2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Dogru söylüyorsun canim peki islemdrn ciktiktan sonra neden sormadinki evet bu konuda dokturuna güvenmek cok önemli bencede özelliklede ilk denemende çünkü cok bilincsiz oluyor insan onlara güvenmeyip ne yapicaz ki

Dogru söylüyorsun canim peki islemdrn ciktiktan sonra neden sormadinki evet bu konuda dokturuna güvenmek cok önemli bencede özelliklede ilk denemende çünkü cok bilincsiz oluyor insan onlara güvenmeyip ne yapicaz ki

İşlemden çıktıktan sonra kendime geldim ama hiç aklıma gelmedi zaten ağrım vardı hastaneden çıkınca aklıma geldi bakalım yarın sorucam.
Evet biz çok bilinçsiziz bu konuda her şey sonradan aklımıza geliyor yaşaya yaşaya. Parayı peşin almayı biliyorlar iş hizmete gelince icraat yok.

canımmm cok ama cokk geçmiş olsun.fizyolojik olarak en acılı dönemin bitti inşallah.benim de 16 falan toplanmıştı.opu sonrası baya bi acıdıydı.transfer cok basit ama ondan sonrası zaman geçmiyor arkadaşım yaaaa
bekliyorum bekliyorum...
annelik zor zanaat.annelik sabır işi.beklemeyi,hasretle beklemeyi bizim gibi anneler anlar...

cancazım olan olmuş artık.bundan sonrasına dikkat et.bu işler böyle maalesef

canım benim inşallah değerlerin yükselişe çıkar da, Allahın bir mucizesine daha tanık oluruz.lütfen tekrarla...

Hayir canim gec degil tam vaktinde almislar benim de 36. Saatte alinmisti ins guzel haberlerini bekliyoruz

Canım hiçmi sorun yok acıklanmayan infertilite canımm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizde bu güzelligi tadacagız rabbimin izniyle

ben İstanbul da sisli de İstanbul cerrahi de ozan beyin hastayım.cok kişi bilmez.ama iyidir.donmuslarımı denedim.iki tane.ama başka kalmadı maalesef...sen nerde yaptrdn

ben İstanbul da sisli de İstanbul cerrahi de ozan beyin hastayım.cok kişi bilmez.ama iyidir.donmuslarımı denedim.iki tane.ama başka kalmadı maalesef...sen nerde yaptrdn

2. denemen mi ben ataşehir memorialde cem bey doktorum ilk denemem

Canım hiçmi sorun yok acıklanmayan infertilite canımm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizde bu güzelligi tadacagız rabbimin izniyle

inşallah benimde sorun yok diyorlar en zoruda bu niye olmuyor bilmiyorum rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah bu son denememiz olur sevinçli haberi veririr hepimiz

Adetimin ikinçi günü tedaviye başladım ultrasyona girdim overler iyi durumda dedi dr desolett diye dogum kontrol ilaçına ve coraspirine başladım 12.günü tekrar gidip uyarı yapilacak bakalım zorlu bi şüreç başlaşlıyor allah herkese yardımcı olsun

hayırlı olsun canım darısı benim başıma bende bugün yarın adet olurum inşallah iyi sonuçlar alırız senin kısa protokolmu olucak uzunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…