Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dün sadece ara ara bi iki defa batma hissettim. biraz sevindim sora oda yok oldu bugun de adet olcak gibi hissediyorumcanım ben stresden hiç bişi hissetmiyom adet olacam gibi hissediyorum yani degısık bır beırtı yok ıns hakkımzda hayırlısı olur
Hiç kafana takıpta üzülme canım ben pozitif sonucu almama rağmen hala vajinal kuruluk yaşıyorum..akıntıya dair hiç birşey yok..transferin ilk günüden beri böyle..Bizimkisi normal gebelik olmadığı için süreç daha geç işliyor.. ümidini hiç kaybetme![]()
Doktorum bana PGT yapalim diyor ama bende tranfere icin 2 yada 3 embriyo oluyor simdi bu durumda PGT yapmak mantiklimi?
Birde dondurulmus embriyo mu transfer icin daha sansli yoksa canli olanmi? Bu konuda yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar. Yasimileri oldugu icin pek zaman yok. O yuzde bu yollardan gecen arkadaslarin tavsiyesi cok onemli. Mart ayinda tup yapayim diyorum ama bu kez dondurup bir sonraki aydami transfer edeyim.![]()
Merhabalar bende 2. tüp denememi bu ay yaptırdım. yazılarınızı okuyunca paylaşmak istedim. trasferimin 6. günü. 21 şubat test günüm. inşAllah hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alırız.![]()
merhaba semihasg aynı gün yaptımışız sanırım transferi. benim de 6. günüm 21'i yani cuma da test günüm:) inş. hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alırız. senin sonuç 6. gün olmasına rağmen iyi çıkmış. İnş.devamında da böyle iyi haberler alırsın. peki sende hiç bi belirti falan varmı? bi şey hissediyomusun?
cnm benim 5. gün embriyosu. boyle olanlara transferden 10 gün sonra test veriyorlar. tabi dediğin gibi transfer gününü saymıyorsun.Kızlar benimde cuma günü test günüm de nasıl dün 6.gününüzse test günü cuma benim 9.günüm transfer günü sayılmadan 12.güne test verildi pazar günüydü transferim.şurada bugünü saymazsam iki gün var cuma sabaj gidicem zaten.benim yazın ilki oldu tutmadı bunlar dondurulmuş iki tane 10 ve 8 hücreli. Göğüsler ilk bikaçgün acıdı şimdi pek bişi yok belime arada sancı çok giriyo regl olcam gibi geliyor öyle olunca ama regl hepgeç olur benim inşallah vardır cuma hepimiz güzel haberler alırız.
cnm benim 5. gün embriyosu. boyle olanlara transferden 10 gün sonra test veriyorlar. tabi dediğin gibi transfer gününü saymıyorsun.
Hmm benim arkadaşımında 5. Gündü yine 12.güne verdi doktor tabi çıkar bende bile çıkar. Peki arada sancı şeklinde bel ağrın var mı regl olcakmış gibi ama göğüslerde pek bişeyde yok.
Kızlar benimde cuma günü test günüm de nasıl dün 6.gününüzse test günü cuma benim 9.günüm transfer günü sayılmadan 12.güne test verildi pazar günüydü transferim.şurada bugünü saymazsam iki gün var cuma sabaj gidicem zaten.benim yazın ilki oldu tutmadı bunlar dondurulmuş iki tane 10 ve 8 hücreli. Göğüsler ilk bikaçgün acıdı şimdi pek bişi yok belime arada sancı çok giriyo regl olcam gibi geliyor öyle olunca ama regl hepgeç olur benim inşallah vardır cuma hepimiz güzel haberler alırız.
Canim benim ayni hastaliga bakacak hem kadin hem erkek doktor varsa oncelikle kadin doktor tercih edilmeli ama erkek doktor daha iyiyse kadin acisindan bir zaruret dogar ve de erkek doktora muayene olmasinin sakincasi yok diye biliyorum alo fetva hattini ararsan daha net bilgi verirler
Hadi hayirlisi. Boylece dondurulmus mu yoksa canli transfer daha iyi anlamis oluruz birlikde. Nereye gidiyorsun?
Selam kızlar.Nereden başlasam bilmiyorum, şu birkaç gündür allak bullak oldum resmen. Bir yıldır çocuğumuz olmadığından ve ekim 2013 ten beri bir ay adet olup bir diğer ay adet olamadığından doktora gittim. Yapılan kan testine göre FSH 31,48 çıktı, çekilen rahim filminde de rahim agzı dar olduğundan zar zor film çekilebildi, sonuç ise tüplerden biri kapalı. Doktorun dediğine göre, fsh yüksek ve tüp bebek merkezleri bu durumda seni kabul etmezler, fsh yüksek ise normal bir yolla da hamile kalamazsın, zaten rahim agzı neredeyse kapalı ve bir tüp kapalı, bunları açmak için operasyon geçirmen gerek, yani yine hamile kalamazsın.Şimdi ben hiçbir yolla hamile kalamıyorum anlamına mı geliyor bu durumlar?? Fsh 31 ise tüp bebek yapma şansım hiç yok mu, aranızda bu fsh veya daha yüksek fsh ile tüp bebek deneyen veya yapan oldu mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
bu konuda namlı bir doktora git bence napar ne eder yapar.allah aşkına bu zamanda kadavradan rahim nakli yapıp tedavi ediyorlar.daha yeni çıkmıştı televizyonda kızcağız mutluluktan ağlıyordu hamileydi.mesela murat sönmezer mi neydi tv ye çıkmıştı bağırsağı rahime yapışmış yumurta rezervide az olan Bi kadını ameliyat etmiş.kadında çıkmıştı.hamileydi.
Bir tüp bebek merkezine gidicem mutlaka.Doktora kalsa şansım yok.Ama önce tüp bebek konusunda deneyimli bir doktor bulmam gerek.Umarım olumlu cevaplar alırım.
Bir tüp bebek merkezine gidicem mutlaka.Doktora kalsa şansım yok.Ama önce tüp bebek konusunda deneyimli bir doktor bulmam gerek.Umarım olumlu cevaplar alırım.
merhaba sizin bu sorununuzu bilmiyorum ama ben doktorumdan cok memnunum tavsiye ederim.istersen özelden isim verebilirim canım.
Allah yardımcımız olsun.