• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

neden ümide kapılmiyorsun ki :? benim ilk denememde tutmuştu.Allaha dua et. hayirli haberlerini bekliyorum

olmayinca çok üzülmek istemiyorum, genelde ilkinde olmuyor deniyor ya :) tabi dua ediyorum :)

olmayinca çok üzülmek istemiyorum, genelde ilkinde olmuyor deniyor ya :) tabi dua ediyorum :)

evet, rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin :) benim kan testim 25 martta..

Aa... Neden ilkinde olmasın yaaa; çevremde bile bir sürü tandığım var ilkinde pozitifi gören.
Bu karamsar fikre nerden kapıldın böyle... :47:

Aa... Neden ilkinde olmasın yaaa; çevremde bile bir sürü tandığım var ilkinde pozitifi gören.
Bu karamsar fikre nerden kapıldın böyle... :47:

çunku amh dusuk, 14 yumurta toplandi 5 i dollendi, sadece 1 i 5.gune ulasti, mikroskopta gordum yumurtalarimi eciş bücüş :(

Haha :) hakikaten diğeri yazmışsın yaaa.... Yata yata çift görmeye başladım. :1:
E!O konulan tutmayan embriyo sonuçta yaklaşık 2cm. nasıl yok ediyo kendini acaba.... :44:
Önce tutunup sonra olmazsa kanama ile atılıyor demek; o mantıklı.

iyisin iyi moralin yerine gelmiş :)

Moralim iyiydi de akşam üstü eltim doğum yaptı bi gittik geldik gene ağrıyla birlikte leke hemde kırmızıya yakındı unutmak için hep uyudum şimdi geçer gibi olmuş :( halbuki dr a sorup gitmiştim ama Sabah'ta tahlillerim için koşturdum sanırım fazla geldi bünyeme :(
12 haftanın üzerindekiler sizde de oluyomuydu ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Moralim iyiydi de akşam üstü eltim doğum yaptı bi gittik geldik gene ağrıyla birlikte leke hemde kırmızıya yakındı unutmak için hep uyudum şimdi geçer gibi olmuş :( halbuki dr a sorup gitmiştim ama Sabah'ta tahlillerim için koşturdum sanırım fazla geldi bünyeme :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kayram ben gecen yil 12 hafta 3 gunklukken bebegimi düsürdüm.bende bi iş yspinca hagif kanamam oluyordu.cok dikkat etmeyince oyle oldu.bence kimse icin kendini yorma.senden ve bebeginden onemli ne olabilir ki didarida.ayagini hafif yüksekten koy oyle yat

çunku amh dusuk, 14 yumurta toplandi 5 i dollendi, sadece 1 i 5.gune ulasti, mikroskopta gordum yumurtalarimi eciş bücüş :(

Ne olmuş amh düşükse...Sen yapacağını yapmışsın:o bu tedavini etkilemezki!İlerisi için tedbir mahiyetinde...
Ne yumurtalar tutunuyo:eciş bücüş kısmını Allah bilir canım.
Ya arkadaslar ben cok heyecanlıyım bir o kadar da kaygiliyim**

heyecan tamam da kaygıya yer yok aramızda...! :20::20::20:

insallah oyledir seyir.evet cuma gununu bekliyoruz bakalim.o hayirli gunde hayırlı haberler vermek nasip olur sizlere umarim
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee cumamıydı senin test günün!!!!!Ya seninki pozitifse (UMARIM ÖYLEDİR) kendimden yana da umutlarım artacak. :))
Cumaya kadar bekleyecek misin? Cuma gidipp direk kan testi mi düşünüyorsun? Öncesinde idrar testi falan düşünmez misin :))

:20: Gitme sen öyle yerlere... Bize sorsan gitme derdik. Şimdi ne durumdasın?
:(

Son düzenleme:
günaydın bacılarım, sürekli okuyup ara ara yazanlardanım, sonuç bekleyenler rabbim pozitif sonuçlarını göstersin, tedavisi devam edenlerin de işleri kolaylaşsın, dün bizim yumişler toplandı, sprem sorumuzu vardı normalde, dün doktora 6 yumurta toplanmış iyi mi dedim, fena değil 10-16 toplananda var tabi dedi :47: ee madem öyle ilaç dozunu yükseltmesi gerekmiyor mu aşılamalarda da tek yumurta olmuştu zaten, neticede bir yada iki yumurta verecek ama sanırım donduramayacazsak diye öyle söylüyor, çok heyecanlıyım, gözüm kulağım telefonda, bugün arayacaklar döllendi mi döllenmedi mi diye, karnım ağrıyor hala ama daha iyiyim, ilaçlarıma başlıyorum bugün hayırlısı ile, inşallah sizlerle birlikte benim de muradım gerçek olur, öptm herkesi:54:

Back
X