• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

ellerine sağlık arkadaşım. güzel tablo yapmışsın ama beni tablodan çıkarın çünkü benim transferim iptal edildi emriyolarım çok kalitesiz olduğu için :43::43::43::43::43::43:[/QUOTE

uzuldum bu sekılde olmasına. embrıyoların neden kalıtesı oldugu ıle ılgılı bı acıklama yaptılar mı sana. senden dolayı mı esınden dolayımı? daha kalıtelı embrıyo ıcın nasıl bı tedavı goreceksın? gıbı soruların cewaplarını vermedıler mı sana.

ellerine sağlık arkadaşım. güzel tablo yapmışsın ama beni tablodan çıkarın çünkü benim transferim iptal edildi emriyolarım çok kalitesiz olduğu için :43::43::43::43::43::43:

Yaaaaaaaaaa!!!! Çok üzüldüm... :43:
Niye öyle oldu yaaaa :( Kaç yumurtan vardı? Hiç midöllenen olmamış?
O kadar mı kalitesizmişler :( Yumurta orda sperm orda; neden kaliteli,az kalitel,i normal ,kalitesiz... oluyorlar giç anlamıyorum kiii...
:(
Hatunun teki benim transferr günümde transfere gelmişti. 5. gün embriyosuydu yani blast. Bi de düşün 10 yumurtası olmuş; yedisi döllenmiş ve hepsi kaliteliiii... Bir ikisini transfer ettiler beş tane de dondurdular yaaaa... İçimden dedim bu hatunun ya da eşinin bizden iyi yaptığı neeee!:44:
Kısmet işte! :( Hakikaten çok üzüldüm... :ssz: İnşallah en kısa zamanda kendini toplarsın. Yine denersin; sıkma canını.
Sanki bizm transfer oldu da garantisi mi var. Belki böylesi daha hayırlıdır hakkında.

kızlar bende yazayım ilaçlarımı, prednol (4 gün), monodoks (4 gün) estrofem, folbiol, corasprin, crinone jell, verdi, transfere gelirkende iğne verdi onu getir dedi sizin yazdığınız bi iğne var ya, benimkide abartmış mı ne ilaç içe içe bi hal oldum kızlar yumurtanın toplandığı gün sayılıyormuydu transfer günü hesaplarken üçüncü mü beşinci mi onu nasıl sayıyoruz, benim pazartesi toplandı, bugün üç mü iki mi oldu :ssz:
Ohooo eczeneye dönüşsün sen yaaa :)
Ben gonal f'le başladım. 3-4 gün sonrasında cetrotide başladık. Yumurta toplamaya 36 saat kala ovitrelle vuruldum.Yumurta toplamadan sonra clinone jel başladılar. Şu an sadece onu kullanıyorum o kadar. :1:

ohh be sonunda acıldı sıte dun ınanılmaz sıkldım kızar. kızlar hepını kullandıgını ılacları yazmıssınz ve bısey farkettım. hıc bırınıe yumurta baskılayıcı ve yumurta catlatıcı ıgne verılmemıs transferden sonra. bana transferın 3. gunu ıcın yumurta baskılayıcı ıgne verıldı gobekten, 5. yadun ıcınde ovıtralle yarım do verıldı bacaktan. vajende kullanılması ıcınverılen progestanda bende kasıntı yapmaya basladı. aynı sorunu yasayan var mı. hepnıze ıyı gunler..

Canım cetotide verdiler ama gonal f 'e başladıktan 4 gün falan sonraydı. 6 gün kullandım ben onu. Zate onu kestikten bir gün sonra çatlatma iğnemi yaptım.
Bende clinonesa eğer kullandığın kaşıntı falan yok.

GERİ SAYIM TABLOMUZ :)) :nazar:

İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

OREM------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF:nazar:
tuti-----------------2 -------------------2------------------21.03.2014
efra_09-------------1--------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2------------------27.03.2014
ecz06---------------1--------------------1------------------
zelis82 ----------------------------------------------------31.03.2014

Tablo yapayım dedim arkadaşlar :) Birbirimizi rahat takip edelim :16:

Canım cetotide verdiler ama gonal f 'e başladıktan 4 gün falan sonraydı. 6 gün kullandım ben onu. Zate onu kestikten bir gün sonra çatlatma iğnemi yaptım.
Bende clinonesa eğer kullandığın kaşıntı falan yok.[/QUOTE]

Hayatım, yumurta toplamadan once kullandım onalrı tamam ama transferın 3. gunu baskılayıcı 5. gunude catlatma ıgnesı verdıler. benım kafam oralarda takıldı

Hayatım, yumurta toplamadan once kullandım onalrı tamam ama transferın 3. gunu baskılayıcı 5. gunude catlatma ıgnesı verdıler. benım kafam oralarda takıldı
Anladım anladım senin yazdığını. Onu da şöyle değelendiririyorum; eğer yumurtalıklarını çok uyardıklarını düşündülerse baskılayıcıyla OHSS olma diye tedbir falan almış olabilirler. Başka bir mantığı yok çünkü.
Ama ekstra çatlatma iğnesinden hiçbişey anlamadım. :44: Neydi markası?

Son düzenleme:
Anladım anladım senin yazdığını. Onu da şöyle değelendiririyorum; eğer yumurtalıklarını çok uyardıklarını düşündülerse baskılayıcıyla OHSS olma diye tedbir falan almış olabilirler. Başka bir mantığı yok çünkü.
Ama ekstra çatlatma iğnesinden hiçbişey anlamadım. :44: Neydi markası?

ovıtrelle ıdı cnm. yarım doz bacaktan vurdum dun. sen ne durumdasın seyır nasıl gıdıyor. her hangı bı rahatsızlık kasıklarda batma basladı mı. bu arada tuti nerelerde cok merak edıyorum onun durumunu yarın test gunu. gelısmelerı bıldır bıze tutı.

Son düzenleme:
ovıtrelle ıdı cnm. yarım doz bacaktan vurdum dun. sen ne durumdasın seyır nasıl gıdıyor. her hangı bı rahatsızlık kasıklarda batma basladı mı. bu arada tuti nerelerde cok merak edıyorum onun durumunu yarın test gunu. gelısmelerı bıldır bıze tutı.

Bilemedim ki ben de nerelerde olduğunu!:44: Arada yapıyo o böyle kıllık; gelmiyo!:20:
Onda katır inadı var; test falan yapmamıştır. Kaç gündür evdeydi belki gezmeye falan çıkmıtır eşiyle.

Bende durum; transferd ve sonrasındaki sızılardan salı günü itibarıyla kurtuldum; ama sonrasında kasıklarımda reglmişim ya da olacakmışım gibi bir sızlanmayla karşı karşıyayım. Bakıyorum bakıyorum; batma falan yok :1:
Arada mide bulantısı oluyor ama clinone jelin yan etkilerinde var o, okudum.
Anlayacağın bi numara yok bende :))
Geçmez o kadar gün geçmeeezzz....
Bugün bi dışarı çıktım,bir yerlerde oturup bişeyler içtim, hava aldım. Çok yürümemek kaydıyla o gün bugün ilk kez...
Sonra eve geldim yatış pozisyonuna devam. :19: Senin istirahat falan nasıl gidiyor?

Yaaaaaaaaaa!!!! Çok üzüldüm... :43:
Niye öyle oldu yaaaa :( Kaç yumurtan vardı? Hiç midöllenen olmamış?
O kadar mı kalitesizmişler :( Yumurta orda sperm orda; neden kaliteli,az kalitel,i normal ,kalitesiz... oluyorlar giç anlamıyorum kiii...
:(
Hatunun teki benim transferr günümde transfere gelmişti. 5. gün embriyosuydu yani blast. Bi de düşün 10 yumurtası olmuş; yedisi döllenmiş ve hepsi kaliteliiii... Bir ikisini transfer ettiler beş tane de dondurdular yaaaa... İçimden dedim bu hatunun ya da eşinin bizden iyi yaptığı neeee!:44:
Kısmet işte! :( Hakikaten çok üzüldüm... :ssz: İnşallah en kısa zamanda kendini toplarsın. Yine denersin; sıkma canını.
Sanki bizm transfer oldu da garantisi mi var. Belki böylesi daha hayırlıdır hakkında.
bende çok fazla yumurta oldu canım sadece 11 tanesi döllenmişti 1. gün ve 3 .gün emriyosu olarak dondurduk çok kaliteli değillerdi ama yinede dondurmuştuk ama olmadı transfer günü bozuldular. şimdi bir kutu daha var ama onlardada aynı sonuç almamız mümkünmüş.. yaniii bizimmm iş artıkk nasıl olur ne olur bilmiyorum rabbim yardımcım olsun

Bilemedim ki ben de nerelerde olduğunu!:44: Arada yapıyo o böyle kıllık; gelmiyo!:20:
Onda katır inadı var; test falan yapmamıştır. Kaç gündür evdeydi belki gezmeye falan çıkmıtır eşiyle.

Bende durum; transferd ve sonrasındaki sızılardan salı günü itibarıyla kurtuldum; ama sonrasında kasıklarımda reglmişim ya da olacakmışım gibi bir sızlanmayla karşı karşıyayım. Bakıyorum bakıyorum; batma falan yok :1:
Arada mide bulantısı oluyor ama clinone jelin yan etkilerinde var o, okudum.
Anlayacağın bi numara yok bende :))
Geçmez o kadar gün geçmeeezzz....
Bugün bi dışarı çıktım,bir yerlerde oturup bişeyler içtim, hava aldım. Çok yürümemek kaydıyla o gün bugün ilk kez...
Sonra eve geldim yatış pozisyonuna devam. :19: Senin istirahat falan nasıl gidiyor?

valla hayatım ben de genel olarak ewdeydım ama dısarı da cıktım cok.yuruyus yapmaya, alısverıse... salı gununden berı kasıklarımda (ozellıkle de sol da) cımcık gıbı ınce batmalar oluyor. cok sık degıl tabıkı. dun yarım doz ovıtrellı vurdugmdan bu yanada karnım sıs adet olmadan oncekı o hos olmayan drum soz konusu. yarın ve otekı gun turum var. calısacagım yanı. ıyı olacagını dusunuyorum. ewde cok sıkıldım.

ellerine sağlık arkadaşım. güzel tablo yapmışsın ama beni tablodan çıkarın çünkü benim transferim iptal edildi emriyolarım çok kalitesiz olduğu için :43::43::43::43::43::43:[/QUOTE

uzuldum bu sekılde olmasına. embrıyoların neden kalıtesı oldugu ıle ılgılı bı acıklama yaptılar mı sana. senden dolayı mı esınden dolayımı? daha kalıtelı embrıyo ıcın nasıl bı tedavı goreceksın? gıbı soruların cewaplarını vermedıler mı sana.
söylediler canımm doktor o an birşeyler anlatı ama ben ağlamaktan hiç bir şeyyy anlamadım tabikii.

bende çok fazla yumurta oldu canım sadece 11 tanesi döllenmişti 1. gün ve 3 .gün emriyosu olarak dondurduk çok kaliteli değillerdi ama yinede dondurmuştuk ama olmadı transfer günü bozuldular. şimdi bir kutu daha var ama onlardada aynı sonuç almamız mümkünmüş.. yaniii bizimmm iş artıkk nasıl olur ne olur bilmiyorum rabbim yardımcım olsun

Nasıl bozuluyor nasıl bozuyorlar anlamadım! :44: Madem koruyamayacaklar dondurmanın espirisi ne...
E!Ötekileri açıp koysaymışlar o halde!Onu neden yapmadılar?O halde en baştan mı başlamayı düşünüyorsun...?
valla hayatım ben de genel olarak ewdeydım ama dısarı da cıktım cok.yuruyus yapmaya, alısverıse... salı gununden berı kasıklarımda (ozellıkle de sol da) cımcık gıbı ınce batmalar oluyor. cok sık degıl tabıkı. dun yarım doz ovıtrellı vurdugmdan bu yanada karnım sıs adet olmadan oncekı o hos olmayan drum soz konusu. yarın ve otekı gun turum var. calısacagım yanı. ıyı olacagını dusunuyorum. ewde cok sıkıldım.

Benim kasık ağrısının yanı sıra şimdi hafif hafif akıntılarım da başladı. Reglime bir hafta kala hep başlar!Tutmadı galiba...!:S
Bi daha ovitrelle neden vuruldun anlamadım... :44:
Transferden sonra ben de tuti de sadece crinone jel kullanıyoruz. Başka ilaçlarında var mı?
Turda bizi unutma haaa :)
Telefondan falan gir ;)

Son düzenleme:
arkadaslar sisteme bi turlu giris yapamadim. sifrem sorun verdi. anca duzeltebildim. oncelikle mirror arkadasim senin adina cok uzuldum :( Allahim insallah daha hayirli kapilar acar sana. umudunu kaybetme.
ben iki gundur yatiyorum yarin test gunum ogleden sonra belli olacak allahin izniyle.dualarinizi eksik etmeyin

Canim ben testi yarın yapacagim doktor öyle soylemisti.ne sewinebiliyorum, ne de uzulebiliyorum.degerim dusuk ciktigi için. :((

Offf öyle söyleme!:(

arkadaslar sisteme bi turlu giris yapamadim. sifrem sorun verdi. anca duzeltebildim. oncelikle mirror arkadasim senin adina cok uzuldum :( Allahim insallah daha hayirli kapilar acar sana. umudunu kaybetme.
ben iki gundur yatiyorum yarin test gunum ogleden sonra belli olacak allahin izniyle.dualarinizi eksik etmeyin

hayırdır neden yatıyorsun iki gündür. Özel bir durum mu var?
yarın testi kaçta yaptıracaksın?
Esasında hoca sana 22si mi demişti.Öyle bişey vardı sanki değilmi; haftasonu diye bir gün önce yapacaktın!:55:
Belirti var mı belirti bi de onu söyle :)

Son düzenleme:
Canim ben testi yarın yapacagim doktor öyle soylemisti.ne sewinebiliyorum, ne de uzulebiliyorum.degerim dusuk ciktigi için. :((

ya evet dusuk cıkmıs ama sonuca gore pozıtıf dımı onemlı olan o ben bloglada cok okudum cok dusuk cıkıp sonrasında yukselenlerı. hep beraber dua edelım kı ınsallah gec tutunmadır dıye. bıde doktor sana cuma dedı tamam da sen nasıl dayanabılıyon :)))))) ben olsam hemen ertesı gun yapardım ya. senı 2. Tutı İlan ediyorum :)))) sabırlı kızlar sızı...

Offf öyle söyleme!:(

hayırdır neden yatıyorsun iki gündür. Özel bir durum mu var?
yarın testi kaçta yaptıracaksın?
Esasında hoca sana 22si mi demişti.Öyle bişey vardı sanki değilmi; haftasonu diye bir gün önce yapacaktın!:55:
Belirti var mı belirti bi de onu söyle :)

yok cnm sen esiyle geziyordur demisin ya ondan dedim. ben transferden sonra hic eve gitmedim memlekette kaliyorum.esimden ayriyiz ;( annem bakiyor bana.transferden beri hic disari cikmadim.yarin ikide randevum.evet benim yarin 11.inci gunum.cunartesi yetismez sonuc pazartesiye kalir diye boyle yaptim.bugun hastaneden aradilar kanama falan var mi diye.bende yok dedim.2 gundur hicbir belirti yok ne kasiklarim agriyor ne gaz.normal transfer oncesi gibiyim.ins iyidir boyle olmasi

Back
X