2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Slm cnm bugün kanda baktiricam demiştin Naptin verdinmi kan cnm

seninle nerdeyse aynı gün başlıcak tedavimizzz haberleşelim olurmu

kızlar hayırlı cumalar
nasılsınız? nasıl gidiyor? benim 6. gün bekliyorum işte :)

HAYIRLI cumalar benimde Şubat'ın ilk haftaları BAŞLICAK tedavim ilk olacak çok heyecanlıyım laporoskopi ile adetim arası 25 gün olacak ara vermek istemedim inşallah sorun olmaz olumlu olur hatta rahim de temizlenmişken benim tüplerim yok o yüzden ara verim belki olur ümidinde yok

hic duymadim cnm.. sorununuz nedir sizin..
bizim sorunumuz açıklanamayan kısırlık yani görünümde hiç birşey yok canım ama olmuyor çocuğumuz 6 senedir 2 tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelik oldu kısmet olursa 3. tedaviye başlıycam . herkesin cumasıda mübarek olsun birbirimize dua edelim kızlar mübinin birbirine dua ederse duası kabul olurmuş allah cümlemizin muradını versin

kızlar hayırlı cumalar
nasılsınız? nasıl gidiyor? benim 6. gün bekliyorum işte :)

bu heyecanlı bekleyişlerimizin sonucunda allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah arkadaşım.. birkaç ay sonra güzel gelişmelerden bahsederiz inşallah

Merhaba arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem. Umut tüp bebekte yaptırdım ve çok heyecanlıyım bugün 5. Günüm hiçbir ağrı yada sızı hissetmedim.ama bugün sağ kasığımda hafif sızlama var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hep milletin sürekli yapmaman gereken şeyleri söylerken buluyorum. Ve bu sürecin ilaçlardan yada maddiyattan çok manevi olarak daha zor olduğunun farkına varıyorum. Sürekli birileri bana ne yapmamam gerektiğini söylüyor. Ve bu sefer insan kendini suçlayacağını hissediyor. Zor çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun. Ama sizler bu işi yapmış olan kişilerden bilgi almak daha önemli. Eğer nelere dikkat etmem gerektiğinin bilgisini verirseniz sevinirim.

hayirli cumalar cnm hepimiz icin dua etim benimde 7 gunum nasil gidiyo arin sizinn var mi?

Allahım şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin ona açılan bu ellerimizi boş bırakmasın canım :)
ağrı var ara ara ama bilmiyorum kıssmet hersey :) senin nasıl gidiyor?

Bu mubarek günde Rabbim hepimizi mutlu kılacak hayırlı sonuçlarla sevindirsin inşaallah herbirinize duacıyım Rabbim biz senin sonsuz rahmetinden çok ümitliyiz, bizi mahsun ve tek bırakma ÂMİN....

canım hayırlı olsun inşallah bu tedavilerde rabbim yüzümüzü güldürür belirti herkeste farklı olabiliyor hatta bazen belirti bile olmayabiliyor rabbime bol bol dua et eğer nasip etti ise olur :) ben sürekli yatmıyorum evde geziniyorum ama iş yapmıyorum protein kaynaklı beslenmemi söyledi drum hergün süt yumurta et meyve salata yiyip içiyorum bu kadar :)

Amin inşallah hepimizin gönlüne göre verir. Bende sürekli yatmamaya çalışıyorum ama hazır yatmayı bulmuşkende kaçırmıyorum :))) çok dua ediyorum. Proteinli beslenmeyi aksatmıyorum ama araştırıncada kimi onu yeme kimi bunu yeme diye yazmış internette ((( insanın kafası karışıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu mubarek günde Rabbim hepimizi mutlu kılacak hayırlı sonuçlarla sevindirsin inşaallah herbirinize duacıyım Rabbim biz senin sonsuz rahmetinden çok ümitliyiz, bizi mahsun ve tek bırakma ÂMİN....

amin canım inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız :)

canim iyiyim ma 3 negatiften sonra aci hisetmeye bile korkar oldum pisikolojik agrilar var bende diye düsüniyorum
allah yardimcimiz olsun bazen adet olucam gibi hisediyorum göguslerim ariyor sik hidrara gidiyorum öyle iste 7 gun bugun az kaldi 4 gun.
offfffff cokk korkuyorum bu sefer ilk dondurulmus denedim ve dahada korkuyorum allah bizim dualarimizi kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…