• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Canımmm İnan çok mutlu oldum, benim test günüm 10 Şubat ama vakit geçmiyo bi türlü, sana şunu sorayım , yerleşme kanaması ve ya başka bi belirti oldu mu hiç? Ben belirti göremedim pek, bazen hafif sızlama ..

çok sağol canım..:nazar::nazar: benim belirtilerim çok hafifti.. 7. gün kahverengi lekelenme oldu.. hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı.. ama belirti arama çok herkesin farklı oluyo.. :49: inşallah hamilesindir sen de.. sadece beklemek çok zor..

Kizlar, sizdende beyaz yapiskan akinti geliyormu, boyle ic camasirinizi islatcak gibi, lutfen yazin, bugun basladi boyle bir durum bende kafam kariati

vajinal jel veya kapsul kullanıyorsan onun fazlalığı geri çıkıyor genelde.. en azından benim kapsülde öyle oluyor..

merhaba kader arkadaşlarım..

5. gün embriyomun transferinden sonraki 9. günü bugün. sabah kan tahlili yaptırdık ve allahıma binlerce şükür hamileyim..:nazar::nazar::nazar::nazar: değerim 200 civarıymış..
:nazar::nazar:allahım inşallah hamileliğimi sağlıkla geçirmemi :49::49:ve bebeğimi :emir_bebek::emir_bebek:sağlıkla kucağıma almayı nasip eder..
Allahım inşallah hepinize nasip etsin..

tebrik ederimmm..hayırlı olsun..rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallahh

5. gün embriyomun transferinden sonraki 9. günü bugün. sabah kan tahlili yaptırdık ve allahıma binlerce şükür hamileyim..:nazar::nazar::nazar::nazar: değerim 200 civarıymış..
:nazar::nazar:allahım inşallah hamileliğimi sağlıkla geçirmemi :49::49:ve bebeğimi :emir_bebek::emir_bebek:sağlıkla kucağıma almayı nasip eder..

hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

ayyyyy NASIL HEYECAN YAPTIM NASIL MUTLU OLDUMMMNNNNM BU POZİTİFFFF HABERİİİİ HARİKAYDIIIIII AYYYY ÇOKKKK MUTLU OLDUMMMN MUSMUYLUUUUUUUUUUUU OLDUMMMM

DARISI BİZLEREEEE İNŞALLAHHHHH BENDE 8. De başlıcam hayırlısıyla dua edelimmmmm birbirinize

Herkese iyi pazarlar kizlar, sizlere bir sorum olacakkk
sali gunu donmus bebisimin transferi gerceklesecek, doktorum gecen persembe gunu progesterone ignesini baslatti yani su ana kadar 3 kere igne oldum, dun gece bir kac damla kanamam oldu..bu normal mi? basina boyle birsey gelen var mi?
tesekkur ederimm

Herkese iyi pazarlar kizlar, sizlere bir sorum olacakkk
sali gunu donmus bebisimin transferi gerceklesecek, doktorum gecen persembe gunu progesterone ignesini baslatti yani su ana kadar 3 kere igne oldum, dun gece bir kac damla kanamam oldu..bu normal mi? basina boyle birsey gelen var mi?
tesekkur ederimm

Canim transferin hayirli ugurlu sonucuda pozitif olur insallh ama bu kanamayi mutlaka doktoruna soyle bi gariplik var.biz tup bebekliler hep kullaniyruz ama normal grbeliklerde kanamasi olanlara progestan igne veriyor doktorlar..yani kanamayi durduruyor.sana tavsiyem dokyoruna ulasmaya calis eger tel.yoksa ve yarin ulasacaksan yat dinlen canim.cok hareket etme..bide igneni hergun ayni saat vurdur.yani aksamasin buda yapmis olabilir..bunlar ihtimal tabiki ama sen doktoruna danis mutlaka.

Kizlar, sizdende beyaz yapiskan akinti geliyormu, boyle ic camasirinizi islatcak gibi, lutfen yazin, bugun basladi boyle bir durum bende kafam kariati

Merhaba arkadasim akinti nedeni iki sey olabiliyot 1.ilaclar 2.idrar yolati usutme/iltihabi..1.kullandigimiz jel fitil vs bir kismi hareketlerimizin coklugundan ve ilacin buyuk olmasindan,tam yerlestirememizden dolayi geri geliyor..2.opu transfer derken...alt kisim hep acikta ve usutuyoruz.ben 8.-9.haftam arasinda bir iltihaplama gecirdim okadr korudum ama yine oldu doktor dediki tuvalette cok durma.banyoyu ayakta yap kisa surede cik vs vs..bunlar hepp usuturmus bizi;) iltihap olup olmadigini ben cok gec anladim cunku fitilim geti geliyordu hep fitildir dedim. Idrarini yaparken yanma oluyorsa ve akintin varsa ihmal etme usutmus olabikirsin ama ilac kullanamayacagin icin boooll bolll su ic tatlim ..ama bu belirtiler yoksa gelen sadece ilactir.

Ben bu sefer hep olumlu olmaya calistim gerginlikten uzak durmaya calistim 5.gun transfer ve 9.gun pozitif sonucu aldim şükür..2.denemem ilkinde kabizlik stres dua edememe tum sikintilari agrilari yasamistim..simdi hic bisey hissetmedim ve 70.000 besmele okumusumtum..aklinizda olsun transfere kadar 3 kisi paylasip okuduk..oldu..umarim degerim yukselir..insallah yarabbim sizlerede nasip etsin ama ben inaniyorum bu ara cok sonuc bekleyen var hepinizinki pozitif olur insallah..olumlu olun bisey hissetmeye calisiyo insan ama ben anladimki bisey hissetmekle alakasi yokmus..cok dua edicem size bi müddet giremiycem kizlar aklim hep sizde..mujdelenin insallah:)))görüşürüz merakla bekliyorum...
Canim tebrik ederim degerin katlanark yukselir insallh.haberlerini bekliyoruz..

Mrhb kızlar benim transferimin 8. Günü çok hafif kan geldi belli belirsiz sizce normal mi moralim bozuldu birde sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi hafif belirgindi ama kullandığımız ilaçlardan olabilirmi ne olur benim gibi olan varmı cevap yazabilirmisiniz
Canim telas etme benimde 8. Gun kanamam olmustu.yerlesne olavikir demisti doktor eger 10.11.gun olursa bozulmus oluyor.yani tutmamis oluyor.insallh senin mucizende annesinin rahmine yerlesmistir.kalbini ferah tut.boool boll dinlen ..pozitifi gordugun andan itibaren..onumuzdeki 3ay hep dinleneceksin;)) insallh.

Canim tebrik ederim 9. Gun icin iyi bir deger..tek embriyomuydu? Degrrin katlanarak ilerler insallh hamileligin bundan sonrasi cok cok zor ve guzel bir surec canim moralini yuksek tut.surekli dua et canim rabbim melegini sana bagislasin

Son düzenleme:
Canim tebrik ederim 9. Gun icin iyi bir deger..tek embriyomuydu? Degrrin katlanarak ilerler insallh hamileligin bundan sonrasi cok cok zor ve guzel bir surec canim moralini yuksek tut.surekli dua et canim rabbim melegini sana bagislasin

canım çok teşekkür ederim..:nazar::nazar: tek embriyoydu meleğim :)) :emir_bebek:yarın tekrar kan tahlilim var değerim İnaşllah katlanarak devam eder.. Allahım hepimize güzel bir hamilelik:49: ve bebeklerimzi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:

emhaa canim benimm iyisin dimi..hersey yolundami..

Canim iyiyim sukur bu gunlere..meleklerimden birini kaybettik gelisimi durmus.kalp atisini duyamadik ama digee melegimle yolumuza devam ediyoruz..azicik ayakta cok dursam lekelenme oluyr.sabah bulantim cok.uyku son safhada..oyle cabuk ypruluyrumki..agitmis durumdayim..herkes uc ay gecsin toparlarsin diyor bakalim sabredip bekleyecegiz..bidahaki randevu taaaa 22 subatta..ozamana kadr icim icimi yemezse gidicem kontrole.suan hep korku icindeyim ya diger melegimde beni birakirsa diye..hic dusunmemeye calissamda hep kafamda buluyrum korkusunu. ama yasadiklarim hem tarifi imkansiz duygular yani onun usg goruntusu kalp atisi tum cilelerimi unutturuyor..mayista 4 yilimiz bitiyor canim ama bu 4yilda neler geldi basimiza ;)) sukur bu yil bebegimizle olacagiz insallh..rabbim bekleyen ugrasan sabreden herkese yardim etsin mucizelerine kavusmayi nasip etsin insallh en kisa zamanda ...
Ama sunu soylemek isterim pozitifi gorene kadt her yolu denedik esimle iyi kotu umutlu umutsuz..bazen dagildik bazen yorulduk..sukur rabbim 4.senemzde kavusturdu bizi ..kucagimza almayida nasip ersin insallh.ama bundan sonrasi daha zor daha stresli..kaldi kalmadi.bulantim oldu of ne yapicam yorgunum nemzan duzelicem ayakta fazla durayim kanama...derken bigun bu belirtiler olmasa basliyorum telasa bak sukretmedin gordunmu cok unutkansiz rabbim verdi simdi unuttun cileni niye isyan ediyorsun diye kiziyrum kendime..neden midem bulanmadi aa bugun belim agrimiyr.neden agrimadi acaba...ama rabbim cani gonulden diyorum hepinize yasatacak bu duyguyu..bize bu hayali verdi duslerimize girdi bize er yada gec gosterecek mucizemizi.sadece pes etmeyin canlar.bide ensuececim ben anneme cok duskun birydim ama suan ona cok farkli bi gozle bakiyrum yani cektigi cileleri goruyorum bende kendi yavrum icin cekiyrum.annelerinize sahip cikin asla uzmeyin ben suan azicik sesimi yukseltsem hemen gidip nasil boyle bisey dedim annecim deyip sariliyrum..rabbim kucaklarinizi evlatla doldursun insallh..

senin tedavine bisey kalmamis canim .hadi insallh su gibi gecer butun operasyonlarin..test gunlerini bekleriz insallh hep beraber.tedavi gunun gelene kadr bol moral depola..bol bol gez toz canim..insallh hersey cok guzel olacak

Back
X