merhabalar
transferimin 8. günü bugün ve kanda bhcg baktırdım sonuç 1.6 yani negatif çıktı
hiç böyle olupta değeri sonradan artan var mı aranızda gerçekten bu defa ümitliydim çok cnm sıkıldı değilsede kısmet söylenecek çok da söz yok sanırım
Aynen canımAllah korusun bişey olsa kimse yanmaz bizim gibi senin sonuç cuma mı belli olacak ? Rabbim gönlünden geçeni alnına yazsın inş ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Transferden sonra "bu tuttu" galiba dedirten bişeyler olmuş muydu sana?
Canım sıkılıyo; kendime yeni muhabbetler arıyorum :SS
Hiç bu kadar evde kalmamıştım ben hayatımda... :44:
Ne kadarlık oldu şimdi bebişin senin? yat sürekli gitme bir yerlere :)
Transferden sonra "bu tuttu" galiba dedirten bişeyler olmuş muydu sana?
Canım sıkılıyo; kendime yeni muhabbetler arıyorum :SS
Hiç bu kadar evde kalmamıştım ben hayatımda... :44:
evet kayramm benim sonuc Allah nasip ederse cuma günü belli olacak.amin ins benimdetutar
ben de aynen seyır senın gıbıyım . ben 6-7 ay once kımyasal gebelık gecırmıstım. ve adet tarıhıne bı hafta kala yaklasık, ani yarım sanıyelık dıyebılecegım bas donmesı seklınde (tarıfıde zor ) :))))))) sankı boyle basına darbe alıyormussun gıbı durumlar yasadım..(allahımmmm kendı yazdıgımı kendım anlamıyrummm) her neyse dun gece ve bugun yaklasık 3- 4 defa aynı duyguyu yasadım. ınsallahhh dıyorum ısarettır dıyorummmm .....
Bu gün 7+1 olduk 5 gün sonra 2 ayımız bitecek inş canım...diğer negatif transferlerden farklı olan 2.gün ve 5.gün böyle tatlı batma hissi olmuştu.ayaklarım çok üşüyordu idrarda da 7.gün 8.gün ve 11.gün silikte olsa 2.çizgi çıkmıştı
Bide kan tahlilinden 2-3 gün önce rüyamda namaz kılıyodum sonra da bi tane altın künye takıyordum koluma :) belkide psikolojikti ... Evet bende nerdeyse 1 aydır evdeyim çok titiz olmama rağmen hiç bi iş yapamıyom ev çok fena camdan bakıyom :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende doğal yollardan hamile kaldığımda aynı bahsettiğin gibi bir senaryo yaşamıştım. Karşıdan karşıya geçerken sanki kaldırım ayağımın altından akymıştı. Saniyelik bişey olmasa düşerdim herhalde. Hiç beklemediğim düşünmediğim bir aydı.Bir de bahtamalrım olmuştu böyle içeriden bıçak ucu değer gibi ama tabi sonra psikolojik olarak buna benzer şeyler yaşadım. Oyüzden takılmak istemem onlara ama şimdi de hiçbişey yok yahuuu....
Bende batma da yok çıkma daNe olacak bu halim bilmem...
Demek yaptın 7. gün test haaa... Bende haftaya perşembeyi bekleyeMem herhaldeee!İyi kötü bilmek en iyisi.
TUTİYE HELAL OLSUN TAM GAZ BEKLİYO :))
himm keske onceden gitmese idin.benimde bugun 8.günüm. insallah negatif degildir.bence cuma yada cumartesi bi daha git.umudunu kaybetme.giderek artiyor ki 12.gun yap diyolar.
himm keske onceden gitmese idin.benimde bugun 8.günüm. insallah negatif degildir.bence cuma yada cumartesi bi daha git.umudunu kaybetme.giderek artiyor ki 12.gun yap diyolar.
dediğin gibi tuti doktoru aradım ve henüz çok erken olduğunu en erken 11 günde baktırmam gerektiğini söyledi bir günde bile değişebiliyormuş değe3rler inşallah dediği gibi olur merakıma yenik düşüp baktım ama pişman oldum inşallah yükselir dua etmekten başka ne gelir ki elden
ben gecen hafta salı günü transfer oldum.ayın 22sinde test günü dediler.cumartesine denk geliyor.ama ben cuma gidecegim.cunku cumartesi oglene kadar acık hastane.sonuc cikmaz pazartesiye kalir diye korkuyorum.diger denememde de 11.gün yaptırmıstım.78 cıkmıştıinşallah seninki pozitiftir tuti aynı gün yaptırmışız demekki transferi
ssana ne zaman test günü verdiler ve belirti gibi şeyler yaşıyor musun
anladım canım üzülme allah büyüktür demek ki vakti saati var allah ol dedinmi zamanı geldinmi olucak buna inan birgün anne olacağız ben hep buna inanıyorum sende inan yaradanıma sığınıyorum bol bol dua et zor bu işler ama ne yapalım sabır bunlar bizim imtihanımız allah en kısa zamanda yavrularımızı nasip etsi rabbim aratmasın kimseye bak benimde 3. Denemeye başlıycaz yani yapacak birşey yok inşallah hamile kalırızda son denemelerimiz olur sana kaç embriyo koymuşlardı kaçncı gündü sıkma canını düzelicek herşey inşallah
Arkadaslar sonucum 27.83 çıktı yani hamileeeeyiiiiim.ama degerim sanki biraz dusuk çıkmış gibi geldi bana. Sizce degerim nasıl?
SEYİRcim listenin sonuç tablosuna OREM için hamiş yazabilirsin
Arkadaslar sonucum 27.83 çıktı yani hamileeeeyiiiiim.ama degerim sanki biraz dusuk çıkmış gibi geldi bana. Sizce degerim nasıl?
Canımmmm çok tebrik ederim. Takılma değere; tablomuza göre 2 günün daha var test gününe değil mi :)Arkadaslar sonucum 27.83 çıktı yani hamileeeeyiiiiim.ama degerim sanki biraz dusuk çıkmış gibi geldi bana. Sizce degerim nasıl?
SEYİRcim listenin sonuç tablosuna OREM için hamiş yazabilirsin
Orem cok sewındım senın adına. Allah tamamına erdırsın insallah hayır lısı ıle. senın testıne bı kac gun daha vardı sanıyorum. kacıncı guunde test yaptın, kacıcncı gun emriyosuydu ve belırtı sayabılecegın herhangı bırsey yasadınmı. bızımle bunları paylas lutfen. sewgıler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?