• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

GERİ SAYIM TABLOMUZ :)) :nazar:

İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

tuti-----------------2 -------------------2----------------------21.03.2014
OREM -------------------------------------------------------21.03.2014*****POZİTİF:nazar:
efra_09-------------1--------------------2----------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2--------------------- 27.03.2014
mirror1981----------------------------------------------------- 30.03.2014
ecz06---------------1--------------------1--------------------------------
zelis82 -----------------------------------------------------------31.03.2014

Tablo yapayım dedim arkadaşlar :) Birbirimizi rahat takip edelim :16:

Son düzenleme:
Ben nasıl kaçırdım orem'i yaaa :)
Şimdi tesadüfen gördüm :)
Liste uğurlu mu geldi bize ne :) hemen hamişimiz oldu :)
Peşinden kimleri çekecek bakalım :)
Sen daha bekle meraksız taze :))
bekliyorum bakalim az kaldi seyircim. hayirli haberler veririm size ins

bekliyorum bakalim az kaldi seyircim. hayirli haberler veririm size ins
Ya cumaya çok var ama offf!
Senin pozitif sonucu alsam kafam rahatlayacak biraz :)
Herkese coraspin vermişler. Hoca niye bize vermedi kiii yaa...Ben o kadar kullanayım da dedim yok dedi. :S

Son düzenleme:
Herkese coraspin vermişler. Hoca niye bize vermedi kiii yaa...Ben o kadar kullanayım da dedim yok dedi. :S

coraspin ne ya bana da verılmedı. bana sadece progstan ıgne ve kapsul verdıler. bıde tuti gercekten helal sana sen cumaya kadar beklıcen mı gercekten ya.

coraspin ne ya bana da verılmedı. bana sadece progstan ıgne ve kapsul verdıler. bıde tuti gercekten helal sana sen cumaya kadar beklıcen mı gercekten ya.

Bekler o bekler...
Katır inadı var onda :41: :1:
Ya coraspini kan sulansın diye veriyorlar.
Ben ve tuti sadece crinone kullanıyoruz.

tuti-----------------2 -------------------2----------------------21.03.2014
OREM -------------------------------------------------------21.03.2014*****POZİTİF:nazar:
efra_09-------------1--------------------2----------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2--------------------- 27.03.2014
mirror1981----------------------------------------------------- 30.03.2014
ecz06---------------1--------------------1--------------------------------
zelis82 -----------------------------------------------------------31.03.2014

Teşekkür ederim :) tabloda ismimin olması beni çok mutlu etti ;)))

Canımmmm çok tebrik ederim. Takılma değere; tablomuza göre 2 günün daha var test gününe değil mi :)
Artar o :))

Ben nasıl kaçırdım orem'i yaaa :)
Şimdi tesadüfen gördüm :)
Liste uğurlu mu geldi bize ne :) hemen hamişimiz oldu :)
Peşinden kimleri çekecek bakalım :)
Sen daha bekle meraksız taze :))

Artık tablomuz var; bir kaç soruna ben cevap verebilirim :)
İki üç gün erken yapmış oluyo; ama belirtilerini kendi söylemeli :)) O kadarını bilemem :D

Kızlar benim tablo ya tarihi yanlis yazılmış. Benim kannn tahlilim dün du.guzel söz leriniz için teşekkür ederim ;)

Orem cok sewındım senın adına. Allah tamamına erdırsın insallah hayır lısı ıle. senın testıne bı kac gun daha vardı sanıyorum. kacıncı guunde test yaptın, kacıcncı gun emriyosuydu ve belırtı sayabılecegın herhangı bırsey yasadınmı. bızımle bunları paylas lutfen. sewgıler..

Amin..inşallah allahım herkesin kucagini doldursun.birde dün gece yazıyordum tel.sarji bitti.Kusura bakmayın. 12.gun test yaptım. 3 gun embriyo su vede 3 adet koydurdum.3 gün ilaclardan mi bilmiyorum cikardim.4.5.6 .7 gün çok nadir sinek ısırığı gibi kasklarimda ağrı oldu.9 .10 .11.gunler ayaklarimi hic isitamadim resmen buz kesiyo rdu. Gögüs lerim ates icinde , dolgunlastlar ve 2-3 damar beliginlesti.11.gun bas agrisi vardi.bende bu belirtiler oldu insallah herkesi hamis olarak goruruz.;))

OREM------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF:nazar:
tuti-----------------2 -------------------2------------------21.03.2014
efra_09-------------1--------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2------------------27.03.2014
mirror1981---------------------------------------------------30.03.2014
ecz06---------------1--------------------1------------------
zelis82 ----------------------------------------------------31.03.2014

Son düzenleme:
az kaldi az :) coraspini neye gore veriyorlar anlamadim ki.b3nim bildigim kan pihtilasmasi sorununa karsi tedbir amacli. ben gecen senenin ilaclari arasinda farkettim benimde varmis.ama bana hakan bey yazmadi.kontrol icin gittigim doktorum yazdi.düsuk tehlikem oldugu icin.dur bi pozitif sonuc alalim Allahin izni ile.kendi doktorlarimiz kullanin derse yine aliriz

bizede progstan igne ve kapsül vermedi.ama ben gecen yil.hem coraspin hemdd progtan igne ve kapsulu kullanmistim.sonradsn gittigim doktor dedigi icin.ayriyeten elevit.crinone jel.folic asit kullaniyordum

az kaldi az :) coraspini neye gore veriyorlar anlamadim ki.b3nim bildigim kan pihtilasmasi sorununa karsi tedbir amacli. ben gecen senenin ilaclari arasinda farkettim benimde varmis.ama bana hakan bey yazmadi.kontrol icin gittigim doktorum yazdi.düsuk tehlikem oldugu icin.dur bi pozitif sonuc alalim Allahin izni ile.kendi doktorlarimiz kullanin derse yine aliriz

Ya benim pıhtılaşma sorunum var; ama hoca beğenmedi. "Ondan sokaktan 100 kişi çağır 80inde vardır; ama haberleri yoktur.Senin gibi araştırmadıkları için" diyo.
Oysa ben ilk hamileliğimi bu nedenle kaybettiğimi düşünüyorum. Saçmalıyor muyum bilmem. :50:
Hematoloğa da gitmiştim; bazı kan testleri istemişti ve o da Hakan hoca gibi söylemişti.
E demekki hamile kalınca artış gösteriyor bu sıkıntı; olamaz mı yaniii!Olurda hamileysem direk hematoloğa gideceğim.
Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemem. :43:

Sende ne var ne yok?Geçen defayla kıyasladığında kendini?

Son düzenleme:

Arkadaslar ben de coraspirin kullandim .ama benim kan pihtilasma sorunum da yoktu.ben flaster, progestan ignesi 1 adet ve 1 adet te crinone jel kullandim .bir de elevit adinda vitamin kullandim

kızlar bende yazayım ilaçlarımı, prednol (4 gün), monodoks (4 gün) estrofem, folbiol, corasprin, crinone jell, verdi, transfere gelirkende iğne verdi onu getir dedi sizin yazdığınız bi iğne var ya, benimkide abartmış mı ne ilaç içe içe bi hal oldum kızlar yumurtanın toplandığı gün sayılıyormuydu transfer günü hesaplarken üçüncü mü beşinci mi onu nasıl sayıyoruz, benim pazartesi toplandı, bugün üç mü iki mi oldu :ssz:

ohh be sonunda acıldı sıte dun ınanılmaz sıkldım kızar. kızlar hepını kullandıgını ılacları yazmıssınz ve bısey farkettım. hıc bırınıe yumurta baskılayıcı ve yumurta catlatıcı ıgne verılmemıs transferden sonra. bana transferın 3. gunu ıcın yumurta baskılayıcı ıgne verıldı gobekten, 5. yadun ıcınde ovıtralle yarım do verıldı bacaktan. vajende kullanılması ıcınverılen progestanda bende kasıntı yapmaya basladı. aynı sorunu yasayan var mı. hepnıze ıyı gunler..

kızlar bende yazayım ilaçlarımı, prednol (4 gün), monodoks (4 gün) estrofem, folbiol, corasprin, crinone jell, verdi, transfere gelirkende iğne verdi onu getir dedi sizin yazdığınız bi iğne var ya, benimkide abartmış mı ne ilaç içe içe bi hal oldum kızlar yumurtanın toplandığı gün sayılıyormuydu transfer günü hesaplarken üçüncü mü beşinci mi onu nasıl sayıyoruz, benim pazartesi toplandı, bugün üç mü iki mi oldu :ssz:

hayır transfer gununu saymıyorsun. ertesı gun bırıncı gun oluyor. bugun persembe gunu ıtıbariyle yumurtaların ucuncu gununde.hem transferde hem yumurta toplamada ıslem gununu sayma.

Son düzenleme:

OREM------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF:nazar:
tuti-----------------2 -------------------2------------------21.03.2014
efra_09-------------1--------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2------------------27.03.2014
mirror1981---------------------------------------------------30.03.2014
ecz06---------------1--------------------1------------------
zelis82 ----------------------------------------------------31.03.2014

ellerine sağlık arkadaşım. güzel tablo yapmışsın ama beni tablodan çıkarın çünkü benim transferim iptal edildi emriyolarım çok kalitesiz olduğu için :43::43::43::43::43::43:

Back
X