Ya cumaya çok var ama offf!bekliyorum bakalim az kaldi seyircim. hayirli haberler veririm size ins
Ya cumaya çok var ama offf!
Senin pozitif sonucu alsam kafam rahatlayacak biraz :)
Herkese coraspin vermişler. Hoca niye bize vermedi kiii yaa...Ben o kadar kullanayım da dedim yok dedi. :S
coraspin ne ya bana da verılmedı. bana sadece progstan ıgne ve kapsul verdıler. bıde tuti gercekten helal sana sen cumaya kadar beklıcen mı gercekten ya.
GERİ SAYIM TABLOMUZ :))
İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ
tuti-----------------2 -------------------2----------------------21.03.2014
OREM -------------------------------------------------------21.03.2014*****POZİTİF
efra_09-------------1--------------------2----------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2--------------------- 27.03.2014
mirror1981----------------------------------------------------- 30.03.2014
ecz06---------------1--------------------1--------------------------------
zelis82 -----------------------------------------------------------31.03.2014
Tablo yapayım dedim arkadaşlar :) Birbirimizi rahat takip edelim
Canımmmm çok tebrik ederim. Takılma değere; tablomuza göre 2 günün daha var test gününe değil mi :)
Artar o :))
Ben nasıl kaçırdım orem'i yaaa :)
Şimdi tesadüfen gördüm :)
Liste uğurlu mu geldi bize ne :) hemen hamişimiz oldu :)
Peşinden kimleri çekecek bakalım :)
Sen daha bekle meraksız taze :))
Artık tablomuz var; bir kaç soruna ben cevap verebilirim :)
İki üç gün erken yapmış oluyo; ama belirtilerini kendi söylemeli :)) O kadarını bilemem
Orem cok sewındım senın adına. Allah tamamına erdırsın insallah hayır lısı ıle. senın testıne bı kac gun daha vardı sanıyorum. kacıncı guunde test yaptın, kacıcncı gun emriyosuydu ve belırtı sayabılecegın herhangı bırsey yasadınmı. bızımle bunları paylas lutfen. sewgıler..
az kaldi az :) coraspini neye gore veriyorlar anlamadim ki.b3nim bildigim kan pihtilasmasi sorununa karsi tedbir amacli. ben gecen senenin ilaclari arasinda farkettim benimde varmis.ama bana hakan bey yazmadi.kontrol icin gittigim doktorum yazdi.düsuk tehlikem oldugu icin.dur bi pozitif sonuc alalim Allahin izni ile.kendi doktorlarimiz kullanin derse yine alirizYa cumaya çok var ama offf!
Senin pozitif sonucu alsam kafam rahatlayacak biraz :)
Herkese coraspin vermişler. Hoca niye bize vermedi kiii yaa...Ben o kadar kullanayım da dedim yok dedi. :S
bizede progstan igne ve kapsül vermedi.ama ben gecen yil.hem coraspin hemdd progtan igne ve kapsulu kullanmistim.sonradsn gittigim doktor dedigi icin.ayriyeten elevit.crinone jel.folic asit kullaniyordumcoraspin ne ya bana da verılmedı. bana sadece progstan ıgne ve kapsul verdıler. bıde tuti gercekten helal sana sen cumaya kadar beklıcen mı gercekten ya.
az kaldi az :) coraspini neye gore veriyorlar anlamadim ki.b3nim bildigim kan pihtilasmasi sorununa karsi tedbir amacli. ben gecen senenin ilaclari arasinda farkettim benimde varmis.ama bana hakan bey yazmadi.kontrol icin gittigim doktorum yazdi.düsuk tehlikem oldugu icin.dur bi pozitif sonuc alalim Allahin izni ile.kendi doktorlarimiz kullanin derse yine aliriz
Böyle cekmeye ne war...sewerek cekerim canimİşin zor; arkadaki herkesi çekmek zorundasın :)
az kaldi az :) coraspini neye gore veriyorlar anlamadim ki.b3nim bildigim kan pihtilasmasi sorununa karsi tedbir amacli. ben gecen senenin ilaclari arasinda farkettim benimde varmis.ama bana hakan bey yazmadi.kontrol icin gittigim doktorum yazdi.düsuk tehlikem oldugu icin.dur bi pozitif sonuc alalim Allahin izni ile.kendi doktorlarimiz kullanin derse yine aliriz
kızlar bende yazayım ilaçlarımı, prednol (4 gün), monodoks (4 gün) estrofem, folbiol, corasprin, crinone jell, verdi, transfere gelirkende iğne verdi onu getir dedi sizin yazdığınız bi iğne var ya, benimkide abartmış mı ne ilaç içe içe bi hal oldum kızlar yumurtanın toplandığı gün sayılıyormuydu transfer günü hesaplarken üçüncü mü beşinci mi onu nasıl sayıyoruz, benim pazartesi toplandı, bugün üç mü iki mi oldu
ellerine sağlık arkadaşım. güzel tablo yapmışsın ama beni tablodan çıkarın çünkü benim transferim iptal edildi emriyolarım çok kalitesiz olduğu içinGERİ SAYIM TABLOMUZ :))
İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ
OREM------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF
tuti-----------------2 -------------------2------------------21.03.2014
efra_09-------------1--------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2------------------27.03.2014
mirror1981---------------------------------------------------30.03.2014
ecz06---------------1--------------------1------------------
zelis82 ----------------------------------------------------31.03.2014
Tablo yapayım dedim arkadaşlar :) Birbirimizi rahat takip edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?