2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

evet cnm ama benım ilk denememde 12 oldu 22 kabn testı yaptırdık merkezde çıktı ama ondan kafam karıştı işallah hayırlısı olur hepimiz için .......
selam
transfer gününü saymıyorlar ve ondan sonraki 12 gün sonrasında testi istiyorlarmış. yani bana öyle dediler. Bende 8 şubatı bekliyorum. :)) Eşler konusunda allah hepimize kolaylık versin.

işallah cnm hayırlısı olur rabbım bu ay hepimize nasip olur yarın kaçıncı gün? sen bizim umudumuz olursun işallah........
kizlar yarin test günüm coooooooooooooook heycanliyim bakalim ne sonuc alicas allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.3 negatiften sonra bu belki pozitif olur cok korkuyorum.ama korkunun ecele faydasi yok

bende onu anlamadım gülüm yani 9-10 günde çıkıyo normalde olmadı dayanamayıp cuma gunu 11 gün test yaptırıcam başka merkezde :) sende belirti varmı cnm
bak güzelim benim 24 ocak transferim olmustu yarin yani 11 gün testim var senin niye bukadar cok ara var ki

hayırlı olsun cnm allah yüzümüze gülsün ........QUOTE=songul74;33824739]ben de aranıza katıldım transferimin 3 .günü iki embriyo transfer edildi. ikinci tüp denemem şubatın 13 ünde kan testini umutla bekliyorum[/QUOTE]

bende onu anlamadım gülüm yani 9-10 günde çıkıyo normalde olmadı dayanamayıp cuma gunu 11 gün test yaptırıcam başka merkezde :) sende belirti varmı cnm

canim 8 9 gun hep kasiklarda batma oldu bugun 10 gun batma yok bide göguslerim cok ariyor ve uclari boyle bi baska oldu sanki akintimda var ama o kulandigim vajinal jelden oldugunu dusunuyorum sen yaptir bence 11 gun testini belli olur

[/QUOTE]

hayirlisi cnm benimde 3 gun embriyosuydu alah hakimizda hayirlisinim eylesin

kizlar yarin test günüm coooooooooooooook heycanliyim bakalim ne sonuc alicas allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.3 negatiften sonra bu belki pozitif olur cok korkuyorum.ama korkunun ecele faydasi yok

İnşaallah pozitif pozitif sonuçlar alırsın Canımmmm bende 3 negatifi gördüm şimdi 10 şubatta pozitif görmeyi ümit ve duası ile bekliyorum :/ Rabbim hepimiz için hayırlısını versin....

İnşaallah pozitif pozitif sonuçlar alırsın Canımmmm bende 3 negatifi gördüm şimdi 10 şubatta pozitif görmeyi ümit ve duası ile bekliyorum :/ Rabbim hepimiz için hayırlısını versin....

insallah canim cok saol sabirsizlikla bekliyorum iste senin daha 7 gun var insalah cabucak gecer bu gunler beklemek zor

olmadı cuma gunu 11 gün yaptırıcam cnm işallah sen biiizim yarın umıdımız ol dualarım senınle yarını iple çekiyorum şimdi elimde tesbıh sanada dua edicem :)
canim 8 9 gun hep kasiklarda batma oldu bugun 10 gun batma yok bide göguslerim cok ariyor ve uclari boyle bi baska oldu sanki akintimda var ama o kulandigim vajinal jelden oldugunu dusunuyorum sen yaptir bence 11 gun testini belli olur

Canim benimde transfer oncesi baslatmisti doktor sen yat dinlen doktorunu bilgilendirirsin yinede..bizede haber ver canim neden olmus .insallh ilac etkisidir de kotu bisey yoktur

selam canim gittim bugun klinige, rahim ducarim incelmis 7 civarina dusmus, sanirim transferim ertelenecek..arayip haber verecekler..sen iyisindir umarim..

kızlarrr adetim başladı çarşamba sabahı çagırdılar kontrole inşallah başlarız iğnelere dua edin ne olur rabbim herkesin yardımcısı olsun heyecan yapıyorum ama sonra ıkı kez ertelendiği aklıma geliyor huzun kaplıyor içimi yine olmazsa diye karmakarısık yanı...

iyi düşünelim iyi olsun tatlım inşallah bu tedavinde kuzuna kavuşursun :)

9. Gün test yaptırdım 0.01 çıktı ben umutlarımı kaybettim ama yine de Çarşamba 12. Gün testimi vereceğim ( tekrar dener miyim bilmiyorum

9. Gün test yaptırdım 0.01 çıktı ben umutlarımı kaybettim ama yine de Çarşamba 12. Gün testimi vereceğim ( tekrar dener miyim bilmiyorum

ne demek canım tekrar dener miyim? ben doğan kızımı kaybettim ama yine de vazgeçmedim belki bende yarın yine negatifi alacağım ama yine deneyeceğim lütfen ümidini kesme biz zorlu yollardan geçerek anne olacakmışız demek :)

çok üzüldüm başınsağolsun ( Rabbim beterinden saklasın ama çok umutluydum....

merhaba kızlar
bende bu ay tedaviye başladım. yarın yumurta toplama işlemi yapılacak.
benim ilk denemem olduğu için çok heycanlıyım ve çok korkuyorum burdaki tercübeli arkadaşlar neler tavsiye ederler? ve bu işlem çok ağrılı bir işlem mi?kızlar ne olur bana çok dua edin rabbim hepimizin yardımcısı olunsun çıktığımız bu yolda rabbim bizleri utandırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…