Canim iyiyim sukur bu gunlere..meleklerimden birini kaybettik gelisimi durmus.kalp atisini duyamadik ama digee melegimle yolumuza devam ediyoruz..azicik ayakta cok dursam lekelenme oluyr.sabah bulantim cok.uyku son safhada..oyle cabuk ypruluyrumki..agitmis durumdayim..herkes uc ay gecsin toparlarsin diyor bakalim sabredip bekleyecegiz..bidahaki randevu taaaa 22 subatta..ozamana kadr icim icimi yemezse gidicem kontrole.suan hep korku icindeyim ya diger melegimde beni birakirsa diye..hic dusunmemeye calissamda hep kafamda buluyrum korkusunu. ama yasadiklarim hem tarifi imkansiz duygular yani onun usg goruntusu kalp atisi tum cilelerimi unutturuyor..mayista 4 yilimiz bitiyor canim ama bu 4yilda neler geldi basimiza) sukur bu yil bebegimizle olacagiz insallh..rabbim bekleyen ugrasan sabreden herkese yardim etsin mucizelerine kavusmayi nasip etsin insallh en kisa zamanda ...
Ama sunu soylemek isterim pozitifi gorene kadt her yolu denedik esimle iyi kotu umutlu umutsuz..bazen dagildik bazen yorulduk..sukur rabbim 4.senemzde kavusturdu bizi ..kucagimza almayida nasip ersin insallh.ama bundan sonrasi daha zor daha stresli..kaldi kalmadi.bulantim oldu of ne yapicam yorgunum nemzan duzelicem ayakta fazla durayim kanama...derken bigun bu belirtiler olmasa basliyorum telasa bak sukretmedin gordunmu cok unutkansiz rabbim verdi simdi unuttun cileni niye isyan ediyorsun diye kiziyrum kendime..neden midem bulanmadi aa bugun belim agrimiyr.neden agrimadi acaba...ama rabbim cani gonulden diyorum hepinize yasatacak bu duyguyu..bize bu hayali verdi duslerimize girdi bize er yada gec gosterecek mucizemizi.sadece pes etmeyin canlar.bide ensuececim ben anneme cok duskun birydim ama suan ona cok farkli bi gozle bakiyrum yani cektigi cileleri goruyorum bende kendi yavrum icin cekiyrum.annelerinize sahip cikin asla uzmeyin ben suan azicik sesimi yukseltsem hemen gidip nasil boyle bisey dedim annecim deyip sariliyrum..rabbim kucaklarinizi evlatla doldursun insallh..
senin tedavine bisey kalmamis canim .hadi insallh su gibi gecer butun operasyonlarin..test gunlerini bekleriz insallh hep beraber.tedavi gunun gelene kadr bol moral depola..bol bol gez toz canim..insallh hersey cok guzel olacak
canimmsin ya seni birazcik olsun anliyorum bir defasinda degerim yuksekti kese gorulene kadar kafayi yemistim sabahlara kadar uyuyamiyordum devamli vucudumdaki tepkileri takip ediyordum tabi sen on kati sikinti yasadin bu surecte farkindayim ama sonucu guzell olacakya olsun dayanacagiz baska care yok... bunlar tatli telaslar..
anne konusunda oyle haklisinki bende 30 yasina gelince anneme bakis acim tamamen farkli oldu onu gecmiste uzdugum donemleri dusunup kendime nasil kiziyorum annemi her konuda mutlu etmekk icinn neler yapiyorum..
canim insallah bu defa guzel sonuc alacagim bende bu yil bebeklerimizi kucagimiza alacagiz hepimiz.. olumsuz sonucu goren arkadaslarimizda hic ara vermeden maddi olarak hazir olunca tekrar denesinler yass ilerledikce hersey cok zorr oluyor....
optumm canimcimm kendinee ve meleginee dikkatt ett..