Ya benim kendi doktorum burada ben istanbula gittim tüp bebek için. Kendi doktorum bana LAtif Küpelioğlu yapacak dedi güvendim gittim ona. Ama opumu bi kadın yaptı hatta onu görmedim bile ben tam bayılıyordum hayal meyal hatırlıyorum kadın doktoru. Latif beyi hiç göremedim zaten. Anlamadım nasıl iş ya. Benim doktorum Latif beyin çok güvenilir, işinin ehli olduğunu söyledi. E o yapmayacaksa işlemleri işinin ehli olmasından banane. Transferi de bu doktor yaparsa kıyameti koparıcam. Biz hangi doktorla anlaşıyoruz, bir dünya para döküyoruz daha doktor ortada yok. Offf yarın medicalden arayınca soracağım arayanlara bakalım
Dogru söylüyorsun canim peki islemdrn ciktiktan sonra neden sormadinki evet bu konuda dokturuna güvenmek cok önemli bencede özelliklede ilk denemende çünkü cok bilincsiz oluyor insan onlara güvenmeyip ne yapicaz ki
İnşallah canım inşallah. hoş 18inin de döllenmesini beklemiyorum ama elbet kalitelisi çıkar herhalde içinden.
Demek ki yöntem böyleymiş ben panik yapmışım saat konusunda:)
Bahçelievler medical park'ta yaptırıyorum canım.
Senin opunu kendi doktorun mu yaptı canım?
Benim ağrım hala geçmedi tuvaletim geldiğinde öyle canım yanıyor ki. Bir sürü ilaç verdiler zaten. Ağrı kesici aldım şimdi yarına kadar geçse bari. Yürürken yamuluyorum resmen.
Ben mi hassasım bilemedim ki :26:
İşlemden çıktıktan sonra kendime geldim ama hiç aklıma gelmedi zaten ağrım vardı hastaneden çıkınca aklıma geldi bakalım yarın sorucam.
Evet biz çok bilinçsiziz bu konuda her şey sonradan aklımıza geliyor yaşaya yaşaya. Parayı peşin almayı biliyorlar iş hizmete gelince icraat yok.
kızlar yani gerçekten de bu kadar da olmaz denecek türden bişey geldi başıma. ben 2 kez tüp bebek denedim nasip olmadı şimdi herşeyi unutup hayatıma bakayım dedim. öğretmenim ve yarı dönem olmasına rağmen bir kolejle anlaştım benden gebelik testi de dahil pek çok test istediler. yaptırdım ve sonuca bakmazdım bile eşim bi baktı 13.8 değer yani üç haftalık hamilelik diyo. sonra hemen ertesi gün testi tekrarladım bu kez 1.20 yani negatif şuanda adetim 2 gün geçti ve hala hastalanamıyorum. bulantı baş dönmesi kasık ağrısı da cabası bana bi akıl verin ben ne yapayım kafayı yicem
Kızlar bugun yumurtalarım toplandı. 18 tane toplamışlar.
Yarın embriyolog arayıp haber verecek transfer gününü.
Ama biz hastaneden memnun kalmadık sanki ya. Özensiz geldiler bize. Bir de ben pazar gecesi 10'da yaptırmıştım çatlatma iğnesini.
Beni işleme saat 10'da aldılar yani tam 36. saatte. Geç değil mi sizce. Kafam karıştı son ana kadar bekletmek zorundalar mı sanki.
geçmiş olsun canım inşallah bu defa güzel sonuç alırsın bende adetimi bekliyorum 3 denememe başlıycam allah büyük birbirimize dua edelim dualar çabuk kabul olur yüzümüzü yüce rabbim güldürsün cümlemizin seninde benimde nerde tedavi görüyorsun sorununuz ne
zaman hiç geçmiyor((
senin kaçıncı gün canım.sanırım öğretmensin ben gibi.ne cok var bizim gibi öğretmen...
Evet öğretmenim cnm benimde dikkatimi çekti çok fazla öğrt var.Transferim cumartesi günü oldu işte daha 3 günsenin ?
benim gecen salı.yani 8.güne geliyor.seytan diyor kalk idrar testi yap
ben İstanbul da sisli de İstanbul cerrahi de ozan beyin hastayım.cok kişi bilmez.ama iyidir.donmuslarımı denedim.iki tane.ama başka kalmadı maalesef...sen nerde yaptrdn
2. denemen mi ben ataşehir memorialde cem bey doktorum ilk denemem
canım evet son denememiz olur insallahhhhhh
artık güzel haberler verelim insallahhhhhh
:44::44::44::44::44::44::44:
Canım hiçmi sorun yok acıklanmayan infertilite canımm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizde bu güzelligi tadacagız rabbimin izniyle
Adetimin ikinçi günü tedaviye başladım ultrasyona girdim overler iyi durumda dedi dr desolett diye dogum kontrol ilaçına ve coraspirine başladım 12.günü tekrar gidip uyarı yapilacak bakalım zorlu bi şüreç başlaşlıyor allah herkese yardımcı olsun
hayırlı olsun canım darısı benim başıma bende bugün yarın adet olurum inşallah iyi sonuçlar alırız senin kısa protokolmu olucak uzunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?