2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

inşallah canım.insallah senin güzel haberlerini bekliyorummm

slm kızlar yarın benim de transferim olacak dondrulumuş embiryo olarak
sizce transferin kaçıncı günü işe başlamalıyım 8.gün işe başlasam sorun olurmu yoksa hep yatarak mı dinlenmek lazım:18:

İnşallah, teşekkür ederim. Gitmeye karar verdiğinde ve tedavin başladığında hayırlısı ile, bir sorun, bir desteğe ihtiyacın olursa paylaş lütfen :)

teşekkürler,
benim orda tedaviye başlamam 3 ayı bulur heralde.malum sebep maddi.kolay değil tabi geçim.

teşekkürler,
benim orda tedaviye başlamam 3 ayı bulur heralde.malum sebep maddi.kolay değil tabi geçim.

Haklısın, bence de hem maddi hem manevi bir bekleme süresine ihtiyaç var, vücudun da bu arada dinlenmiş, rahatlamış ve kendine gelmiş olur inşallah,

slm kızlar yarın benim de transferim olacak dondrulumuş embiryo olarak
sizce transferin kaçıncı günü işe başlamalıyım 8.gün işe başlasam sorun olurmu yoksa hep yatarak mı dinlenmek lazım:18:

şimdiden hayırlısı olsun, benim bugün trasferin 4. günü ve işe başladım, klinikte doktorum 3 gün evden çıkma dinlen, sonrasında yormamak kaydıyla işe başlayabilirsin dedi. Yatarak düşünmek yerine kafa dağıtmayı önerdi.

sağol canım çok yardımcı oldun inşallah seninde transferin hayırlı olur bende transferden 7 gün sonra başlayayım diyorum yoksa kafayı yerim bende kendini yormadan hareket ediyosundur değilmi onun dışında dikkat ettiğin bişey varmı

merhaba;benimde bugün 4.günüm ve bende bugün başladım işe.Şimdilik ara ara kasık batmalarım ve bel ağrım oluyor.Birde mide yanması var ama belirti midir ilaç etkisi midir tam çözemedim sende durum ne ? İnşallah sağlıklı ve hayırlı olur sonucun canım

teşekkür ederim, evet kendimi yormadan, eğilip kalkmadan karnımı sıkıştırmamaya dikkat ediyorum. Zaten evde de sürekli yatamıyor ki insan, hep de kafada aynı şeyler, bol bol su içiyorum, kabız olmamaya çalışıyorum.

anladım canım çok sağol

Kasık ve midem de gaz mı kasılmamı tam anlayamadığım ara ara sıkıntılarım oluyor. İlaçların ve yediğimiz yemekler sonrası fazla hareket edememenin sebebi olabilir. Sürekli bir tedirginlik hali

İnşallah hayırlı haberlerimiz olur, gelişmeleri paylaşırız.

Benimde öyle işte belime vuruyor sonra.Bikaç saniye sonra geçiyor.Birde benim 5.gün transferi yapıldı 2 tane embriyo konuldu hemen yerleşmişler midir falan filan bi sürü soru kafamda panikte var tabi.Kalçadan iğne verdi doktor ayrıca jel kullanıyorum onlarda yapabiliyormuş..Zaman çabuk geçse keşke Ananas yiyorum günde iki dilim ve yanında kivi sanada öneririm şükür kabız falan da olmadım onun için de havuç suyu yaptım azıcıkta zeytınyagı hazmıda kolaylastırıyor arkadassım

Benim de 3. gün transfer 2 adet embriyo konuldu. Zaman inşallah güzellikler gitirerek çabuk geçer :) Tavsiyelerini de uygulayacağım, ben de kabız olmamak için sebze haşladım, günde en az bir öğün de tüketmeye çalışıyorum.

İnşaallahh canım..Sonucunu mutlaka yaz.

hayırlı olsun cnm çook sevindim darısı isteyen herkesin ve benim başıma :) kese ne zaman görülüyormuş?

10 gün sonra kese 3 hafta sonrada kalp atışları duyulur dedi doktorum beklemekteyiz simdilik amin cnm insallah

Bende evde geldiğimde sürekli yatmiyordum ara ara kalkip evin içinde dolasiyordum allahın izniyle bisey olmaz hayirlisiyla güzel haberlerini alırız inşallah sonucu ne zaman alicaksin sen?

Bende evde geldiğimde sürekli yatmiyordum ara ara kalkip evin içinde dolasiyordum allahın izniyle bisey olmaz hayirlisiyla güzel haberlerini alırız inşallah sonucu ne zaman alicaksin sen?

14 mart dediler canim. bir de carsamba gunu e2 ile progesteron testi istediler onu neden istiyorlar acaba. senden de istemisler miydi?

14 mart dediler canim. bir de carsamba gunu e2 ile progesteron testi istediler onu neden istiyorlar acaba. senden de istemisler miydi?

Yok canim benden istemediler ama okurken bir kaç kişiye daha rastlamistim onlardanda istemişlerdi ben neden istenir neden istenmez hic bir fikrim yok simdi benimde içime kurt düştü benden neden istemediler ki :-(

Yok canim benden istemediler ama okurken bir kaç kişiye daha rastlamistim onlardanda istemişlerdi ben neden istenir neden istenmez hic bir fikrim yok simdi benimde içime kurt düştü benden neden istemediler ki :-(

bosver tatlim istemediler de noldu bak ne guzel haberler verdin. herkesin hastaligi durumu farkli onunla alakalidir belki. benim e2 biraz yuksekti belki de ondan istedi. carsamba gunu sorarim kendi doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…