• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

hayırlı olsun canım inşalah bu defa bebeğin seninle olur bende kadıköy şifaya gidiyorum benimde 3. denemem olucak inşallah allah izin verirse sorun ne sizde bizim sebebi bilinmeyen inferti diyorlar birinci tedavim taze embriyo koydulardı kimyasal gebelik olmuştu ikinciside dondurulmuştu oda kimyasal oluştu şimdi martın 20 lucrine başlıycam kısmet olursa sonucunu bildirirsen sevinirim inşallah hamile kalırız allah büyüktür

Merhaba 2012 yılında her 2 tüpüm alındı mecburen tüp bebek tedavisi oluyorum. tabiki sonucumu bildiririm. görüşmek üzere

hayırlıı olsun canım rabbim bu kez nasip eder inşaallah gönlünzdekini
ben transferin 6. Günündeyim 12. Günü bekliyorum ama günler geçmiyor gibi :(
hayırlısıyla kavuşalım inşaallah:4:

hayırlısıyla inşallah tüm tüp bebek tedavisi gören kişiler olumlu sonuç alırlar benimde transferimin 4 . Günü. Bugün işe başladım sen nerede tedavi oldun ?

şimdiden hayırlısı olsun, benim bugün trasferin 4. günü ve işe başladım, klinikte doktorum 3 gün evden çıkma dinlen, sonrasında yormamak kaydıyla işe başlayabilirsin dedi. Yatarak düşünmek yerine kafa dağıtmayı önerdi.

meraba cnm hayırlı olsun...benimde transferin 3. günü bugün...işe iyi başlamışsın,benim kolum kalkmıyor bugün halsiz ve yorgun hissediyorum,batmalarım var benimde sanırım gaz sancısı,tabi opudan sonra rahim daha tam iyileşmedi sonuçta basınç yapıyor olabilir,bu kadar erken gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum ancak,transferden öncede ilaçları alıyorduk böyle olmuyordum..

neden alındı tüpleriniz ?

günaydın 1. tüp bebek tedavimin sonuca ramak kala doktorum dediki senin sol tarafında hidrosalpenks var. bunu rağmen tek embriyo transferim yapıldı. ameliyata girdiğimde de her 2 tüpümün alınması gerekmiş bu benim ve eşim için büyük yıkım olmuştu. ama her şeyde bir hayır vardır ne yapacaksın hayat bu.

meraba cnm hayırlı olsun...benimde transferin 3. günü bugün...işe iyi başlamışsın,benim kolum kalkmıyor bugün halsiz ve yorgun hissediyorum,batmalarım var benimde sanırım gaz sancısı,tabi opudan sonra rahim daha tam iyileşmedi sonuçta basınç yapıyor olabilir,bu kadar erken gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum ancak,transferden öncede ilaçları alıyorduk böyle olmuyordum..

merhaba, evde hareketsizlik ve bedenimi dinleme oldukça yoğun olduğu için biraz da kafamı dağıtırım diye işe geldim. İlk gün biraz zor geçti ama şükür bugün daha iyiyim. Bekleme süreci gerçekten zor, her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyorum. Sizin de günden güne iyi geçer inşallah ve de hayırlı haberler alırsınız :)

herkese merhaba,
2 kez yumurta takibi, 1 aşılama sonrasında Bahçeci-Fulya kliniğinde tedaviye başladım. Herhangi bir sebep yok - sebepsiz infertelite olarak değerlendirildim ve yumurta rezervleri de sanırım pek parlak değildi. Geçen hafta transfer işlemi yapıldı. Klinikten çok memnun kaldım. doktorların ve hemşirelerin deneyimi, profesyonel ve samimi yaklaşımları insanı güvende hissettiriyor.
önümüzdeki hafta sonuçlarımı alacağım . herkesin duası kabul olsun dilerim. herkese bol şans....

Arkadaslar meraba bnde tup bebek yaptirmak istiyorum iki sefer asilama yaptirdim sonuc negatif acibademde tup bebek tutma orani nasil acaba bilen var mu yada onerdiginiz bir yer var mi

hayırlısıyla inşallah tüm tüp bebek tedavisi gören kişiler olumlu sonuç alırlar benimde transferimin 4 . Günü. Bugün işe başladım sen nerede tedavi oldun ?

ankara ufuk üniversitesinde alıyorum tedavimi 6 gün neredeyse hep yattım bu gün 8. gün hakkımzda hayırlı ve güzel olan olur inş

herkese merhaba,
2 kez yumurta takibi, 1 aşılama sonrasında Bahçeci-Fulya kliniğinde tedaviye başladım. Herhangi bir sebep yok - sebepsiz infertelite olarak değerlendirildim ve yumurta rezervleri de sanırım pek parlak değildi. Geçen hafta transfer işlemi yapıldı. Klinikten çok memnun kaldım. doktorların ve hemşirelerin deneyimi, profesyonel ve samimi yaklaşımları insanı güvende hissettiriyor.
önümüzdeki hafta sonuçlarımı alacağım . herkesin duası kabul olsun dilerim. herkese bol şans....

Merhaba, öncelikle hayırlısı olsun. Benim de Bahçeci-Fulya kliniğinde ilk tüp bebek tedavim başladı. Transferimin 5. günü. Aynı dönemde oradaymışız.

İnşallah güzel haberler alırız.

ankara ufuk üniversitesinde alıyorum tedavimi 6 gün neredeyse hep yattım bu gün 8. gün hakkımzda hayırlı ve güzel olan olur inş
hayırlı olsun ,test günün ne zaman..kaç adet transfer edildi,kaçıncı tedavindi?????z kalmış cnm güzel haberlerini ver

Merhaba 2012 yılında her 2 tüpüm alındı mecburen tüp bebek tedavisi oluyorum. tabiki sonucumu bildiririm. görüşmek üzere
cnm geçmiş olsun öncelikle...ama rahim filmini merak ettim acaba hidrosalpenks belirtin varmıydı yada doktorun neryden şüphelenip farketti???tüplerin tamamen tıkalımıydı??herşeyde bir hayır vardır tüplerde bebişler için var nasılsa ,eğer gerçekten hidrosalpenks var idiyse zaten gebe kalma şansın pek olmayacaktı bu şartlarda farkedilmesi iyi olmuş,doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok inşallah sonuç güzel olur

merhaba, evde hareketsizlik ve bedenimi dinleme oldukça yoğun olduğu için biraz da kafamı dağıtırım diye işe geldim. İlk gün biraz zor geçti ama şükür bugün daha iyiyim. Bekleme süreci gerçekten zor, her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyorum. Sizin de günden güne iyi geçer inşallah ve de hayırlı haberler alırsınız :)
sağol canım...inşallah hepimizin güzel haberleri gelir.test günün ne zaman??:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun ,test günün ne zaman..kaç adet transfer edildi,kaçıncı tedavindi?????z kalmış cnm güzel haberlerini ver

saol canım 8 martta test yaptırcaz inş
ilk tüp bebek deneyimimiz, 2 tane embriyo koyuldu inşallah hala benimledirler...
Rabbim hepimizi sevindirsin tez zamanda :nazar::7:

herkese merhaba,

amiin hayırlı olsun inş güzel sonuç alırsın, alırız inşallah hepimiz :nazar::nazar:

11 Mart salı günü kısmet olursa :)

aa aynı günmüş test günümüz çok sevindim..yalnız benim tam 10 gün sonra istenmiş,senin 12.gün istenmiş sanıyorum..hayırlısı olsun bakalım düşünmeyim diorum ama çok heyecanlı:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

saol canım 8 martta test yaptırcaz inş
ilk tüp bebek deneyimimiz, 2 tane embriyo koyuldu inşallah hala benimledirler...
Rabbim hepimizi sevindirsin tez zamanda :nazar::7:
amin canım ,rabbim bize versin artık...

aa aynı günmüş test günümüz çok sevindim..yalnız benim tam 10 gün sonra istenmiş,senin 12.gün istenmiş sanıyorum..hayırlısı olsun bakalım düşünmeyim diorum ama çok heyecanlı:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin canım ,rabbim bize versin artık...

evet 12. gün oluyor. İnşaallah aynı gün güzel haberler alırız:) Düşünmemek mümkün değil, vücudumu dinliyorum sürekli:)

Back
X