2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Merhaba...
Sayısı değil kalitesi önemli. Dua et önce döllenebilsinler, sonra da embriyolardan kaliteli bir tane olsa yetecek sana.
Ha!Çok olunca da dondurmaya kalıyor diye bişey yok. Beğenmiyorlarki; şu şöyle bu böyle... :))
Bu süreç sadece okuyarak geçmez yazmak bazen iyi gelebilir
Hoşçakal.

haklısın valla ne deyim kaliteli tek bir tane olsa yetecek, hayırlısı bakalım, izin aldım işten bir hafta evdeyim, aranızdayım inşallah bu aralar, ondan sonra da eşlik etmeye çalışırım fırsat buldukça görüşürüz

evet umarim pozitiftir.az kaldi bakalım.gecen senede öncesinde idrar ua da kan testi yaptirmamistim.bu senede yaptirmam seyircim.sobra yok iki cizgi cıkmadı,silikti,deger düşüktü gibi seylerle canımı sıkmak istimiyorum

Çok erken almamış mısın izni? Daha bunun transferi vaaaarrr, transferden sonra dinlenmesi vaarrrr.
Ben transferden sonra aldım.
Ya tabi aslında en doğrusunu yapıyorsun. Bende dayanabilsem keşke... :S Ama kendimde o ihtimal zor :))
Batmaların devam ediyor mu? Bak sen benim umut kapımsın haaa :))

zeliscim benden gecen yıl 15 bu yıl 16 yumurta aldılar.ama degisen birsey yok sadece 2 tane transfer oluyor gerisi dondurulmuyor bile. seyirin dedigi gibi .yok hücre sayısı az.yok fazla.filan. umarım seninde en azindan iki tane yumurtan döllenir.karamsar olup kendini yıpratma.Bak olmaz denilen seyleri bile Rabbim nasil our ediyor

evet hafif hafif yine batma var.cok oturdugum zmn oluyor galiba o yüzden uzaniyorum genelde.madem o güne kadar duramam diyorsun bari kanda yaptir.cunku once kanda sonra idrarda belli olur diye biliyorum

ayyy aradılar, 6 yumurtadan 5 olgundu, 5 i de döllendi, transfer gününü bir gün önce arayıp bildirieceğiz dedi, o zaman yarın değil heralde transfer 3 gün değil yani , Allahım nasip et yarabbim herkesle birlikte bana da off ne fena bir durum, güzel sonuçlarla çıkmamızı nasip et, daha transfer olursa, gün beklemesi var bunun

GERİ SAYIM TABLOMUZ :))

İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

tuti-----------------2 -------------------2----------------------21.03.2014
OREM --------------------------------------------------------- 21.03.2014
efra_09-------------1--------------------2----------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2--------------------- 27.03.2014
mirror1981----------------------------------------------------- 30.03.2014
ecz06---------------1--------------------1--------------------------------
zelis82 -----------------------------------------------------------31.03.2014

Tablo yapayım dedim arkadaşlar :) Birbirimizi rahat takip edelim

Son düzenleme:

günaydın zeliş, Allah yarddımcın olsun inş tüm aşamalar güzel sonuçlanır.. bizimde sperm sayımz çok azdı , ilaç dozları kişinin durmuna göre değişiyor sanırım dr un ona göre belirleniyordr ben ganal f e 150 ile başlamştım dr uma niye az diye sormuştm gerek yok bu senin için yeterli demişti..225 le başlayanları okudm burd.. sonuç olarak 17 yumurtam toplandı 10 u kaliteliydi hepsi döllenmedi 3 tane iyi kalite embriyom vardı. 5. gün transferiyle şuan hamdolsun hamileyim.. ilaçlarını aksatma çokça dua et ve hep pozitif düşün ümitsiz olma lütfen..Rabbim tüm bekleyenleri nasiplerndrsn tez zamanda inş herşey gönlünce olsun canım

seyırcım benı de ekler mısın 1,,,,,,2,,,,,,,25,032014

GERİ SAYIM TABLOMUZ :))

İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

tuti-----------------2 -------------------2----------------------21.03.2014
OREM --------------------------------------------------------- 21.03.2014
efra_09-------------1--------------------2----------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2--------------------- 27.03.2014
mirror1981----------------------------------------------------- 30.03.2014
ecz06---------------1--------------------1--------------------------------
zelis82 -----------------------------------------------------------31.03.2014

Tablo yapayım dedim arkadaşlar :) Birbirimizi rahat takip edelim

evet hafif hafif yine batma var.cok oturdugum zmn oluyor galiba o yüzden uzaniyorum genelde.madem o güne kadar duramam diyorsun bari kanda yaptir.cunku once kanda sonra idrarda belli olur diye biliyorum

Evet önce kanda çıkıyor; ama o zaman bir zevki yokm ki...
Ya var ya yok durumu oluyo Ama idrar testi öyle mi; günlerce eziyet edebilirsin kendine
Bu arada iyi yattın haaaa şaka maka! Ben şimdiden sıkıldım yahuu...

Şimdi de döllenenlerin kaçı embriyo olacak yarına kadar onu bekle; sonra hücre sayısı dengeli artıyor mu onu beklee....
Bitmiyor ki bekleme kısmı... :44:

merhabalar

transferimin 8. günü bugün ve kanda bhcg baktırdım sonuç 1.6 yani negatif çıktı
hiç böyle olupta değeri sonradan artan var mı aranızda gerçekten bu defa ümitliydim çok cnm sıkıldı değilsede kısmet söylenecek çok da söz yok sanırım

Çok haklısın canım Hamile olduğumu bilmiyorlar onun için birazda mecbur kaldım bugün çıkıcak hastaneden eşim gider miyiz dedi kesinlikle olmaz dedim şimdi oğlumu bahane edicem hasta falan diycem gitmicem...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımsın yaa güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün şimdi iyiyim akıntı normale dönüyo gibi birazda kasıklarımdan bacaklarıma vuran bi ağrı var ultrasona bakıp bakıp seviyorum mıncırığı cuma olsa rahatlarım sanki biraz ..,

tabi ya bence de gitme.o kadar zahmet cekiyoruz. bebislerimiz tutunsun diye.simdi baska bi insan icin kendini riske atma.ben gecen yil cok dikkat etmedim sonrasinda cok agladim cok vicdan azabi cektim. gerci demek ki bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus fiyorum ama icim rahat degil iste

Ne kadarlık oldu şimdi bebişin senin? yat sürekli gitme bir yerlere :)
Transferden sonra "bu tuttu" galiba dedirten bişeyler olmuş muydu sana?
Canım sıkılıyo; kendime yeni muhabbetler arıyorum :SS
Hiç bu kadar evde kalmamıştım ben hayatımda... :44:

Aynen canım Allah korusun bişey olsa kimse yanmaz bizim gibi senin sonuç cuma mı belli olacak ? Rabbim gönlünden geçeni alnına yazsın inş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…