2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Çok sağol cnm bundan önceki denemelerimde hep günümü bekledim bunda olmadığını hissettim zaten korkulu bekleyişin anlamı yok sonucu değişmeyecek zaten ama senin koşulların belli bekle kesinlikle gününe kadar idrar testini yapma ve mutlu sona er inşaallah :)

Amib canim amin ins. Ben bu sefer tatlim rabbim nasip ederse her sekil eder dedim, ama ilk gunden beri dinlenmem flan hic olmadi, hep aktiftim oglum dha kucuk , bu tedavimde cok aksilikler yasadim, tedavi olarak degil, ilaclar unutuldu mrrkez tarafondan, trafik kazalari, oglum hep hasta oldu , suan bile hasta kucagimdna inmiyo, dizimde salliyorum anca uyuyo, 18 kiloluk cocuk ufak tefekte degil o yonden bir karamsarliga dusuyorum ama yok diyorum ins. Rabbim ogluma bir kardes nasip eder. Kucagima alamiyinca bebek var annem diyorum, bisey anlamiyo tabiki , ama anne bebek diyip karnima dokunuyo ya , o bilr bana kaybetti ikiz kardesimi kizimi kucagima almak icin bor sevinc oluyor.

Amib canim amin ins. Ben bu sefer tatlim rabbim nasip ederse her sekil eder dedim, ama ilk gunden beri dinlenmem flan hic olmadi, hep aktiftim oglum dha kucuk , bu tedavimde cok aksilikler yasadim, tedavi olarak degil, ilaclar unutuldu mrrkez tarafondan, trafik kazalari, oglum hep hasta oldu , suan bile hasta kucagimdna inmiyo, dizimde salliyorum anca uyuyo, 18 kiloluk cocuk ufak tefekte degil o yonden bir karamsarliga dusuyorum ama yok diyorum ins. Rabbim ogluma bir kardes nasip eder. Kucagima alamiyinca bebek var annem diyorum, bisey anlamiyo tabiki , ama anne bebek diyip karnima dokunuyo ya , o bilr bana kaybetti ikiz kardesimi kizimi kucagima almak icin bor sevinc oluyor.

Rabbime teslim olmak, tevekkül etmek nr güzel valla en güzelini yaptın zaten o küçük prensle başka şansın yok :) onun minik ellerini yerim demek karnına dokunup bebek diyor ay nasıl duygulandım..,,Mevlâm güzel yüreğine göre versin inşaallah cnm duamdasın...

Olmadi Kizlar. Malesef tutmadi hamile değilim cok Üzgünüm yıkıldım

canımm,inan çok üzüldüm..ne yapalım tatlım elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın takdiri. lütfen üzme kendini, umut hep var olmak zorunda yoksa hayatın ne anlamı kalır değil mi..

Arkadaşlar merhaba 27 ocak tüp bebek transferim oldu normalde 10 şubata kan tahlilim vardı ama ben dayanamadım 11. Günde test yaptırdım kan tahlilim 483.5 çıktı doktor pozitif dedi yarin ilk randevum var rabbim devamını getirir inşallah

Arkadaşlar merhaba 27 ocak tüp bebek transferim oldu normalde 10 şubata kan tahlilim vardı ama ben dayanamadım 11. Günde test yaptırdım kan tahlilim 483.5 çıktı doktor pozitif dedi yarin ilk randevum var rabbim devamını getirir inşallah

hayırlı olsun canım harika bir değer rabbim kucağına almayı nasip etsin :)

ALLAHIM BUGÜN BAYRAMIM BUGÜN BENİM DÜĞÜNÜM AZ ÖNCE HASTANEDEN GELDİM SONUÇ 541 12 GÜN HAMİLEYİM ALLAHIM 2 DE NASİP OLSU YARABBİM ÖLÜYORUM YAGMURLAR BUGUN BENİM YAĞIYOR İZMİR BENİM İÇİN SEVİNÇTEN AGLIYO :49::nazar: ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME ÖLÜYORUM :emir_bebek: BUGUN LERİ GÖRRDÜM ŞÜKÜR ............:nazar:

canım, aynı günde transfer olmuşuz. benim de 10 şubat test günüm, ben 2 gün önce dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı. ama belki idrarda çıkmamıştır diye bir umut , içimi ferah tutmaya çalışıyorum. darısı başıma, sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle, kendine çok iyi bak.

ALLAHIM BUGÜN BAYRAMIM BUGÜN BENİM DÜĞÜNÜM AZ ÖNCE HASTANEDEN GELDİM SONUÇ 541 12 GÜN HAMİLEYİM ALLAHIM 2 DE NASİP OLSU YARABBİM ÖLÜYORUM YAGMURLAR BUGUN BENİM YAĞIYOR İZMİR BENİM İÇİN SEVİNÇTEN AGLIYO :49::nazar: ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME ÖLÜYORUM :emir_bebek: BUGUN LERİ GÖRRDÜM ŞÜKÜR ............:nazar:

:52::46: canımmm, çok güzel ifade etmişsin hislerini , ben de heyecan ve sevinçle doldum bir anda, kendime sevinircesine sevindim inan ki...darısı başımıza inşallahh...

Saol cnm sabah 9 verdık az önce aldık delirdim dondurulumuşlarım bana sarıldı işallah arkadaşım işallah rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın :) umudumu allaha bagladım hep hayırlısını dıledım o bana ol dedi bu sefer :)
:52::46: Canımmm, çok güzel ifade etmişsin hislerini , ben de heyecan ve sevinçle doldum bir anda, kendime sevinircesine sevindim inan ki...darısı başımıza inşallahh...

Ohhhh massallahh:))pazar pazarr bu kapali yagmurlu gundee icimizi isitti guzel haberleriniz..ikinizide tebrik ederimm..rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallahh...

Eminim bu bebisler senledir cunku hersey pozitif gidince olmuyor illa ki bi aksilik cikinca Allah tarafindan oluyo..bendede hep farkli aksilikler oldu ilaclari unuttum yanlis doz yaptim vs vs ama pozitif olmaya calistim ve sonuc pozitif insallah ilk denemende olur..

Çok teşekkür ederim. Bu gün de kabızlık sorunu yaşadım ıkınmak yasak bildiğim kadarı ile ama mecbur kaldım elinde olmuyor insanın.ama transfer sonrası 9. Gün bu gün artık yerleşmiştir de o kadardan bişey olmaz annesini bırakmaz diye düşünüyorum. Allahım güzeli iyiyi nasip etsin hepimize.. Her isteyene versin. Perşembe günü sonuca gidicez

Tebriklerrrrr :) bize de nasip olur iyişallah ! Perşembe de ben tahlile gidicem. Öncesinde ne idrar ne kanda baktırmayı düşünmüyorum ;) sabır sabır.. Deli oluyorum aslında ama sakin durmaya söz verdim kendime

Arkadaşlar merhaba 27 ocak tüp bebek transferim oldu normalde 10 şubata kan tahlilim vardı ama ben dayanamadım 11. Günde test yaptırdım kan tahlilim 483.5 çıktı doktor pozitif
dedi yarin ilk randevum var rabbim devamını getirir inşallah

Tebrikederim canım Rabbim sağlık ve hayrla kucağına almayı nasipetsin inşaallah

Bende sabah görseydin kalbim dışarı çıktı işallah hayırlısı olur.......
tebriklerrrrr :) bize de nasip olur iyişallah ! Perşembe de ben tahlile gidicem. öncesinde ne idrar ne kanda baktırmayı düşünmüyorum ;) sabır sabır.. Deli oluyorum aslında ama sakin durmaya söz verdim kendime

hayırlı olsun canım harika bir değer rabbim kucağına almayı nasip etsin :)

Canim tekrar gecmis olsun, belirtilerin cogu ttalim ilaclardan dolayi geneli, bende ilk bir hafya cok kotu idim ama simdi hersey normal hayirlisi malesef yurtdisinda oyle erken kan verme sansin yok mecbir mwrkezi bekliycen 11.gun idrqr yapcaktim ondanda vazgrctim . Cok gecmis olsun tekrar. Ben turkiyede olsam kesin bende yaptirnistim.

Tebrikederim canım Rabbim sağlık ve hayrla kucağına almayı nasipetsin inşaallah

Ay inşallah ben tüp bebek yaptıran arkadaslara nacizhane şunu tavsiye etmek istiyorum benim çevremdeki herkese o kadar umutsuz konuştu ki bana 10 kere yaptıranlar var seninki tutmz ilk denemede umutlanma diye ben transfer yapıldığı günden itibaren elimi karnima koyup bebeğim benimle o beni bırakmayacak diyordum eşim her eve gelisinde benden önce karnımi opuyordu herşey Allahtan tabi ki ama moral çok önemli unutmayın siz kendinize inanmazsaniz bebeginde size inanmaz

Evet ncm aynen bende 2 cisinde hep allahtan hayırlısnı dıledim verende o alanda dedim ama eşim her akşam gelip öpüyodu moral çok önemli gerçekten :)
ay inşallah ben tüp bebek yaptıran arkadaslara nacizhane şunu tavsiye etmek istiyorum benim çevremdeki herkese o kadar umutsuz konuştu ki bana 10 kere yaptıranlar var seninki tutmz ilk denemede umutlanma diye ben transfer yapıldığı günden itibaren elimi karnima koyup bebeğim benimle o beni bırakmayacak diyordum eşim her eve gelisinde benden önce karnımi opuyordu herşey allahtan tabi ki ama moral çok önemli unutmayın siz kendinize inanmazsaniz bebeginde size inanmaz

Bu transferimde belirtilerim oldu hatta ihtimal vermedım 11 gun yani dun kahverengi lekelenmem oldu dedim hayırlısı bozmadım moralimi ve 12 gun boyunca ilk 4 gun hariç hep belim ağrıdı evden hıç çıkmadım hep tv ızleyıp tesbıh çektim oturdugum yerden karnım ilk transferımde çok şişmişti bunda şişmedi ve göğüslerim şişti acıyodu herşeyin hayırlısı birde yuzumde hiç sivilce çıkmaz heryerinde sivilce çıktı ve göğüslerim üstü isilik gibi oldu tecrubelerim bukadar ........

Back
X