- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 34
Uzun protokol olacak canım inşallah hepimiz pozitif ssonuçlarımı burdan paylaşirim
canımmm cok ama cokk geçmiş olsun.fizyolojik olarak en acılı dönemin bitti inşallah.benim de 16 falan toplanmıştı.opu sonrası baya bi acıdıydı.transfer cok basit ama ondan sonrası zaman geçmiyor arkadaşım yaaaa
bekliyorum bekliyorum...
annelik zor zanaat.annelik sabır işi.beklemeyi,hasretle beklemeyi bizim gibi anneler anlar...
Hayir canim gec degil tam vaktinde almislar benim de 36. Saatte alinmisti ins guzel haberlerini bekliyoruz
Dogru söylüyorsun canim peki islemdrn ciktiktan sonra neden sormadinki evet bu konuda dokturuna güvenmek cok önemli bencede özelliklede ilk denemende çünkü cok bilincsiz oluyor insan onlara güvenmeyip ne yapicaz ki
Bekliyoruz canım hep bekliyoruz. Bugün embriyolog beni arayana kadar dokuz doğurdum resmen ya :)
İnşallah canım inşallah.
Şimdi kızlar embriyolog beni aradı. 18 tane toplanmıştı.15 tanesi dolu çıkmış sanırım 12 tanesi de döllenmiş.
Yarın embriyo aşamasına geçecek dedi. Yani çok çok büyük ihtimalle transfer yarın olmayacak dedi. cuma ya da cumartesi.
Şimdi bu işin 1. günü hangisi oluyor onu anlamadım. Eğer 1. gün toplandığı günse embriyo aşamasına geçmesi gerekmiyor muydu bu akşama kadar.
Ve eğer öyleyse bu iş cumartesiye kalırsa o zaman 4. günü olacak ve o zaman da burda okuduklarımız 4. gün transfer önerilmiyor faln diyor.
Sizin kaçıncı gün oldu transfer? Benimki yavaş mı bölünüyor ki:26::26:
Canim benim sen bunlari sikinti etme onlar dollenen yumurtalarin gelisimine gore sana transfer ediyorlar ayrica benimki de 5. Gun embriyosu ve su anda 6 haftalik hamileyim sen sadece stres yapma bu donemi sakin gecir dualarini eksik etme tesbih cek Allah tum isteyenlere ve sana da en kisa zamanda bebis nasip etsin
Selam öncelikle tedavin şimdiden hayırlı olsun. Rabbim inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın ve sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin.Ben de transferimin 6. Günündeyim. Ankara'da uzunca zaman merkez ve doktor araştırdım. Recai beyi ben de düşündüm. Gerçekten iyi bir doktor ama merkez konusunda aynı şeyi söyleyemem. Laboratuvar ve embriyolog çok önemli. Bu nedenle ben Mehmet Erdem'i tercih ettim. Yeni açtığı muhteşem bir merkezi var, çok temiz lüks ve çalışanları harika insanlar. Ayrıca Mehmet hoca Gazi'de Prof. Rapor konusunda çok yardımcı oldu. Yani benim tedavim için ne gerekiyorsa yapıldı. Şimdi sonuç bekliyoruz. Allahım evladımızı bize bağışlar inşallah ama bu olmazsa dondurulmuşlarla devam edicez. Başka bir yere gitmediğime çok memnunum.[/QUOTE.
Merhaba sonucunuz nasil cikti.merak ettim
Mrb arkadaşlar.
Bende pkos hastasıyım normal hamile kalamadım .tüp bebek deniyeceğiz.eskişehir ' de önerebileceğiniz doktor ve hastane varmı.
Bu arada adedin 3. Günü hormon testinde
fsh: 6,13
estradıol: 40,01
lh : 23,14
sonuçlar bunlar yüksek gibi daha doktora götürüp gösteremedim.aranızda yaptıran varmı sonuçlar konusunda yardımcı olabilirmisiniz..
selam cnmm...
Lh hormonun yüksek pko hastası mısın... Lh hormonu fsh den yüksek olmaması lazım..ve 4 ile 8 arası olması gerekiyor..
öncelikle lh hormonunun dengelenmesi lazım..
Ben 4 yıldır metformin alıyorum ve hormonlarım gayet düzenli dr. Bunu tavsiye edebilir..
Estradiol yani östrojenin de biraz yüksek dr. Gösterince iyi bir dr ise zaten gerekeni yapacaktır..
Selam öncelikle tedavin şimdiden hayırlı olsun. Rabbim inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın ve sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin.Ben de transferimin 6. Günündeyim. Ankara'da uzunca zaman merkez ve doktor araştırdım. Recai beyi ben de düşündüm. Gerçekten iyi bir doktor ama merkez konusunda aynı şeyi söyleyemem. Laboratuvar ve embriyolog çok önemli. Bu nedenle ben Mehmet Erdem'i tercih ettim. Yeni açtığı muhteşem bir merkezi var, çok temiz lüks ve çalışanları harika insanlar. Ayrıca Mehmet hoca Gazi'de Prof. Rapor konusunda çok yardımcı oldu. Yani benim tedavim için ne gerekiyorsa yapıldı. Şimdi sonuç bekliyoruz. Allahım evladımızı bize bağışlar inşallah ama bu olmazsa dondurulmuşlarla devam edicez. Başka bir yere gitmediğime çok memnunum.[/QUOTE.
Merhaba sonucunuz nasil cikti.merak ettim
ay canım ya sen şimdi sonuç bekliyorsun rabbim güzel sonuçlar versin senin eşin tedavi görmüyor muydu bu aşamaya ne kadar çabuk geldiniz inşaallah annelik vakti de gelmiştir bebişlerin sana tutunsun canım benim çok sevindim adına klinik hakkında biraz bilgi verirsen çok sevinirim
Mrb arkadaşlar.
Bende pkos hastasıyım normal hamile kalamadım .tüp bebek deniyeceğiz.eskişehir ' de önerebileceğiniz doktor ve hastane varmı.
Bu arada adedin 3. Günü hormon testinde
fsh: 6,13
estradıol: 40,01
lh : 23,14
sonuçlar bunlar yüksek gibi daha doktora götürüp gösteremedim.aranızda yaptıran varmı sonuçlar konusunda yardımcı olabilirmisiniz..
benim sonuçlarıma çok yakın sonuçların. Benim lh 20 fsh 5 civarıydı. Metformin düşürüyor diyorlar ama bende düşürmedi. O yüzden doktor .ğne verirken içinde lh değil de fsh olan iğneyi verdi o şekilde dengelemeye çalıştı. çok şükür yumurtalar da olgunlaştı. Doktorun halleder merak etme.
çok teşekkür ederim .metformin midemi çok bulandırıyor çok kötü oluyorum işyerinde hiç iyi olmuyo buda tabiki.
Inşallah benimkide iğneyle düşer inşallah.
ay canım ya sen şimdi sonuç bekliyorsun rabbim güzel sonuçlar versin senin eşin tedavi görmüyor muydu bu aşamaya ne kadar çabuk geldiniz inşaallah annelik vakti de gelmiştir bebişlerin sana tutunsun canım benim çok sevindim adına klinik hakkında biraz bilgi verirsen çok sevinirim
Canim ya o msj benim degil yanlislik olmus:) igne tedavisinin 6.gunundeyim Bugun gittim clinige simdilik iyi bicok kisiyle tanistim birisi 46 . Yasindaydi ve tutmus Bugun keseyi görmek icin gelmisti o kadar mutluyduki.suan bi sıkıntı yok bakalim hayirlisi
Canim ya o msj benim degil yanlislik olmus:) igne tedavisinin 6.gunundeyim Bugun gittim clinige simdilik iyi bicok kisiyle tanistim birisi 46 . Yasindaydi ve tutmus Bugun keseyi görmek icin gelmisti o kadar mutluyduki.suan bi sıkıntı yok bakalim hayirlisi
bende sonra farkettim zaten canım inşaallah sende yazarsın buraya hamileyim diye
İşlemden çıktıktan sonra kendime geldim ama hiç aklıma gelmedi zaten ağrım vardı hastaneden çıkınca aklıma geldi bakalım yarın sorucam.
Evet biz çok bilinçsiziz bu konuda her şey sonradan aklımıza geliyor yaşaya yaşaya. Parayı peşin almayı biliyorlar iş hizmete gelince icraat yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?