günaydın bacılarım, sürekli okuyup ara ara yazanlardanım, sonuç bekleyenler rabbim pozitif sonuçlarını göstersin, tedavisi devam edenlerin de işleri kolaylaşsın, dün bizim yumişler toplandı, sprem sorumuzu vardı normalde, dün doktora 6 yumurta toplanmış iyi mi dedim, fena değil 10-16 toplananda var tabi dediee madem öyle ilaç dozunu yükseltmesi gerekmiyor mu aşılamalarda da tek yumurta olmuştu zaten, neticede bir yada iki yumurta verecek ama sanırım donduramayacazsak diye öyle söylüyor, çok heyecanlıyım, gözüm kulağım telefonda, bugün arayacaklar döllendi mi döllenmedi mi diye, karnım ağrıyor hala ama daha iyiyim, ilaçlarıma başlıyorum bugün hayırlısı ile, inşallah sizlerle birlikte benim de muradım gerçek olur, öptm herkesi
Merhaba...
Sayısı değil kalitesi önemli. Dua et önce döllenebilsinler, sonra da embriyolardan kaliteli bir tane olsa yetecek sana.
Ha!Çok olunca da dondurmaya kalıyor diye bişey yok. Beğenmiyorlarki; şu şöyle bu böyle... :))
Bu süreç sadece okuyarak geçmez yazmak bazen iyi gelebilir
Hoşçakal.
evet umarim pozitiftir.az kaldi bakalım.gecen senede öncesinde idrar ua da kan testi yaptirmamistim.bu senede yaptirmam seyircim.sobra yok iki cizgi cıkmadı,silikti,deger düşüktü gibi seylerle canımı sıkmak istimiyorumNe olmuş amh düşükse...Sen yapacağını yapmışsınbu tedavini etkilemezki!İlerisi için tedbir mahiyetinde...
Ne yumurtalar tutunuyo:eciş bücüş kısmını Allah bilir canım.
heyecan tamam da kaygıya yer yok aramızda...!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee cumamıydı senin test günün!!!!!Ya seninki pozitifse (UMARIM ÖYLEDİR) kendimden yana da umutlarım artacak. :))
Cumaya kadar bekleyecek misin? Cuma gidipp direk kan testi mi düşünüyorsun? Öncesinde idrar testi falan düşünmez misin :))
Gitme sen öyle yerlere... Bize sorsan gitme derdik. Şimdi ne durumdasın?
haklısın valla ne deyim kaliteli tek bir tane olsa yetecek, hayırlısı bakalım, izin aldım işten bir hafta evdeyim, aranızdayım inşallah bu aralar, ondan sonra da eşlik etmeye çalışırım fırsat buldukça görüşürüz
Ya tabi aslında en doğrusunu yapıyorsun. Bende dayanabilsem keşke... :S Ama kendimde o ihtimal zor :))evet umarim pozitiftir.az kaldi bakalım.gecen senede öncesinde idrar ua da kan testi yaptirmamistim.bu senede yaptirmam seyircim.sobra yok iki cizgi cıkmadı,silikti,deger düşüktü gibi seylerle canımı sıkmak istimiyorum
günaydın bacılarım, sürekli okuyup ara ara yazanlardanım, sonuç bekleyenler rabbim pozitif sonuçlarını göstersin, tedavisi devam edenlerin de işleri kolaylaşsın, dün bizim yumişler toplandı, sprem sorumuzu vardı normalde, dün doktora 6 yumurta toplanmış iyi mi dedim, fena değil 10-16 toplananda var tabi dediee madem öyle ilaç dozunu yükseltmesi gerekmiyor mu aşılamalarda da tek yumurta olmuştu zaten, neticede bir yada iki yumurta verecek ama sanırım donduramayacazsak diye öyle söylüyor, çok heyecanlıyım, gözüm kulağım telefonda, bugün arayacaklar döllendi mi döllenmedi mi diye, karnım ağrıyor hala ama daha iyiyim, ilaçlarıma başlıyorum bugün hayırlısı ile, inşallah sizlerle birlikte benim de muradım gerçek olur, öptm herkesi
evet hafif hafif yine batma var.cok oturdugum zmn oluyor galiba o yüzden uzaniyorum genelde.madem o güne kadar duramam diyorsun bari kanda yaptir.cunku once kanda sonra idrarda belli olur diye biliyorumÇok erken almamış mısın izni? Daha bunun transferi vaaaarrr, transferden sonra dinlenmesi vaarrrr.
Ben transferden sonra aldım.
Ya tabi aslında en doğrusunu yapıyorsun. Bende dayanabilsem keşke... :S Ama kendimde o ihtimal zor :))
Batmaların devam ediyor mu? Bak sen benim umut kapımsın haaa :))
Çok erken almamış mısın izni? Daha bunun transferi vaaaarrr, transferden sonra dinlenmesi vaarrrr.
Ben transferden sonra aldım.
canım memurum, doktor 10 gün rapor verdi kendi kendine, bende bi hafta yıllık izin alırım, ama anacığımın yanına gidecem, bi beş altı gün evde olurum, ondan sonra ankaraya giderim, tabi doktora soracam 6 saatlik yol neticede, ama orda kendimi daha iyi hissediyorum, bekleme süresini anamla geçireyim istiyorum transfer nasip olursa tabi
GERİ SAYIM TABLOMUZ :))
[B]İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO----------TEST TARİHİ-----------SONUÇ
[/B]
tuti-----------------2 -------------------2----------------------21.03.2014
OREM --------------------------------------------------------- 21.03.2014
seyir----------------1--------------------2--------------------- 27.03.2014
mirror1981----------------------------------------------------- 30.03.2014
ecz06---------------1--------------------1--------------------------------
zelis82 -----------------------------------------------------------31.03.2014
Tablo yapayım dedim arkadaşlar :) Birbirimizi rahat takip edelim
seyırcım benı de ekler mısın 1,,,,,,2,,,,,,,25,032014
evet hafif hafif yine batma var.cok oturdugum zmn oluyor galiba o yüzden uzaniyorum genelde.madem o güne kadar duramam diyorsun bari kanda yaptir.cunku once kanda sonra idrarda belli olur diye biliyorum
ayyy aradılar, 6 yumurtadan 5 olgundu, 5 i de döllendi, transfer gününü bir gün önce arayıp bildirieceğiz dedi, o zaman yarın değil heralde transfer 3 gün değil yani , Allahım nasip et yarabbim herkesle birlikte bana da off ne fena bir durum, güzel sonuçlarla çıkmamızı nasip et, daha transfer olursa, gün beklemesi var bunun
kayram ben gecen yil 12 hafta 3 gunklukken bebegimi düsürdüm.bende bi iş yspinca hagif kanamam oluyordu.cok dikkat etmeyince oyle oldu.bence kimse icin kendini yorma.senden ve bebeginden onemli ne olabilir ki didarida.ayagini hafif yüksekten koy oyle yat
Ne olmuş amh düşükse...Sen yapacağını yapmışsınbu tedavini etkilemezki!İlerisi için tedbir mahiyetinde...
Ne yumurtalar tutunuyo:eciş bücüş kısmını Allah bilir canım.
heyecan tamam da kaygıya yer yok aramızda...!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee cumamıydı senin test günün!!!!!Ya seninki pozitifse (UMARIM ÖYLEDİR) kendimden yana da umutlarım artacak. :))
Cumaya kadar bekleyecek misin? Cuma gidipp direk kan testi mi düşünüyorsun? Öncesinde idrar testi falan düşünmez misin :))
Gitme sen öyle yerlere... Bize sorsan gitme derdik. Şimdi ne durumdasın?
Çok haklısın canım Hamile olduğumu bilmiyorlar onun için birazda mecbur kaldım bugün çıkıcak hastaneden eşim gider miyiz dedi kesinlikle olmaz dedim şimdi oğlumu bahane edicem hasta falan diycem gitmicem...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne kadarlık oldu şimdi bebişin senin? yat sürekli gitme bir yerlere :)Canımsın yaagüldürdün beni Allah'ta seni güldürsün şimdi iyiyim akıntı normale dönüyo gibi birazda kasıklarımdan bacaklarıma vuran bi ağrı var ultrasona bakıp bakıp seviyorum mıncırığı cuma olsa rahatlarım sanki biraz ..,
tabi ya bence de gitme.o kadar zahmet cekiyoruz. bebislerimiz tutunsun diye.simdi baska bi insan icin kendini riske atma.ben gecen yil cok dikkat etmedim sonrasinda cok agladim cok vicdan azabi cektim. gerci demek ki bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus fiyorum ama icim rahat degil iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?