Ensuece çok teşekkür ederim canımmm hepimiz bebislerimizi kucagimiza alalim inşallah hayırlısıyla sen suan ne durumdasinhosgeldinn canimm.. tedavinn hayirli olsunn insallahh guzelce gecer sureclerin ve bebisini kucagina alirsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ensuece çok teşekkür ederim canımmm hepimiz bebislerimizi kucagimiza alalim inşallah hayırlısıyla sen suan ne durumdasinhosgeldinn canimm.. tedavinn hayirli olsunn insallahh guzelce gecer sureclerin ve bebisini kucagina alirsin..
canımmmmmmmmmmm çok mutlu oldum hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)
Ay Tebrikler cnm allah sağlıklı bir hamilelik ve kkucağına emen almayi nasip etsin belirtin varmı
Canımmm İnan çok mutlu oldum, benim test günüm 10 Şubat ama vakit geçmiyo bi türlü, sana şunu sorayım , yerleşme kanaması ve ya başka bi belirti oldu mu hiç? Ben belirti göremedim pek, bazen hafif sızlama ..
Kizlar, sizdende beyaz yapiskan akinti geliyormu, boyle ic camasirinizi islatcak gibi, lutfen yazin, bugun basladi boyle bir durum bende kafam kariati
Ensuece çok teşekkür ederim canımmm hepimiz bebislerimizi kucagimiza alalim inşallah hayırlısıyla sen suan ne durumdasin
merhaba kader arkadaşlarım..
5. gün embriyomun transferinden sonraki 9. günü bugün. sabah kan tahlili yaptırdık ve allahıma binlerce şükür hamileyim..değerim 200 civarıymış..
allahım inşallah hamileliğimi sağlıkla geçirmemi
ve bebeğimi
sağlıkla kucağıma almayı nasip eder..
Allahım inşallah hepinize nasip etsin..
5. gün embriyomun transferinden sonraki 9. günü bugün. sabah kan tahlili yaptırdık ve allahıma binlerce şükür hamileyim..değerim 200 civarıymış..
ve bebeğimi
Kizlar, sizdende beyaz yapiskan akinti geliyormu, boyle ic camasirinizi islatcak gibi, lutfen yazin, bugun basladi boyle bir durum bende kafam kariati
canim bende tekrardan subat adetimle baslayacagim bekliyorum iki hafta kadar var.. nerede tedavi olacaksin..
Herkese iyi pazarlar kizlar, sizlere bir sorum olacakkk
sali gunu donmus bebisimin transferi gerceklesecek, doktorum gecen persembe gunu progesterone ignesini baslatti yani su ana kadar 3 kere igne oldum, dun gece bir kac damla kanamam oldu..bu normal mi? basina boyle birsey gelen var mi?
tesekkur ederimm
Canim tebrik ederim degerin katlanark yukselir insallh.haberlerini bekliyoruz..Ben bu sefer hep olumlu olmaya calistim gerginlikten uzak durmaya calistim 5.gun transfer ve 9.gun pozitif sonucu aldim şükür..2.denemem ilkinde kabizlik stres dua edememe tum sikintilari agrilari yasamistim..simdi hic bisey hissetmedim ve 70.000 besmele okumusumtum..aklinizda olsun transfere kadar 3 kisi paylasip okuduk..oldu..umarim degerim yukselir..insallah yarabbim sizlerede nasip etsin ama ben inaniyorum bu ara cok sonuc bekleyen var hepinizinki pozitif olur insallah..olumlu olun bisey hissetmeye calisiyo insan ama ben anladimki bisey hissetmekle alakasi yokmus..cok dua edicem size bi müddet giremiycem kizlar aklim hep sizde..mujdelenin insallah:)))görüşürüz merakla bekliyorum...
Canim telas etme benimde 8. Gun kanamam olmustu.yerlesne olavikir demisti doktor eger 10.11.gun olursa bozulmus oluyor.yani tutmamis oluyor.insallh senin mucizende annesinin rahmine yerlesmistir.kalbini ferah tut.boool boll dinlen ..pozitifi gordugun andan itibaren..onumuzdeki 3ay hep dinleneceksinMrhb kızlar benim transferimin 8. Günü çok hafif kan geldi belli belirsiz sizce normal mi moralim bozuldu birde sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi hafif belirgindi ama kullandığımız ilaçlardan olabilirmi ne olur benim gibi olan varmı cevap yazabilirmisiniz
ve bebeğimi
Canim tebrik ederim 9. Gun icin iyi bir deger..tek embriyomuydu? Degrrin katlanarak ilerler insallh hamileligin bundan sonrasi cok cok zor ve guzel bir surec canim moralini yuksek tut.surekli dua et canim rabbim melegini sana bagislasin
canimm hayirliii olsunnn aynii donemlerde basliyoruz bende 20. sinde basliyorumDARISI BİZLEREEEE İNŞALLAHHHHH BENDE 8. De başlıcam hayırlısıyla dua edelimmmmm birbirinize
emhaa canim benimm iyisin dimi..hersey yolundami..