38: Bir sürü güzel anı var buna dair.
ya hıc olur mu oyle sey canım ne kafa sısırmesı cok tesekkur edıyorum bak ne guzel anlatıyorsunuz bana ınanılmaz ıyı gelıyor. pekı kızlar bısey soracam ben bu kan testını carsambadan once yanı yarın da tekrarlayım mı. yarında yaptırayım carsamba gunude ne dersınız :) korkuyorym ben cunku daha once yasadım ya su kımyasal gebelıgı ondan

Haha :))
Kızım vur dedik öldürdün :)
Tamam yap dedik yaptın. Yarın niye tekrarlıyorsun yahuuu :)
Çarşamba yaparsın işte. :)) Değerinde sıkıntı yokkiiiii...
seyırcım neden yarın sabah bır test yapmıyorsun. yarın 9. gunun olacak tatlım. eger ısey varsa mutlaka cıkacaktır testte.
Yarın idrarda yapsam çıkar mı ki yaaaaaaaaaaaa??? Bir sürü laboquick marka test var elimde... Hasassiyetinden emin değilim 50 yazsa bile!:44: KIZLARRRRR idrar testinde yarın çıkar mı sizce????
Benimkiler de üçüncü gün embriyosu. Kaç hücreliydi seninkiler transfer günü? O bile test gününü fark ettirir.
Su gibi akıntım var pek umudum yok gerçi.:19:

kizlar ben azcik sabirsizim, erkenden kan testini yaptirdim dayanamadim.. 7. gun kan testim 5.20 cikti, 9.gün 18.50.. 15 marttaydi transferim.. sizce nasil?? bana degerler dusuk gibi geliyor... bu gece de lekelenme olunca baya canim sikildi..
Çok erken yapmışsın sen. Diğer topikte de okudum seni :))
Bence şu an herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç hücreliydiler?

Doğru hatırlıyorsun canım, ovitrelle değil de orgalutran diye bir iğneye de başladım bugün 3 gün boyunca onu da vurunucam, çatlamayı engellemesi için..

Moralini bozma nolur...ortada olumsuz bir neden yokken neden moralin bozuk test sonucun negatif çıkarsa o zaman istemesen de bozulacak, dibine kadar yaşayacaksın acısını zaten. Neden şimdi eziyet ediyorsun kendine, test yapmak istemiyorsan günü gelene kadar yapma ama olumsuz düşünme. Hepimiz bir beklenti içindeyiz, umudumuz olmasa bunca iğnelerle uğraşıp bu kadar paralar dökmeyiz ki, negatifi görene kadar hala umut vardır ve hayallerimiz devam eder. Önce hayal et ki gerçek olsun, insanın hayalini kurmadığı şey gerçek olmaz der babam hep....bugünlerin tadını çıkar, bebeğin büyüyünce onu ne kadar büyük bir arzuyla dünyaya getirdiğini, onu beklemekten hiç vazgeçmediğini anlatacaksın canım....

Hayırlıı olsun yeni iğnen :) Bak onların saati çok daha hassas haa!Aman kaçırma. :9:
Sende şimdi yavaş yavaş heyecan top yapmaya başlamıştır.
Vuuuuu! Yerinde olmak istemem ne yalan söyleyeyim.... :1: Günler geçmek bilmiyo. Son günler hele çok daha gıcık...

Seyir ne oldu sana bole.Neden modun iste.Seytan isi bun durum biliyorsun degilmi.Icine vesveseler veriyor.Rabbim dururken onu mu dinleyeceksin.Lutfen kendini topla.Ben de bugune kadar hep kendimle savastim hala da savasiyorum.Bende calisiyorum ve ne yapiyorum biliyormusun calisirken gulmek yok.Kulakligi takiyorum cok guzel hareketleri dinleyerek birtaraftan guluyorum bir taraftan caliyorum:-):-) ve bugun ilk defa degerlerim iki katini gecti cok sukur:-):-) sende bu ve buna benzer birsey yapabilirsin.

Bilmiyorum ki fege'ciğim yaa...
Bir anda su gibi akıntılar başlayınca direk aklıma gelen regl olacağım fikri oldu.
Acaba perşembe test negatif çıkarsa reglim bir iki gün içinde hemen olur mu bilgisi olan var mı yaaa!:44: Olması lazım normalde.
Olmazsa sıkıntı...
Bu arada değerlerine çookkkkkkkkkkkkkk sevindim :)
İnşallah kucağına aldığın günleri de görmek nasip olur sana canım...
Kaçıncı günün kaç oldu şimdi?

Hiç yakışmadı sana bu tavır :( negatif olmanı gerektiren ne ??? Bunu kendine yapıyosun hadi inş tuttu ben inanıyorum bebeğini nasıl üzme hakkını buluyosun kendinde ??? Hemen kalk silkelen bi yaaa hani burda umut ışıkları saçan anne adayı ???
Çok öpüyorum bi daha böyle msjlar istemiyorum taammııı ???rütbe konuşur burda :D

Rütbeni sevsinler :)))
Su gibi akıntım vardı; an itibarıyla kasık ağrısı da vurdu şu an. Belki de test gününü bile göremeyebilirim... :S

Son düzenleme:
GERİ SAYIM TABLOMUZ :)) :nazar:

İSİM------- DENEME SAYISI-SORUN------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

kayram--------------3(poz. morf.)-------------2------------------27.02.2014*****POZİTİF:nazar:
OREM-----------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİFTİ ANCAK DEĞERİ DÜŞTÜ ARKADAŞIMIZIN :(
tuti-----------------2(sperm eks.ve hareket)---2------------------21.03.2014*****POZİTİF:nazar:
efra_09-------------1(pko)--------------------2------------------25.03.2014*****POZİTİF:nazar:
seyir----------------1(sebepsiz inf.)------------2-----------------27.03.2014
ecz06---------------1-------------------------1------------------
zelis82--------------1(sperm eks.ve hareket)---2------------------01.04.2014
matildaaa-----------1(sperm eks.)--------------------------------12.04.2014

................

Son düzenleme:
9. gun 18kusur yukselebilir diyorsunn :) insallahh
bugun dr aradim progestan igne basladik, kahverengi kirmizi gibi az az devam ediyor leke, adet donemi die olabilir dedi dr.. bilemiyorum.. cok gecmis olsun, hakkimizda hayirlisini biz bilemiyoruz tabi.. herseyin bi vakti saati var ama insan aceleci yaratilmis iste :) sen suan ne durumdasin? 2.deneme??

evet tabi yukseliyor.benimki 11.inci gun yukseldi iste.sen merak etme deger dusuk degil.igneyi muhakkak duzenli kullan.bi de ben progestanin hapinida kullanmistim onu da bi sor. mumkun oldugu muddetce yat.ayaga kalkma.ben cok umursamamistim sonrasinda cok uzuldum.ben su an sukur iyiyim devamli istirahat ediyorum.bi de benimde adet donemim geldo o yuzden devamli dikkat halindeyim.

slm arkadasim, ben 9. gunumdeyim hcg 18kusur cikti, bu gece lekelenme oldu cok korktum, senin 8 hafta mi surdu leke? yani normal mi bu durumum?

As canım öncelikle bi hesap yapalım 9.gün 18 11.gün 40 13.gün 80 15.gün 160 hcg olur en abartısız halinden ;)inş sende listede yerini alıcan ;)
Lekelenmee normal eğer kırmızı kan değilse ki lekeye Dr.lar olumlu bakıyolar.benim kullandığım jel leke gibi geri gelmişti bi kaç defa...güzel haberlerini bekliyoruz ;)

Hiç gerek yok bence kendini strese sokarsın Çarşamba yaptırırsın inş ikiye katlamış olur alır ilk randevunu oturursun aşağı ;)
Anlaştık mı ? :)

Bence şu an herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Kaçıncı gün embriyosuydu :S

5. gun embriyosu, blastosist..
14 yumurta toplandi sadece 5 i dollendi, onlarin da sadece biri blast oldu.. donduracak bisey kalmadi :(
progestan igne yaptirdim aksam, tek bacagimi hissetmiyorum, sakat kalcam galiba bu nasi bi agri!! igneden mi yoksa vuran mi yanlis yere yapti anlamadim :(

Canıımmmm!
Çok üzüldüm senin için; ama beterin beteri var. Ona can verip kalp atımını duyup, biraz vakit geçirip,iyice alışıp öyle de kaybedebilirdin bebeğini. Ben hep Allah'a dua ederken "Allah'ım sağlıklı sıhhatli olacaksa, vatana bizlere faydası dokunacaksa nasip et. Aksi halde önce bunları yaşayıp sonra olmayacaksa hiç etme" derim.

Umarım tüpe gerek kalmadan en doğalından gelir bebişin kısa zamanda :38: Bir sürü güzel anı var buna dair.

Haha :))
Kızım vur dedik öldürdün :)
Tamam yap dedik yaptın. Yarın niye tekrarlıyorsun yahuuu :)
Çarşamba yaparsın işte. :)) Değerinde sıkıntı yokkiiiii...

Yarın idrarda yapsam çıkar mı ki yaaaaaaaaaaaa??? Bir sürü laboquick marka test var elimde... Hasassiyetinden emin değilim 50 yazsa bile!:44: KIZLARRRRR idrar testinde yarın çıkar mı sizce????
Benimkiler de üçüncü gün embriyosu. Kaç hücreliydi seninkiler transfer günü? O bile test gününü fark ettirir.
Su gibi akıntım var pek umudum yok gerçi.:19:

Bence şu an herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç hücreliydiler?

Hayırlıı olsun yeni iğnen :) Bak onların saati çok daha hassas haa!Aman kaçırma. :9:
Sende şimdi yavaş yavaş heyecan top yapmaya başlamıştır.
Vuuuuu! Yerinde olmak istemem ne yalan söyleyeyim.... :1: Günler geçmek bilmiyo. Son günler hele çok daha gıcık...

Bilmiyorum ki fege'ciğim yaa...
Bir anda su gibi akıntılar başlayınca direk aklıma gelen regl olacağım fikri oldu.
Acaba perşembe test negatif çıkarsa reglim bir iki gün içinde hemen olur mu bilgisi olan var mı yaaa!:44: Olması lazım normalde.
Olmazsa sıkıntı...
Bu arada değerlerine çookkkkkkkkkkkkkk sevindim :)
İnşallah kucağına aldığın günleri de görmek nasip olur sana canım...
Kaçıncı günün kaç oldu şimdi?

Rütbeni sevsinler :)))
Su gibi akıntım vardı; an itibarıyla kasık ağrısı da vurdu şu an. Belki de test gününü bile göremeyebilirim... :S

Hiç öyle düşünme ben tahlil günümün 3 gün öncesinde birebir adet sancımı çektim dedim tmm olmadı adet günüm geldi bıçak gibi kesildi sancım ;)

evet tabi yukseliyor.benimki 11.inci gun yukseldi iste.sen merak etme deger dusuk degil.igneyi muhakkak duzenli kullan.bi de ben progestanin hapinida kullanmistim onu da bi sor. mumkun oldugu muddetce yat.ayaga kalkma.ben cok umursamamistim sonrasinda cok uzuldum.ben su an sukur iyiyim devamli istirahat ediyorum.bi de benimde adet donemim geldo o yuzden devamli dikkat halindeyim.
ayaga kalkmiym mi?? ben bugun 2 km yurudum :) yatmanin ispatlanmis bi faydasi yok diolar ama tabi dikkatli olmak lazim

As canım öncelikle bi hesap yapalım 9.gün 18 11.gün 40 13.gün 80 15.gün 160 hcg olur en abartısız halinden ;)inş sende listede yerini alıcan ;)
Lekelenmee normal eğer kırmızı kan değilse ki lekeye Dr.lar olumlu bakıyolar.benim kullandığım jel leke gibi geri gelmişti bi kaç defa...güzel haberlerini bekliyoruz ;)

ayyy Allahimm insallahh :)) tesekkur ederim herkese, suan kendimi çok daha ii hissediyorum :)))

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....
Sabah idrar testi yaptım kocaman bir negatif gördüm.
Şimdi siz "daha erken" diyeceksiniz belki ama bence olsa çıkardı ya!Çok da erken değil artık!
Bence tutmadı benimki. Bilgi vereyim dedim.

5. gun embriyosu, blastosist..
14 yumurta toplandi sadece 5 i dollendi, onlarin da sadece biri blast oldu.. donduracak bisey kalmadi :(
progestan igne yaptirdim aksam, tek bacagimi hissetmiyorum, sakat kalcam galiba bu nasi bi agri!! igneden mi yoksa vuran mi yanlis yere yapti anlamadim :(
Testi düzenli tekrarlamaktan başka şansın yok şu an.
Bence şimdilik görünen bariz bir sıkıntı yok. Yalnız değerin düşük olduğu için tutinin de söylediği gibi istirahat etmen lazım senin. Çünkü bebişin en nazlı döneminde.
Hiç öyle düşünme ben tahlil günümün 3 gün öncesinde birebir adet sancımı çektim dedim tmm olmadı adet günüm geldi bıçak gibi kesildi sancım ;)

Kayracığım!Umut vermeye çalışmanı, beni mutlu etmek istemeni anlıyorum :38: Çok da teşekkür ederim.
Ama benden ne köy olur ne de kasaba o belli oldu... :ssz:

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....
Şimdi siz "daha erken" diyeceksiniz belki ama bence olsa çıkardı ya!Çok da erken değil artık!

kacinci gun bugun?

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....

herseyın hayırlısı olsun arkadasım ılk once. sana sadece bır lınk gonderıyorum bıraz bı ıcele. 11. gununde hatta 12. gununde ıdrar testınde negatıfı gorup kanda hamılelıgı ıspatlanmıslar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=574513.

kacinci gun bugun?
9. gün canım. Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz.
herseyın hayırlısı olsun arkadasım ılk once. sana sadece bır lınk gonderıyorum bıraz bı ıcele. 11. gununde hatta 12. gununde ıdrar testınde negatıfı gorup kanda hamılelıgı ıspatlanmıslar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=574513.
Bir inceleyeyim ama çok bişey değişmez herhalde ruh halimde bu saatten sonra.
Mart nisan topiğinde spirochenin dün testte negatif çıkmış; bugün kan vermiş 200 küsür çıkmış. nasıl garip işler bunlar anlamadım.
Tabi o şans bana vurmaz bence :))

İdrar testi yapanları üşenmedim saydım :))19'u görmüş; 7'si görememiş sadece. Bu durumda sık yaşanan bişey değil sonucunu çıkardım.

Neyse!Ben negatife alıştırayım kendimi. Şu an iyiyim; umarım "acaba test yanlış olabilir mi" ruh halinin verdiği bişey değildir.

Son düzenleme:
GERİ SAYIM TABLOMUZ :)) :nazar:

İSİM------- DENEME SAYISI-SORUN------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

kayram--------------3(poz. morf.)-------------2------------------27.02.2014*****POZİTİF:nazar:
OREM-----------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİFTİ ANCAK DEĞERİ DÜŞTÜ ARKADAŞIMIZIN :(
tuti-----------------2(sperm eks.ve hareket)---2------------------21.03.2014*****POZİTİF:nazar:
efra_09-------------1(pko)--------------------2------------------25.03.2014*****POZİTİF:nazar:
seyir----------------1(sebepsiz inf.)------------2-----------------27.03.2014
ecz06---------------1-------------------------1-----------------27.03.2014
zelis82--------------1(sperm eks.ve hareket)---2------------------01.04.2014
matildaaa-----------1(sperm eks.)--------------------------------12.04.2014

Beklentisiz; ama bekleme modundayım... :44:

Son düzenleme:
ayaga kalkmiym mi?? ben bugun 2 km yurudum :) yatmanin ispatlanmis bi faydasi yok diolar ama tabi dikkatli olmak lazim

ecz sana soyle anlatayim. benim benden bi kac ay once hamile kalan bi arkadasim vardi.onunda kanamasi geliyordu ara ara. sonra bu annesinin wvine gitti 3 aylik kritik donemi orada gecirdi.sonra geldi ve su an 3 aylik oglu var. bende cok kaake almadim birsey olmaz ne de olsa tuttu dedim ama oylede olmadi iste. ben her isimi kendim yapmistim. simdi cok pismanim.yinede sen bilirsin tabi ama tedbirli olsak ne kaybedecegiz ki

Back
X