2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canimmsin ya seni birazcik olsun anliyorum bir defasinda degerim yuksekti kese gorulene kadar kafayi yemistim sabahlara kadar uyuyamiyordum devamli vucudumdaki tepkileri takip ediyordum tabi sen on kati sikinti yasadin bu surecte farkindayim ama sonucu guzell olacakya olsun dayanacagiz baska care yok... bunlar tatli telaslar..
anne konusunda oyle haklisinki bende 30 yasina gelince anneme bakis acim tamamen farkli oldu onu gecmiste uzdugum donemleri dusunup kendime nasil kiziyorum annemi her konuda mutlu etmekk icinn neler yapiyorum..
canim insallah bu defa guzel sonuc alacagim bende bu yil bebeklerimizi kucagimiza alacagiz hepimiz.. olumsuz sonucu goren arkadaslarimizda hic ara vermeden maddi olarak hazir olunca tekrar denesinler yass ilerledikce hersey cok zorr oluyor....
optumm canimcimm kendinee ve meleginee dikkatt ett..

canim henuz transferim olmadi , sali gunu olacak insallah..doktorum onceden baslatti progesterone ignesini..3 gundur yaptiriyorum simdi hafifi bi kanama var, hemisreye ulasmaya caslitim ulasamadim, ignenin yan etkilerini okudum kanama olabiliyormus..ama yarin gidip bi baktiricam..tesekkur ederimm

Canim benimde transfer oncesi baslatmisti doktor sen yat dinlen doktorunu bilgilendirirsin yinede..bizede haber ver canim neden olmus .insallh ilac etkisidir de kotu bisey yoktur

Canim benimde transfer oncesi baslatmisti doktor sen yat dinlen doktorunu bilgilendirirsin yinede..bizede haber ver canim neden olmus .insallh ilac etkisidir de kotu bisey yoktur

ilacin yan etkisidir diye dusunuyorum canim, kotu seyler aklima getirmiyorum:) gun icinde hemsireyi aramaya devam edicem, yarin sabahta ugrarim klinige..tesekkur ederimm

Sagol canim kesinlilkle bende usutmeden oldunj dusunuyorum, aman o kadar elhamli olmusuzki her seyden tirsar olduk, benim bide 5. Deneme ama yuhh hala pimpirikler bitmiyor, bitmezde malesef. Gebelikle cok olur iltihap bende 9 haftalikkan olmustum. Dedin gibi bol su, baska yolu yok :) ciddi olmadiktan sonra

EMHA 'cim o tatli canini hic daraltmana inanki gerke yok, kendine zulmden baska birsey degil, sen bu saatten sonra hamileliginin her anini tadini cikarcaksin, belirti niye ariyorsunki? Sana tutnmus annesi o bikerem, Tatlim dha oncede yazdim bende ikiz gebe idim , her sey muhtesem gidiyodu, tahliller testler herseyok guzel gidiyo, iki bebegimde kipir kipiridi, 23 haftalik kontrolumde hic birsey yokken kizimin kalbinin durdunu ogrendim, karnimda bir olu bir canli bebekle 37+5 oglumu kucagima aldim, alalh benim yasadim duruma kimseyi dusurmesin tatlim seninki gebeligin basinda idi vucut kendi atiyor zaten, Diger bebeginede zarai yok cunku ayri kese, onun icin hic uzme kendini, benim kizim 349 gr, 28 cm dogdu olu hali ile, bunlari sana uzmek icin yazmiyorum ama ilerleyen haftalardaki gebeliginde , karninda kelebek cirpinislarini hissetinde daha zor olurdu, simdi zaman gecmesi icin hep bebeginlw ilgili planlar kur kafanda, simdiden hastane cantana ne koycani, gazli bebek olursa diye niyin iyi geldini bunlari arastir

canım ilk denemem acıbadem maslak yaşım34

canım hayırlı olsun inşallah bu mübarek günde dualarım sonuç bekleyen ve başlayan ve başlamayı bekleyen tüm arkadaşlarım için

teşekkür ederiz canım rabbim senin de yar ve yardımcın olsun...burada bizimle olan ve olamayan bizim durumda ki herkese yardım etsin..şükürler olsun ki bizler tedavi olma imkanımız var umudumuz var..rabbim maddi imkanı olmayan herkese yardımcı olsunn.....

inşallah canım görüşelim dertleşelim

hayırlı olsun darısı hepimizin başına....

canım adına çok sevindim:))İnşallah test gününü bekleyen herkes aynı güzel haberi alır:))Rabbim tamamına erdirsin

canım benim ne güzel haberler bunlar iyi ki girmişim nete:))Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sizi ve yavrularnızı korusun.

ada

Canim sagolasin hic yanlis anlarmiyim..bizi disarida yeterince yanlis anliyorlar bari biz birbirimizi yanlis anlamayalim)
Cabim dedigin gibi 9 haftalikti ogrendigimde gelismedigini doktor atacak vucut emecek vs dedi ama ondan sonra randevum yoktu belki o kismin yokoldugunu gorsem icim rahat edecek ne bileyim insan yavrusu dussun yokolsun istermi ??? Istiyormus;(( diger evlafim rahat ve sorunsuz buyusun istiyorum..su kritik aylari atlatsam rahatlicam diyrum ama yok ben kucagima alana kadr rahat uyumam) bol dua edicem canom..esya vs bakmaya basladim en azindan fiyat arastrmasi ve kalite vs bakiyrum..bakalim ev alfik borc harc rabbim tizkinida gonderir insallh simdiden bisuru sey begendim ama sadece bakiyorum..rabbim yardimcimiz olsun.bebek bakimina bakacaktim bende bu ay su gaz olayindan baslayayim .en belalisi o malum,))
Canim bende senin gibi sorinsuzca kalan melegimi kucagima alirim insallh.rabbim seninde yavruna saglik sihhat uzun omur versi

canım demiştim benim de ikizin biri de kalbi atmamıştı ben de korktum zarar verir mi diye ama sonraki kontrollerde hiç görmedim kendiliğinden kayboldu dert etme canım diğer kuzunu rabbim sana bağışlasın :)

merhaba
öncelikle hayırlı olsun. allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. 9.gün tahlil için erken değilmi? Bana 12.gün test yapmamı söylediler. Bekliyorum ve heyecanlıyım.

günaydın güzel anne adayları.nasılsınız .bu gün ben ve dün dahil çok sinirliyim bütün vücudum gergin belkide transferden beri evdeyim eşim biyere çıkartmıyor bişey olur die ondanmı yoksa regl dönemine giriyorum ondanmı bilemedim benimle aynı durumda olan varmı arkadaşlar.çok bunaldım çoookkkkkkk

Günaydın canım günün ve geleceğin aydın olsun....

Gunaydin canim, esler boyle davraninca yardimci olmak yerine kostek oluyolar , onceden benim esimxe oyleydi simdi transferden 5. Gn sonra kan vermem lazim, sen gidersin araba evde dimi diyo bana, sen bir an once cik temiz hava al tatlim evde 12 gjng3cermi hic, daha 4. Gunumdeyim kafayi yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…