2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

allah kucağınada almayı nasip etsin allah bizlerede yaşatır inşallah bu sevinci tedavini kısada olsa anlatırmısınız kaçıncı denemeniz sorununuz ney uzun mu kısa protokol mu transferden sonra nelere dikkat ettiniz tedavi boyunca neler yaptınız bizlerede yardımcı olurmusun rica etsem

Canim hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin cok sevindim senin adına.. :)

Ben de diyorum bu kıza noldu :) Çok şükür ki güzel haberini gördüm buradan. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kilo olayını sorma ben de farklı değilim. bir de ohss oldum görme halimi. 5 aylık hamile gibiyim:) Kortizondu bilmem neydi şiştim iyice ama olsun veririz zamanla.
Benim transferim olmadı. Yarın yapılacak inşallah. 5 gün embriyosu transfer edecekler.
Sana kaçıncı gün transfer edilmişti. Bir de yattın mı sen, günlük hayatın nasıldı?

canim benimki 3. Gün embriyosuydu 1. Kalite 8 hūcreliydi ben transferden sonra dayanamadim hemrn idrara ciktim ama kaldirmadilar beni hemsire sürgü diyr biseyle aldı sonra 40 dakika hic kalkmadan yattım daha sonra 2 bucuk saat boyunca ara ara tuvalete kalktım ama yinede hastanede yattım sonra esim beni arabayla eve götürdü iki gün boyunca hiç kipirdamadan yattım ama 3. Gün itibariylr yalan degil hic esirgemedim kendimi bir hafta evde kaldım ama ev işimi yaptım ütü yaptım bulaşık makinesini doldurdum bosalttim ütü yaptım sadece daha sık sık dinledim son 4 gün dışarı çıktım gezdim arkadaslarimla görüştüm bol bol su günde en az 3 litre içtim ek olarak baska bisey yemedim normal beslendim ama evde yemegimi yaptim ve ilk bir hafta cok fazla aklima gelmedi düşünmedim son 3 gün cok zor geçti ama cok takıldı kafama hic bir sey hissetmedigim için olmadi dedim sadece göğüslerim dolgunlasti bide son iki gün resmen adet sancısı çektim her dakika lavaboya gittim hastalandim diye umarim herkese bu duygutu tattirir yüce allahım banada dua edin nolur su kesesini ve kalb atışını göreyim allahın izniyle

canımmm insallah hersey yolunda gider de kucagına alırsun bebeni
Benim heycan dorukta ama sanki olmadı gibi idrardan baktım cıkmadı bugünnn

canımm hayırlı olsun.benim test günüm de yarın.cok korkuyorum ammmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ay canimmmm cok tsk ederim dilerim seninde test sonucun pozitif olur iyi haberlerini alırız dualarim sizinle sizde bana dua edin nolur

Amin canım allah tüm isteyenlere nasip etsin bu sevinci banada minigimin kalp seslerini duyursun hayirlisiyla benim ilk denememdi aslında biz tüp bebek yaptirmicaktik sadece rahim filmi cektirdik iki ay önce ve nedense tek doktorun söyledigine inandık bize bir sorun yok demişti iki ay sonra baska bi doktora gittigimizde nasıl sorun yok senin tüplerin kapalı diyince o gün adetimin 3. Günüydü eşim hiç beklemeyelim tüp bebeğe başlayalım dedi başladık..... ben tedavi boyunca cok rahattim hiç kasmadim kendimi son 3 gün hariç. ... transferden sonra 2gün yattım sonra normal hayatıma döndüm tabiki hopladim zıplamadim ama her işimi yaptım sayılır hatda 6 gün unuttum ve telaşlı ve aceleci bi yapım olduğu için bi ara merdivenlerden koşarak çıktım o gün kendime çok kızdım ama allah nasip edince ediyor ben başından belli bunu söylüyorum yeterki o ol desin darisida tüm isteyenlerin basina insallah

allah ol deyince oluyor işte.yeter ki ol desin.masallah size.allah tamamını erdirsin.

Ben şimdi test yaptırıp geldim ama malesef benim olmadı kızlar.rabbim hayırlısını versin

allah ol deyince oluyor işte.yeter ki ol desin.masallah size.allah tamamını erdirsin.

Ben şimdi test yaptırıp geldim ama malesef benim olmadı kızlar.rabbim hayırlısını versin

üzüldüm cnm inş bir dahaki sefere moralini bozma ...

Merhaba benimde tüp bebek 3. denemem. 1. si fertijinde yapıldı hidrosalpenks çıktı buna rağmen 1 embriyo transfer edildi sonuç olumsuz.
2. si eurofertilde yapıldı sonuç olumsuz . olumlu olsa şaşardım zaten ilgisiz bir hastane çalışanlar bayram izni bayramda yapılacak işlemleri zırvalayıp duruyorlardı birde hazırlık öncesi plastik1 kaba kılık kıyafet koyuyorsun başka bir bayanın iççamaşırı bizim tabiri caizse kovadan çıktı. kimseye eurofertil i tavsiye etmem.
3.sü 27 2 14 de akşam 18 30 da Kadıköy şifa da transferim yapıldı.
11 mart ta bete hcg yaptıracağım . heyecaanlıyımmmmm

hayırlı olsun cnm çook sevindim darısı isteyen herkesin ve benim başıma :) kese ne zaman görülüyormuş?

hayırlı olsun canım inşalah bu defa bebeğin seninle olur bende kadıköy şifaya gidiyorum benimde 3. denemem olucak inşallah allah izin verirse sorun ne sizde bizim sebebi bilinmeyen inferti diyorlar birinci tedavim taze embriyo koydulardı kimyasal gebelik olmuştu ikinciside dondurulmuştu oda kimyasal oluştu şimdi martın 20 lucrine başlıycam kısmet olursa sonucunu bildirirsen sevinirim inşallah hamile kalırız allah büyüktür

hayırlıı olsun canım Rabbim bu kez nasip eder inşaallah gönlünzdekini
ben transferin 6. günündeyim 12. günü bekliyorum ama günler geçmiyor gibi
hayırlısıyla kavuşalım inşaallah

Canim benim oncelikle ins bu denemende tutar.ben de ilk tup bebek denememi eurofertilde yaptirdim ve su anda 7 haftalik hamileyim.alev hanimdi doktorum.Raabbim sana ve tum bebis isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin

Ya ben hastanede 1.5 saate yakın yattım. sonra bulunduğumuz ile gelmek için 2,5 saat falan arabadaydım. eve geldim çok kalkmadım ama hep yatmadım da yattıkça fena oluyorum. Gece çok rahatsız uyuyorum uyurken hareket etmekten korkuyorum resmen :)
İnş canım inş önce kese kalp atışı sonra bi bakmışsın ki kucağında inşallah

Hayırlısı be canım. Elden bir şey gelmiyor. Çok üzüldüm ama.İnşallah rabbim kendiliğinden versin

Merhaba 36 yaşındayım, 4 yıllık evliyiz, sebepsiz interfilite ile bebeğimiz olmadı bugüne kadar. Bahçeci Fulya Prof. Dr Mustafa Bahçeci'nin hastasıyım. İki kez aşılama ve ilk tüp bebek denememiz. Trasferden sonra 4. günümdeyim. Beni de listenize katarsanız sevinirim. Allah cümlemizin gönlüne göre hayırlısı versin inşallah.

üzüldüm cnm inş bir dahaki sefere moralini bozma ...

hoş geldin canım hayırlı olsun.tüm tedavin bahçecide mi oldu?
ben de yeni negatif aldım.simdi mustafa bahçeciye gitmek istiyorum nasipse
kac embriyo verdi ve ne kadara maloldu ayıptır sorması?

hoş geldin canım hayırlı olsun.tüm tedavin bahçecide mi oldu?
ben de yeni negatif aldım.simdi mustafa bahçeciye gitmek istiyorum nasipse
kac embriyo verdi ve ne kadara maloldu ayıptır sorması?

teşekkür ederim, evet tüm tedavim Bahçeci'de ve hep Mustafa Hoca ile oldu, tedavim sırasında hiç sıkıntı yaşamadım, 3. günde 2 adet embriyo transfer edildi. ilgilenen herkes güler yüzlü, tüp bebek tedavim, 5.900 tl klinik ve yaklaşık 2.000 tl ilaç parası. Tahliller ve kontroller hepsi içinde.

İnşallah hayırlısı olur senin için de. Güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…