ben de aranıza katıldım transferimin 3 .günü iki embriyo transfer edildi. ikinci tüp denemem şubatın 13 ünde kan testini umutla bekliyorum
:)) erkek kaynakli bile olsa tedaviyi bile biz oluyoruz hepsiii ayniii canimmm
ben de aranıza katıldım transferimin 3 .günü iki embriyo transfer edildi. ikinci tüp denemem şubatın 13 ünde kan testini umutla bekliyorum
Evet zaten bende onu anlamıyorum. Tedavi olmaktan çok erkeklerin manyaklıkları bizi strese sokuyor.
selam
transfer gününü saymıyorlar ve ondan sonraki 12 gün sonrasında testi istiyorlarmış. yani bana öyle dediler. Bende 8 şubatı bekliyorum. :)) Eşler konusunda allah hepimize kolaylık versin.
kizlar yarin test günüm coooooooooooooook heycanliyim bakalim ne sonuc alicas allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.3 negatiften sonra bu belki pozitif olur cok korkuyorum.ama korkunun ecele faydasi yok
bak güzelim benim 24 ocak transferim olmustu yarin yani 11 gün testim var senin niye bukadar cok ara var ki
bende onu anlamadım gülüm yani 9-10 günde çıkıyo normalde olmadı dayanamayıp cuma gunu 11 gün test yaptırıcam başka merkezde :) sende belirti varmı cnm
[/QUOTE]hayırlı olsun cnm allah yüzümüze gülsün ........QUOTE=songul74;33824739]ben de aranıza katıldım transferimin 3 .günü iki embriyo transfer edildi. ikinci tüp denemem şubatın 13 ünde kan testini umutla bekliyorum
kizlar yarin test günüm coooooooooooooook heycanliyim bakalim ne sonuc alicas allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.3 negatiften sonra bu belki pozitif olur cok korkuyorum.ama korkunun ecele faydasi yok
İnşaallah pozitif pozitif sonuçlar alırsın Canımmmm bende 3 negatifi gördüm şimdi 10 şubatta pozitif görmeyi ümit ve duası ile bekliyorum :/ Rabbim hepimiz için hayırlısını versin....
canim 8 9 gun hep kasiklarda batma oldu bugun 10 gun batma yok bide göguslerim cok ariyor ve uclari boyle bi baska oldu sanki akintimda var ama o kulandigim vajinal jelden oldugunu dusunuyorum sen yaptir bence 11 gun testini belli olur
Canim benimde transfer oncesi baslatmisti doktor sen yat dinlen doktorunu bilgilendirirsin yinede..bizede haber ver canim neden olmus .insallh ilac etkisidir de kotu bisey yoktur
kızlarrr adetim başladı çarşamba sabahı çagırdılar kontrole inşallah başlarız iğnelere dua edin ne olur rabbim herkesin yardımcısı olsun heyecan yapıyorum ama sonra ıkı kez ertelendiği aklıma geliyor huzun kaplıyor içimi yine olmazsa diye karmakarısık yanı...
9. Gün test yaptırdım 0.01 çıktıben umutlarımı kaybettim ama yine de Çarşamba 12. Gün testimi vereceğim ( tekrar dener miyim bilmiyorum
çok üzüldüm başınsağolsunne demek canım tekrar dener miyim? ben doğan kızımı kaybettim ama yine de vazgeçmedim belki bende yarın yine negatifi alacağım ama yine deneyeceğim lütfen ümidini kesme biz zorlu yollardan geçerek anne olacakmışız demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?