• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Merhabalar kizlar benimde transferimn 6. Gunu bugun 3. Gunu e2 1164 geldi progestron 46 flndi sizce degerlerm nasil cok merak ediyorm bu ucuncu denemem ve ben cok korkuyorumm :(

Hiç kafana takıpta üzülme canım ben pozitif sonucu almama rağmen hala vajinal kuruluk yaşıyorum..akıntıya dair hiç birşey yok..transferin ilk günüden beri böyle..Bizimkisi normal gebelik olmadığı için süreç daha geç işliyor.. ümidini hiç kaybetme:34:

Doktorum bana PGT yapalim diyor ama bende tranfere icin 2 yada 3 embriyo oluyor simdi bu durumda PGT yapmak mantiklimi?

Birde dondurulmus embriyo mu transfer icin daha sansli yoksa canli olanmi? Bu konuda yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar. Yasimileri oldugu icin pek zaman yok. O yuzde bu yollardan gecen arkadaslarin tavsiyesi cok onemli. Mart ayinda tup yapayim diyorum ama bu kez dondurup bir sonraki aydami transfer edeyim. :nazar:

Merhabalar bende 2. tüp denememi bu ay yaptırdım. yazılarınızı okuyunca paylaşmak istedim. trasferimin 6. günü. 21 şubat test günüm. inşAllah hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alırız.:emir_bebek:

merhaba semihasg aynı gün yaptımışız sanırım transferi. benim de 6. günüm 21'i yani cuma da test günüm:) inş. hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alırız. senin sonuç 6. gün olmasına rağmen iyi çıkmış. İnş.devamında da böyle iyi haberler alırsın. peki sende hiç bi belirti falan varmı? bi şey hissediyomusun?

Kızlar benimde cuma günü test günüm de nasıl dün 6.gününüzse test günü cuma benim 9.günüm transfer günü sayılmadan 12.güne test verildi pazar günüydü transferim.şurada bugünü saymazsam iki gün var cuma sabaj gidicem zaten.benim yazın ilki oldu tutmadı bunlar dondurulmuş iki tane 10 ve 8 hücreli. Göğüsler ilk bikaçgün acıdı şimdi pek bişi yok belime arada sancı çok giriyo regl olcam gibi geliyor öyle olunca ama regl hepgeç olur benim inşallah vardır cuma hepimiz güzel haberler alırız.

Kızlar benimde cuma günü test günüm de nasıl dün 6.gününüzse test günü cuma benim 9.günüm transfer günü sayılmadan 12.güne test verildi pazar günüydü transferim.şurada bugünü saymazsam iki gün var cuma sabaj gidicem zaten.benim yazın ilki oldu tutmadı bunlar dondurulmuş iki tane 10 ve 8 hücreli. Göğüsler ilk bikaçgün acıdı şimdi pek bişi yok belime arada sancı çok giriyo regl olcam gibi geliyor öyle olunca ama regl hepgeç olur benim inşallah vardır cuma hepimiz güzel haberler alırız.
cnm benim 5. gün embriyosu. boyle olanlara transferden 10 gün sonra test veriyorlar. tabi dediğin gibi transfer gününü saymıyorsun.

cnm benim 5. gün embriyosu. boyle olanlara transferden 10 gün sonra test veriyorlar. tabi dediğin gibi transfer gününü saymıyorsun.

Hmm benim arkadaşımında 5. Gündü yine 12.güne verdi doktor tabi çıkar bende bile çıkar. Peki arada sancı şeklinde bel ağrın var mı regl olcakmış gibi ama göğüslerde pek bişeyde yok.

Son düzenleme:
arkadaşlar özel hastanelerde sigortalı hastaya kanda gebelik testini ne kadara yapıyorlar? bilgisi olan var mı?
sağlık ocağında bi gün sora veriyorlarmış sonucu. benim cuma ve pzt. çıkacağını söylediler. 2 gün daha sabredemem:50:

Hmm benim arkadaşımında 5. Gündü yine 12.güne verdi doktor tabi çıkar bende bile çıkar. Peki arada sancı şeklinde bel ağrın var mı regl olcakmış gibi ama göğüslerde pek bişeyde yok.

bel ağrım hafif ilk günlerde vardı. ama bugun böyle regl olacakmışım gibi hissediyorum. yani o yuzden biraz cnm sıkkın. inş. olmam regl yaaa:( benim de koltuk altımda böyle biraz bastırınca ağrı var. o da zaten kullandığımız ilaçlardanmış özellikle estrofem göğüs ağrısı yapıyormuş.

Slm bayanlar bende sizdenim bugun7.gunum hic belirtim yok hatta zaman zaman regl agrilari oluyor dr.bana e2 ve progestan icin cagirmadi 10.gun gebelik testi yaptirin dedi kadana takaldi bebim dr neden istemedi sizce onemi nedir

Hadi hayirlisi. Boylece dondurulmus mu yoksa canli transfer daha iyi anlamis oluruz birlikde. Nereye gidiyorsun?

Canim benim ayni hastaliga bakacak hem kadin hem erkek doktor varsa oncelikle kadin doktor tercih edilmeli ama erkek doktor daha iyiyse kadin acisindan bir zaruret dogar ve de erkek doktora muayene olmasinin sakincasi yok diye biliyorum alo fetva hattini ararsan daha net bilgi verirler

Allah razi olsun canim arastirayim iyice

Hadi hayirlisi. Boylece dondurulmus mu yoksa canli transfer daha iyi anlamis oluruz birlikde. Nereye gidiyorsun?

Dondurulmuş daha iyi derler genelde çünkü ilk sefer ki gibi çok hormon alınmıyor yumurta geliştirilmediği için ayrıca yumurta toplanması ayrı yorucu ve toplamadan en geç 5 gün sonra transfer olması lazım olduğundan rahim kalınlığı daha da yükseltilemiyor ama donmuşta daha geç transfer yapılıyor hatta benim kalınluğı tam beğenmeyince bikaç gün daha erteledi. Ben eskişehirdeyim burda acıbadem hast.vardı mayısta tüp bölümü açıldı temmuzda ben yaptırdım tutmadı labları da 5.güne gitmiyor donmuş olmazsa yazın ist.ya da Ankara'ya gidicez.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Son düzenleme:
Selam kızlar.Nereden başlasam bilmiyorum, şu birkaç gündür allak bullak oldum resmen. Bir yıldır çocuğumuz olmadığından ve ekim 2013 ten beri bir ay adet olup bir diğer ay adet olamadığından doktora gittim. Yapılan kan testine göre FSH 31,48 çıktı, çekilen rahim filminde de rahim agzı dar olduğundan zar zor film çekilebildi, sonuç ise tüplerden biri kapalı. Doktorun dediğine göre, fsh yüksek ve tüp bebek merkezleri bu durumda seni kabul etmezler, fsh yüksek ise normal bir yolla da hamile kalamazsın, zaten rahim agzı neredeyse kapalı ve bir tüp kapalı, bunları açmak için operasyon geçirmen gerek, yani yine hamile kalamazsın.Şimdi ben hiçbir yolla hamile kalamıyorum anlamına mı geliyor bu durumlar?? Fsh 31 ise tüp bebek yapma şansım hiç yok mu, aranızda bu fsh veya daha yüksek fsh ile tüp bebek deneyen veya yapan oldu mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selam kızlar.Nereden başlasam bilmiyorum, şu birkaç gündür allak bullak oldum resmen. Bir yıldır çocuğumuz olmadığından ve ekim 2013 ten beri bir ay adet olup bir diğer ay adet olamadığından doktora gittim. Yapılan kan testine göre FSH 31,48 çıktı, çekilen rahim filminde de rahim agzı dar olduğundan zar zor film çekilebildi, sonuç ise tüplerden biri kapalı. Doktorun dediğine göre, fsh yüksek ve tüp bebek merkezleri bu durumda seni kabul etmezler, fsh yüksek ise normal bir yolla da hamile kalamazsın, zaten rahim agzı neredeyse kapalı ve bir tüp kapalı, bunları açmak için operasyon geçirmen gerek, yani yine hamile kalamazsın.Şimdi ben hiçbir yolla hamile kalamıyorum anlamına mı geliyor bu durumlar?? Fsh 31 ise tüp bebek yapma şansım hiç yok mu, aranızda bu fsh veya daha yüksek fsh ile tüp bebek deneyen veya yapan oldu mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

bu konuda namlı bir doktora git bence napar ne eder yapar.allah aşkına bu zamanda kadavradan rahim nakli yapıp tedavi ediyorlar.daha yeni çıkmıştı televizyonda kızcağız mutluluktan ağlıyordu hamileydi.mesela murat sönmezer mi neydi tv ye çıkmıştı bağırsağı rahime yapışmış yumurta rezervide az olan Bi kadını ameliyat etmiş.kadında çıkmıştı.hamileydi.

Kizlar dun transferim yapildi. İlk denemem ve tek embriyo transfer edildi. Bugun kendimi cok halsiz hissediyorum. Kafami bile kaldiramadim. Simdi daha iyiyim ama aksama kadar uyudum. Sizce bu normal mi? Bir de tavsiyeleriniz nedir bu surecte.

merhabalar ben de tüp bebeğe başladım hayırlısıyla..lucrinin 18. günün de adet oldum .yarın doktora gideceğim.yarın doktor hangi tahlilleree ve ultrasonda yumurta takibi mi yapacak?bilgilerinize ihtiyacım varrrr:ssz:

bu konuda namlı bir doktora git bence napar ne eder yapar.allah aşkına bu zamanda kadavradan rahim nakli yapıp tedavi ediyorlar.daha yeni çıkmıştı televizyonda kızcağız mutluluktan ağlıyordu hamileydi.mesela murat sönmezer mi neydi tv ye çıkmıştı bağırsağı rahime yapışmış yumurta rezervide az olan Bi kadını ameliyat etmiş.kadında çıkmıştı.hamileydi.

Bir tüp bebek merkezine gidicem mutlaka.Doktora kalsa şansım yok.Ama önce tüp bebek konusunda deneyimli bir doktor bulmam gerek.Umarım olumlu cevaplar alırım.

Bir tüp bebek merkezine gidicem mutlaka.Doktora kalsa şansım yok.Ama önce tüp bebek konusunda deneyimli bir doktor bulmam gerek.Umarım olumlu cevaplar alırım.

ya bu doktorlar artık komik olmaya başladı 😆 her şeyin çaresi bulunuyor nerdeyse.bence ünv. Hastanelerinden iyi Bi doktor bul,birazda paraya doyurursan yardımcı olurlar eminim.tüp bebek merkezi geçiştirir gibi geliyor bana.ameliyat gibi bunun gibi durumlarda ünv. Hastanelerinin hem olanağı çoktur hemde araştırma konusu olduğu için bir sürü prof. Falan ilgilenir bence.

merhaba sizin bu sorununuzu bilmiyorum ama ben doktorumdan cok memnunum tavsiye ederim.istersen özelden isim verebilirim canım.
Allah yardımcımız olsun.

merhaba sizin bu sorununuzu bilmiyorum ama ben doktorumdan cok memnunum tavsiye ederim.istersen özelden isim verebilirim canım.
Allah yardımcımız olsun.

Teşekkür ederim, sizden mesaj bekliyorum.Umarım ben de memnun kalırım .

merhaba sevgili müstakbel lolita annelerrr
ben de bugün iki tane donmus minnoşlarımı aldım getirdim inşallah.test günü 2 mart.5.gün embriyosu.
rabbim herkese bir an evvel hayırlısıyla tattırır inşallah o güzel duyguları
napcam bilmiyom bu 12 gün offffffffffffffffff

Back
X